Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

poaca ve kısırla gune baslaman gunu karbonhıdratla devam etmenı saglamıs sabah bırazdaha uzak durkı karbonhıdratlardan gun boyu acıkmanı cogaltmasın

canımya çok üzüldüm rabbim sabır versin ailelerine
ben öyle çok abartılı bişey göremedim canım... ama sasdece bisküvileri yemesen olurdu... çünkü bisküviler insülin direncini uyandırıyor iştah açıyor...

canımya sorma iştahım öyle açıldı ki üstüne 3 kaşık kadar pilav yedim ama tutuyorum kendimi bugün çok kötü beslendim
poaca ve kısırla gune baslaman gunu karbonhıdratla devam etmenı saglamıs sabah bırazdaha uzak durkı karbonhıdratlardan gun boyu acıkmanı cogaltmasın
evet make cim aslında ne zamandır uzak duruyordum bunlardan bu sabah öyle bir hata yaptım ki
sonrası hep açlık

make kilomu soyluyorum 67.7 çıkıyorum
ama 2 gündür wc gtmedim
bi şikinlik var ama :/
300 gr da olsa gtmiş en azından
yarın sabah giremem make 67.7 yazarsın artkk

yanlısmı anladın canımm annemde aynısını soyluyo dedım bısey demedımm acıkcası bende oyle dusunuyomm ahahahah

hehe hehe beğenmedim butonuna basmışın biliyon mu.. yanlış olmuş ozaman... tamam canım... ben beğenmedim yazınca ondan sordum...

ama 2 gündür wc gtmedim

canım ben doğadan form kayısılı çay aldım şişkinliğime baya iyi geldi sen de dene istersen... kayısılı olan olcak ama...

kızlar bu arada göbeğim 2 cm daha gtmişş. 69 ken 92 cm di şimdi 90 cm

ohh ne güzel 2 kiloda 2 cm... inşallah 60 ları da görürsün...

kızlar bu arada göbeğim 2 cm daha gtmişş. 69 ken 92 cm di şimdi 90 cm

öffffffffffffffffff çok açım beennnn
bıktım dukan diyetinden meyve yemek istiyoruummmm karbonhidrat istiyorummmmmm
işyerinde 2arkadaş aypıyoruz bayram sonrası kendimiz modifiye dukan diyeti yapçezzzz

kızlar daha yeni eve girebildim.cumartesinden beri sürekli koşuşturmaca içindeyim.yarın temizliğe devam etcem.akşama kadar temizlik yapmayı düşünüyorum.bayram temizliklerinden nefret ediyorum.bu sabah hiç birşey yemedim.canım istemiyordu.öğlen haşlanmış tavuk göğsü,2 dilim kaşar yedim.hala acıkmadım ama geç saatlerde acıkırım diye şimdi bir kase çorba içmeyi düşünüyorum.yarın ilk iş kilomu bildircem.açıkcası sabırsızlanıyorum.ilk üçe girerim diye düşünüyorum sabah 7lileri gördüm

ama 2 gündür wc gtmedim

ya bişey sorcam.bu wc problemi bende de var.diyet yaptığımız için mi sorun yaşıyoruz.benim hiç böyle sorunlarım olmazdı(

sıcağa yakın ılık su iç
kuru kayısıyı şişenin içine koy o suyuda iç kayısıyıda ye mesela ara öğünde

ama 2 gündür wc gtmedim

aferım benım kızımaaa ıste buu

canım bol bol elma vs ye ama kabuklu bıde papatya cayı sıddetle tavsıye ederım

solekı yegenım bebekkken kabızlık yasardı ona yarım kahve fıncanıı acık acık ıcırıdım valla ooh masllahh sona dıyetten kaynaklı cogu zman bende kabızlık yasadıgım oluyodu bende her nekadar tadı kotu olsada papatya ıcıyodum yarım gunde etkısını gorusun ama

harikasın tatlımmmmmm

çokgeçmişolsun canım allahkolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…