Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sen iç canım ama benim yerimede ben yatıyorum cayın pek etkilii öptüm görüşürü< kardeşimmm :93::85:

tşkler canım bende kendi çayımdan içmiş benimde uyku geldi iyi geceler canımm ne demek baya etkilidirr sabah kalktıgında daha hafif uaynacaksın bak görr Görüşürüz cnmm öptümmm

merhaba kzlar .
sabah yaım simit yedim geç kaldğm için
öğle 1 karnıyarık 2 dlim ekmek yoğurt yedim
makeee sabah 67.7 çıktım okuldan gelince tekrar tartıldım 66.9 çıktım . nye boyle olduki en iyisi yarın sabah tartılmak .
make bn sabah giremiyorum sen bana no versene özelden . Ben sana sabah mesaj atarım

herkese günaydın
gerçi saat nerdeyse 3 oldu ya neyse
ben bugün tost yedim yaa (((((((((((((((((((((((((
bu arada ben kilomu şimdiden yaziim,çünkü yarın ankaraya gideceğiz
haftaya cuma da giremem napcaz?

herkse selam kızlar... biz yine sabah erkenden hastane yollarına düştük... kızın ayakkabısının provası vardı... sonra da rehabilitasyona gittik.. daha yeni gelebildik eve...
sabahtan beri açtım yine bişey yiyemedim... akşamdan kalan fırında makarna vardı şimdi onu yedim... ama az yedim çok kaçırmadım...

allah kolaylık versın canım cok cok gecmıs olsun

az yedıysen sorun yok ben sabah 1 bardak sıcak sut sona 1 elma yedım

oglende 2 dılım ekmek arası krem peynırlı sandıvc yedım sımdı spor yapıcem tabe kalkabılırsem bı bıtkınlık var uzerımde

ara ogun olarakta hurma yemegı planlıyorumm bıraz acıkım yerım

merhaba kızlarr
dün bir çıktım bir daha da giremedim
öğleden sonra sohbete gittim akşam üzeri eşimin yanına gittim ortağı da ordaydı hanımı da en yakın arkadaşım kızcağız hamile ama pek kötü geçiyor
onları yemeğe çağırdım. sonra koştur koştur eve geldim yemek hazırladım
Allahtan oğlum yolda uyumuştu eve gelince biraz daha uyudu
işte yemekti çaydı derken gece 2 de kalktılar
sabahta 6 da kalktı yavrum bugün pek keyifsiz hafif ateşi de var şu dişler çıksada rahatlasa
birde bugün kermes vardı sabah kalktım poğaça ve kısır yaptım
kahvaltı niyetine 1 y. kaşığı kısır ve 1 tane poğaça yedim tadlarına bakmak gerekiyordu
sonra 12 gibi bir arkadaşım geldi çiğköfte getirmiş bana 2 tane yedim 4 tane de çayın yanında ikram bisküvi
az öncede yarım kase kadar yayla çorbası içtim
daha ne yiyeceksin dediğinizi duyar gibiyim

Son düzenleme:

ben öyle çok abartılı bişey göremedim canım... ama sasdece bisküvileri yemesen olurdu... çünkü bisküviler insülin direncini uyandırıyor iştah açıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…