Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim ins tatil dönüşü biraz daha canlanir.

Canim hiç moralini bozma dozu pkosta cok veremez yoksa çok yumurtan olur ve kaliteli olmaz. Ohss olur.

Inşallah Rabbim evladını kucağına almayi nasip eder.Ara ara yaz olurmu kafan dagilir biraz.Allaha emanet ol canım

Canim nazar değmesin.
Zuber ne?

Bugün
Ac karnima 2 s.b ılık su
Kahvaltı:1 has.yumurta, dereotu, peyniri, 1 ceviz, cok az yufka

(Ablam burdayken evimin ihtiyaçlarını almaya gidiyoruz 2 den 6 ya kadar disardaydim gezdim baya)

Aksam:y.m corbasi , mantar, salata, yogurt
(Ekler bunu yemeseydim iyiydi ama canım cok çekti. )
Hepinize iyi geceler

Günaydın kızlar eniştemin izin günü bugun yine bol gezmeli olur çünki izmire yarin akşam da dönme ihtimalimiz var ve bugün de sabah erkenden ablamlarla kahvaltıya çıktık sahile yakın bir yerde buranın börekleri filan meşhurmuş gelde kanser olma dedim ben diyetteyim zaten burda bişey yemiycem mira ile annem ilgilenir siz kahvaltı yaparken ben sabilde biraz yürüyüp geliyim adalete bak neyseki sahilde yürürken bütün sinirim gitti çünkü inanılmaz güneşli müthiş guzel hava yürürken içim açıldı ya yazn bu sahilde dolasacagimida düşününce iyice gaza geldim bodrum beni çok motive etti dedim kendine gel geçen yazki kilonda bile değilsin nasl şortlarla falan dolaşacaksın yazın çok çok azim yaptm burda bu arada sahilde tam 1 saat yürüdüm kızlar hızlı tempo ile şimdi yanlarına döndüm sadece su içtim birazdan evde duş alır yumurta filan yerim zaten büyük ihtimal öğleden sonra tekrar gezmeye gideriz akşam da uygun bir yerde olursak tavuk ızgara filan yerim

Bodrumdasın sanırım canım of super ya yazın ordaydım hele güzel bir çiçek kokusu geliyor ne çiçeği bilmiyorum insanın içi açılıyor bol bol yürü sende tadını çıkar

Bodrumdasın sanırım canım of super ya yazın ordaydım hele güzel bir çiçek kokusu geliyor ne çiçeği bilmiyorum insanın içi açılıyor bol bol yürü sende tadını çıkar
begonvil ve manolya çok ooff çok meşhur bodrum çiçekleri ya aşığım buraya bembeyaz evlerin duvarlarin sarkan o muhtesem renkli çiçekleriyle masal gibi bir yer gerçekten çok güzel çok gezdim ama bodrum gibi hiç bir yerde hissetmedim aşığım buraya resmen huzur kokuyor canm 4 yıl önce tam beni doğuma kaldırdıkları gün ablam bodruma taşınmıştı hiç unutamam eşyaları indirdikleri gibi benden gelen telofon ile tekrar arabaya atlayıp izmire direk hastaneye geldiler ben doğuma giriyordum tabi kızımın 40'ı çıkar çıkmaz bodruma gitmiştim o gün bugündür ablamlar olunca artk bodruma yaz kış gidebilme imkanım oldu çoğu zaman eniştem butarafa toplantıya gelince arar benide alıp döner böyle olunca bodrumda da hava malum biz mayısda başlıyoruz denize girmeye canm ben birazda ondan tutuşdum şimdi

kızlar ablama geldik sabah sporu müthiş iyi geldi eve girer girmezde biraz mekik çektim sonra duş aldm süperm burda tartıldığım da kilo almış çıkmıştım cumadan sonra yine fazla çıkıyorum diyordum ya ama şimdi gene tartıldım ve cuma ki kilomu geri gördüm 74.3 kızlar 1 kiloya yakın fazlam gitmiş inslah bir iki güne de önceki haftalarima yani 73.3 e dönerim kızlar çok inanıyorum şubata 73 ile ve mekik çekmeye baslayarak giricem marta kadar sıkı tempo yapcm

Cok şanslısın canım gerçekten ablan var herzaman gidebilirsin bodrum harika bir yer yaşanılası yer bütün yabancılar ordan ev alıp yerlestiklerine göre var birşey orda yaşamak ne güzel olurdu

Sana söylemiştim topqrlanacaksin diye bak oluyo işte sana bodrum iyi geldi oksijeni falan hadi bakalım tam gaz devam

Cok şanslısın canım gerçekten ablan var herzaman gidebilirsin bodrum harika bir yer yaşanılası yer bütün yabancılar ordan ev alıp yerlestiklerine göre var birşey orda yaşamak ne güzel olurdu
evet canm ablamlarda iş için gittiler ve ev alıp yerleştiler gidince dönülmüyor ben hep izmirden başka hiç bir yerde yaşayamam derdim şimdi ise hayalim ilerde ordan ev alıp komple bodruma yerleşmek yasnilacak yer kızlar tatil içinde en son yazın bodrum Royal Asarlık beach de kalmıştık resmen cennet köşesi tavsiyee ederim özellikle bir videolara bakın aklınızda olsun ben her konuda çok memnun kaldm

Süpermiş vav bire tamamlarsın inşallah canım

İnşallah canım 65 i görsem harika olur ya

Tebrik ederim canım harika bi seçim yapmışsın tüm iradeni koymuşsun ortaya maşallah

Bak çözülmeye başladı kilolar sen bu süratle şubatı ışık gibi geçersin

Kızlar misafirim vardı yeni gittiler valla kahvaltıda herşey vardı ben bi iki peynir tırtıkladım biraz salatalık biraz yeşil soğan yedim bugün mecburen 3 öğün yapmış olucam öğlen ayran karışımı yedim akşam da başka misafirim var yazamayabilirim ama yine ayran karışımı yiycem bu arada açlık çekmiyorum tokum ve iyi gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…