merhaba kızlarr oğlum uyudu da öyle girebildim
ama akşam akşam bende cozuttum biraz bütün gün bişey yiyemedim bebeğim uyuyuncada mutfaktan çıkmadım tabii
yarına Allah kerim diyorum artık
afiyet olsun gizemcim
bana sorarsan şok diyet yapma derim verdiklerini fazlasıyla geri alıyorsun çünkü gr gr gitsin ama kalıcı olsun
sorma ilknurcum yaa günlerdir çok bunaldım kesinlikle yanımda ayrılma diyor. odada bile yer değiştiremiyorum
sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
hadi bakalım canım Allah yardımcın olsun yarın inşallah zamanla bütün kıyafetlere gireceksin az kaldı sayılır
maicimm gruba girmeyince hepimiz salıyoruz aslında sık sık görüşebilsek daha iyi olacak
ama sen yinede yaz en yaptığını
cumbocum hepimiz aynıyız tatlım
hadi birlikte başlayalım yarından itibaren yoksa birbirimizi beklersek daha çok bekleriz gibime geliyor:)
canım yaa ben onu denedim ama inan ki yeşil elmdan böğğk geliyo yiyemiyosun bir süre sonra , 3 gün yaptım 1.5 kilo verdimsonra normal diyetime döndüm ve 2 gün içinde verdiğim 2 kilo geri geldi maalesef
dukanda da aynı şey oldu 1.5 kilo verdim bırakıp kendi diyetime (bakın normal yeme düzeni değil diyyyeeettt) döndüm 1 günde 2 kilo olarak geri döndü
sanırım şok diyetin verdiği zarar bu.... vücut açlık var diye sonra geleni depoluyor herhalde
slm kızlarr ay bı kosusturmaca bugunn sormayınn
yarın bı ıs gorusmem daha var uluslar arası fınas kurumu bu kez guzel bı sonuc alırım ınsallahh gercı dıgerınden daha ses cıkmadı ama neyse ıste ama potısıme 56 kılo ıken gıydıgım takım elbıselerım kumas pantolonlarım olmuyooo off ya cıddı bı kurumda ne halt etcem yarın ben
potısım hala buyukkk
ne yedıgıme gelınce ınanın hıc bılmıyorum ne yedım ne ıctım ama baya kosturmaca ıcınde bıye yemedım onu bılıyorum
bu arda musıl ılacı aldım sennalax kac gundur kabızımdaa
sorma canımyaa bizede doktor dişten dediayyyy canım kıyamam ona allah yardımcımız olsun kolay gelsin tatlımmm benim oglandada var yaramaz huysuz diş çıkarıyoruz canım 6 tane dişimiz oldu ama nasıl bide bana sor
canım hiç sorma ne spor ne diyet hiç biri yapamıyorum bi halsizlik ve açgözlülük var bende yaaa azmin kayboldu kendimi tanıyamıyorum ben
ne yapacagımı sasırdım yeniden başlamam gerek bugun sabah ballı sıcak su içtim dikkat etmeye çalıştım ve bir saat yürüyüş yaptım o kadar
yazdıklarına harfiyyen katılıyorum merispek çimkızlarrr kızlarrr neden herkes abarttım diyor.hiç hoş değil ve herkes neden kilo alıyor?lütfen.ne olur yerken sonuçlarınıda düşünün.1 tane bisküvide 50 kolari olduğunu ama hızlı tempoda 5 dak yürüyünce sadece 35 kalori verildiğini düşünün.valla bende abarttım ama o kadar çok değil aldığım kiloları verdim.şu anda 80 kiloyum ama haftaya daha çok vermiş olucam.bugün öğlen dürüm çiğ köfte yedim ne yapayım arkadaşla birlikteydik ama çok yürüdük ve akşam bişey yemedim.o yüzden hiç pişman değilim.çünkü dışarı çıkacam diye sabah da hiç birşey yememiştim.kızlar benim 54 günüm kaldı ve ben bu 54 gün sonra çok büyük bir değişim geçirmiş olucağım.ne olur sizde kendinize hedef koyun ve bunu yapacağınıza inanın
canımcım vicdan azabı çekme ama bundan sonra daha dikkatli ol bak spora da başlamışsın(( uyusam uyansam 38 beden olmuşumm ayhh ne güzel olurdu yaa
yavaş yavaş gitse keşke gitmiyo takılıp kaldım 72,5 da bayramda 300 gr almışım bir tek o gitti canım ya kilo gitmeyince moralim bozuluyo
sizde olmasanız inanki azim falan kalmaz iyiki varsınız kızlar
dün akşamda ben biraz abarttım 1 adet peynirli 1 sucuk yedim
bide kızımın yaş günüydü yarım yaş pasta yedimvicdan azabı çekiyorum resmen
ama dün spora başladım
her yerim ağrıyo bugün
günaydın gizemcimmmama yeni birgün çok güzel bir gün
herşeyi bırakıp azimle yola devam inşallah
günaydın demeyide unutmuşum bu arada :90:
hepinize günaydın kızlar gününüz çok güzel pis yağları göndererek devam etsin inş
herkese selammm...
biz kızımın okuluna gideceğiz gitmeden bi bakayım dedim...
herkes cozutmuş sanırım... yuppi yanlız değilim...
bi de hergören çok kilo almışsın deyince benim moralim iyice bozuldu... o yüzden de bişey yiyesim gelmedi...
Afiyet olsun canım, ben de akşama kısır yapmayı düşünüyorumm:öğlen 1 kase çorba ve 1 avuç leblebi
canım kısır istiyor kızlar şöyle yağsız ve az salçalı yapayım hazır oğlum uyuyorken
Afiyet olsun canım, ben de akşama kısır yapmayı düşünüyorumm:
sabah 1 yumurta , 1 mandalina, yarım simit, azıcık peynir yedimm...
Öğle:1 kaşık pilav, 2 kaşık orman kebabı...
Bayramda bana da herkes nasıl zayıfladın diye sorup durdu,moral oldu benim için, yılbaşına kadar 70 rakamını görmek şart oldu artıkk
ohh ohh maşallah kısırlar falan afiyet olsun şekerler
sabah yarım ekmek arası peynir 3 zeytin
öğlen 1 dilim peynirli yufka böreği mandalina 1 kaşe bamya
ara 1 hurma yarım börek yedim yine çok mu oldu acaba
kızlarr napıyuosunuzzzz ben bizim takımı toplayamıyom dünden beri kimse uğramamıs deli olcam yaaa hala bi oturtamadılar kendilerini halaaaa tatil moduyndalar napcam bennn:84::84:
make cim merhaba canımm ne oldu iş görüşmen?
ooo maşallah sana tatlım 57 gayet iyi
darısı başımıza inşallah ama seni hemen mezun etmemek gerek bi koruma dönemine girmen lazım baksana aç kalarak verdim diyorsunya
bende bayramda annemlerdeydimya şimdi düşünüyorumda hiç bişeye hayır demedim bide herkes kilo vermişsin diyince abarttım sanırım
neysee kürkçü dükkanına geri döndüğüme göre diyete devam
öğlen 1 kase çorba ve 1 avuç leblebi
canım kısır istiyor kızlar şöyle yağsız ve az salçalı yapayım hazır oğlum uyuyorken
Afiyet olsun canım, ben de akşama kısır yapmayı düşünüyorumm:
sabah 1 yumurta , 1 mandalina, yarım simit, azıcık peynir yedimm...
Öğle:1 kaşık pilav, 2 kaşık orman kebabı...
Bayramda bana da herkes nasıl zayıfladın diye sorup durdu,moral oldu benim için, yılbaşına kadar 70 rakamını görmek şart oldu artıkk
ohh ohh maşallah kısırlar falan afiyet olsun şekerler
sabah yarım ekmek arası peynir 3 zeytin
öğlen 1 dilim peynirli yufka böreği mandalina 1 kaşe bamya
ara 1 hurma yarım börek yedim yine çok mu oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?