bu kadar acık sozlu olmak zorundamısın allam yaaaa
sen aksam hele bı pasta yeee ben sana sorcam
meraba kızlar
bugün yine dişçideydim
3 dolgum bitti
4 tane 20lik gömülü,bayramdan sonra yarılacak
allahhhhım sana geliyorum yaaaa
bugün ne yedim
sabah:2dilim kepek ekmek 1 ince dilim kaşar
ara 1 elma
öğle dişten dolayı atlandı ama 4 gibi 3 köfte 1 dom. 1 salatalık ve 1 dilim ekmek yedim
muhtemelen akşama bişi yemem
yanii umarım yemem:))))))))
ayy aslında ilk başta boşver şekerim sen kaç hissediyosan o yaştasın yazmıştım ama sonra sanki ciddi soruyomşsun gibi geldi ondan değiştirdimdi...
ama öyle yani sen kaç hissediyosan o yaştasın...
Merhaba arkadaşlarr, 2 gündür çok kötüyüm, karışık duygular içindeyimm, pazartesi sabahıı sancı ve kanamayla uyandımm, hemen doktora gittik 7 haftalık hamileymişimm, çokk şaşırdımm, nasıl oldu anlamadımm, spralim kaymış doktor öyle dedi, istirahat verdi, yalnız bu sabah kanamam çok olduu tekrar doktora gittik düşük yapmışımm, çok sancılar çektimm, öğrenmemle kaybetmem bir olduu, şimdi dinleniyoruumm, bayram sonuna kadar diyete ara verdim, Makeup canımm kilomuu ayın 19 una kadar 74.5 olarak kaydedersen sevinirimm, diyetisyen randevumu da ayın 22 sine erteledik zatenn, toparlanıp bomba gibi dönüş yapıcam inşaallah, bu arada evde olduğum için sık sık girerimm nete ...
canımın ıcı ay cok uzuldumm ne dıycegımı bılmıyorum cok cok gecmıs olsun sen dıyetı bosver bızım ıcın en onemlısı senın saglıgın 100 kılo( allah gostermesın de) olsanda bızım ıcın sen daha kıymetlısınnn canım benımm yaaa ne dıcem bılemedımm kı bende karıstım bak sımdı
sen ıstırat ederken bol bol gel ben sana burdanda olsa bakarım du sana guzel bı tatlı yapım barıı canım benım yaaa hıc kılonu sorun etme ye ıc dınlen yıne erıtırızz
çok geçmiş olsun canımya oyy 4 tane de 20 lik Allah kolaylık versin ben 2 sini aynı gün aldırmıştım sonrada masadan kalkamamıştımmeraba kızlar
bugün yine dişçideydim
3 dolgum bitti
bugün ne yedim
ara 1 elma
öğle dişten dolayı atlandı ama 4 gibi 3 köfte 1 dom. 1 salatalık ve 1 dilim ekmek yedim
canımya yazdıklarını okuyunca çok üzüldümMerhaba arkadaşlarr, 2 gündür çok kötüyüm, karışık duygular içindeyimm, pazartesi sabahıı sancı ve kanamayla uyandımm, hemen doktora gittik 7 haftalık hamileymişimm, çokk şaşırdımm, nasıl oldu anlamadımm, spralim kaymış doktor öyle dedi, istirahat verdi, yalnız bu sabah kanamam çok olduu tekrar doktora gittik düşük yapmışımm, çok sancılar çektimm, öğrenmemle kaybetmem bir olduu, şimdi dinleniyoruumm, bayram sonuna kadar diyete ara verdim, Makeup canımm kilomuu ayın 19 una kadar 74.5 olarak kaydedersen sevinirimm, diyetisyen randevumu da ayın 22 sine erteledik zatenn, toparlanıp bomba gibi dönüş yapıcam inşaallah, bu arada evde olduğum için sık sık girerimm nete ...
o filmi bende izlemiştim canım kavak yellerindeki tamamen taklit hemdejnaz bende spora gıdıyom bacısıııı seytan marka gıyerı ızlıcem sımdıı
fılm guzlelle benzıyo ama su kavak yellerınde mıne var ya bak onun durumu bu fılme benzetılmıs ahahah ay ne kadan ayratıcı bızım mıllet yaww cal cırp dızı yap
var kız olmaz mı 73 cm göbüşüm...
evet canım ben onuda duydum ama ona çok sıkıcı diyolar ama öyle etkisi çabuksa onu yapayım bari indirmeye başlayayım o zamantşkler canımmm çok saoll indirene kadar plates onu indirince calleneticsss
Sağol canımm, eşim çocukları etrafımda sağlıklılar çok şükür, onlara baktıkçaa mutlu oluyorum ve daha çabuk toparlanıyorumm, sizler de varsınız kısa sürede iyi olacağım inşaallah, fiziksel olarak çok yıprandımm, düşüğün ardındann parçalar kalmış bir de kürtaj oldumm , neyse bitti gitti, ağrı kesici iğne de olmuşum vücudumda güzel bir dinginlik varr
çok şükür canımya rabbim evlatlarını bağışlasın
benimde şu an en son düşündüğüm şey hamilelik ama gelirse de demekki kısmetim miş derim
inşallah bir an önce iyileşirsin canım çok dikkat et kendine sıcağı sıcağına anlamazsın yorma kendini olur mu
yok güzelim yaa,diş hekimi kuzenim zaten,bayaa özendiçok geçmiş olsun canım yaa... benim de gitmem lazım ama korkuyom o masaya oturmaktan...
afiyet olsun bu arada köfte falan yiyebildiysen çok kötü değil dişelerin...
anammmmmm korktum şimdi yaaaaaaaaaaaçok geçmiş olsun canımya oyy 4 tane de 20 lik Allah kolaylık versin ben 2 sini aynı gün aldırmıştım sonrada masadan kalkamamıştım
iyiki doğduuuunnnnn nice mutlu ve ince yıllaraaaa :)))bu arada kızlar bu gün benim doğum günümmüş
yeni farkettim
habire mesaj geliyo..
yoksa hiç haberim yoktu...
süpersin canımmm az kaldı 38 bedeneeeeeebende sabah farkettim bayram için kendime etek dikmiştim 44 beden denedim bol geldi yeleği de aynı şekilde düğmelerinin yerini değiştireceğim
3 hafta önce evde olan bi gömleğimi denemiştim dar geldiği için içine gömlek alacaktım ama bugün gömlekte tam oldu çok sevindim
birde kalça göbeği geçtim kollarımda zayıflamış çok hoşuma gitti
inşallah zaman geçtikçe daha da inceleceğiz
yine de gençsin yavvvvvyasımı acıklıyorummmmmmmmmmmmmmmm evet hazırmısınn
28 bucukkk ahahahahahah
evet geçen sene ben de yaptım ve bayramdan sonra başlıycam kısmet olursakızlar bence plates yapana kadar callenetics yapın...
10 günde hareketleri öğreniyosunuz 10 gün daha yapınca gözle görülür incelme oluyor...
ben kesinlikle tavsiye ederim... daha önce yapmıştım herkes farketmişti ama sonra sezeryan dikişlerim acımaya başladı bıraktım... şimdi de üşeniyom...
offf dişlerrr geçmiş olsun canımmmeraba kızlar
bugün yine dişçideydim
3 dolgum bitti
bugün ne yedim
ara 1 elma
Merhaba arkadaşlarr, 2 gündür çok kötüyüm, karışık duygular içindeyimm, pazartesi sabahıı sancı ve kanamayla uyandımm, hemen doktora gittik 7 haftalık hamileymişimm, çokk şaşırdımm, nasıl oldu anlamadımm, spralim kaymış doktor öyle dedi, istirahat verdi, yalnız bu sabah kanamam çok olduu tekrar doktora gittik düşük yapmışımm, çok sancılar çektimm, öğrenmemle kaybetmem bir olduu, şimdi dinleniyoruumm, bayram sonuna kadar diyete ara verdim, Makeup canımm kilomuu ayın 19 una kadar 74.5 olarak kaydedersen sevinirimm, diyetisyen randevumu da ayın 22 sine erteledik zatenn, toparlanıp bomba gibi dönüş yapıcam inşaallah, bu arada evde olduğum için sık sık girerimm nete ...
offf dişlerrr geçmiş olsun canımm
canımya çok geçmiş olsun yazacağıma çok şükür yazmışım kusura bakmaSağol canım, Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasınn, ben istemediğimi belli etmedim ama eşim hamile olduğumu duyuncaa sevindii düşük olunca da bana teselli verdi, sonra da ileride tekrar olur inşaallah dedi, eşime kalsa hemen ister, yıpranan biz oluyoruz ama, neyse herşeyin hayırllısı olsunn
herkes aynı olacak değil ki tatlım inşallah seninki daha kolay oluryok güzelim yaa,diş hekimi kuzenim zaten,bayaa özendi
kalkar kalkmaz da istediğini ye- iç dedi:))ama ben yemedim tabi:))))))))))))
anammmmmm korktum şimdi yaaaaaaaaaaa
ayy cumbocum ağzından bal damlıyor sanki inşallah canımyaaiyiki doğduuuunnnnn nice mutlu ve ince yıllaraaaa :)))
süpersin canımmm az kaldı 38 bedeneeeeee
yine de gençsin yavvvvv
evet geçen sene ben de yaptım ve bayramdan sonra başlıycam kısmet olursa
offf dişlerrr geçmiş olsun canımm
ahh güzelimm çok geçmiş olsun çok üzüldüm yat dinlen boşver diyeti sağlıklı ol yeter canım allah sana ömür verisin
bende senin adını görünce tam eşime aşkım kitabı alalım diyecektim :)bu arada dukan devam ediyorum şimdilik ama çok sıkılmaya başladım meyvesizlik zorluyo artık
sabah 1 yumurta 2 kk light peynir öğle 6 misket köfte 1 kutu ligh-t yoğurt
akşam tavuk ızgara diyet cola
2.5 lt su 2 kupa yeişil çay
kahveyi kaçırdım galiba çarpıntım var
bidee çoooooookkk sinirliyimmmmmmciti axess kartı diye bir kart vermişlerdi 4 ay önce falan hiç kullanmadım ama bi msj geldi 50 tl borç , müşteri temsilcisine zarzor ulaştım kart ücreti iadesi ve kart iptali istiyorum dedim bana diyorki 50 tllik alışveriş yap ben o 50 tl kart ücretini iade edicem
ne yapçamı bilemedim eşim gelince konuşucam ama çok kızacak , çünkü zamanında ara iade et dedi ama ben kazkafalı dilek yapmadım şimdi kocam kafamı kırsa haklı yani
umarım eşiniz kızmaz hep oyun ediyorlar sahtekarlar nefret ediyorum ya ablamlarada kitap seti verdiler dünyanın parasını aldılar neyse işlerine yaradı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?