Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canımmm çokk çokkk geçmiş olsun allahım acil şifalar versin çok üzüldüm inşş ayakkabı destek olur çabucak ileşir

canım çok geçmiş olsun.işallah kızın bundan sonra herşeyin kolaylıkla üstesinden gelir.allah ona çok yardım etsin,melekler yanından hiç ayrılmasın.işallah hem yürür hemde koşar.işallah iyileşir

kızlar bugün sabah hiç birşey yemedim çok işim vardı vakit bulamadım.öğle 2 haşlanmış patates ve 1 yumurta 1 kase çorba.akşam 1 kase çorba çok az ızgara balık ve salata yedim.1 saatten fazla yürüdüm.artık kilo vermek istiyorum

naber kıslar ohh ne güzel herkes geliyo ama farklı saatlerde geliyoz neyse
ben artık kararlıyımm olmuyo böyle kilolarla mayısta annemin yanına gitcem valla dün kızdı faceden resmini görmüş zayıflamadan gelme diyo mayısa kadar çok vaktin var diyo hiç olmassa 65 ol diyo
ama ben inşş 55 olcam bakalımm yarın benim için yeni bir başlangış allahım hepimizin yardımcısı olsunnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ıyı geceler kızlarrr ay ben cok kotu halsızım aksam 1 kase mercımek corbası bol slata yedım canım tatlı ıstıyodu 1 muz

sona bıdene daha ahhh hayır sona bıdene daha yedımmmmmmmmmmmmmmmm

ıyı geceler kızlarrr ay ben cok kotu halsızım aksam 1 kase mercımek corbası bol slata yedım canım tatlı ıstıyodu 1 muz

sona bıdene daha ahhh hayır sona bıdene daha yedımmmmmmmmmmmmmmmm

iyi geceler canımm ayy geçmiş olsun o halsizlik bende çok var bir haftadır spor yapamıyom inşş yarın başlıyorumm
hımm muzz hemde 3 müüü aaaa çok ayıppp genede ehh :))))))))))

kzlar perşembeyi bkliyorum bakalım kaç kilo almışımm
ee sizler nasılsnz ben bu hfta braz dkkat etmeye başladım haftaya daha düzenli olcağıma inanıyorumm

merhaba kızlarrr
yorgun ve uykusuz bir geceden sonra yine burdayım
pc yi açtım leslie için ama oğlum uyandı bende size bir selam vereyim dedim
malesef oğlumdan dolayı açamıyorum neti kızlar yada açık bırakıp unutuyorum tamamen huy değiştirdi
yediklerime de dikkat ediyorum çok şükür aldığım kilonun yarıdan fazlası gitti devamıda gelecek
bu saate kadar sadece k fleks yiyebildim

aleyküm selam tatlım
gitsin hain yağlar gelmesin daha geriye yani inş
dün akşam tom balıklı salata yedim
sabah yarım üçgen peynir yarım dilim ekmek
öğlen yarım kase çorba yarım karnı yarık 4 kaşıkta sütlaç yedim
yeşil çay ve su aralarda
kızlar bide elma diyeti varmış yapanlşar gayet memnun sağlık sorunu olmuyomuş araştırdığıma göre biraz şok bi diyet ama kilolar daha çabuk gidiyomuş
sabah 1 yumurta mutlaka protein için zeytin, az yağlı peynir ,domates, salatalık vs yani güzelce yapıyosun sabah kahvaltısını
sonra her 2 saate bir yeşil elma yiyosun saat 8 kadar
4 bardak yeşil çay ve mutlaka 2 lt su içiyosun
sizinde görüşlerinizi alıyım dedim sizce nasıl

slm canım ben onu biliyorum arkadaşım yaptı çok güzel sonuçlar aldı bende yapmayı dşünüyorum ama şok oldugu için olumlu düşünmeyenler olabilir bence 1 gün dene derim genede sen bilirsin canım

mrb canımm ayyy kıyamam degişiyo hep huyları allahım yardımcımız olsun oh ne güzel aldıklarının çogu gitmiş geride eminimm gidecekler canımmm

slm canım ben onu biliyorum arkadaşım yaptı çok güzel sonuçlar aldı bende yapmayı dşünüyorum ama şok oldugu için olumlu düşünmeyenler olabilir bence 1 gün dene derim genede sen bilirsin canım
şöle 1 hata yapsam kilolar gitse accık motivasyon olur sonra normal rejime devam edimm diyorum bakım da pazartesiden başlamayı düşünüyorum
öle bi taktım ki valla yanımdakilere bıkkınlık getirecek durumdayım
sen napıyosun nasıl gidiyo

slm kızlarr ay bı kosusturmaca bugunn sormayınn

yarın bı ıs gorusmem daha var uluslar arası fınas kurumu bu kez guzel bı sonuc alırım ınsallahh gercı dıgerınden daha ses cıkmadı ama neyse ıste ama potısıme 56 kılo ıken gıydıgım takım elbıselerım kumas pantolonlarım olmuyooo off ya cıddı bı kurumda ne halt etcem yarın ben

potısım hala buyukkk

ne yedıgıme gelınce ınanın hıc bılmıyorum ne yedım ne ıctım ama baya kosturmaca ıcınde bıye yemedım onu bılıyorum

bu arda musıl ılacı aldım sennalax kac gundur kabızımdaa

iyi akşamlar herkese...
yaa ben girip bakıyorum sürekli ama diyet moduna giremeyince bişey yazmaya yüzüm olmuyo...
az önce yine abarttım.. böyle giderse başlangıç kiloma geri döneceğim..

canım yaa ben onu denedim ama inan ki yeşil elmdan böğğk geliyo yiyemiyosun bir süre sonra , 3 gün yaptım 1.5 kilo verdimsonra normal diyetime döndüm ve 2 gün içinde verdiğim 2 kilo geri geldi maalesef
dukanda da aynı şey oldu 1.5 kilo verdim bırakıp kendi diyetime (bakın normal yeme düzeni değil diyyyeeettt) döndüm 1 günde 2 kilo olarak geri döndü
sanırım şok diyetin verdiği zarar bu.... vücut açlık var diye sonra geleni depoluyor herhalde

yaaa bu arad sabah iyi başladım ama akşam resmen cozuttummmmm yaaa hadi birileri başlasın şu diyete de bizi de motive etsin valla cuma gününe yüzüm yok kilo bildi,rmeye

aynen oyle canımm sok dıyetlerın sonunda daha fazla kılo alınıyoo

bu arada tatlım ben az once sennalax aldımm karnımm nasıl sıstı yaparmı boylee ay resmen oturamıyom karnımın sıslıgınden

merhaba kızlarr oğlum uyudu da öyle girebildim
ama akşam akşam bende cozuttum biraz bütün gün bişey yiyemedim bebeğim uyuyuncada mutfaktan çıkmadım tabii
yarına Allah kerim diyorum artık

afiyet olsun gizemcim
bana sorarsan şok diyet yapma derim verdiklerini fazlasıyla geri alıyorsun çünkü gr gr gitsin ama kalıcı olsun
mrb canımm ayyy kıyamam degişiyo hep huyları allahım yardımcımız olsun oh ne güzel aldıklarının çogu gitmiş geride eminimm gidecekler canımmm
sorma ilknurcum yaa günlerdir çok bunaldım kesinlikle yanımda ayrılma diyor. odada bile yer değiştiremiyorum
sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
hadi bakalım canım Allah yardımcın olsun yarın inşallah zamanla bütün kıyafetlere gireceksin az kaldı sayılır

iyi akşamlar herkese...
yaa ben girip bakıyorum sürekli ama diyet moduna giremeyince bişey yazmaya yüzüm olmuyo...
az önce yine abarttım.. böyle giderse başlangıç kiloma geri döneceğim..
maicimm gruba girmeyince hepimiz salıyoruz aslında sık sık görüşebilsek daha iyi olacak
ama sen yinede yaz en yaptığını
yaaa bu arad sabah iyi başladım ama akşam resmen cozuttummmmm yaaa hadi birileri başlasın şu diyete de bizi de motive etsin valla cuma gününe yüzüm yok kilo bildi,rmeye

cumbocum hepimiz aynıyız tatlım
hadi birlikte başlayalım yarından itibaren yoksa birbirimizi beklersek daha çok bekleriz gibime geliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…