tatlım herkesin bir olmuyor ki
benim başka çarem yoktu o yüzden sezeryan oldum 5 günün sonunda da zorla çıktım zaten kağıt imzalayarak
tatlım herkesin bir olmuyor ki
benim başka çarem yoktu o yüzden sezeryan oldum 5 günün sonunda da zorla çıktım zaten kağıt imzalayarak
yanlışım varsa düzeltin ama make kaçsan da o bebiş gene doğar gene doğar
sus kız aksam aksam canımı cektırdın kac haftadır ıcmedımdı bak aklıma dusurdunn bak koparcam dılınıııııııııııı
he ıste sorunda orda baslar zatennn ıcımde ne kadar tutcem dımııı
deli bozuk agzım
bnce agaca çık sonra at kendini aşagıya düş kafanı gözünü yar bayıl.seni hastaneye götrrken zaten ya sezaryan yaparlar yada ne blim yaparler bişiler sende hissetmeden doğurrsun
yok bebemmmm olsemde cekerımm ama nasıp tabııııııııııı ne olacagı bellı olmaz allah sıhhatlısını versın
dimi şekerimmmyanlışım varsa düzeltin ama make kaçsan da o bebiş gene doğar gene doğar
aynen öyle tatlımmkıyamam canımmmmm yaaa
ay allah saglıklısını versın hersey razıyımmmmmmm
kızzz ne diyon sennbnce agaca çık sonra at kendini aşagıya düş kafanı gözünü yar bayıl.seni hastaneye götrrken zaten ya sezaryan yaparlar yada ne blim yaparler bişiler sende hissetmeden doğurrsun
hımm geçmesine sevindim canımjnaz ağrım geçti öğleden sonra ğne yaptırmıştım ona rağmen geçmemişti sonra geçti
doğumdan kaçılırmı gı neettin sen miniğini kucağına alacaksın
sabırla çekeceksin dayanılmaz acıyı
geldi be ervacım zaten ilk defa bensiz bir yere gitti kuzumamin canım cümleten inş.ohh jnaza bak bebişi yukarda tepinio ne güzel.herşey olmuş btmiş daha bzm önümzde ne zorlu sınavlar var hahaha
deprem olduuu burda kızlarrr
deprem olduuu burda kızlarrr
nasıl ? ne kadardı şiddeti yawrum iyisin dimi .?
geldi be ervacım zaten ilk defa bensiz bir yere gitti kuzum
amaa zaman su gibi akıp geçiyor valla biz eşimle 2005 te tanışmıştık o zamanlar ünv. idim
biz evlencez dee çocuğumuz olcak derdik
bak oldu bilee
-
bu gece kocişimde geç gelecekk
pc benimm
ilknurrr
maiiii
merispekk
gizemmm
cumboooo
hadi sizde gelinnnn
kus adası merkezlı olmus canım 4.9 sımdı nette dustu
2010.11.11 22:07:58 37.7820 27.1687 5.0 -.- 4.9 -.- KUŞADASI KÖRFEZİ (EGE DENİZİ)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?