Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım böyle yazinca tam diyetisyen menüsü gibi oluyor.
Maşallah çokta iyi gidiyosun nazar degmesin.
Birebir diyetisyen menüsü zaten :)
Ve uyması çok zor :)

Öğle-Akşam: et veya tavuk veya baklagil veya balık veya mantar salata eşliğinde başka da birşey yok:)

Yapmadım canım ama çok kastım.
Sabah peynir salata ekmek
Öğlen sandviç
Akşam yemedim daha .
Çok çalıştım izin kullanmıştım.
Tebrikler canım
Ben de hiç kaçamaksız gidiyorum ama adet olamadım en son 25aralıkta olmustum tatlı cekiyo canım bugünbtatlı ihtiyacımı kuru trobzon hurmasıyla yaptım çok lezzetliydi

Arkadaşlar herkes sabah ac karnına tartilip yazsin lütfen aksama kalmasin liste.

Yarin anneme kaynanam, gorumcelerim, eltimgil gelcek aksamada kalırlar.
Aksamada kalirlar.
Listemin notunu taa geçen haftadan aldım.
Sizde kilonuzu erkenden yazin ok??

Tebrikler canım
Ben de hiç kaçamaksız gidiyorum ama adet olamadım en son 25aralıkta olmustum tatlı cekiyo canım bugünbtatlı ihtiyacımı kuru trobzon hurmasıyla yaptım çok lezzetliydi
Çok övüyorlar onu afiyet olsun canım inşallah

Kolay gelsin canım.
Akıl sağlığını koru

1. Merak ettiğim beyazbcay gercekten beyaz mı 2. MerakMettiğim hindi güzel mi

İyi geceler hanımlar kusura bakmayın misafiklikteydim yazamadım kuzenim rahatsızlanmış apar topar ona gittik börek verdiler yemedim tatlı verdiler yemedim sonra sofra kuruldu haşlanmış tavuk patatesli bulgur pilavı yedim pilavı biraz çok yedim ama saat 7 yi geçmişti acıkmıştım içinden patatesleri ayıklamak da olmazdı turşu ve ayran 1 tane de kabak tatlısı yedim birazdan zencefilli yogurt karışımı yiycem 1 kaşık spor olarak temizlik yapabildim sadece inşallah dün gördüğüm sonucu yarın da görebilirim umarım bol eksili bir cuma olur hepimiz için

Bugün:
Kahvaltı: menemen, biraz peynir, ceviz, yufka,1 dal marul

Aksam:ev yapımı 3 adana,2 y.k patlıcan salatası, 2 s.b ayran

(1 kg kiymaya ,200 gram kuyruk, biraz biber salcasi, isot, pul biber, tuz iyice yogrulur tahtalara sıkılır ve evde elektirikli izgarada piser.
Arkadaşlar esim ne görse alir bende evde eşya birikiyor diye kızarım ama bu elektrik li ızgara aldığı en güzel şey ara ara yapıyoruz.
Böyle değişik yemek tarifleriniz varsa yazın lütfen )

11 s.b su

Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…