Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

karatay da D vitamini düşük ise asla kilo veremessiniz der canm Dvit ampul kullan hem daha rahat kilo verirsin hemde sağlık için çok çok önemli bir vitamin
hadi ya :/ ogrendigim iyi oldu .. senin dedigin ilaci mi veriyolar genellikle ? saglik ocagina gidesim gelmez artik . hastane de uzakta

kahvalti sonrası tüm gün dışarıdaydim şimdi girebildim şöyle bir göz attım da grubun motivasyonu ne kadar yüksek herkes nasl azimli harika nazar değmesin bayıldım hep böyle olalım tam gaz hepberaber yaza form da giricez bu arada spor yapamadm ama baya yürüdüm sahilde filan dolaştık gezdik parklarda hlkosusturduk annemlerdeydm yemek saati de öğlen ve akşam anneme patates haslatdm yedim bugün artk çok kötü oldm ama kafaya koydum ya bozmam zatn yarn son

bu arada bide annem ıspanaklı börek yapmış nasl da güzel olmuş nar gibi de kızarmış âayy görüntü ye vuruldum zaten birde yaprak sarma vardı en sevdiğim şey şaka bu iki gündür dedim dün eşim bugün annem den işkence ama hiç bir ısrar ve koku beni kandirmadi yemedim

evet gördüm oklavalarını bu ara işten izin aldığım ilk fırsatta gideceğim eskiden arabam yoktu işe otobüsle gider gelir eve kadar bazen yürürdüm ozaman hiç böyle kilo veremeyiorum derdim yoktu çünkü gidiyordu nezamanki çocuk okula başladı götür getirde sıkıntı yaşıyoruz diye araba aldık bende ki bütün hareketlilik son buldu

Yağ oranı azaldikca kar ağırlığın artıyor
Görüntü olarak daha fit olursun
ya aslında baktığımda sanki biraz daha düzelme var gibi mesela üniformada kemerimi iki diş daha sıkmaya başladım çünkü eski yeri daha bol geliyor zayıfladım diye sevindim akşam eve gidince tartıldım üzüldüm bu ne biçim iştir anlamadım.

Özel bir durum vardı şimdi burdayım canım
Yarın menüm sabah yulaf süt tarçın meyve
Öğle sandwich ayran
Arada kahve
Akşam çorba salata
Akşamdan yazınca plan güzel ama
Kaçamak yapıp yapmadığını anlamak icin bu aksamda yediklerini yaz olur mu canim

İyi gidiyorsun canım

Tabiki yazarım

Özel bir durum vardı şimdi burdayım canım
Yarın menüm sabah yulaf süt tarçın meyve
Öğle sandwich ayran
Arada kahve
Akşam çorba salata
Canım yulaf süt ve tarçını sabah yanmaz tavada pişir. 3-5 dk yetiyor. Daha sulu ya da daha katı bırakabilirsin. Piştikten sonra üzerine 1 tatlı k pekmez ekle. Diyetisyenimin önerisidir. Tadı harika ve soğuk haline göre çok çok daha tatmin edici.

Mutlaka deneyeceğim canım çok teşekkür ederim

hadi ya :/ ogrendigim iyi oldu .. senin dedigin ilaci mi veriyolar genellikle ? saglik ocagina gidesim gelmez artik . hastane de uzakta
yok canm bu ampul şeklinde eczaneye Dvit ampul diyorsun minik ampul şişede onu kırıp içiyorsun hem reçetesiz veriyorlar ucuzda 1 tanesi 2.5 lira filan dı canm bir tane iç 40gun sonra bir tane daha iç ilk üç ay 40 günde bir tane içerek yukeseltiliyor bana öyle yapmışlar dı daha önce

canm aynı durum bende uzun süre olmuştu sonra ölçüm yaptirinca gördüm ki yağ/kas oranım da barika farklar olmuş canm yağ yapmışım ama kas yaptgm için sonuç öyle idi budurumda zaten incelmen çok oluyor mesala ben tartida ayni ciktm kaç hafta ama 4-5er cm incelmem olmuştu önemli olan incelmek zaten ama kilo düşüşü de gerekiyor elbet ben onuda diyeti degistirince yaşadım bide detoks da şimdi çok etki gördüm cnm yapabilirsen bir detoks yap bence

Kahvaltı domatesli sucuk kavurma 3 çeşit peynir zeytin 2 bardak süt 1 minik muz 1 ayva 1 kaşık domates ezmesi
bu ne arkadaşım ayıp yaaaa burda yağsız tuzsuz patates yiyoruz bunlar yazılırmı a kader işte bizde neler yerken sen patates yiyordun aaahhhh hayat

gercekten 40 gunde 1 ise iyimis insaAllah yatin sorim bugun param yoktu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…