Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canm senin hedefine çok az var ama sen gerçekten 75 olunca diyeti birakicakmisin yoksa biraz daha hedefi uzaticakmisin
Birakicam canim ama tabi bu seferde korumak sart. Üst tarafım cok inceliyor verdikce. Aslında basen calıssam iyi ordan vermek istiyorum ama fırsatmi olmuyor canımmı istemiyor bilmiyorum. Sadece yürüyüs yapıyorum. Simdiden herkes daha fazla verme demeye basladı

aynen cnm insan iki dakika tuvalete bile girip yazabilir yazamadysada bari kusura bakmayin şöyle böyle oldu diye yazr yani biz burda boş boş takiliyoruzda kendisi cumhur baskaniymis edası ile msj yazmaz bari
Kizlar belki özel hayatıyla ilgilidir ya üstune gitmeyin bu kadar. Ben esimle kavgalı olunca yada üzgün olunca hayatta teli elime almak gelmiyor zaten bogazımdan lokma gecmiyor üzüntüden o zmanlarda. Belki arkadasında öyledir bilemeyiz

Sendede var yani ajanlik ben gibi ama tebrik ederim sen baya iyi düsünmüssün hadi benide bul ama ben yokum sosyal medya mecralarında yasakliyim

Cok guzel anlatmıssin ve cok anlasilır. Evde ipim yok bu parmak ucunda atlamak kafama yattı

Bugunku menu. Sabah menemen 2 dilim ekmek ile bir tatli kasıgı fındık kremasi. Ögle bir kasık pilav ciger kavurma ayran. Aksam bir tabak ıspanak yemegi yogurt bir dilim ekmek. Misafirlikte cay ile bir dilim kek. Sıcak cikolata yarım bardak. Bugun tatlıya doyamadım resmen su 1.5 litre 30 dk yuruyus

canım tek problem basense kondisyon bisikleti tavsiye ederim direk baseni inceltiyor ve sıkıştırıyor çok etkili oturdugun yerde basenlerden kurtulursun

Muhatap olmak yerine

Sabah
Bi parça katmer
Zeytin
3 bardak çay

Öğle
Küçük dilim ıslak kek
6 tane yaprak dolması
3 cb Şekersiz çay

Ara
Isırgan otu çayı

Akşam
Bi kase çorba

40 dk Egzersiz
110 ip atlama

evet canm ben koşu bandında bunu yapiyorum aralarda 3 er 5 er dakika koşup tekrar yürüyorum ve bisiklettede bunu yapiyorum ara ara pedalı son hızla çevirip tekrar normal tempoma indiriyorum

Canam basen için en etkili hareketi tarif edeyim sana tabii bu hareketi yapmadan önce tarif ettiğim bi 10 dk kardiyo yap olur mu. Şimdi yere yan şekilde yattık bacaklarımızı 90 derece kırarak önümüze doğru getirdik sonra üst tarafta kalan bacağımızı hizasını bozmadan kaldırıp indiriyoruz 10 tane vee işte bomba geliyor 10. Cuyu yaparken indirmiyoruz ve bacağımız havadayken dizimizi tavana dogru döndürüyoruz en az 10 tane ama dayanabulirsen ve fazla yaparsan harika olur. Sonra aynı işlem diger tarafa.

Sendede var yani ajanlik ben gibi ama tebrik ederim sen baya iyi düsünmüssün hadi benide bul ama ben yokum sosyal medya mecralarında yasakliyim

Ya biraz tesadüf oldu aslında kızının islini yazmasa asla bulamazdım

Cok guzel anlatmıssin ve cok anlasilır. Evde ipim yok bu parmak ucunda atlamak kafama yattı

Canım parmak ucunda antreman yapmak ayak bileklerini güçlendirir. Aslında vücudumuzda en önemli yerlerden biri fakat biz bunu yaşlandığımız zaman fark edicez. Neden mi şöyle hani yaşlılr daha çok düşmeye bi yerlerini kırmaya başlar. Aslında sebebi ayak bileklerindeki bağların güçsüzlüğü. Tabii ki yaşın etkisi var. Ama yürüyüş yapıp egzersiz yapan bir yaşlıyla hiçbişey yapmayan bir yaşlı hiçbir yönden de aynı olamaz. O yüzden ayak bileklerinizi güçlendirmenizi çok tavsiye ederim. Yapacağınız sporu da daha ağrısız yapmanızı sağlar. Muhakkak her spor sonrası ayak parmaklarınızı bi kendinize çekip bi iterek bileklerinizi çalıştrın ve esnetin. Yalnız eskiden beden eğitimi öğretlenleri parmak uçarını yere batırıp bilekleri döndürürlerdi bizler futbolcu değiliz arkadaşlar aslında o hareket bilek değil baldır çalıştırır ve her insana uygun değil aklınızda bulunsun.

Eveeeet hanımlar şimdi size listeyi paylaşıyorum. Bunların dışında yaptığınız bir spor varsa bana söyleyin hesabı yaparım. Bu arada aşağıda belirttiğim kalori miktarları kiloya göre değişir. Ben ortalama olarak 65 kiloyu hesap aldım. Kalori miktarlarının son hanesini silerek puanlama yaptım.

Eliptik 30 dk 250 kalori 25 puan
Koşu (bantta) 30 dk 262 kalori 26 puan
Yüzme orta tempo 30 dk 240 kalori 24 puan
Plates 30 dk 120 kalori 12 puan
Zumba 30 dk 270 kalori 27 puan
Step 30 dk 220 kalori 22 puan
Egzersiz (squat mekik barfiks kol antremanı vs gibi ) 30 dk 105 kalori 10 puan
Yürüyüş kendi temponuz 30 dk 125 kalori 12 puan
Yürüyüş gezinti amaçlı 30 dk 90 kalori 9 puan
Yürüyüş tempolu 30 dk 175 kalori 17 puan
Leslie ile walk 30 dk 220 kalori 22 puan
Dans tempolu 30 dk 215 kalori 21 puan
Trambolin 30 dk 105 kalori 10 puan
İp atlama hobi amaçlı 30 dk 256 kalori 25 puan
İp atlama hızlı 30 dk 345 kalori 35 puan

Artık akşamları günlük yaptığınız sporları yazmayı untmuyoruz kızlar cumaya ilk birincimiz belli olacak. Hadi şimdiden hayırlı olsun.

Çok teşekkürler canım bu çok iyi oldu

Canim ellerine sağlık
Ama sayfaya yazildikca burda kaybolur.
Bunu kuralların olduğu 1.sayfamiza taşıyabilirmisin?

Doğumdan önce ne güzel koşuyordum açıkhava da 7km , 10km :)
Şimdi yalan oldu

Y YesilinBuyusu şu an benim grubum yürüyüş gezinti amaçlı

Canım ip atlarayark puanını yükseltebilirsin en yüzsek puan ip atlama

Canim ellerine sağlık
Ama sayfaya yazildikca burda kaybolur.
Bunu kuralların olduğu 1.sayfamiza taşıyabilirmisin?

Nasıl yapıcam canım tarif edersen yapayım

Bisey soyliycem canım su dorisin yada başka videolar var mesela 300 kalori yada 40 dk da 500 kalori onu nasıl yapıcaz Y YesilinBuyusu
7

Canım doris kalori hesabını doğru yapıyor. 300 kalorilik bir antremanı yaptıysan 30 puün olarak hesaplarız. Son haneyi sileriz.

Süpermiş o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…