peki make
bu arada sana make diyebilirmiyim rahatsız olmazsın dimi
bugün hiç uğrayamadım ya ondan öle yani öhöm felan yaptım ben
ya yok sen sımdı sımanlamısındır ben senı lısteye felan almam annnem9 gun burdamısın ıyı ıyııı hemde cokıyıı takım bayramda coscak desene o ablanla abıne kıızarım ha cekılsınler netın basından gızım gelmıs okuldan all alla yaawww
teo bıraz rahatsız canım dınlenıcek 1 2 hafta
geçmş olsun önmli değildr inş yawrum ya :26:
şişmanlamadım ı-hııı yani umarım :18:
eee bnm geyik sürüm ve geyik koçum nasıllar bakalım
ben iyiyim be tatlım takımımız iyice hareketlendi valla sende tanısan çok seversinne var lenn ne bagrıon
jnazcım bn geldimmmmm nasılsınz hepinz baya kişiler gelmiş yerim doldumu haa söleyin doldumu
ohh ne güzellben geldim kızı emzirdim attım kızlara geldim yanınıza beni özledinizmii bakem
aslıcım çok iyi yaptın canım çekinme gel hepbizim takımda kimseler yok bende sizi ziyaret edim dedim insanın diyet yolculuğunda yalnız olmadığını bilmesi rahatlatıyo valla iyiki buraya üye olmuşum
ıyı yapmısın canım en guzelı boyle kızların ıslerı yoluna gırene kadar nerde cogunluk varsa ıkı takım orda bulussun
ee hosgeldınn cay kahve terlık cımdık ne alırsın
geldim geldimmm şekerimmannem jnazzzzzzz gel kuzumm
gell bak kım gelmıss erva cadısı burdaaa
...nan hep de benim olmadığım zmanlarda muhabbet ediyonuz...
make kilo mu aldın kuşum sen...biz burda çalışalım didinelim sen kilo al... senin yüzünden kaçırıyoz zati hep birinciliği:76::76:
ben de çok merak ediyorum kilomu... 500 gr falan vermişimdir inşallah... bu hafta regl haftamdı cızıttım biraz...neyse merispek toplicak hepimizin totosunu inşallah...
ıyıyız canımm bogusup duruyoz sen naptın sevglın kac tost yedırdı sana hahahah
doğrudan sorsana kilomu
65imgelnce tartıldım ama dün hasta oldum galiba gene 64üm bn yaw kurtulamadım bu rakamdan.
make bana büyümü yaptılar yaa
jnaz listeyi tam yapamadım bugün doğum sancısı gibi bir karın ağrısı yüzünde kahvaltıdan sonraki ara öğünle öğleni kaçırdım
hımm anladım tatlım
olsun yarın başlarsın sende
ağrın geçti mi peki?
ay ben doğum sancısı hiç çekmedim biliyor musun doğuma 2 hafta kala sezeryanla aldılar o yüzden
bende sezeryan yapcamm o agrıyı cekemem dogrumıcam der kacarım hastaneden yoksaa
peh kek ve cola yokmu şimdisevmedim bn 9. takımı nan le cola ya da razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?