Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gercekten 40 gunde 1 ise iyimis insaAllah yatin sorim bugun param yoktu :)
tamam cnm ben o şekilde kullandm hatta benim depolarm son seferde doktor aralığın da üst sınırı geçmişti cnm ama karatay zaten öyle istiyor diye o rakamn üstüne çıktım gerçi sağlık ocağı da normalin üstü görünüyor ama gene 3 ay da yada 6 ayda bir tane içebilirsiniz demişti içiyorum da kışın özellik le pek güneş alamıyoruz şart

bu ne arkadaşım ayıp yaaaa burda yağsız tuzsuz patates yiyoruz bunlar yazılırmı a kader işte bizde neler yerken sen patates yiyordun aaahhhh hayat

Ya evet kısır döngü oldu ama bağırsakların felan iyi temizlendi bak. Yine onca caydırıcı etkene rağmen çok iyi dayandın maşallah yarın güzel bi sonç alıp şöyle güzel bi kahvaltı yaparsın

İyi gidiyorsun canım

Tabiki yazarım

Cumartesi esim gelince eve geccem.
Ins yürüyüşede basliycam bide 2. Bi liste var daha sıkı onuda yaparsam daha güzel olur.
Yürüyüş yapinca reglim daha düzenli oluyor.

Bide ablam geldi kilo almış dediki ben yaza 10 kilo verip gelirim.
Cidden de öyle cok yer ama minyon tipli
Bende yaza inş 70 leri görürüm.

Bu gidişle göreceksin canım:)

Bazı bünyeler şanslı :)

kızlar diyetisyenden dönüyorum aaayyy çok yorgun ve halsizim spor yapmadm ama dışarlarda dolaşırken yoruldum detoksun halsizligi olsa gerek bu diyetisyenim tamam bu akşam patates yemene gerek yok onun yerine yoğurt yiyip detoksunu kapat dedi çok sevindim zaten 3 gündür canım deli gibi canım yoğurt istiyordu yarinda detoks ertesi için bir günlük verdiği bir menü var onu yapicam ondan sonrada başka bir listeye gecicem bir haftalık sebze ağırlıklı bir liste daha verdi bu arada ölçüm yaptı tamam metabolizmanı canlandırımisiz sonuçta çok güzel dedi ordaki ölçüm de detoks sonrası 1 kilo atmış görünüyorum ama bakalm benim tartm yarn ne diyicekzm

Gerçekten iyi dayandın canım ama sonuca odaklan yarın ıyi sonuç alacaksın önemli olan o
evet cnm sağol inslh öyle olucak
inslh cnm ya çok heyecanlıyım yarınki tartı sonucum için

Menüm aynı olduğu için yazmıyordum ayrıntılı bugün yazayım
Kahvaltı 1 dilim dil peyniri 1 yumurta yeşillik beyaz çay
Ara 2 tam ceviz nane çayı
Öğle 1 kase kurufasulye salata
Ara 2 tam ceviz beyaz çay
Ara 1 bardak domates suyu nane karabiber ve çörek otu ilavesiyle
Akşam ızgara hindi salata
Ara zencefil zerdeçal ve tarçınlı yoğurt 1 meyve

2lt su 1 saat pusetle yürüyüş

Öğle ve akşam protein grubu değişiyor geri kalanı tek seçim

caroline84 Zehra_mda berceste_

Dun cok yorgundum menu paylasamadim. Sabah patates kizartmasi cok az. Zeytin peynir yedim birazda. Ogle eltimdeydim 2 kasık kısır 2 kepce patates salatsı yogurtlu bir kurabiye. Aksam tavuk ızgara 4 tane bir parca pide ayran
Menülerini baya azaltmışsın tebrikler canım

Canım böyle yazinca tam diyetisyen menüsü gibi oluyor.
Maşallah çokta iyi gidiyosun nazar degmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…