Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Mirafatos bak senin için giriyorum tatlım özelden yaz buyur dedikodumu yapma. ..
Hala boş işlerle uğraşıyorsun bi dokundum bin ah işittim ne doluymussun bana karşı maşallah

sağol cnm dur daha inşaallah sayende taş gibi olucaz

Canım emek sizin ben sadece fikir verebilirim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

kahvaltı: peynir ezine,çay
kızarmış tambugday ekmeği 1 dilim

eveett 4günlük progmi gece kapamistim ve bugün diyetisyenin 10 günlük 1.listesine başlamış bulunmaktayim

Hadi bakalım bismillah

Tuvalette yemek te yiyor musun sen ? blonde ambition ben tuvalette konuşulmaz diye oğlumu tenbıh ediyorum ..tuvalete girip yazdığım mesajda konuşma yerine geçmiyor mu ?
Boşuna demiyorum uğraşma benimle herkes işini yapsın ?

Canlarımmm kahvaltı peynir zeytin 1 küçük muz 1 bardak süt 2 tane badem salatalık biraz fıstık bugün dışarďa olucam arkadaşlar bana sorularınız olursa etiketleyerek sorun akşam mutlaka cevaplarım.

Canım emek sizin ben sadece fikir verebilirim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Hadi bakalım bismillah
Bu gidişle senin sayende hedefimi 55 e çekicem canım ama 59 benim için iyi 55 de yüzüm falan acayip oluyo ama gaza getirdin bizi kimse tutamaz

sen şakamısın ya çocukların bukadar az yemesi de zararlı ozanan sen diyette yapma ben sana tuvalete gir iki saat telefon konusmasi yap demedim zaten hani sen hiç boş bir dakikan yok gibi msj yazınca bende iş yerin de olurda insan telefon yasak olur ya hani öyle bile olsan en azindan orda iki dakika tuvalete gidip hemen kilom şu diye msj atıp hemen geri cikabilirsin anlaminda yazdm yani

Bu gidişle senin sayende hedefimi 55 e çekicem canım ama 59 benim için iyi 55 de yüzüm falan acayip oluyo ama gaza getirdin bizi kimse tutamaz
canm bende 59 a bayiliyor zaten kas oranı yüksek ve sımsıkı bir 59 olunca 55 gibi gozukeceksin canm hiç gerek olmiycak

canm bende 59 a bayiliyor zaten kas oranı yüksek ve sımsıkı bir 59 olunca 55 gibi gozukeceksin canm hiç gerek olmiycak
Aynen canım ya ama burdan hemen gitmeye niyetim yok sindire sindire vericem kilomu daha birakmiycam sizi

burda bir birimizi motive etmek içinmi varız morel bozmak için mi anlamadım yani grubun amacı ne ozman yorum yapilmiycak ise ya ne saçma konu uzadıkca uzuyor bu diyet yarisma grubumu yoksa laf yarışması anlamadm yani artk sadece diyet ve spor üzerine konuşalım lütfen

Haklısın canım gerçekten bizim kimseyle alıp veremediğimiz yok kimse birbirini tanımıyor ki burası takım ve amacimiz kilo vermek bu olmalı laf yetiştirmek değil yaptığımız diyetleri sporları anlatıyoruz hep zaten maksat bu yoksa biri çok mesgul diğeri çalışıyor olabilir buna bişey dediğimiz yok ama kaptanımız en azından kilo bildirimini yapın bir sorun varsa haber verin diyor bu gayet normal yani sonuçta takım kuralları bu basta hepsi yazıyor

Her hafta oluyo sen yapsan belki bişey vardır deriz
Her hafta iki arkadaş vermiyor bildirimi gecikiyor
caroline84 söyledi geciktirmeyin diye
Her hafta olunca sıkıntı oluyo
Ben bu aralar çok kötü günler geçiriyorum içsel olarak ama sonuçta burada birlikte hatırlıyoruz sorumluluk olmalı bence

Bu listeye göre birinci benim
Pazartesi görüşürüz sebebini anlayacaksınız

Mirafatos bak senin için giriyorum tatlım özelden yaz buyur dedikodumu yapma. ..
Hala boş işlerle uğraşıyorsun bi dokundum bin ah işittim ne doluymussun bana karşı maşallah
Canım ayıp ediyorsun. Burda ilk başta kimse direk sana yonelik bişey yazmadı caroline84 her hafta zor durumda kalıyor listeleri yetiştiremiyor ve bildirim yapmayanlara özellikle ricada bulundu ona rağmen kimse sallamadı. En son baska bi takımın kaptanı dedi ki bukadar zorlanıyorsan bildirim yapmayanları diskalifiye et. Bunun üstüne gruptakiler de kendine sıkıntı yapmak yerine diskalifiye et dediler.
Sen bi geldin millete laf sokmalar muhatap olmak yerine diye başlayan menü yazmalar. Zaten grubun amacı menü paylaşıp yanlışları uyararak yediklerini düzene sokmak değil mi? Hadi özel bi durumun olur menü paylaşacak vaktin olmaz ki onu zaten anlayışla karşılıyor kaptanımız ve yardımcısı.
Ama sen menü paylaşmayı geçtim kilo bildirimini bile yapmıyorsun hadi diyelim cok olağanüstü bir durum oldu olabilir gelip desen ki kusura bakmayın başım kalabalık kimse ağzını açıp bişey demezdi.
Ama ne hikmettense kilo bildirimi yapmaya vakit bulamayan sen gelip burda hala tartışmaya laf sokmaya devam ediyorsun bu da bana tuhaf geliyor doğrusu.

Şimdi bana da cephe alıp yazmaya başlayabilirsin bunu yapmadan önce otur bi düşün istersen insan sucu başkasına yüklemeden biraz da kendine bakmalı biyerde hata mı ettim acaba diye.

İnsanın hatasını kabul etmesi bir erdemdir. Burda herkes genel olarak kaptana uymayanları çıkar kendini üzme dedi. Bu uymayan sen isen evet senin için söylendi. Çünkü 1 hafta önceden söylemeye başlıyor kız tek tek rica ediyor takip ediyor ve cezaya kalıyoruz. Burası bir grup kimse senin şahsınla özel hayatınla ilgili bir yorum yapmadı. Sen buna rağmen gelip bik bik üzerinize düşmeyen şeylere laf yetiştirmeyin diye laf soktun. Bunun yerine kusura bakmayın haklısınız şu sebepten dolayı yazamadım deseydin herkes susardı ve kaptana bırakırdı. Ancak sen böyle bir çıkış yaparsan herkes cevap verme hakkına sahip olur. Tabiki kurallara uymayanı uyarıcaz. Böyle yapmasak grubun ne anlamı kalır. Bu saatten sonra bu gruptan kimse senin menülerine de sporlarına da kilona da yorum yapmaz merak etme. İstediğin gibi laf yetiştirmeye devam edebilirsin...

Kimseyle alıp veremediğim yok bugün müsaitim girecek fırsatım oldu.
.ben gerekli açıklamayı defalarca yaptım kv kp köyden geleli müsait olamıyorum deadlıne ye daha önce de açıkladım kaptanlara özellikle rica ettim gidecekler şurda bi aya o zaman biraz rahatlarım ve ayrıca başka nedenler de var. çalışanlar için eve gidip gelirken bile yazma zamanları vardır eminım.
Ben bunları kendimce bahane olarak görmüyorum sebeplerim var.. .
Haddimi astıysam özür dilerim herkesten.. Mirafatos sende bana özelden yazsaydın neden yazmıyorsun bi sıkıntı mı var Vs hakarette etseydin bu kadar Tasa etmezdim takmazdım bile. .
Şimdi her fırsatta buraya zaman ayıracam inş girmeye çalışacam 2 dk da olsa ...

kızlar teşekkür ederim hepinize artk yoruldum yani ve benim konuşmama gerek kalmadı artk konuşmakta istemiyorum motivasyonum düşüyor çünkü negatif enerji dolmak istemiyorum kondisyonum yüksek olması için pozitif olmam lazım mutlu mutlu diyetimi ve sporumu yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…