- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Çocuklarla çok zor yürüyüş senin ikiz birde sende evde yaparsın canım sporunu napcan ever burası iyi ki var yoksa kafamıza göre takilicaz ben mesela kaçamak yaptığım zaman toparlanamazdim burda toparlaniyorum iyi ki varsınız kızlarama katılım biraz daha olsa iyi olur diye düşünüyorum birbirimizi motive etmek için
Iyiyim canım. Dün gittim kontrole yarın bidaha kontrolüm var. Şimdilik bi gelişme yok zaten dozu düşük başlamışlardı tahmin ediyordum böyle olacağını azcık canım sıkıldı ama geçti. Dün ilaç dozunu artırdık bakalım nasıl olacak.
gençler çok iyiyim bugünlerde diyetime gayet sadık gidiyorum ama dün biraz kaçamak yaptım börek denemiştim değişik geldi ondan bitane tadına baktımkahvaltım yulaf kepeğiydi öğlene çorba var akşam menüsunu oluşturmadım daha ama bu arada çok aclık hissedersm züberim var elmam var bunlarla akşama kadar idare edeceğim züberin hepsini biteremiyorum zaten yarısını ancak yiyorum
Ayran detoksu yaparken kocasına sucuklu kuru fasülye pişirmek kadar acımazdı hayat. Vay beee yeni özlü söz ürettim.
Süpermiş vav bire tamamlarsın inşallah canımGünaydın hanımlar 1 günlük sonucu size yazmak istedim 66.500 -yarım kilo
Bodrumdasın sanırım canım of super ya yazın ordaydım hele güzel bir çiçek kokusu geliyor ne çiçeği bilmiyorum insanın içi açılıyor bol bol yürü sende tadını çıkarGünaydın kızlar eniştemin izin günü bugun yine bol gezmeli olur çünki izmire yarin akşam da dönme ihtimalimiz var ve bugün de sabah erkenden ablamlarla kahvaltıya çıktık sahile yakın bir yerde buranın börekleri filan meşhurmuş gelde kanser olma dedim ben diyetteyim zaten burda bişey yemiycem mira ile annem ilgilenir siz kahvaltı yaparken ben sabilde biraz yürüyüp geliyimadalete bak neyseki sahilde yürürken bütün sinirim gitti çünkü inanılmaz güneşli müthiş guzel hava yürürken içim açıldı ya yazn bu sahilde dolasacagimida düşününce iyice gaza geldim bodrum beni çok motive etti dedim kendine gel geçen yazki kilonda bile değilsin nasl şortlarla falan dolaşacaksın yazın çok çok azim yaptm burda bu arada sahilde tam 1 saat yürüdüm kızlar hızlı tempo ile şimdi yanlarına döndüm sadece su içtim birazdan evde duş alır yumurta filan yerim zaten büyük ihtimal öğleden sonra tekrar gezmeye gideriz akşam da uygun bir yerde olursak tavuk ızgara filan yerim
begonvil ve manolya çok ooff çok meşhur bodrum çiçekleri ya aşığım buraya bembeyaz evlerin duvarlarin sarkan o muhtesem renkli çiçekleriyle masal gibi bir yer gerçekten çok güzelBodrumdasın sanırım canım of super ya yazın ordaydım hele güzel bir çiçek kokusu geliyor ne çiçeği bilmiyorum insanın içi açılıyor bol bol yürü sende tadını çıkar
Cok şanslısın canım gerçekten ablan var herzaman gidebilirsin bodrum harika bir yer yaşanılası yer bütün yabancılar ordan ev alıp yerlestiklerine göre var birşey orda yaşamak ne güzel olurdubegonvil ve manolya çok ooff çok meşhur bodrum çiçekleri ya aşığım buraya bembeyaz evlerin duvarlarin sarkan o muhtesem renkli çiçekleriyle masal gibi bir yer gerçekten çok güzelçok gezdim ama bodrum gibi hiç bir yerde hissetmedim aşığım buraya resmen huzur kokuyor canm 4 yıl önce tam beni doğuma kaldırdıkları gün ablam bodruma taşınmıştı hiç unutamam eşyaları indirdikleri gibi benden gelen telofon ile tekrar arabaya atlayıp izmire direk hastaneye geldiler ben doğuma giriyordum tabi kızımın 40'ı çıkar çıkmaz bodruma gitmiştim o gün bugündür ablamlar olunca artk bodruma yaz kış gidebilme imkanım oldu çoğu zaman eniştem butarafa toplantıya gelince arar benide alıp döner böyle olunca bodrumda da hava malum biz mayısda başlıyoruz denize girmeye canm ben birazda ondan tutuşdum şimdi
Sana söylemiştim topqrlanacaksin diye bak oluyo işte sana bodrum iyi geldi oksijeni falan hadi bakalım tam gaz devamkızlar ablama geldik sabah sporu müthiş iyi geldi eve girer girmezde biraz mekik çektim sonra duş aldm süpermburda tartıldığım da kilo almış çıkmıştım cumadan sonra yine fazla çıkıyorum diyordum ya ama şimdi gene tartıldım ve cuma ki kilomu geri gördüm 74.3 kızlar 1 kiloya yakın fazlam gitmiş inslah bir iki güne de önceki haftalarima yani 73.3 e dönerim kızlar çok inanıyorum şubata 73 ile ve mekik çekmeye baslayarak giricem marta kadar sıkı tempo yapcm
evet canm ablamlarda iş için gittiler ve ev alıp yerleştiler gidince dönülmüyorCok şanslısın canım gerçekten ablan var herzaman gidebilirsin bodrum harika bir yer yaşanılası yer bütün yabancılar ordan ev alıp yerlestiklerine göre var birşey orda yaşamak ne güzel olurdu
Süpermiş vav bire tamamlarsın inşallah canım
Günaydın kızlar eniştemin izin günü bugun yine bol gezmeli olur çünki izmire yarin akşam da dönme ihtimalimiz var ve bugün de sabah erkenden ablamlarla kahvaltıya çıktık sahile yakın bir yerde buranın börekleri filan meşhurmuş gelde kanser olma dedim ben diyetteyim zaten burda bişey yemiycem mira ile annem ilgilenir siz kahvaltı yaparken ben sabilde biraz yürüyüp geliyimadalete bak neyseki sahilde yürürken bütün sinirim gitti çünkü inanılmaz güneşli müthiş guzel hava yürürken içim açıldı ya yazn bu sahilde dolasacagimida düşününce iyice gaza geldim bodrum beni çok motive etti dedim kendine gel geçen yazki kilonda bile değilsin nasl şortlarla falan dolaşacaksın yazın çok çok azim yaptm burda bu arada sahilde tam 1 saat yürüdüm kızlar hızlı tempo ile şimdi yanlarına döndüm sadece su içtim birazdan evde duş alır yumurta filan yerim zaten büyük ihtimal öğleden sonra tekrar gezmeye gideriz akşam da uygun bir yerde olursak tavuk ızgara filan yerim
kızlar ablama geldik sabah sporu müthiş iyi geldi eve girer girmezde biraz mekik çektim sonra duş aldm süpermburda tartıldığım da kilo almış çıkmıştım cumadan sonra yine fazla çıkıyorum diyordum ya ama şimdi gene tartıldım ve cuma ki kilomu geri gördüm 74.3 kızlar 1 kiloya yakın fazlam gitmiş inslah bir iki güne de önceki haftalarima yani 73.3 e dönerim kızlar çok inanıyorum şubata 73 ile ve mekik çekmeye baslayarak giricem marta kadar sıkı tempo yapcm
Tamam canım sagolIki gün yapabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?