Canım Y YesilinBuyusu Evet spor mantıklı gerçekten fikirler ver bize mesela ben hergün ne yapayım herhangi sağlık sıkıntım yok squat girl yapıyorum ana her zaman sıkıyo ne önerirsin yada farklı videolarını mi yapayım
Tatlım her spora puan verebilirsiniz bizim ilk sayfada var puanlamalar alabilirsinCanım sen bize liste yapsan olurmu??
Spordan iyi anliyosun
Herkesin yapabilecigi günlük hareketler
Yada haftada 3 kere yapilabilecek tarzinda
Olurmu??
Verdiğin bilgiler çok kıymetli canım çok teşekkürler söylediğini yapmaya calısıcam bundan sonra mantıklı şeyler önce ısınmak lazım ip atlamak falan çok iyi olur lesliede yapıyorum arada nefes nefese gerçekten kalbin yorulması lazım ki kalori yaksınCanım en başka çok güzel bir püf noktası vereyim mesela temizlik yapmadan önce şöyle bi 10 dk hızlı tempolu yani yüksek kardiyolu bişey yap. Dans gibi evin içinde küçük adımlarla parmak ucunda koşmak gibi. Sonra temizliğe geç ve normal rutinde temizliğini yap. Ancak bu şekilde yaparsan o 10 dk lık yaptığım kardiyoyu devam ettirmiş olursun yani vücudun aynı kaloriyi yakmaya devam eder. Squat girl ün videoları kas antremanı yanı sıkılaşmaya ve postür düzeltmeye yönelik hareketler. Her zaman söylediğim gibi çok faydalı anck az önce anlattığım mantık ile bu videoları da yapmadan önce en az 15 dk kardiyo yap. Mesela parmak ucunda ip atlıyormuş gibi zıpla. Evde küçük adımlarla parmak ucunda koş dans et gibi. Sonra dorisin videolarını yapmaya başladığında hem kalori yakıımın devam eder hem kas antremanı yapmış olursun ve sıkılaşırsın. Eğer spor salonlarında grup antremanlarına gittiyseniz hani klasik ısınma hareketleri yaparlarya işte aslında mantığı bu. Aynı zamanda ani hareketlerden dolayı olabilecek sakatlanmalarında önüne geçmiş olunuyor. Yürüyüş yapan arkadaşlarım içinde bir püf noktası daha söyleyeyim. Mesela evde leslie yi izlerken bile dikkat ederseniç araya bir kardiyo katıyor ama kısa süreli neden çünkü kalp ritminizi artırıp kalori yükımını yükseltiyor sonra normal harekete geçse de siz ter içinde kalmaya devam ediyorsunuz çünkü vücut aynen yakmaya devam ediyor. Yürürken aralara 1 er dk lık veya 2 şer dk lık bir koşu eklerseniz sonra tekrar normal yürüyüş ritminize döndüğünüzde daha yüksek kalori yakmaya devam edersiniz. Tabii benim kastettiğim maratoncular gibi koşu değil hafif yüksek tempoda bir koşu ayrıca bir kalp veya tansiyon ranatsızlığınız varsa lütfen sadece yürümeyi tercih edin.
Verdiğin bilgiler çok kıymetli canım çok teşekkürler söylediğini yapmaya calısıcam bundan sonra mantıklı şeyler önce ısınmak lazım ip atlamak falan çok iyi olur lesliede yapıyorum arada nefes nefese gerçekten kalbin yorulması lazım ki kalori yaksın
Cnm bildirimsiz izne ayrıldı demek ayrılırken kilonu bildirmemişsin oSeni ve deadline etiketledim bir süre ayrılıyorum biraz toparlanınca gelirim dedim.
Yeterli değil mi?
Daha fazlası gerekiyorsa da bilmiyordum canım
Tatlım her spora puan verebilirsiniz bizim ilk sayfada var puanlamalar alabilirsin
Herkes yaptığı sporun dk sına göre puanını menü sonuna yazar, spor başkanınız toparlar
Çok motive edici oluyorr
Çok sağol canım takıldikca sorarım leslie yapıyorum ama yeni videoları daha coşkulu eskilerden biktim zumba oryantal çok seviyorum araya onlarida aticam 5 dk da olsa ankara havasını bende severim malum bizim orda da ankara havası çalarlar aslen afyonluyum onda da sorun yok karma yaparım artıkmagickk canım sıkıldığın günler zumbaya geçebilirsin ille her hareketi harfi harfine yapmak zorunda değilsin ama zaten 1 2 izlemede yaprsın genelde basit ama etkili hareketler seçilir zumbada. Ben malum ankaralı da olduğum için canım hiçbişey yapmak ustemediğinde açıyorum bi ankara havası oynuyorum kendi kendime. Dansı seviyorsan oryantal roman salsa vs hepsi iyi kalori yakar. Dışarda antreman yapma imkanın varsa basket sahasında kendi kendine basket atmaya çalış ertesi gün kollarının ağrısından ölürsün ama iyi kol çalışmış olursun. Evde eğer yapabilirsen plates yapabilirsin. Lesli nin bazı hareketleri step hareketleridir istersen step yapabilirsin. Ben eskiden evde annemin büyük divan minderlerini yere koyar onn üzirinde step çalışırdım. Birde bölgesel fazlalık varsa ona yönelik bazı etkili hareketleri gün içinde yayarak yapabilirsin. Daha sormak istediıin bişey olursa her daim burdayım canım.
Tabiki cnm istediğiniz gibi kullanabilirsiniz
Cnm bildirimsiz izne ayrıldı demek ayrılırken kilonu bildirmemişsin o
Yani çok önemli bişey değil
Sadece 3 yerine 4'e bölündü kilon
Kafana takma canım bir cezası yok
ozamn sampiyon belliTatlım her spora puan verebilirsiniz bizim ilk sayfada var puanlamalar alabilirsin
Herkes yaptığı sporun dk sına göre puanını menü sonuna yazar, spor başkanınız toparlar
Çok motive edici oluyorr
Sana asla yetişemem canımozamn sampiyon belli
ben survivora gidecek kivama geldim
Sana asla yetişemem canımozamn sampiyon belli
ben survivora gidecek kivama geldim
Y YesilinBuyusu canım 3.takimin 1. Sayfasında puanlama var.
Bizde öyle yapalım canım ben seni bizim takımın spor kaptanı yaptım.
O da ne mayakmış cok yumurta oldu diye öbür aya mı aktarılır. 33 gün ilac kullandıranı da ilk defa duydum.Zehra_mda canım bugün biraz yogumdum yazamadım.
Tüp Bebek te devlet yada özelden ziyade iyi bi doktor bulabilmek çok önemli bence.
Ben özelde bi profla calismya baslmistim.
Kadindi tam bir cadı doymuş artık bi ton para verip gidiyodum ağzından zorla laf alabiliyoduk.
Bana tam 33 gün gonal f kullandirdi sonrada dalga geciyomus çok yumurtan oldu böyle olmaz.
Öbür ay deneriz sakın eşinle birlikte olma çoklu gebelik olur onlari almak zorunda kalırız deyip yolladı.
Zaman gecsede insan bazı şeyleri unutamiyor.
Hayırlısı olsun.
Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?