Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

mısafırmızı kım kacırdı nenn bak kendımı cok cıplak hıssetım ısafırımız olmadan
ne kaçması şekerim hep burda
bizden biri gibi oldu valla
ahh maicim valla işin çok zor tatlım b
bende onu duymuştum ilknurcum hatta kardeşimde yapıyor baya sıkılaşıyorsun diyordu
ama ben nedense tembelim spor konusunda
ayy inşallah canımya hele bi incelsek başka ne isteriz ki

valla canım işte tedavi diye 6 kutu doğum kontrol hapı 1 kutu da hormon hapı kullandırdı dr hiç faydası olmadı sadece 10 kilo aldırdı... ben de artık gitmiyorum dr a... ilaçlardan önce 55 kiloydum ne güzel... bitkilerden çare aramaya çalışıyorum artık... geçen ay düzelmişti tam 28 gün arayla geldi ama bu ay yine bozuldu işte.. tekrardan başlayacağım çaylara...inşallah canım hepimiz çıtır olacağız 2011 de...

ooo kızlar tatlı kırızı su bu ne ısss

ahahah bayramda gelyoo sımdı sız aman sende 1 gun kurban dıye kavurmalara dananırsınzı bende sızı cezlandırım

tşkler canım saol dedigin gibi spoorsuz gitmiyolar ki anca sporla gidiyolar bende elimden geldigince çok yapmaya çalışıyorum bi taraftanda korkoyorum kas olur diye inşş olmas
evet canım 92 kilodan 76 kiloya yani 16 kilo verim inşş dahada vercem evlendigimde 55 kiloydum o kiloya düşmeye çalışıyorum ama ocaga kadar 65 düşem yeter mayısa kadarda inşş 56 57 bile yetr inşş
sende çok güzel spor yapıyosun canım ve de güzel kilo veriyosun dahada vercen inşş
zorlamaz canım inşş allahım yardımcımız olsun

kızlaryaa hazır sizi bulmuşken hiç çıkmak istemiyorum
ama oğlum uyurken leslie yi yapayım ben akşam pc eşimde olunca hiç yapamıyorum
bir yere kaybolmayın tamam mı şekerler

kızlar bence plates yapana kadar callenetics yapın...
10 günde hareketleri öğreniyosunuz 10 gün daha yapınca gözle görülür incelme oluyor...
ben kesinlikle tavsiye ederim... daha önce yapmıştım herkes farketmişti ama sonra sezeryan dikişlerim acımaya başladı bıraktım... şimdi de üşeniyom...

canım gecmıs olsun ne zordur kıyamam bak adetı cogaltan ve sokulmesıne yarayan seyler var onalrdan bıraz uzak dur mesela maydonoz reglın gecıkınce 1 kupa cayını ıcıyom hemn reglım oluyo bu gıbı seylere dıkkat et ıstersen bende ararstırım sana bakım

kızlaryaa hazır sizi bulmuşken hiç çıkmak istemiyorum
ama oğlum uyurken leslie yi yapayım ben akşam pc eşimde olunca hiç yapamıyorum
bir yere kaybolmayın tamam mı şekerler

yap canım hadı aksamda stepper ok mcukkhadı cabuk gelll muabbette devam edelım

ahahah bayramda gelyoo sımdı sız aman sende 1 gun kurban dıye kavurmalara dananırsınzı bende sızı cezlandırım

hee ben eti sevmiyom o yönden karlıyım... ama baklavalar konusunda söz veremem... bayramda ben burda olmayacağım kızlar... kilo bildirimi olacak mı bayramda...

aynen öyle tatlım şimdi düşünüyorumda sporsuz boşuna zaman kaybetmişim
ama cidden maşallahın var 16 kilo hiçte azımsanacak bir rakam değil
bende evlendiğimde 56 kiloydum hatta kk da resimlerimde var
ahh bi o kiloya insem ilk hedefim 65 sonrasıda 55 inşallahh

sağol canım... benim iki doğumum arası az ya o yüzden rahim duvarımda incelme varmış... ondan oluyormuş... 1 seneye toparlarsın demişlerdi ama 16 ay oldu daha toparlayamadım kendimi.....

hımmm anladım canım çok geçmiş olsun dikkat et canımm evetttttt hep beraber çıtır çıtır olcezz 2011 deeeee bekle bizi 2011 geliyozzzz çıtır çıtırrrrrrr

hee ben eti sevmiyom o yönden karlıyım... ama baklavalar konusunda söz veremem... bayramda ben burda olmayacağım kızlar... kilo bildirimi olacak mı bayramda...

bende sevmıyom hele kurban etı bana carpıyo hec yemıyom sakatatla felanda ısım yokk oh ben rahatım baklavayıda sevmemm ama cıkolata konusudna bısey dıyemıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…