tamam cnm ben o şekilde kullandm hatta benim depolarm son seferde doktor aralığın da üst sınırı geçmişti cnm ama karatay zaten öyle istiyor diye o rakamn üstüne çıktım gerçi sağlık ocağı da normalin üstü görünüyor ama gene 3 ay da yada 6 ayda bir tane içebilirsiniz demişti içiyorum da kışın özellik le pek güneş alamıyoruz şartgercekten 40 gunde 1 ise iyimis insaAllah yatin sorim bugun param yoktu :)
bu ne arkadaşım ayıp yaaaaburda yağsız tuzsuz patates yiyoruz bunlar yazılırmı a kader işte bizde neler yerken sen patates yiyordun aaahhhh hayat
Gerçekten iyi dayandın canım ama sonuca odaklan yarın ıyi sonuç alacaksın önemli olan okızlar patatesi yedimama nasl yedim bide bana sorun Allahım kurtulmak istiyorum bugün son
İyi gidiyorsun canım
Tabiki yazarım
Bu gidişle göreceksin canım:)Cumartesi esim gelince eve geccem.
Ins yürüyüşede basliycam bide 2. Bi liste var daha sıkı onuda yaparsam daha güzel olur.
Yürüyüş yapinca reglim daha düzenli oluyor.
Bide ablam geldi kilo almış dediki ben yaza 10 kilo verip gelirim.
Cidden de öyle cok yer ama minyon tipli
Bende yaza inş 70 leri görürüm.
Yaptın mi yoksaŞu an yapmak istiyorum:) bir kaçamakç
evet cnm sağol inslh öyle olucakGerçekten iyi dayandın canım ama sonuca odaklan yarın ıyi sonuç alacaksın önemli olan o
inslh cnm ya çok heyecanlıyım yarınki tartı sonucum içinYa evet kısır döngü olduama bağırsakların felan iyi temizlendi bak. Yine onca caydırıcı etkene rağmen çok iyi dayandın maşallah yarın güzel bi sonç alıp şöyle güzel bi kahvaltı yaparsın
Yapmadım canım ama çok kastım.Yaptın mi yoksa
Menülerini baya azaltmışsın tebrikler canımDun cok yorgundum menu paylasamadim. Sabah patates kizartmasi cok az. Zeytin peynir yedim birazda. Ogle eltimdeydim 2 kasık kısır 2 kepce patates salatsı yogurtlu bir kurabiye. Aksam tavuk ızgara 4 tane bir parca pide ayran
süper gidiyorsun tatlmAkşam sadece ton balıklı salata
Sagol canim. Evet hersey yiyorum az yedigim icin galiba kilom gidiyor. Cabuk vermek gibi bir derdimde olmadigi icin cok kasmiyorum. Yarin buyuk gün degilmi dualarimiz seninleMenülerini baya azaltmışsın tebrikler canım
Menüm aynı olduğu için yazmıyordum ayrıntılı bugün yazayım
Kahvaltı 1 dilim dil peyniri 1 yumurta yeşillik beyaz çay
Ara 2 tam ceviz nane çayı
Öğle 1 kase kurufasulye salata
Ara 2 tam ceviz beyaz çay
Ara 1 bardak domates suyu nane karabiber ve çörek otu ilavesiyle
Akşam ızgara hindi salata
Ara zencefil zerdeçal ve tarçınlı yoğurt 1 meyve
2lt su 1 saat pusetle yürüyüş
Öğle ve akşam protein grubu değişiyor geri kalanı tek seçim
caroline84 Zehra_mda berceste_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?