kızlar bende yegenımle konusuyodum sımdı onunla bırlıkte uyuca msn de yatmıyomus
sıze ıyı geceler kızlar bend uzaktanda olsa gıdımla yatımm teyzelerıı mcukk
1. takımmmm ne o erkenden uymus herkessssssssssssss
herkesin çayına uyku ilacı attımmm
kıs dikkat et yan etkilerini oku kilo aldırmasın sonraaa
yokkk canımmmm baktım yan etkisi yokkkk ben hiç kıyar mıyım canlarıma iki etkisi varrr
1 uyutuyo
2 KİLO VERDİRİYO
hemen bende istiyorum o çaydan cok ihtiyacım varrrrrrrrrr
hemmennn tatlımmm ne demekkkkkBuyurrrrrrrrrrrrr
saol canım beniimmmmm kardes dediğin bugünler için var iştediyette olmasak pastada yerdik ama neyseeee
evet canımmm aynen bu gunler içinnn yaneee diyetteyik diyeettyik olmadı şindik aklıma geldiiiAma yokkk gelmedi kaçtııı biz form çayı falan içerizzzz
sen iç canım ama benim yerimede ben yatıyorum cayın pek etkilii öptüm görüşürü< kardeşimmm :93::85:
gunaydın canlarımm
herkse selam kızlar... biz yine sabah erkenden hastane yollarına düştük... kızın ayakkabısının provası vardı... sonra da rehabilitasyona gittik.. daha yeni gelebildik eve...
sabahtan beri açtım yine bişey yiyemedim... akşamdan kalan fırında makarna vardı şimdi onu yedim... ama az yedim çok kaçırmadım...
şeytan tüyüdür o elleşme dursun yerinde... kısmetin kapanıverir karışmam bak...
merhaba kızlarr
dün bir çıktım bir daha da giremedim
öğleden sonra sohbete gittim akşam üzeri eşimin yanına gittim ortağı da ordaydı hanımı da en yakın arkadaşım kızcağız hamile ama pek kötü geçiyor
onları yemeğe çağırdım. sonra koştur koştur eve geldim yemek hazırladım
Allahtan oğlum yolda uyumuştu eve gelince biraz daha uyudu
işte yemekti çaydı derken gece 2 de kalktılar
sabahta 6 da kalktı yavrum bugün pek keyifsiz hafif ateşi de var şu dişler çıksada rahatlasa
birde bugün kermes vardı sabah kalktım poğaça ve kısır yaptım
kahvaltı niyetine 1 y. kaşığı kısır ve 1 tane poğaça yedim tadlarına bakmak gerekiyordu
sonra 12 gibi bir arkadaşım geldi çiğköfte getirmiş bana 2 tane yedim 4 tane de çayın yanında ikram bisküvi
az öncede yarım kase kadar yayla çorbası içtim
daha ne yiyeceksin dediğinizi duyar gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?