Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tatlım herkesin bir olmuyor ki
benim başka çarem yoktu o yüzden sezeryan oldum 5 günün sonunda da zorla çıktım zaten kağıt imzalayarak

yanlışım varsa düzeltin ama make kaçsan da o bebiş gene doğar gene doğar

he ıste sorunda orda baslar zatennn ıcımde ne kadar tutcem dımııı

bnce agaca çık sonra at kendini aşagıya düş kafanı gözünü yar bayıl.seni hastaneye götrrken zaten ya sezaryan yaparlar yada ne blim yaparler bişiler sende hissetmeden doğurrsun

jnaz ağrım geçti öğleden sonra ğne yaptırmıştım ona rağmen geçmemişti sonra geçti

doğumdan kaçılırmı gı neettin sen miniğini kucağına alacaksın

sabırla çekeceksin dayanılmaz acıyı

bnce agaca çık sonra at kendini aşagıya düş kafanı gözünü yar bayıl.seni hastaneye götrrken zaten ya sezaryan yaparlar yada ne blim yaparler bişiler sende hissetmeden doğurrsun

yok bebemmmm olsemde cekerımm ama nasıp tabııııııııııı ne olacagı bellı olmaz allah sıhhatlısını versın

yok bebemmmm olsemde cekerımm ama nasıp tabııııııııııı ne olacagı bellı olmaz allah sıhhatlısını versın

amin canım cümleten inş.ohh jnaza bak bebişi yukarda tepinio ne güzel.herşey olmuş btmiş daha bzm önümzde ne zorlu sınavlar var hahaha

yanlışım varsa düzeltin ama make kaçsan da o bebiş gene doğar gene doğar
dimi şekerimmm
kıyamam canımmmmm yaaa

ay allah saglıklısını versın hersey razıyımmmmmmm
aynen öyle tatlımm
rabbim her isteyene versinn
kızzz ne diyon senn
hımm geçmesine sevindim canım
benimde kasıklarımda ağrı var bugün yarın regli olurum
amin canım cümleten inş.ohh jnaza bak bebişi yukarda tepinio ne güzel.herşey olmuş btmiş daha bzm önümzde ne zorlu sınavlar var hahaha
geldi be ervacım zaten ilk defa bensiz bir yere gitti kuzum
amaa zaman su gibi akıp geçiyor valla biz eşimle 2005 te tanışmıştık o zamanlar ünv. idim
biz evlencez dee çocuğumuz olcak derdik
bak oldu bilee
deprem olduuu burda kızlarrr

aaaaaaaa yeni mi canım

oh yaa süpermiş canım ALLAH ayırmasın inş.
sorması ayıp nasıl başardınz ya bunu accık bilgi alalım

kus adası merkezlı olmus canım 4.9 sımdı nette dustu

2010.11.11 22:07:58 37.7820 27.1687 5.0 -.- 4.9 -.- KUŞADASI KÖRFEZİ (EGE DENİZİ)

şiddeti fazla gene de.. hayrdr inş.nese korkma make.bu dünyadan göç etcek olursan öbür tarafdan e mail at bize yada ordan iphonen den gir nete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…