- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
ne kaçması şekerim hep burdamısafırmızı kım kacırdı nenn bak kendımı cok cıplak hıssetım ısafırımız olmadan
ahh maicim valla işin çok zor tatlım bevet canım yaa regl dönemimdeyim... kazasız belasız atlatsam çok iyi olacak....bi de benim rahatsızlığım var sene 365 ben 360 günü regliyim... bu ay düzeldi demiştim ama bu seferde tatlı krizlerim oldu böyle...
bende onu duymuştum ilknurcum hatta kardeşimde yapıyor baya sıkılaşıyorsun diyorduben platese yeni başladın indirdim duruyodu boyuda uzadıp inceldiyomuş çok memnun olan var bende onuda sporlara ekledim tşkler canım
saol canım elimden geldigince yapmaya çalışıyorum inşş incelip sevincem tamam canım sen cvpla ondan sonra yap lesini bende lesilei yapım diyo bakalım yapabilcem mi
çok haklısın canım incelme önemli çok sevindim senin adına canımm ohh ne güzel hep böyle azalır inşş kilolar ve inceliriz inşşş hep beraber:13:
ayy canımm allah kolaylık versinn kolay atlatırsın inşş canımm çok geçmiş olsun çok zormuşş yaaa yok mu tedavisi falan çok üzüldüm yaaa çok zor oluyo tatlı krizi bende olmuştu 2 hafta önce nerdeyse hergün aldırıyodum zor geçiyo ama artık yememeye çalışcamm allahım hepimizin yardımcısı olsun inşşş kolay geçsin diyetlerimiz
yasımı acıklıyorummmmmmmmmmmmmmmm evet hazırmısınn
28 bucukkk ahahahahahah
valla maicim bugün tartılmadım zaten ve ilk siz aklıma geldiniz dedim eğer şimdi yersem cuma günü ne diycem kızlara
birde açıkçası şimdiye kadar yedim de ne oldu eve gidince deli gibi spor yapıp eritmeye çalışacağıma yemem daha iyi diye düşündüm
make im sağol tatlım valla bugünlerde kendime şaşıyorum bende
ama bunda sizin payınız çok yüksek
artık bir an önce şu kilolardan kurtulmak istiyorum
bu ben değilim diyorum benki 60 kiloda bile diyetisyenlerde gezerdim şimdi 70,5 kiloyum
şimdiye kadar o kadar çok şey yedimki gereksiz yere onun ceremesini çekiyorum
hatta tabakların önünden geçip giderken hiç düşünmedim bile aman bir tane alayım ne olacak diye
bende oruç tutacaktım sözde ama dün gece 11 i geçiyordu arkadaşım aradığında o ısrar etti tutma diye o yüzden tutmadım bende
valla börekte pek güzel olur Allah yardımcın olsun tatlım
ilknurcum sende spor konusunda muhteşemsin tatlım birde şimdiye kadar 10 kilodan fazla verdin sanırım
ben daha 5,5 kilo verebildim ve daha hamile kaldığım kiloya bile inmedim onun içinde 5,5 kilo daha vermem lazım
işte ondan sonrası zorlamaz inşallahh
valla canım işte tedavi diye 6 kutu doğum kontrol hapı 1 kutu da hormon hapı kullandırdı dr hiç faydası olmadı sadece 10 kilo aldırdı... ben de artık gitmiyorum dr a... ilaçlardan önce 55 kiloydum ne güzel... bitkilerden çare aramaya çalışıyorum artık... geçen ay düzelmişti tam 28 gün arayla geldi ama bu ay yine bozuldu işte.. tekrardan başlayacağım çaylara...inşallah canım hepimiz çıtır olacağız 2011 de...
kızlaryaa hazır sizi bulmuşken hiç çıkmak istemiyorum
ama oğlum uyurken leslie yi yapayım ben akşam pc eşimde olunca hiç yapamıyorum
bir yere kaybolmayın tamam mı şekerler
ooo kızlar tatlı kırızı su bu ne ısss
ahahah bayramda gelyoo sımdı sız aman sende 1 gun kurban dıye kavurmalara dananırsınzı bende sızı cezlandırım
ooo kızlar tatlı kırızı su bu ne ısss
ahahah bayramda gelyoo sımdı sız aman sende 1 gun kurban dıye kavurmalara dananırsınzı bende sızı cezlandırım
tşkler canım saol dedigin gibi spoorsuz gitmiyolar ki anca sporla gidiyolar bende elimden geldigince çok yapmaya çalışıyorum bi taraftanda korkoyorum kas olur diye inşş olmas
evet canım 92 kilodan 76 kiloya yani 16 kilo verim inşş dahada vercem evlendigimde 55 kiloydum o kiloya düşmeye çalışıyorum ama ocaga kadar 65 düşem yeter mayısa kadarda inşş 56 57 bile yetr inşş
sende çok güzel spor yapıyosun canım ve de güzel kilo veriyosun dahada vercen inşş
zorlamaz canım inşş allahım yardımcımız olsun
yasımı acıklıyorummmmmmmmmmmmmmmm evet hazırmısınn
28 bucukkk ahahahahahah
kızlaryaa hazır sizi bulmuşken hiç çıkmak istemiyorum
ama oğlum uyurken leslie yi yapayım ben akşam pc eşimde olunca hiç yapamıyorum
bir yere kaybolmayın tamam mı şekerler
he he demiştim senden küçüğüm diye... ben 23 e girdim bu gün...
canım gecmıs olsun ne zordur kıyamam bak adetı cogaltan ve sokulmesıne yarayan seyler var onalrdan bıraz uzak dur mesela maydonoz reglın gecıkınce 1 kupa cayını ıcıyom hemn reglım oluyo bu gıbı seylere dıkkat et ıstersen bende ararstırım sana bakım
valla canım işte tedavi diye 6 kutu doğum kontrol hapı 1 kutu da hormon hapı kullandırdı dr hiç faydası olmadı sadece 10 kilo aldırdı... ben de artık gitmiyorum dr a... ilaçlardan önce 55 kiloydum ne güzel... bitkilerden çare aramaya çalışıyorum artık... geçen ay düzelmişti tam 28 gün arayla geldi ama bu ay yine bozuldu işte.. tekrardan başlayacağım çaylara...inşallah canım hepimiz çıtır olacağız 2011 de...
canım ben orda göbüşş göremedim komşuya mı gitti aceppp
hee ben eti sevmiyom o yönden karlıyım... ama baklavalar konusunda söz veremem... bayramda ben burda olmayacağım kızlar... kilo bildirimi olacak mı bayramda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?