Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu kadar acık sozlu olmak zorundamısın allam yaaaa

sen aksam hele bı pasta yeee ben sana sorcam

ayy aslında ilk başta boşver şekerim sen kaç hissediyosan o yaştasın yazmıştım ama sonra sanki ciddi soruyomşsun gibi geldi ondan değiştirdimdi...
ama öyle yani sen kaç hissediyosan o yaştasın...

çok geçmiş olsun canım yaa... benim de gitmem lazım ama korkuyom o masaya oturmaktan...
afiyet olsun bu arada köfte falan yiyebildiysen çok kötü değil dişelerin...
ben akşama karnabahar yicem...

kız yokk ben hec yasa takılmam sakın yanlıs anlama dedım benım ıcımdekı cadı olmesınnn hehhh

Merhaba arkadaşlarr, 2 gündür çok kötüyüm, karışık duygular içindeyimm, pazartesi sabahıı sancı ve kanamayla uyandımm, hemen doktora gittik 7 haftalık hamileymişimm, çokk şaşırdımm, nasıl oldu anlamadımm, spralim kaymış doktor öyle dedi, istirahat verdi, yalnız bu sabah kanamam çok olduu tekrar doktora gittik düşük yapmışımm, çok sancılar çektimm, öğrenmemle kaybetmem bir olduu , şimdi dinleniyoruumm, bayram sonuna kadar diyete ara verdim, Makeup canımm kilomuu ayın 19 una kadar 74.5 olarak kaydedersen sevinirimm, diyetisyen randevumu da ayın 22 sine erteledik zatenn, toparlanıp bomba gibi dönüş yapıcam inşaallah, bu arada evde olduğum için sık sık girerimm nete ...

canımın ıcı ay cok uzuldumm ne dıycegımı bılmıyorum cok cok gecmıs olsun sen dıyetı bosver bızım ıcın en onemlısı senın saglıgın 100 kılo( allah gostermesın de) olsanda bızım ıcın sen daha kıymetlısınnn canım benımm yaaa ne dıcem bılemedımm kı bende karıstım bak sımdı

sen ıstırat ederken bol bol gel ben sana burdanda olsa bakarım du sana guzel bı tatlı yapım barıı canım benım yaaa hıc kılonu sorun etme ye ıc dınlen yıne erıtırızz

Sağol canımm, eşim çocukları etrafımda sağlıklılar çok şükür, onlara baktıkçaa mutlu oluyorum ve daha çabuk toparlanıyorumm, sizler de varsınız kısa sürede iyi olacağım inşaallah, fiziksel olarak çok yıprandımm, düşüğün ardındann parçalar kalmış bir de kürtaj oldumm , neyse bitti gitti, ağrı kesici iğne de olmuşum vücudumda güzel bir dinginlik varr

iyi akşamlar kızlarrr
leslie ile 1 mil anca yaptım oğlum uyandı
sonra eşim aradı pizza istedi onlara pizza yaptım ama tadına bile bakmadan gönderdim hepsini
k fleksimi yedim 2 su bardağı ayran içtim

çok geçmiş olsun canımya oyy 4 tane de 20 lik Allah kolaylık versin ben 2 sini aynı gün aldırmıştım sonrada masadan kalkamamıştım
canımya yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin demekki kısmeti yokmuş yavrunun
o filmi bende izlemiştim canım kavak yellerindeki tamamen taklit hemde
var kız olmaz mı 73 cm göbüşüm...

kız sen ona göbüş mü diyorsub
hemde 2 bebeğe rağmen

evet canım ben onuda duydum ama ona çok sıkıcı diyolar ama öyle etkisi çabuksa onu yapayım bari indirmeye başlayayım o zaman tşkler canımmm çok saoll indirene kadar plates onu indirince calleneticsss

arkadaşlar ben kardeş takım 9 dayım callenetic nasıl bişey ben ilk defa duydum nete baktım açamadım indirmeden seyredilmiyomu acaba

aslıcım bende çokk uzun zaman önce indirmiştim öyle açılmıştı
diğer türlü açılıyormu bilmiyorum

çok şükür canımya rabbim evlatlarını bağışlasın
benimde şu an en son düşündüğüm şey hamilelik ama gelirse de demekki kısmetim miş derim
inşallah bir an önce iyileşirsin canım çok dikkat et kendine sıcağı sıcağına anlamazsın yorma kendini olur mu

az öncede 1 tane armut yedim kızlar
ve bugünde kapandı artık bundan sonra yeşil çay içerim
oğlumda daldı hazır o uyurken biraz daha yürüyeyim ne kadar yürüsem kardır

Sağol canım, Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasınn, ben istemediğimi belli etmedim ama eşim hamile olduğumu duyuncaa sevindii düşük olunca da bana teselli verdi, sonra da ileride tekrar olur inşaallah dedi, eşime kalsa hemen ister, yıpranan biz oluyoruz ama, neyse herşeyin hayırllısı olsunn

çok geçmiş olsun canım yaa... benim de gitmem lazım ama korkuyom o masaya oturmaktan...
afiyet olsun bu arada köfte falan yiyebildiysen çok kötü değil dişelerin...

yok güzelim yaa,diş hekimi kuzenim zaten,bayaa özendi
kalkar kalkmaz da istediğini ye- iç dedi:))ama ben yemedim tabi:))))))))))))
çok geçmiş olsun canımya oyy 4 tane de 20 lik Allah kolaylık versin ben 2 sini aynı gün aldırmıştım sonrada masadan kalkamamıştım
anammmmmm korktum şimdi yaaaaaaaaaaa

bu arada kızlar bu gün benim doğum günümmüş
yeni farkettim
habire mesaj geliyo..
yoksa hiç haberim yoktu...
iyiki doğduuuunnnnn nice mutlu ve ince yıllaraaaa :)))
süpersin canımmm az kaldı 38 bedeneeeeee
yasımı acıklıyorummmmmmmmmmmmmmmm evet hazırmısınn

28 bucukkk ahahahahahah
yine de gençsin yavvvvv

evet geçen sene ben de yaptım ve bayramdan sonra başlıycam kısmet olursa

offf dişlerrr geçmiş olsun canımm

ahh güzelimm çok geçmiş olsun çok üzüldüm yat dinlen boşver diyeti sağlıklı ol yeter canım allah sana ömür verisin

bu arada dukan devam ediyorum şimdilik ama çok sıkılmaya başladım meyvesizlik zorluyo artık
sabah 1 yumurta 2 kk light peynir öğle 6 misket köfte 1 kutu ligh-t yoğurt
akşam tavuk ızgara diyet cola
2.5 lt su 2 kupa yeişil çay
kahveyi kaçırdım galiba çarpıntım var
bidee çoooooookkk sinirliyimmmmmm citi axess kartı diye bir kart vermişlerdi 4 ay önce falan hiç kullanmadım ama bi msj geldi 50 tl borç , müşteri temsilcisine zarzor ulaştım kart ücreti iadesi ve kart iptali istiyorum dedim bana diyorki 50 tllik alışveriş yap ben o 50 tl kart ücretini iade edicem
ne yapçamı bilemedim eşim gelince konuşucam ama çok kızacak , çünkü zamanında ara iade et dedi ama ben kazkafalı dilek yapmadım şimdi kocam kafamı kırsa haklı yani

canımya çok geçmiş olsun yazacağıma çok şükür yazmışım kusura bakma
eşlere kalsa bişey yok ki tatlım benimkide diyor bu çok tatlı 1 yaşına gelsin 2. yapalım diye
hakkınızda hayırlısı olsun canımya
yok güzelim yaa,diş hekimi kuzenim zaten,bayaa özendi
kalkar kalkmaz da istediğini ye- iç dedi:))ama ben yemedim tabi:))))))))))))

anammmmmm korktum şimdi yaaaaaaaaaaa
herkes aynı olacak değil ki tatlım inşallah seninki daha kolay olur
ayy cumbocum ağzından bal damlıyor sanki inşallah canımyaa
hepimiz 38 e gireceğiz bir gün
bende senin adını görünce tam eşime aşkım kitabı alalım diyecektim :)
ama vazgeçtim diyetisyene gideyim diyorum hem daha bilinçli yapmış olurum çünkü önümde çok uzun bir süreç var
karta gelince bizimde o karttan var ama kullandığımız için sorun olmuyor sanırım
ama nerden bileceksinki canımyaa eşinde kızmaz inşallahh

umarım eşiniz kızmaz hep oyun ediyorlar sahtekarlar nefret ediyorum ya ablamlarada kitap seti verdiler dünyanın parasını aldılar neyse işlerine yaradı ama

çocuk konusunda karmaşığım aslında ada 5 aylık şuan ölüyoruz sevgilerine bir tane daha istiyor herüf diyom 2yi bi geçsin sonra o zamana anca toparlarım kendimi maddi manevi vücut dinginliği baabında çünkü korkarak evlenmeme rağmen mükemmel bir eş umarım değişmez bazı sorunlardan 2 sene çocuğumuz olmadı gık demedi bir anda emir geldi dünyamıza hazirandada ada çocuk yapsam bile birdahaya hamile kalmam için emzirmeyi durdurmam lazım emir 18aylıktı kesti emmeyi kendi bıraktı adadada zorlamıcam çoğu demişti bana oğlumda kes 1ini geçti artık diye kendisi doydu kızımdada kendisine bırakcam ne zaman ihtiyaç hissetmezse o zaman bırakır eşimde diyo hemen kes 9 aylıkken 3. gelsin ooooldu diyourm başka

umarım eşiniz kızmaz hep oyun ediyorlar sahtekarlar nefret ediyorum ya ablamlarada kitap seti verdiler dünyanın parasını aldılar neyse işlerine yaradı ama

yaa kızmaz da işte ben söylediydim demesi bile yeter ama adam haklı yanii hepsini kapatıcam kartların , yaaa maaaş yatan bankalar değişiyor banka kartıyla beraber kredi kartı da veriyorlar oluyo sana birsürü kart, akbanktaydı axess verdiler garantiye geçti bonus, şimdi de halkbanka geçtik başka bir kart , eee biz de bunalrın peşinde mi koşcaz yaaaa ,üfff bela okumuycam akşam akşamm sinir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…