herkese selam...nasılsınız kızlar...
sabah yine hastaneye gittik kızın ayakkabılarını dr a onaylattık çok şükür yasal işleri bitti şimdi fizyoterapistimizin onaylaması kald artık...
sabah erkenden çıkınca kahvaltı yapamadık hala açım bişey yemek istemiyorum... moralim de bozuk baya....
canım benim kızım 7 aylık doğdu... doğumdan sonra oksijensiz kalmış ve beyin kanaması geçirmiş.. buna bağlı olarak beyninde felç var... beyinden omuriliğe giden emirler iletilmiyor malesef.... bu yüzen yürüyemiyor,uzun süre oturamıyor, emeklemiyor ve göremiyor... ayaklarına destek olması için özel ayakkabı yaptırdık... bakalım inşallah allahın izniyle yürüyecek, iyileşecek inşallah...
Derdi veren Rabbim dermanınıda tez zamanda verir inşallah....çok geçmiş olsun..Moral en buyük ilaçtır moralini hep yüksek tut canım inş sağlığına bir an önce kavuşur minik yavruncanım benim kızım 7 aylık doğdu... doğumdan sonra oksijensiz kalmış ve beyin kanaması geçirmiş.. buna bağlı olarak beyninde felç var... beyinden omuriliğe giden emirler iletilmiyor malesef.... bu yüzen yürüyemiyor,uzun süre oturamıyor, emeklemiyor ve göremiyor... ayaklarına destek olması için özel ayakkabı yaptırdık... bakalım inşallah allahın izniyle yürüyecek, iyileşecek inşallah...
canım benim kızım 7 aylık doğdu... doğumdan sonra oksijensiz kalmış ve beyin kanaması geçirmiş.. buna bağlı olarak beyninde felç var... beyinden omuriliğe giden emirler iletilmiyor malesef.... bu yüzen yürüyemiyor,uzun süre oturamıyor, emeklemiyor ve göremiyor... ayaklarına destek olması için özel ayakkabı yaptırdık... bakalım inşallah allahın izniyle yürüyecek, iyileşecek inşallah...
cok gecmıs olsun canım allah sıfasını versın melegın annesının ve sevgısının sayesınde herseyın ustesınden gelır
bende suan cok acım ve uykusuzumm bı yatasım var kı sormayınn uykumu duzene sokayım dıye erken kalktım ay mıgdem uykusuzluktan kazınıyo resmen
mai yavruna allah şifa versin yazacaktım yanlış yazmışım özelde
Derdi veren Rabbim dermanınıda tez zamanda verir inşallah....çok geçmiş olsun..Moral en buyük ilaçtır moralini hep yüksek tut canım inş sağlığına bir an önce kavuşur minik yavrun
bugün sabah kahvaltım : 1 haşlanmış yumurta 1 parça ekmek 1 adet zeytin
yarım saat sonra yeşil çay
öğle yemeğim 1 kase nohut salata
1 bardak yeşil çay
sporum yok ne yapacağımı bilmiyorum oryantelemi oynasam ne yapsam
merhaba kızlarrr
ne olmuş bu siteye böyle gözlerim yoruldu valla
bana gelince şu anda bi yandan bebeğimi sallıyorum ayağımda bi yandanda yazmaya uğraşıyorum
pazar akşamı geldik istanbuldan otobüslerde yer yoktu birde oğlum felaket huysuzlaştı sağolsun babamla annem getirdi bir gece kaldılar dün döndüler. pc olmadığı için nete giremedim. bugünde eşim sağolsun pc getirdi bir tane de onla girdim. benimkinin siparişini vermiş inşallah o gelince daha sık gireceğim
bana gelince itiraf ediyorum bayramda hiç dikkat etmedim buda bana 1,5 kilo olarak döndü ama hiç sorun değil çünkü bugün yarım kilosunu vermiştim inşallah eski tempomla devam edersem eksiye bile düşerim:)
canim benim kiyamam ben ona,Allahim tez zamanda sifasini versin ins,sizede sabir versin..sen özel ayakkabi diyince sordum cünkü benim oglum carpik bacakli bende öyleyim bende dogustan bana benziyor saniyordum oysa öyle degilmis yani dün gittigim bi kursda kadin dogarken carpik dogulmadigini söyleyince amaan neyse ya seninkinin yaninda benimkide dertmi canim kusura bakma cok üzüldüm kurban oldugum vericektir ins sifasini
bacaklarım ağrıdı ama uyudu çok şükür
hadii gelin kızlaryaa benim veled pek huysuzlaştı kalkınca mümkün değil nete giremiyorum
hem yeşil çayda demledim içelim beraber
bugün yediklerime gelince kahvaltıda yaban mersinli k fleks
şimdide yeşil çay
birazdan da tarhana çorbası ve ton balığı yerim öğlen yemeği olarak
bi yandan da bayram tatili bana çok iyi geldi kızlar diyet fikrinden uzaklaştım , tanıdıklarımın hepside baya zayıflamışsın diyince havaya girdim sanırım daha çok vermek istiyorum
ee tabii istanbula gitmişken alışveriş yapmadan olmaz kendime bir gömlek aldım küçük beden yine:) malum yeni hedefim o
mai cim rabbim yavruna acil şifalar versin canım inşallah yeni ayakkabılarına da alışır kuzum
merispek çim bende arada bir diyetisyene gitsem mi diyorum ama aslında hiçbiri mucize yaratmıyor ve hep bildiğimiz şeyler. zaten o listelere bir uyabilsek sorun kalmayacak. birde senin gittiğin baya tuzluymuş burda da özel hastaneye gitmiştim aylar önce. muayene 50 tl kontrol ücretsizdi. ve bir muayene bir kontrol şeklindeydi randevular
cumbocum sende tartıda fazla çıkmışsın sıkma canını inşallah cumaya hepsini vermiş olacaksın
teocum çok geçmiş olsun çocuklarına canım
make cim yazdıklarını okudum tatlım merak etme ben 100 gr da olsa ekside çıkacağıma eminim:)
sağol canım amin inşallah
çok sağol canım Allah razı olsun... şifa herzaman Allahtan...
çok teşekkürler....
hoşgeldin canım... evet site baya değişti ama biraz gezince alışıyo insan...bende azcık kilo alarak döndüm ama sölemicem... inşallah pazara kadar eski kolama dönerim.
sağol canım. geçmiş olsun dileğin için...
ne güzel zayıfladığını herkes farkediyormuş... malesef bayramda beni görenler en son 49 kilo ile gördükleri için çok kilo almışsın dediler... benim de çok moralim bozuldu...
sağol canım Allah razı olsun.. sizinkini de biliyorum... pes ekinovarus değil mi... anne karnındaki duruştan veya genetik oluyor genelde...doğuştan benim bildiğim...
arkadaşımın oğluda bu şekildeydi... şimdi 2 yaşını geçti baya düzeldi ayakları ama hala gece yatarken ayakkabılarını kullanıyor...
herkesin derdi farklı farklı işte... Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş... bu da bizim sınavımız... inşallah alnımızın akıyla bu sınavı geçmeyi nasip eder rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?