- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
sağol cnm dur daha inşaallah sayende taş gibi olucaz
kahvaltı: peynir ezine,çay
kızarmış tambugday ekmeği 1 dilim
eveett 4günlük progmi gece kapamistim ve bugün diyetisyenin 10 günlük 1.listesine başlamış bulunmaktayim
Bu gidişle senin sayende hedefimi 55 e çekicem canım ama 59 benim için iyi 55 de yüzüm falan acayip oluyo ama gaza getirdin bizi kimse tutamazCanım emek sizin ben sadece fikir verebilirim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Hadi bakalım bismillah
Tuvalette yemek te yiyor musun sen ?blonde ambition ben tuvalette konuşulmaz diye oğlumu tenbıh ediyorum ..tuvalete girip yazdığım mesajda konuşma yerine geçmiyor mu ?
Boşuna demiyorum uğraşma benimle herkes işini yapsın ?
canm bende 59 a bayiliyor zaten kas oranı yüksek ve sımsıkı bir 59 olunca 55 gibi gozukeceksin canm hiç gerek olmiycakBu gidişle senin sayende hedefimi 55 e çekicem canım ama 59 benim için iyi 55 de yüzüm falan acayip oluyo ama gaza getirdin bizi kimse tutamaz
Aynen canım ya ama burdan hemen gitmeye niyetim yokcanm bende 59 a bayiliyor zaten kas oranı yüksek ve sımsıkı bir 59 olunca 55 gibi gozukeceksin canm hiç gerek olmiycak
bırakma canm zaten koruma sureci de yap hem kilon sabitlensinAynen canım ya ama burdan hemen gitmeye niyetim yoksindire sindire vericem kilomu daha birakmiycam sizi
Haklısın canım gerçekten bizim kimseyle alıp veremediğimiz yok kimse birbirini tanımıyor ki burası takım ve amacimiz kilo vermek bu olmalı laf yetiştirmek değil yaptığımız diyetleri sporları anlatıyoruz hep zaten maksat bu yoksa biri çok mesgul diğeri çalışıyor olabilir buna bişey dediğimiz yok ama kaptanımız en azından kilo bildirimini yapın bir sorun varsa haber verin diyor bu gayet normal yani sonuçta takım kuralları bu basta hepsi yazıyorburda bir birimizi motive etmek içinmi varız morel bozmak için mi anlamadım yanigrubun amacı ne ozman yorum yapilmiycak ise ya ne saçma konu uzadıkca uzuyor bu diyet yarisma grubumu yoksa laf yarışması anlamadm yani artk sadece diyet ve spor üzerine konuşalım lütfen
Her hafta oluyo sen yapsan belki bişey vardır derizKizlar belki özel hayatıyla ilgilidir ya üstune gitmeyin bu kadar. Ben esimle kavgalı olunca yada üzgün olunca hayatta teli elime almak gelmiyor zaten bogazımdan lokma gecmiyor üzüntüden o zmanlarda. Belki arkadasında öyledir bilemeyiz
Bu listeye göre birinci benimEveeeet hanımlar şimdi size listeyi paylaşıyorum. Bunların dışında yaptığınız bir spor varsa bana söyleyin hesabı yaparım. Bu arada aşağıda belirttiğim kalori miktarları kiloya göre değişir. Ben ortalama olarak 65 kiloyu hesap aldım. Kalori miktarlarının son hanesini silerek puanlama yaptım.
Eliptik 30 dk 250 kalori 25 puan
Koşu (bantta) 30 dk 262 kalori 26 puan
Yüzme orta tempo 30 dk 240 kalori 24 puan
Plates 30 dk 120 kalori 12 puan
Zumba 30 dk 270 kalori 27 puan
Step 30 dk 220 kalori 22 puan
Egzersiz (squat mekik barfiks kol antremanı vs gibi ) 30 dk 105 kalori 10 puan
Yürüyüş kendi temponuz 30 dk 125 kalori 12 puan
Yürüyüş gezinti amaçlı 30 dk 90 kalori 9 puan
Yürüyüş tempolu 30 dk 175 kalori 17 puan
Leslie ile walk 30 dk 220 kalori 22 puan
Dans tempolu 30 dk 215 kalori 21 puan
Trambolin 30 dk 105 kalori 10 puan
İp atlama hobi amaçlı 30 dk 256 kalori 25 puan
İp atlama hızlı 30 dk 345 kalori 35 puan
Artık akşamları günlük yaptığınız sporları yazmayı untmuyoruz kızlar cumaya ilk birincimiz belli olacak. Hadi şimdiden hayırlı olsun.
hadi canm ozaman yansın kalorilerBu listeye göre birinci benim
Pazartesi görüşürüzsebebini anlayacaksınız
Canım ayıp ediyorsun. Burda ilk başta kimse direk sana yonelik bişey yazmadıMirafatos bak senin için giriyorum tatlım özelden yaz buyur dedikodumu yapma. ..
Hala boş işlerle uğraşıyorsun bi dokundum bin ah işittim ne doluymussun bana karşı maşallah
Mirafatos bak senin için giriyorum tatlım özelden yaz buyur dedikodumu yapma. ..
Hala boş işlerle uğraşıyorsun bi dokundum bin ah işittim ne doluymussun bana karşı maşallah
Kimseyle alıp veremediğim yok bugün müsaitim girecek fırsatım oldu.Canım ayıp ediyorsun. Burda ilk başta kimse direk sana yonelik bişey yazmadıcaroline84 her hafta zor durumda kalıyor listeleri yetiştiremiyor ve bildirim yapmayanlara özellikle ricada bulundu ona rağmen kimse sallamadı. En son baska bi takımın kaptanı dedi ki bukadar zorlanıyorsan bildirim yapmayanları diskalifiye et. Bunun üstüne gruptakiler de kendine sıkıntı yapmak yerine diskalifiye et dediler.
Sen bi geldin millete laf sokmalar muhatap olmak yerine diye başlayan menü yazmalar. Zaten grubun amacı menü paylaşıp yanlışları uyararak yediklerini düzene sokmak değil mi? Hadi özel bi durumun olur menü paylaşacak vaktin olmaz ki onu zaten anlayışla karşılıyor kaptanımız ve yardımcısı.
Ama sen menü paylaşmayı geçtim kilo bildirimini bile yapmıyorsun hadi diyelim cok olağanüstü bir durum oldu olabilir gelip desen ki kusura bakmayın başım kalabalık kimse ağzını açıp bişey demezdi.
Ama ne hikmettense kilo bildirimi yapmaya vakit bulamayan sen gelip burda hala tartışmaya laf sokmaya devam ediyorsun bu da bana tuhaf geliyor doğrusu.
Şimdi bana da cephe alıp yazmaya başlayabilirsin bunu yapmadan önce otur bi düşün istersen insan sucu başkasına yüklemeden biraz da kendine bakmalı biyerde hata mı ettim acaba diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?