- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
gizemcimm maşallah canım 300 gr da 300 gr dır en azından 68 barajını geçtinmake kilomu soyluyorum 67.7 çıkıyorum
ama 2 gündür wc gtmedim
bi şikinlik var ama :/
300 gr da olsa gtmiş en azından
yarın sabah giremem make 67.7 yazarsın artkk
harikaaakızlar bu arada göbeğim 2 cm daha gtmişş. 69 ken 92 cm di şimdi 90 cm
cumbocum iyi ki sen denemişsin bu diyeti ben yapamam sanırım
öffffffffffffffffff çok açım beennnn
bıktım dukan diyetinden meyve yemek istiyoruummmm karbonhidrat istiyorummmmmm
işyerinde 2arkadaş aypıyoruz bayram sonrası kendimiz modifiye dukan diyeti yapçezzzz
yazık yaa çok üzüldüm vallaamin canım sorma ben de çok üzüldüm... biri daha 3 aylık evliymiş.. biri 23 yaşında... mekanları cennet olsun inşallah...
özledik seni canımyaa bayram geçsinde görüşelim sık sıkkızlar daha yeni eve girebildim.cumartesinden beri sürekli koşuşturmaca içindeyim.yarın temizliğe devam etcem.akşama kadar temizlik yapmayı düşünüyorum.bayram temizliklerinden nefret ediyorum.bu sabah hiç birşey yemedim.canım istemiyordu.öğlen haşlanmış tavuk göğsü,2 dilim kaşar yedim.hala acıkmadım ama geç saatlerde acıkırım diye şimdi bir kase çorba içmeyi düşünüyorum.yarın ilk iş kilomu bildircem.açıkcası sabırsızlanıyorum.ilk üçe girerim diye düşünüyorum sabah 7lileri gördüm
bende bugün hiçbişey yapmadımmbırı benı durtsunde spor yapım nen
herkese günaydın
gerçi saat nerdeyse 3 oldu ya neyse
ben bugün tost yedim yaa(((((((((((((((((((((((((
bu arada ben kilomu şimdiden yaziim,çünkü yarın ankaraya gideceğiz
haftaya cuma da giremem napcaz?
ne var lenn ne bagrıon
jnazcım bn geldimmmmm nasılsınz hepinz baya kişiler gelmiş yerim doldumu haa söleyin doldumu
dolması ne mumkun senın kadar sıskosu gelmedı dahaaaa nasıl dolsun yerın
site yönetimi sana terlik vermemş daha anlaşılan yoksa atardın potişime
söle söle çeknme bni gördgne ne kadar mutlu oldgnu sölee
ehim ehim öhö öhö
ıkı gun once aklımdan gectın kız valla msn sıfremıde kaybettım yenısındede sız yoksunuzz
ozledım kız ne yalan soylım valla senın gıbı bı cadı ozlenmezmıı ama sende benım terlıklerımı ozlemıssınn belllııı
bizim takımda kimseler yok bende sizi ziyaret edim dedim insanın diyet yolculuğunda yalnız olmadığını bilmesi rahatlatıyo valla iyiki buraya üye olmuşum
özlemesem buraya dalar mıyım len gelr gelmez! bgn geldim eve 9 günlük tatilim varr amma velakin pek girebilceğimi sanmıyorum abim ve ablam da geliyorlar.
nesee kilo bildirimi yapim mi
szler nasılsnz anlatın bakem ? teoyu göremedim hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?