Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayyyy canım kıyamam ona allah yardımcımız olsun kolay gelsin tatlımmm benim oglandada var yaramaz huysuz diş çıkarıyoruz canım 6 tane dişimiz oldu ama nasıl bide bana sor
canım hiç sorma ne spor ne diyet hiç biri yapamıyorum bi halsizlik ve açgözlülük var bende yaaa azmin kayboldu kendimi tanıyamıyorum ben
ne yapacagımı sasırdım yeniden başlamam gerek bugun sabah ballı sıcak su içtim dikkat etmeye çalıştım ve bir saat yürüyüş yaptım o kadar

kızlarrr kızlarrr neden herkes abarttım diyor.hiç hoş değil ve herkes neden kilo alıyor?lütfen.ne olur yerken sonuçlarınıda düşünün.1 tane bisküvide 50 kolari olduğunu ama hızlı tempoda 5 dak yürüyünce sadece 35 kalori verildiğini düşünün.valla bende abarttım ama o kadar çok değil aldığım kiloları verdim.şu anda 80 kiloyum ama haftaya daha çok vermiş olucam.bugün öğlen dürüm çiğ köfte yedim ne yapayım arkadaşla birlikteydik ama çok yürüdük ve akşam bişey yemedim.o yüzden hiç pişman değilim.çünkü dışarı çıkacam diye sabah da hiç birşey yememiştim.kızlar benim 54 günüm kaldı ve ben bu 54 gün sonra çok büyük bir değişim geçirmiş olucağım.ne olur sizde kendinize hedef koyun ve bunu yapacağınıza inanın

(( uyusam uyansam 38 beden olmuşumm ayhh ne güzel olurdu yaa
yavaş yavaş gitse keşke gitmiyo takılıp kaldım 72,5 da bayramda 300 gr almışım bir tek o gitti canım ya kilo gitmeyince moralim bozuluyo
sizde olmasanız inanki azim falan kalmaz iyiki varsınız kızlar
dün akşamda ben biraz abarttım 1 adet peynirli 1 sucuk yedim
bide kızımın yaş günüydü yarım yaş pasta yedim vicdan azabı çekiyorum resmen
ama dün spora başladım
her yerim ağrıyo bugün

inş iş görüşmen başarılı geçer balım eski kıyafetlerimize hepimiz girebiliriz inş
ben artık kıyafet almamaya karar verdim zayıflayana kadar hiç bişey almayacağım canım

ama yeni birgün çok güzel bir gün
herşeyi bırakıp azimle yola devam inşallah
günaydın demeyide unutmuşum bu arada :90:
hepinize günaydın kızlar gününüz çok güzel pis yağları göndererek devam etsin inş

herkese selammm...
biz kızımın okuluna gideceğiz gitmeden bi bakayım dedim...
herkes cozutmuş sanırım... yuppi yanlız değilim...

merhaba kızlarrr
hadi bakalım yeni bir gün bizi bekliyor
ben herşeyi geride bıraktım ve yeni bir döneme girdim 6 lı rakamlara dönmüşken tekrar başa sarmayacağım
sabah k fleksimi yedim
1 mil leslie, 400 adım stepper ve 100 de twisterde çalıştım oğlum uyurken anca bu kadar oldu
az önce 1 tane kuru kayısı yedim şimdide aldım yeşil çayımı
hadi toplanın sizde

sorma canımyaa bizede doktor dişten dedi
maşallah 6 tane mi oldu kerem paşanın biz daha 2 deyiz:) ve sanırım diğerleri üstten geliyor kuzumun o yüzden bu kadar ağrısı varmış
bayram rehavetinide bırak artık tatlım mayısa ne kaldı dimi
yazdıklarına harfiyyen katılıyorum merispek çim
canımcım vicdan azabı çekme ama bundan sonra daha dikkatli ol bak spora da başlamışsın
günaydın gizemcimmm
inşallah kurtulacağız o pis yağlardan
herkese selammm...
biz kızımın okuluna gideceğiz gitmeden bi bakayım dedim...
herkes cozutmuş sanırım... yuppi yanlız değilim...

ne oluyoruz kuzummm
hadi bak hepimiz düzene girdik sıra sende

ehemm ehemmm ben geldim herkesler nerdeee...

jnaz şaka yapıyom ben kuzum...size sürpriz yapcektim aslında... süper gidiyo benim diyet...
bayramda eşimin köyündeydik su yoktu mahvolduk valla... çeşmeden eve su taşıdık baya spor oldu bize... bi de çocukların peşinde dolanmaktan yemek yemeye fırsatım olmadı aç billl aç geçirdim bayramı...
ama baklava felan bulamadım... bulsam heç affetmeyecektim...
ve bu gün sabah itibari ile tam 57 kilo 900 gramım....
sürpriz yapcaktım size ama dayanamadım yazdımmm...
3 kilo sonra mezun oluyom allahın izniyle... ama hep aç kalarak verdim kilocuklarımı inşallah geri gelmezler sonra...
şu an bile çok açım...

bi de hergören çok kilo almışsın deyince benim moralim iyice bozuldu... o yüzden de bişey yiyesim gelmedi...

make cim merhaba canımm ne oldu iş görüşmen?
bi de hergören çok kilo almışsın deyince benim moralim iyice bozuldu... o yüzden de bişey yiyesim gelmedi...

ooo maşallah sana tatlım 57 gayet iyi
darısı başımıza inşallah ama seni hemen mezun etmemek gerek bi koruma dönemine girmen lazım baksana aç kalarak verdim diyorsunya
bende bayramda annemlerdeydimya şimdi düşünüyorumda hiç bişeye hayır demedim bide herkes kilo vermişsin diyince abarttım sanırım
neysee kürkçü dükkanına geri döndüğüme göre diyete devam

öğlen 1 kase çorba ve 1 avuç leblebi
canım kısır istiyor kızlar şöyle yağsız ve az salçalı yapayım hazır oğlum uyuyorken

canım kısır istiyor kızlar şöyle yağsız ve az salçalı yapayım hazır oğlum uyuyorken
Afiyet olsun canım, ben de akşama kısır yapmayı düşünüyorumm:
sabah 1 yumurta , 1 mandalina, yarım simit, azıcık peynir yedimm...
Öğle:1 kaşık pilav, 2 kaşık orman kebabı...

Bayramda bana da herkes nasıl zayıfladın diye sorup durdu,moral oldu benim için, yılbaşına kadar 70 rakamını görmek şart oldu artıkk

Son düzenleme:

sanada afiyet oşsun teocum yaptım ama yemek kısmet olmadı tabii oğlumdan
başkalarından duymak iyi geliyor cidden hadi bakalım yılbaşına ne kaldı dimi

ohh ohh maşallah kısırlar falan afiyet olsun şekerler
sabah yarım ekmek arası peynir 3 zeytin
öğlen 1 dilim peynirli yufka böreği mandalina 1 kaşe bamya
ara 1 hurma yarım börek yedim yine çok mu oldu acaba

aslında yediklerin çok değil gizemcim ama börekler olmamış

kızlarr napıyuosunuzzzz ben bizim takımı toplayamıyom dünden beri kimse uğramamıs deli olcam yaaa hala bi oturtamadılar kendilerini halaaaa tatil moduyndalar napcam bennn:84::84:

zaten mezun olsamda yine sizinleyim... 17 gün sonra eşim askere gidecek... tek başıma napcam...
siz yoldaş olursunuz en azından bana dimi...

benim canım da çok istiyo ama ben mercimek köfte ve kısırı bir kaşık aldımmı bi daha kendimi durduramıyorum... o yüzden 55 olana kadar yasakladım kendime...

ne güzel canım başkaları tarafından farkedilmesi çok güzeldir herhalde...
bana bi tek eşim söylüyo baya inceldin sen göbeğin hiç kalmadı diyo...
ama uzun zamandır görüşmediklerim çok kilo almışsın diyo...

bence çok olmuş canım yaa... sabah yarım ekmek, öğle ve ara börek... hep karbonhidrat olmuş...
ama ben hiç bir şey yemiyorum nerdeyse belki ondan bana öyle gelmiştir...

benim de sabahtan beri yediğim sabah 3-5 tane çubuk kraker
okuldan gelince 2 dilim fırın makarna,
arada 5-6 tane çubuk kraker
az öncede 3 parça karnabahar yedim...

canım felaket tatlı çekiyo ama... valla 1 tepsi revani yapasım var ama hepsini yerim diye korkuyom...

ben şu an kayısılı form çayı içiyorum... şişkinliğe çok iyi geliyo kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…