Birakicam canim ama tabi bu seferde korumak sart. Üst tarafım cok inceliyor verdikce. Aslında basen calıssam iyi ordan vermek istiyorum ama fırsatmi olmuyor canımmı istemiyor bilmiyorum. Sadece yürüyüs yapıyorum. Simdiden herkes daha fazla verme demeye basladıcanm senin hedefine çok az var ama sen gerçekten 75 olunca diyeti birakicakmisin yoksa biraz daha hedefi uzaticakmisin
Canım senin boy kactiHerşeye rahmen 72yi görmek çok güzel60'lara çok az kaldı
Kizlar belki özel hayatıyla ilgilidir ya üstune gitmeyin bu kadar. Ben esimle kavgalı olunca yada üzgün olunca hayatta teli elime almak gelmiyor zaten bogazımdan lokma gecmiyor üzüntüden o zmanlarda. Belki arkadasında öyledir bilemeyizaynen cnm insan iki dakika tuvalete bile girip yazabilir yazamadysada bari kusura bakmayin şöyle böyle oldu diye yazr yani biz burda boş boş takiliyoruzda kendisi cumhur baskaniymis edası ile msj yazmaz bari
Sendede var yani ajanlik ben gibiSağol canım işte gözlerle kurtarıyoruz paçayı
Ya aslında böyle ukalalık gibi oluyorda yıllar önce bi arkadaşım bana mail adresi alırken böyle almış bende o zaman bu zaman hep bunu kullanıyorum. Birde su perisi ni çok kullanırdım onu kuzanim çaldı sen yeşilin büyüsünü kullan yeter o sana dedi.boyum 1.60 da canım biraz eski sporcu olmanın meyvesini yiyorum diyelim
Ben yaaa hep ortalığı karıştıran ben zaten yaramaz çocuk gibi durmuyorum yerimde
Ya gece uyandım kızım sağolsun tekrar uyuyamadım gruba girdim sonra dedim dur facden ekleyim burda ismini kızının ismiyle birlikte kullanıyorya face de öyle kullünıyordur dedim sonrü izmirde olduğunu biliyorum sarışın olduğunu kızının 4 yaşlarında olduğu hepsini toplayınca buldum
Herkes isterse seve seve yaparım canım. Bana uygun olduğunuz vakitleri ve varsa sağlık problemlerinizi söylerseniz ben ona uygun bi liste hazırlarım.
Ooooo bomba bi iltifat geldi istanbul semalarından sağol canım o senin güzelliğin
Ya aslında söyledim ama ciddiye almadınız gizli ajanım ben
İşte napıyım ya biraz da face de bikbikleyim dedim boş insan olunca işte biliyosunuz hiç uğraşacak işim gücüm yok buluverdim
Cok guzel anlatmıssin ve cok anlasilır. Evde ipim yok bu parmak ucunda atlamak kafama yattıCanım en başka çok güzel bir püf noktası vereyim mesela temizlik yapmadan önce şöyle bi 10 dk hızlı tempolu yani yüksek kardiyolu bişey yap. Dans gibi evin içinde küçük adımlarla parmak ucunda koşmak gibi. Sonra temizliğe geç ve normal rutinde temizliğini yap. Ancak bu şekilde yaparsan o 10 dk lık yaptığım kardiyoyu devam ettirmiş olursun yani vücudun aynı kaloriyi yakmaya devam eder. Squat girl ün videoları kas antremanı yanı sıkılaşmaya ve postür düzeltmeye yönelik hareketler. Her zaman söylediğim gibi çok faydalı anck az önce anlattığım mantık ile bu videoları da yapmadan önce en az 15 dk kardiyo yap. Mesela parmak ucunda ip atlıyormuş gibi zıpla. Evde küçük adımlarla parmak ucunda koş dans et gibi. Sonra dorisin videolarını yapmaya başladığında hem kalori yakıımın devam eder hem kas antremanı yapmış olursun ve sıkılaşırsın. Eğer spor salonlarında grup antremanlarına gittiyseniz hani klasik ısınma hareketleri yaparlarya işte aslında mantığı bu. Aynı zamanda ani hareketlerden dolayı olabilecek sakatlanmalarında önüne geçmiş olunuyor. Yürüyüş yapan arkadaşlarım içinde bir püf noktası daha söyleyeyim. Mesela evde leslie yi izlerken bile dikkat ederseniç araya bir kardiyo katıyor ama kısa süreli neden çünkü kalp ritminizi artırıp kalori yükımını yükseltiyor sonra normal harekete geçse de siz ter içinde kalmaya devam ediyorsunuz çünkü vücut aynen yakmaya devam ediyor. Yürürken aralara 1 er dk lık veya 2 şer dk lık bir koşu eklerseniz sonra tekrar normal yürüyüş ritminize döndüğünüzde daha yüksek kalori yakmaya devam edersiniz. Tabii benim kastettiğim maratoncular gibi koşu değil hafif yüksek tempoda bir koşu ayrıca bir kalp veya tansiyon ranatsızlığınız varsa lütfen sadece yürümeyi tercih edin.
canım tek problem basense kondisyon bisikleti tavsiye ederim direk baseni inceltiyor ve sıkıştırıyor çok etkili oturdugun yerde basenlerden kurtulursunBirakicam canim ama tabi bu seferde korumak sart. Üst tarafım cok inceliyor verdikce. Aslında basen calıssam iyi ordan vermek istiyorum ama fırsatmi olmuyor canımmı istemiyor bilmiyorum. Sadece yürüyüs yapıyorum. Simdiden herkes daha fazla verme demeye basladı
1.60 cnm benim boyum senin gibi uzun değil canm ondan daha baya vermem lazmCanım senin boy kacti
evet canm ben koşu bandında bunu yapiyorum aralarda 3 er 5 er dakika koşup tekrar yürüyorum ve bisiklettede bunu yapiyorum ara ara pedalı son hızla çevirip tekrar normal tempoma indiriyorumCanım en başka çok güzel bir püf noktası vereyim mesela temizlik yapmadan önce şöyle bi 10 dk hızlı tempolu yani yüksek kardiyolu bişey yap. Dans gibi evin içinde küçük adımlarla parmak ucunda koşmak gibi. Sonra temizliğe geç ve normal rutinde temizliğini yap. Ancak bu şekilde yaparsan o 10 dk lık yaptığım kardiyoyu devam ettirmiş olursun yani vücudun aynı kaloriyi yakmaya devam eder. Squat girl ün videoları kas antremanı yanı sıkılaşmaya ve postür düzeltmeye yönelik hareketler. Her zaman söylediğim gibi çok faydalı anck az önce anlattığım mantık ile bu videoları da yapmadan önce en az 15 dk kardiyo yap. Mesela parmak ucunda ip atlıyormuş gibi zıpla. Evde küçük adımlarla parmak ucunda koş dans et gibi. Sonra dorisin videolarını yapmaya başladığında hem kalori yakıımın devam eder hem kas antremanı yapmış olursun ve sıkılaşırsın. Eğer spor salonlarında grup antremanlarına gittiyseniz hani klasik ısınma hareketleri yaparlarya işte aslında mantığı bu. Aynı zamanda ani hareketlerden dolayı olabilecek sakatlanmalarında önüne geçmiş olunuyor. Yürüyüş yapan arkadaşlarım içinde bir püf noktası daha söyleyeyim. Mesela evde leslie yi izlerken bile dikkat ederseniç araya bir kardiyo katıyor ama kısa süreli neden çünkü kalp ritminizi artırıp kalori yükımını yükseltiyor sonra normal harekete geçse de siz ter içinde kalmaya devam ediyorsunuz çünkü vücut aynen yakmaya devam ediyor. Yürürken aralara 1 er dk lık veya 2 şer dk lık bir koşu eklerseniz sonra tekrar normal yürüyüş ritminize döndüğünüzde daha yüksek kalori yakmaya devam edersiniz. Tabii benim kastettiğim maratoncular gibi koşu değil hafif yüksek tempoda bir koşu ayrıca bir kalp veya tansiyon ranatsızlığınız varsa lütfen sadece yürümeyi tercih edin.
evet canm ben koşu bandında bunu yapiyorum aralarda 3 er 5 er dakika koşup tekrar yürüyorum ve bisiklettede bunu yapiyorum ara ara pedalı son hızla çevirip tekrar normal tempoma indiriyorum
Birakicam canim ama tabi bu seferde korumak sart. Üst tarafım cok inceliyor verdikce. Aslında basen calıssam iyi ordan vermek istiyorum ama fırsatmi olmuyor canımmı istemiyor bilmiyorum. Sadece yürüyüs yapıyorum. Simdiden herkes daha fazla verme demeye basladı
Sendede var yani ajanlik ben gibiama tebrik ederim sen baya iyi düsünmüssün hadi benide bul ama ben yokum sosyal medya mecralarında yasakliyim
Cok guzel anlatmıssin ve cok anlasilır. Evde ipim yok bu parmak ucunda atlamak kafama yattı
Çok teşekkürler canım bu çok iyi olduEveeeet hanımlar şimdi size listeyi paylaşıyorum. Bunların dışında yaptığınız bir spor varsa bana söyleyin hesabı yaparım. Bu arada aşağıda belirttiğim kalori miktarları kiloya göre değişir. Ben ortalama olarak 65 kiloyu hesap aldım. Kalori miktarlarının son hanesini silerek puanlama yaptım.
Eliptik 30 dk 250 kalori 25 puan
Koşu (bantta) 30 dk 262 kalori 26 puan
Yüzme orta tempo 30 dk 240 kalori 24 puan
Plates 30 dk 120 kalori 12 puan
Zumba 30 dk 270 kalori 27 puan
Step 30 dk 220 kalori 22 puan
Egzersiz (squat mekik barfiks kol antremanı vs gibi ) 30 dk 105 kalori 10 puan
Yürüyüş kendi temponuz 30 dk 125 kalori 12 puan
Yürüyüş gezinti amaçlı 30 dk 90 kalori 9 puan
Yürüyüş tempolu 30 dk 175 kalori 17 puan
Leslie ile walk 30 dk 220 kalori 22 puan
Dans tempolu 30 dk 215 kalori 21 puan
Trambolin 30 dk 105 kalori 10 puan
İp atlama hobi amaçlı 30 dk 256 kalori 25 puan
İp atlama hızlı 30 dk 345 kalori 35 puan
Artık akşamları günlük yaptığınız sporları yazmayı untmuyoruz kızlar cumaya ilk birincimiz belli olacak. Hadi şimdiden hayırlı olsun.
Eveeeet hanımlar şimdi size listeyi paylaşıyorum. Bunların dışında yaptığınız bir spor varsa bana söyleyin hesabı yaparım. Bu arada aşağıda belirttiğim kalori miktarları kiloya göre değişir. Ben ortalama olarak 65 kiloyu hesap aldım. Kalori miktarlarının son hanesini silerek puanlama yaptım.
Eliptik 30 dk 250 kalori 25 puan
Koşu (bantta) 30 dk 262 kalori 26 puan
Yüzme orta tempo 30 dk 240 kalori 24 puan
Plates 30 dk 120 kalori 12 puan
Zumba 30 dk 270 kalori 27 puan
Step 30 dk 220 kalori 22 puan
Egzersiz (squat mekik barfiks kol antremanı vs gibi ) 30 dk 105 kalori 10 puan
Yürüyüş kendi temponuz 30 dk 125 kalori 12 puan
Yürüyüş gezinti amaçlı 30 dk 90 kalori 9 puan
Yürüyüş tempolu 30 dk 175 kalori 17 puan
Leslie ile walk 30 dk 220 kalori 22 puan
Dans tempolu 30 dk 215 kalori 21 puan
Trambolin 30 dk 105 kalori 10 puan
İp atlama hobi amaçlı 30 dk 256 kalori 25 puan
İp atlama hızlı 30 dk 345 kalori 35 puan
Artık akşamları günlük yaptığınız sporları yazmayı untmuyoruz kızlar cumaya ilk birincimiz belli olacak. Hadi şimdiden hayırlı olsun.
Bisey soyliycem canım su dorisin yada başka videolar var mesela 300 kalori yada 40 dk da 500 kalori onu nasıl yapıcaz Y YesilinBuyusuÇok teşekkürler canım bu çok iyi oldu
Doğumdan önce ne güzel koşuyordum açıkhava da 7km , 10km :)
Şimdi yalan oldu
Y YesilinBuyusu şu an benim grubum yürüyüş gezinti amaçlı
Canim ellerine sağlık
Ama sayfaya yazildikca burda kaybolur.
Bunu kuralların olduğu 1.sayfamiza taşıyabilirmisin?
7Bisey soyliycem canım su dorisin yada başka videolar var mesela 300 kalori yada 40 dk da 500 kalori onu nasıl yapıcaz Y YesilinBuyusu
Süpermiş o zamanCanım ip atlarayark puanını yükseltebilirsin en yüzsek puan ip atlama
Nasıl yapıcam canım tarif edersen yapayım
7
Canım doris kalori hesabını doğru yapıyor. 300 kalorilik bir antremanı yaptıysan 30 puün olarak hesaplarız. Son haneyi sileriz.
sağol cnm dur daha inşaallah sayende taş gibi olucazCanım sen zaten çok güzel sıkılaştın aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?