Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar hastayim yine alerji teshisi koyuldu bu sene hastalik yakami birakmadi bi turlu
Geçmiş olsun canım benim oğlumda da alerji teşhisi konulmuştu çok zor oluyor gerçekten polen toz ne varsa rahatsız ediyor en basit şeyler bile hasta olmasına yol açıyor

öğlen: starbacks latte= 8karbonhidrat

Akşam: ızgara tavuk,az yeşillik=0
patates puresi 2 kaşık kadar=15
sade soda= 0 karbonhidrat

kahvaltı:7 öğlen:8 Akşam:15 toplam=30

bugünde 30 karbonhidratla günü kapattm ayrıca aksma tekrar 1 saat filan yürüyüş yaptım

Son düzenleme:
Bu arada kızlar merve bilge atalayin 28 gün yeter kitabını inceledim ve yarindan itiberen yapmaya karar verdim bakalim 1 ay yapar mıyım bilmiyorum bir baslayayim bakalım normalde diyetisyen diyetlerine karşıyım ama ihtiyacım olduğunu düşündüm çünkü yumurtadan bıkkınlık geldi yani iki yumurtadan karataya yine devam edeceğim bu bir süre olacak hadi bana şans dileyin

iyi şanslar canım bende bugün su içme rekoru kırdım sabah ayrı akşam ayrı yürümekden mi et ağırlıklı beslenmekten mi bilmem ama 2.5 litre su su an da bitti

iyi şanslar canım bende bugün su içme rekoru kırdım sabah ayrı akşam ayrı yürümekden mi et ağırlıklı beslenmekten mi bilmem ama 2.5 litre su su an da bitti
Teşekkürler canım daha ne istiyosun millet icememekten yakınıyor ne kadar bol su o kadar yağ süpersin

Teşekkürler canım daha ne istiyosun millet icememekten yakınıyor ne kadar bol su o kadar yağ süpersin
evet canm harika oldu hemde bu saatte ve maden suyu ve çaylar filan hariç yani direk saf su 2.5 litre içtim canm saatte erken yani yatmadan 3 ede tamamlaya da bilirm belki inanılmaz ya 2 ltre anca tamamliyordum bu ilk

Canım nasıl bişey ki? İnşallah fayda eder. Ne kadar yapmayı düşünüyosun?

Hanımlar akşam yemeği ayran karışımı 1 tatlı kaşığı nohut yemeği 1 çay kaşığı bulgur pilavı ve biraz fıstık yedim nohutu ve bulgur pilavını tadına bakarken yedim aslında niye yaptım bilmiyorum fıstığıda misafirliğe gelen arkadaşım getirmiş canım istedi yedim biraz detoks azcık bozuldu ama etkilemez inşallah

canım yemiş sayılmaz bile tatmışsın çay kasiklariyla filan hemde yani bence sen kendini yememiş say canm azıcık fıstık da etkilemez bence sabah yetmediğin yumurtaya say onuda

canım yemiş sayılmaz bile tatmışsın çay kasiklariyla filan hemde yani bence sen kendini yememiş say canm azıcık fıstık da etkilemez bence sabah yetmediğin yumurtaya say onuda
Sabah çok merak ediyorum sonucu inşallah bozmamıştır canım ya. O kadar dimkat ediyorum ama hem sabah hem akşam misafirim vardı. Onlara o kadar yemek hazırlarken zorlanıyor insan

Sabah çok merak ediyorum sonucu inşallah bozmamıştır canım ya. O kadar dimkat ediyorum ama hem sabah hem akşam misafirim vardı. Onlara o kadar yemek hazırlarken zorlanıyor insan
bende sabahı çok merak ediyorum sabah yine erken mirayi ablamin yaninda bırakıp yürüyüşe cikacam bide yine tartilicam bakalm yarn ne cikicaz aayy hemen sabah olsun

Canım nasıl bişey ki? İnşallah fayda eder. Ne kadar yapmayı düşünüyosun?
Canım diyetisyen diyeti ama çok mantıklı geldi bana her hafta değişik liste toplamda 28 gün ve en az 4 kilo imiş bakalım ikinci hafta 1 gün ara öğünde iki kare çikolata bile var vücudu şaşırtmak için ilk hafta sabahları yumurta yok yulaf lapası var yumurtayı akşama koymuş bir baslayayim bakalım ne kadar yaparım bilmiyorum

Yok canım ondan kilon etkilenmez bakalım sonucun nasıl olacak merak içindeyiz

Hanımlar günaydın ya tuvalete çıkamadığım için tartılmadım inşallah yarın böyle bi sorun yaşamam yarın sabah erkenden yolcuyum sabah kalktım eşime yemekler yaptım buzluğu doldurdum yurt dışına gidene kadar yesin hazır yemesin. Bu alışkanlıkta annemden geldi kendisi bizlere felan gelirken dolabı ağzına kadar doldurur yemekle babam sıkıntı çekmesin diye e bizde öyle gördük uyguluyoruz

Günaydın kahvaltım kuru kayısılı yulaf lapası
Ara yarim havuç
Öğle narlı rokali peynirli salata Bir kase yoğurt
Öğlene kadar bunlar sonrasını akşam paylaşırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…