Geçmiş olsun canım benim oğlumda da alerji teşhisi konulmuştu çok zor oluyor gerçekten polen toz ne varsa rahatsız ediyor en basit şeyler bile hasta olmasına yol açıyorKizlar hastayim yine alerji teshisi koyuldu bu sene hastalik yakami birakmadi bi turlu
geçmiş olsun canımKizlar hastayim yine alerji teshisi koyuldu bu sene hastalik yakami birakmadi bi turlu
iyi şanslar canım bende bugün su içme rekoru kırdımBu arada kızlar merve bilge atalayin 28 gün yeter kitabını inceledim ve yarindan itiberen yapmaya karar verdim bakalim 1 ay yapar mıyım bilmiyorum bir baslayayim bakalım normalde diyetisyen diyetlerine karşıyım ama ihtiyacım olduğunu düşündüm çünkü yumurtadan bıkkınlık geldi yani iki yumurtadan karataya yine devam edeceğim bu bir süre olacak hadi bana şans dileyin
Teşekkürler canım daha ne istiyosun millet icememekten yakınıyor ne kadar bol su o kadar yağ süpersiniyi şanslar canım bende bugün su içme rekoru kırdımsabah ayrı akşam ayrı yürümekden mi et ağırlıklı beslenmekten mi bilmem ama 2.5 litre su su an da bitti
evet canm harika olduTeşekkürler canım daha ne istiyosun millet icememekten yakınıyor ne kadar bol su o kadar yağ süpersin
Bu arada kızlar merve bilge atalayin 28 gün yeter kitabını inceledim ve yarindan itiberen yapmaya karar verdim bakalim 1 ay yapar mıyım bilmiyorum bir baslayayim bakalım normalde diyetisyen diyetlerine karşıyım ama ihtiyacım olduğunu düşündüm çünkü yumurtadan bıkkınlık geldi yani iki yumurtadan karataya yine devam edeceğim bu bir süre olacak hadi bana şans dileyin
canım yemiş sayılmaz bile tatmışsın çay kasiklariyla filan hemde yani bence sen kendini yememiş say canm azıcık fıstık da etkilemez bence sabah yetmediğin yumurtaya say onudaHanımlar akşam yemeği ayran karışımı 1 tatlı kaşığı nohut yemeği 1 çay kaşığı bulgur pilavı ve biraz fıstık yedim nohutu ve bulgur pilavını tadına bakarken yedim aslında niye yaptım bilmiyorumfıstığıda misafirliğe gelen arkadaşım getirmiş canım istedi yedim biraz detoks azcık bozuldu ama etkilemez inşallah
Sabah çok merak ediyorum sonucu inşallah bozmamıştır canım ya. O kadar dimkat ediyorum ama hem sabah hem akşam misafirim vardı. Onlara o kadar yemek hazırlarken zorlanıyor insancanım yemiş sayılmaz bile tatmışsın çay kasiklariyla filan hemde yani bence sen kendini yememiş say canm azıcık fıstık da etkilemez bence sabah yetmediğin yumurtaya say onuda
bende sabahı çok merak ediyorumSabah çok merak ediyorum sonucu inşallah bozmamıştır canım ya. O kadar dimkat ediyorum ama hem sabah hem akşam misafirim vardı. Onlara o kadar yemek hazırlarken zorlanıyor insan
Canım diyetisyen diyeti ama çok mantıklı geldi bana her hafta değişik liste toplamda 28 gün ve en az 4 kilo imiş bakalım ikinci hafta 1 gün ara öğünde iki kare çikolata bile var vücudu şaşırtmak için ilk hafta sabahları yumurta yok yulaf lapası var yumurtayı akşama koymuş bir baslayayim bakalım ne kadar yaparım bilmiyorumCanım nasıl bişey ki? İnşallah fayda eder. Ne kadar yapmayı düşünüyosun?
Yok canım ondan kilon etkilenmez bakalım sonucun nasıl olacak merak içindeyizHanımlar akşam yemeği ayran karışımı 1 tatlı kaşığı nohut yemeği 1 çay kaşığı bulgur pilavı ve biraz fıstık yedim nohutu ve bulgur pilavını tadına bakarken yedim aslında niye yaptım bilmiyorumfıstığıda misafirliğe gelen arkadaşım getirmiş canım istedi yedim biraz detoks azcık bozuldu ama etkilemez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?