Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

make kilomu soyluyorum 67.7 çıkıyorum
ama 2 gündür wc gtmedim
bi şikinlik var ama :/
300 gr da olsa gtmiş en azından
yarın sabah giremem make 67.7 yazarsın artkk
gizemcimm maşallah canım 300 gr da 300 gr dır en azından 68 barajını geçtin
sıkıntı yapmıştı sende
kızlar bu arada göbeğim 2 cm daha gtmişş. 69 ken 92 cm di şimdi 90 cm
harikaaa

öffffffffffffffffff çok açım beennnn
bıktım dukan diyetinden meyve yemek istiyoruummmm karbonhidrat istiyorummmmmm
işyerinde 2arkadaş aypıyoruz bayram sonrası kendimiz modifiye dukan diyeti yapçezzzz
cumbocum iyi ki sen denemişsin bu diyeti ben yapamam sanırım
amin canım sorma ben de çok üzüldüm... biri daha 3 aylık evliymiş.. biri 23 yaşında... mekanları cennet olsun inşallah...

yazık yaa çok üzüldüm valla
rabbim rahmet eylesin
özledik seni canımyaa bayram geçsinde görüşelim sık sık
afiyet olsun ayrıca maşallahhh inşallah yarın çok güzel bi sonuç alacaksın
bırı benı durtsunde spor yapım nen
bende bugün hiçbişey yapmadımm
şu oğlum uyusunda kalkacağım

herkese günaydın
gerçi saat nerdeyse 3 oldu ya neyse
ben bugün tost yedim yaa (((((((((((((((((((((((((
bu arada ben kilomu şimdiden yaziim,çünkü yarın ankaraya gideceğiz
haftaya cuma da giremem napcaz?

megılara canım

sımdı yazıcaklarımı sahsınla ılgılı olmadıgını bılmenı ıstıyorum canımm once bukonuda anlasalım

canım 2 haftadır bızımlesın basta da hepınıze soyledıgım tek bısey vardı

paylasım konusunda senınle bı takım seylerı asamadık bunun sende farkındasın yanı aramıza almaya calsıtım senı kaynasmanı saglamaya calsıtım ama olmadı yıne aynı rutınde takılı kaldık senınle

gecen hafta bunu sevglı kaptan yardımcımızla konustuk ve deneme suresınde 1 hafta daha gozlemlemeye karar verdık bugunku goruslerımızde degısen cok bısey yok acıkcası

sanırım henuz kılo vermeye tam anlamıyla karar veremedın yada tam anlamıyla bunu ıstemıyosun ve 2 haftada cok buyuk bı ıstek goremedık sende

sonuc olarak takımlara yabancı degılseın ve sunu ıyı bıldıgını bılıyorum kımın ne yedıgını burka kımse merak etmıyo bız bu surecı bırlıkte gecırmek ıcın burdayız

hımhazır 1 hafta ankara ya gıtmıskenn bıraz ara ver ıstersen ve gercekten takımda olabılecek kadar ıstedıgınde senıı takımımızda tekrar gormek ısterız

tum bu yazdıklarım benım ıcın cok zor oldu cok cok ozur dılıyorum tatlım ama her zman beklerız senı ve bunu bızım ıcın degıl kendın ıcın kılo vermen gerektıgını unutma

kendıne ıyı bak ıyı tatıller mcuk

ervaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cadııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hos geldınnn aılenee ozledınmı bızı bak senı gordum ıyı geldııı kız basım muthıs aagrıyoduuu

ne var lenn ne bagrıon
jnazcım bn geldimmmmm nasılsınz hepinz baya kişiler gelmiş yerim doldumu haa söleyin doldumu

1. TAKIM 181. ETAP

makeup ( 72.8/73.0
teodase ( 74.2 / 74.5
jnaz ( 70.5 /
giz3mmm( 68.0/ 67.7
cumbo ( 60.2/
merıspek( 82.0 /
ezgıılknur( 76.8/
mai beyaz( 60.1/

1.TAKIM TOPLAM KILO ( 564.5/

Son düzenleme:
site yönetimi sana terlik vermemş daha anlaşılan yoksa atardın potişime
söle söle çeknme bni gördgne ne kadar mutlu oldgnu sölee

ıkı gun once aklımdan gectın kız valla msn sıfremıde kaybettım yenısındede sız yoksunuzz

ozledım kız ne yalan soylım valla senın gıbı bı cadı ozlenmezmıı ama sende benım terlıklerımı ozlemıssınn belllııı

bizim takımda kimseler yok bende sizi ziyaret edim dedim insanın diyet yolculuğunda yalnız olmadığını bilmesi rahatlatıyo valla iyiki buraya üye olmuşum

özlemesem buraya dalar mıyım len gelr gelmez! bgn geldim eve 9 günlük tatilim varr amma velakin pek girebilceğimi sanmıyorum abim ve ablam da geliyorlar.
nesee kilo bildirimi yapim mi
szler nasılsnz anlatın bakem ? teoyu göremedim hiç ?

bizim takımda kimseler yok bende sizi ziyaret edim dedim insanın diyet yolculuğunda yalnız olmadığını bilmesi rahatlatıyo valla iyiki buraya üye olmuşum

ıyı yapmısın canım en guzelı boyle kızların ıslerı yoluna gırene kadar nerde cogunluk varsa ıkı takım orda bulussun

ee hosgeldınn cay kahve terlık cımdık ne alırsın

ya yok sen sımdı sımanlamısındır ben senı lısteye felan almam annnem9 gun burdamısın ıyı ıyııı hemde cokıyıı takım bayramda coscak desene o ablanla abıne kıızarım ha cekılsınler netın basından gızım gelmıs okuldan all alla yaawww

teo bıraz rahatsız canım dınlenıcek 1 2 hafta

peki make

bu arada sana make diyebilirmiyim rahatsız olmazsın dimi

bugün hiç uğrayamadım ya ondan öle yani öhöm felan yaptım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…