1. TAKIM 182. ETAP
makeup ( 73.0 / 71.0/2.0/1.46%)
teodase ( 74.5 /
jnaz ( 70.0/
giz3mmm( 67.7 /
cumbo ( 59.7 /
merıspek( 80.0 /
ezgıılknur( 76.5 /
mai beyaz( 60 /
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 561.4/
tabikii her zaman yanında olacağız mai cim. benimde eşim askere gidecek ama tarih belli değil şubattan sonrazaten mezun olsamda yine sizinleyim... 17 gün sonra eşim askere gidecek... tek başıma napcam...
siz yoldaş olursunuz en azından bana dimi...
benim canım da çok istiyo ama ben mercimek köfte ve kısırı bir kaşık aldımmı bi daha kendimi durduramıyorum... o yüzden 55 olana kadar yasakladım kendime...
benim de sabahtan beri yediğim sabah 3-5 tane çubuk kraker
okuldan gelince 2 dilim fırın makarna,
arada 5-6 tane çubuk kraker
az öncede 3 parça karnabahar yedim...
canım felaket tatlı çekiyo ama... valla 1 tepsi revani yapasım var ama hepsini yerim diye korkuyom...
inşallah şimdi daha iyisindir merispekçimkızlar çok kötüyümhani insanın içinde bi sıkıntı olur ya.böyle yüreği sıkılır aynen o durumdayım.canım hiç birşey yapmak istemiyor
make cimm maşallah sana tatlım sanırım bayram nedeniyle diyetini aksatmayan bir sen birde mai oldu1. TAKIM 182. ETAP
makeup ( 73.0 / 71.0/2.0/1.46%)
teodase ( 74.5 /
jnaz ( 70.0/
giz3mmm( 67.7 /
cumbo ( 59.7 /
merıspek( 80.0 /
ezgıılknur( 76.5 /
mai beyaz( 60 /
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 561.4/
tamam tatlımmArkadaşlarr beni de 74 olarak ekleyin, sabah fazla işim olmazsa listeye yardım ederimm, ben şimdiden kilomu bildireyimm, Makeup canım maşaalaah sana 71 rakamını görmüşsünn, darısı başımaa, haftayı kurtardığın için de teşekkür ederizz
şu 68 barajını bi aşsan çok güzel olacak gizemcimmake bende 68 olmuşumm.. iyi geceler kızlar
günaydın canımkızlar günaydın.gününüz güzel geçsin.ben hala 80 kiloyum.çok öpüyorum
merhaba kızlarrr
oğlumu yeni uyuttum yetiştirmem gereken işlerim var ve en önemlisi duşa girmem lazım :)
ama girmeden bi bakayım dedim belki liste tamamdır ekleyeyim diye bi ilknur kalmış
1 saate kadar tekrar gelirim
maicim çok güzel vermişsin canım maşallah sana da
stepper cd s bende de vardı ama bozuldu o yüzden onla çalışamıyorum:) ama cidden çok işe yarıyor
bu arada kızlarr ben bugün itibariyle diyet listesi uygulamaya karar verdim aç kalarak olmuyor bu iş normal yeme düzenine dönünde kilo almamak işten değil.
76 kilo iken diyetisyene gitmiştim ve bir liste vermişti o zaman bir hafta yapmıştım ve 1,1 kilo vermiştim spor yapmama rağmen ve 900 gr yağ 200 gr da kas kaybetmiştim. şimdi o listeye uygun besleneceğim zamanla değişiklikler yaparım.
bir ara müsait olunca yazarım sizede
kahvaltıma gelince 1 ad. ceviz , 1 ad. tam buğday unundan krep , 2 kk kadar peynir ve 1 fincan ıhlamur
evde sadece beyaz undan ekmek vardı o yüzden bende krep yaptım kızlar işlerimi hallettikten sonra ekmek yapacağım
ilknurcum sende bendensin canım malesef dikkat etmememizin sonucunu aldık. bundan sonra önümüze bakacağız artık
şimdi listeyi paylaşıma ekleyeyim
işlerimi bitirip gelirim
öpüyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?