Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

he he demiştim senden küçüğüm diye... ben 23 e girdim bu gün...

ne güzel canım yasıtız desen bende 29 ekimde girdim 23 me ama sen kaçlısın canım herkesin hesabı farklı oluyo sasırıyom yaa

hahahaha sızı kucuk cıtırlar sızı sızı
ay nasılkıskandım ama ben hep 23 24 25 ve hatat 26 dım kalmak ısterdımm ınsanın bence en guzel yaslarııı

ama olsun ben hala dıpcık gıbıyımmm h

evet canım ben onuda duydum ama ona çok sıkıcı diyolar ama öyle etkisi çabuksa onu yapayım bari indirmeye başlayayım o zaman tşkler canımmm çok saoll indirene kadar plates onu indirince calleneticsss

jnaz bende spora gıdıyom bacısıııı seytan marka gıyerı ızlıcem sımdıı

fılm guzlelle benzıyo ama su kavak yellerınde mıne var ya bak onun durumu bu fılme benzetılmıs ahahah ay ne kadan ayratıcı bızım mıllet yaww cal cırp dızı yap

ne güzel canım yasıtız desen bende 29 ekimde girdim 23 me ama sen kaçlısın canım herkesin hesabı farklı oluyo sasırıyom yaa
nasıl faklı oluyo kız... 87 liyim ben... tam 23 senedir bu dünyadayım 24 ten gün almaya başladım...

ayy yok vallahi kaçtım ben
gelince bakarım msj lara

sen git canım ben de gitcem şimdi..

bende sevmıyom hele kurban etı bana carpıyo hec yemıyom sakatatla felanda ısım yokk oh ben rahatım baklavayıda sevmemm ama cıkolata konusudna bısey dıyemıyom

baklavayı geçen seneye kadar ben de sevmezdim... ama artık çok seviyorum...

evet canım ben onuda duydum ama ona çok sıkıcı diyolar ama öyle etkisi çabuksa onu yapayım bari indirmeye başlayayım o zaman tşkler canımmm çok saoll indirene kadar plates onu indirince calleneticsss

evet sıkıcı haklısın. çok yavaş hareketleri ama gerçekten çok çabuk etki ediyor... başlamadan önce resmini çek 20 gün sonra bak aradaki fark çok belli oluyor..

bende 87 liyim ama o gün 24 sün dediler bende sinirlendimm valla zorla büyütüyolar gerçi eşimde öyle nerdeyse elinde olsa 26 27 yapcak beni
hımm öyle etkisi varsa dayanırım canımm sıkıcı olsun yeterki etsisi belli olsun tamam canı öyle yapayım önce ve sonra çok tşkler canım saolll

hımmm şimdi anladım evet bazıları yanlış yapıyor... sanki çocuk doğar dopmaz 1 yaşındaymış gibi hesaplıyolar... sen de 87 isen 23 yaşında oluyosun... 24 ün içindesin...

ohh be sonunda benim yaşımda iki bebeği olan birini buldum...
seninkiler kaç yaşında..

eee sen nasıl hesapladın da çıkardın 27 yi... eğer aralık veya kasım doğumlu değilsen 29 oluyon...

30 dk bısıklet 50 mekık 50 yan 50 comelme yaptımm

bugun bu sekılde tam 4 set yapıcem ha bıde her set arası yarım lıtre su ıcıyorumm

yanı kalan 3 setım var

seytan marka gıyer bıttı sımdıde ghost town ıle devam edıcem

meraba kızlar
bugün yine dişçideydim
3 dolgum bitti
4 tane 20lik gömülü,bayramdan sonra yarılacak
allahhhhım sana geliyorum yaaaa
bugün ne yedim
sabah:2dilim kepek ekmek 1 ince dilim kaşar
ara 1 elma
öğle dişten dolayı atlandı ama 4 gibi 3 köfte 1 dom. 1 salatalık ve 1 dilim ekmek yedim
muhtemelen akşama bişi yemem
yanii umarım yemem:))))))))

2 set ıcın hazırlanmam lazım cay yapım dıyomm ayyy cok hırslandım allah benı hırslandıranlardan razı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…