- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
hadi ya :/ ogrendigim iyi oldu .. senin dedigin ilaci mi veriyolar genellikle ? saglik ocagina gidesim gelmez artik . hastane de uzaktakaratay da D vitamini düşük ise asla kilo veremessiniz der canm Dvit ampul kullan hem daha rahat kilo verirsin hemde sağlık için çok çok önemli bir vitamin
evet gördüm oklavalarınıAy sanki ben cokmu veriyorum.
Ama dikkat etmezsem iyice kaçıyor yedikce yiyorum bazen acliktan degil çocuklarla baş edemedigimden yiyorum.
Okudum çalıştım pek evde durmazdim gezmeyi de severim.
Ama nerdeyse 3 yil olcam evdeyim eşim götürum diyor hava güzel di ama 3 giydir çıkar terlediler cikar eziyet evde oturum daha iyi.
Canim bi daha dedim ama vermedin herhalde bi aile hekimine git tam kan ver.
Seker ve troid çok önemli.
Ben diyetisyenede gittim verdiği listeyi yapinca haftada 1 kilo gidiyor.
Ama uymazsan olmuyor.
Xeroderma_pig elinde oklava ile bekliyor.
5 kilo verene kadar kaçamak yok.
Sakın öyle düşünme niye takım olduk birlikte olalim diye.
Bi daha duymiycam ok??
ya aslında baktığımda sanki biraz daha düzelme var gibi mesela üniformada kemerimi iki diş daha sıkmaya başladım çünkü eski yeri daha bol geliyor zayıfladım diye sevindim akşam eve gidince tartıldım üzüldüm bu ne biçim iştir anlamadım.Yağ oranı azaldikca kar ağırlığın artıyor
Görüntü olarak daha fit olursun
Akşamdan yazınca plan güzel amaÖzel bir durum vardı şimdi burdayım canım
Yarın menüm sabah yulaf süt tarçın meyve
Öğle sandwich ayran
Arada kahve
Akşam çorba salata
İyi gidiyorsun canımBugün
Kahvaltı: Pastırmalı yumurta, peynir, ceviz
Ara: 2 dilim portakal ve elma 5 fındık
3 tane kabak sekersiz
(Kabizligima en iyi gelen sey kabak)
Aksam:2 kase kara lahana çorbası, 2 y.k fasulye turşusu, 3 ısırık mısır ekmegi
9 s.b su
Xeroderma_pig
Canim baklagil yerine oglen nohut yedim yaziyodun ya sana zahmet olmazsa öyle yazarmisin bana fikir oluyor yemek için
Canım yulaf süt ve tarçını sabah yanmaz tavada pişir. 3-5 dk yetiyor. Daha sulu ya da daha katı bırakabilirsin. Piştikten sonra üzerine 1 tatlı k pekmez ekle. Diyetisyenimin önerisidir. Tadı harika ve soğuk haline göre çok çok daha tatmin edici.Özel bir durum vardı şimdi burdayım canım
Yarın menüm sabah yulaf süt tarçın meyve
Öğle sandwich ayran
Arada kahve
Akşam çorba salata
İnşallah mutlu sonuçlarla bize haber verirsin bol bol dua ediyoruz merak etmeKızlar bugün çatlatma iğnemi yapıyorum cuma da yumurta toplaması olacak. Dualarınızı bekliyorum
Mutlaka deneyeceğim canım çok teşekkür ederimCanım yulaf süt ve tarçını sabah yanmaz tavada pişir. 3-5 dk yetiyor. Daha sulu ya da daha katı bırakabilirsin. Piştikten sonra üzerine 1 tatlı k pekmez ekle. Diyetisyenimin önerisidir. Tadı harika ve soğuk haline göre çok çok daha tatmin edici.
Şu an yapmak istiyorum:) bir kaçamakçAkşamdan yazınca plan güzel ama
Kaçamak yapıp yapmadığını anlamak icin bu aksamda yediklerini yaz olur mu canim
yok canm bu ampul şeklinde eczaneye Dvit ampul diyorsun minik ampul şişede onu kırıp içiyorsun hem reçetesiz veriyorlar ucuzda 1 tanesi 2.5 lira filan dı canm bir tane iç 40gun sonra bir tane daha iç ilk üç ay 40 günde bir tane içerek yukeseltiliyor bana öyle yapmışlar dı daha öncehadi ya :/ ogrendigim iyi oldu .. senin dedigin ilaci mi veriyolar genellikle ? saglik ocagina gidesim gelmez artik . hastane de uzakta
canm aynı durum bende uzun süre olmuştu sonra ölçüm yaptirinca gördüm ki yağ/kas oranım da barika farklar olmuş canm yağ yapmışım ama kas yaptgm için sonuç öyle idi budurumda zaten incelmen çok oluyor mesala ben tartida ayni ciktm kaç hafta ama 4-5er cm incelmem olmuştu önemli olan incelmek zaten ama kilo düşüşü de gerekiyor elbet ben onuda diyeti degistirince yaşadım bide detoks da şimdi çok etki gördüm cnm yapabilirsen bir detoks yap benceya aslında baktığımda sanki biraz daha düzelme var gibi mesela üniformada kemerimi iki diş daha sıkmaya başladım çünkü eski yeri daha bol geliyor zayıfladım diye sevindim akşam eve gidince tartıldım üzüldüm bu ne biçim iştir anlamadım.
bu ne arkadaşım ayıp yaaaaKahvaltı domatesli sucuk kavurma 3 çeşit peynir zeytin 2 bardak süt 1 minik muz 1 ayva 1 kaşık domates ezmesi
gercekten 40 gunde 1 ise iyimis insaAllah yatin sorim bugun param yoktu :)yok canm bu ampul şeklinde eczaneye Dvit ampul diyorsun minik ampul şişede onu kırıp içiyorsun hem reçetesiz veriyorlar ucuzda 1 tanesi 2.5 lira filan dı canm bir tane iç 40gun sonra bir tane daha iç ilk üç ay 40 günde bir tane içerek yukeseltiliyor bana öyle yapmışlar dı daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?