Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlar şimdi yürüyüşden döndüm ve tartıldım 73.5 yürürken tarti öncesi baya suda içmişdm yinede 73leri geri gördüm şükür son düştüğüm kiloya döndüğüme göre burdan tam gaz ileri inslh yarında bir atak yapar ve listeye 72li bir rakam ile yazılrım

Çok iyi canım harikasın böyle gidersen hızla verirsin. Demekki senin karbonhidratı baya kesmen gerekiyormuş

Çok iyi canım harikasın böyle gidersen hızla verirsin. Demekki senin karbonhidratı baya kesmen gerekiyormuş
evet canm benim sebze meyve bile yememem gerekiyor ancak öyle veriyorum dukanda da böyle et,sut,yoğurt,yumurrta serbestti aynı sonucu almışdm direk bu tarz beslenme bana verdiriyor ona emin oldum

Çok güzel canım inşallah 72 yi görürsün ama bu rakam bile çok iyi düşmüşsün işte daha da gerisi gelir

kahvaltı:
2 haşlama yumurta=0
Ezine peyniri 1dilim=1
çay=0
bir dilim portakal=4

kahvaltıyı 5 karbonhidrat ile bitirdim kahvemi içmiyorum dışarda içerim diye ablamın arkadaşı çağırdı onlarla gidicez puanı geçmeden bu günü de kurtarabilirim insallah

Çok güzel canım inşallah 72 yi görürsün ama bu rakam bile çok iyi düşmüşsün işte daha da gerisi gelir
sağol canm bu rakam benim için çok önemliydi çünkü ocak ayınada bu rakam ile girdim canm bari yine bu rakam ile kapatiyim ki kilo vermedim ama almadm da diyebileyim en azından sıkılasmış olmak incelmek bana kâr kalsın dedim bide kas arttirdiysam zaten direk yağ yakmış olurum bu ay mezureler oyle gosteriyor ama bakalim gider gitmez ölçdurucem

deadline caroline84
Arkadaşlar ben bu haftada tartilamayacam evde değilim yarın sabah da erkenden doktora gitmek için yola cikacaz nasıl bir yol izlemeliyim
Mola versem mantiklimi acaba
2 haftaya donerim bu yol gösterin canlatim

Canim nazar değmesin.
Zuber ne?
migrosta buldum kaptancım içinde hurma yulaf kepeği elma tarçın vb. malzemelerin olduğu kısacası meyveleri içeren bir tatlı içinde hiç şeker yok hatta bu ara reklamları da çok çıkıyor radyo duruyorum züber şişmanlatmayan tatlı diye açlık veya tatlı krizi hissettiğimde yiyorum birtanesini bitirmek bana biraz ağır geliyor bende yarım yarım yiyorum

sabah yulaf kepeğimi yedim öğlen de az bişey çiğköfte yedim ama lavaşsız porsiyon şeklindeydi ara olarak 3 dilim elma yedim 4 gibi bir araöğünüm daha var ozamana da hurma aldım 2 hurma yiyeceğim akşama kuru fasulye var veedeee 45 dakika kemer altı sokaklarında dolaştım öğlen arasında spor olsun diye

Kilo verme serüveninde bol şans diliyorum arkadasım.öyle sizi takip ederken farkettim.KEMERALTI sokaklarinda dolastim demişsin.Ben de Bursada görev yapan Bir İZMİRLİ hemşehrin olarak başarı dilemek istedim

öğlen:
sütlü neskafe: 8 karbonhidrat
patates salatası 1 patates kadar:22 karbonhidrat

öğlen: 30 karbonhidrat misafirlikte bu kadar atlata bildim tatlı,tuzlu hiç bir çeşit ikramdan yemedim kızlar azıcık patates salata yedim sonrada kahveyi içip atlattm

Yinede iyi atlatmışsın canım misafirlikte insan kendinden geçebiliyor çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…