he he demiştim senden küçüğüm diye... ben 23 e girdim bu gün...
ne güzel canım yasıtız desen bende 29 ekimde girdim 23 me ama sen kaçlısın canım herkesin hesabı farklı oluyo sasırıyom yaa
kızlar bence plates yapana kadar callenetics yapın...
10 günde hareketleri öğreniyosunuz 10 gün daha yapınca gözle görülür incelme oluyor...
ben kesinlikle tavsiye ederim... daha önce yapmıştım herkes farketmişti ama sonra sezeryan dikişlerim acımaya başladı bıraktım... şimdi de üşeniyom...
var kız olmaz mı 73 cm göbüşüm...
nasıl faklı oluyo kız... 87 liyim ben... tam 23 senedir bu dünyadayım 24 ten gün almaya başladım...ne güzel canım yasıtız desen bende 29 ekimde girdim 23 me ama sen kaçlısın canım herkesin hesabı farklı oluyo sasırıyom yaa
ayy yok vallahi kaçtım ben
gelince bakarım msj lara
bende sevmıyom hele kurban etı bana carpıyo hec yemıyom sakatatla felanda ısım yokk oh ben rahatım baklavayıda sevmemm ama cıkolata konusudna bısey dıyemıyom
evet canım ben onuda duydum ama ona çok sıkıcı diyolar ama öyle etkisi çabuksa onu yapayım bari indirmeye başlayayım o zamantşkler canımmm çok saoll indirene kadar plates onu indirince calleneticsss
nasıl faklı oluyo kız... 87 liyim ben... tam 23 senedir bu dünyadayım 24 ten gün almaya başladım...
sen git canım ben de gitcem şimdi..
baklavayı geçen seneye kadar ben de sevmezdim... ama artık çok seviyorum...
evet sıkıcı haklısın. çok yavaş hareketleri ama gerçekten çok çabuk etki ediyor... başlamadan önce resmini çek 20 gün sonra bak aradaki fark çok belli oluyor..
bende 87 liyim ama o gün 24 sün dediler bende sinirlendimm valla zorla büyütüyolar gerçi eşimde öyle nerdeyse elinde olsa 26 27 yapcak beni
hımm öyle etkisi varsa dayanırım canımm sıkıcı olsun yeterki etsisi belli olsun tamam canı öyle yapayım önce ve sonra çok tşkler canım saolll
o zman ende 27 bucuk mu oluyom hahahahha
ohh be sonunda benim yaşımda iki bebeği olan birini buldum...
seninkiler kaç yaşında..
kızım aralıkta 4 olcak oglum 7 buçuk aylık canım seninkiler
hımmm şimdi anladım evet bazıları yanlış yapıyor... sanki çocuk doğar dopmaz 1 yaşındaymış gibi hesaplıyolar... sen de 87 isen 23 yaşında oluyosun... 24 ün içindesin...
Allah bağışlasın canım...
benim oğlan 26 aylık kız 16 aylık... ama işte kız erken doğunca 14 aylık diyoruz..
eee sen nasıl hesapladın da çıkardın 27 yi...eğer aralık veya kasım doğumlu değilsen 29 oluyon...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?