Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım üzülme yaaa.vercez bütün kiloları.bundan sonra daha düzenli ve disiplinli olalım.bende bu hafta aynıyım.2 haftadır bırak vermeyi aldıklarımı zor verdim amaaaaaaa ne diyoruz;artık sonnnnnnn bidaha böyle yapmıcaz

kızlar ben sabah 2 dilim kepek ekmek ve peynir yedim.şidi 1 kabak ve 1 karnıbaharı rendeleyip kavuracam yanında da 1 kase çorba içecem.akşamda aynısın yemeği düşünüyorum.şimdi çıkıyorum evdeki işleri yapacağım sonrada spora gitcem.gelince hemen girerim.

slm kızlar doktordan geldımm
ınsulın dırencı ıcın ılac yzdıı baklaım basladımm bugunn yanı az once bakıyorum kılo alımları var

jnaz cım lıste ıcın tesekkur ederım tatlım bu arada ee bu kıloların halı ne olucakkk bakalım

selam kızlar...
biz kızın okulundan geldik... sonuçlara bakayım dedim.. ilk üçe gireceğiz sanırım... hekes eksilerde...

okuldakiler zayıflamışsın sen dediler havaya girdim.. çok şükür bna da biri zayıfladın dedi yani...
ama sağlıksız zayıfladığım için yüzüm de küçüldü... kaşık kadar kalmış yüzün dediler... iyi bişey mi kötü bişey mi anlayamadım...:86:

mai biraz daha havaya gir istedim seni ve birinci takımı caaanı gönülden kutluyorum başarılarımızın devamını diliyorum

tebrikler

182.-183. ETAP TAKIM DERECEYE GİREN TAKIMLAR

BİRİNCİ

7.TAKIM(0,77%):81:

İKİNCİ

1.TAKIM(0,25):81:

ÜÇÜNCÜ

13.TAKIM(0,23):81:

182.-183. ETAP DERECEYE GİREN BİREYSELLER

BİRİNCİ

zalimi( 3,85% ).TAKIM:81::78:

İKİNCİ

ssafi52( 3,76% )4.TAKIM:81:

ÜÇÜNCÜSÜ

maibeyaz( 3,70% )1.TAKIM:81:

Merhaba kızzlarrr, maşaallah bize genelde 2. lik, bireyselde 3. lük almışız, bu hafta ben de diyetimi sıkı tutacağımm arkadaşlar söz veriyorumm, bugün kaçamak yapmadımm, fakat spor yapmadım daha doğrusu fırsatım olmadıı, akşam yemeğini yedim, 2 meyve hakkım var, daha da bişey yemem,bu arada diyetisyene de gittim, liste çıkardık beraber, 1700 kalorilik bir listem var, şu an 74 üm, yılbaşına kadar doktorum 3 kilodan fazla vermememi öğütledi, 2 kilo idealmiş, bakalım bana az geldi ama ,1700 kaloriyle nasıl kilo vericem onu da bilemiyorum yanii ...

Makeup tebrik ederim canım, 2 kilo birden vermişsinn, 60 lı rakamlara az kaldı ha gayret, maibeyaz sen de süpersinn canım, ne güzel ideal kilona da az kalmışş, darısı hepimizin başına

Son düzenleme:
selam canlarımm hepinizi tebrik ederim 2.likte payım yok ama birinciliğe engel oldum galibaa
maicim süpersinnn az kaldı hedefeeee tebr,k ediyorum

Makeup tebrik ederim canım, 2 kilo birden vermişsinn, 60 lı rakamlara az kaldı ha gayret, maibeyaz sen de süpersinn canım, ne güzel ideal kilona da az kalmışş, darısı hepimizin başına

evet ccanımm az kaldı bugun endokrın uzmanına gıttım bı ılac verdı ınsulın dırencım ıcın kılo veremmede yardımı olucekmısss hım aksam ustu 1 tane aldımm suan cok rahatım ole sunu yıyım dıye bısey hıssetmıyorumm bu da cokıyıı benım ıcınn sonundaa uzmn ellere teslım oldıumm

bu hafta top sızdee ben fazla kılo veremem zaten o kadar halımde yokk 2 hafta boyunca cok spor yaptımm ama bu hafta dınlemek ıstıyommmmmmm senınde 73 de gormek ıstıyom tatlımmmmmm

ay bu arada ne zmandır gorusemıyoruz kızlar yaaaaaaaaa::2:

selam canlarımm hepinizi tebrik ederim 2.likte payım yok ama birinciliğe engel oldum galibaa
maicim süpersinnn az kaldı hedefeeee tebr,k ediyorum

bu hafta maı ıle bız dınlencez sız erıcenızzz hadın bakımm

2011 e ınce gırmek ıın yenıden toparlanınn hadıı daha ınceee daha saglıklı dahaa formda ve dınc olcezz kaldrın potıslerınızııı

selam kızlar...
3, olmuşum ben inanmıyorum yaa...
sonunda başardım olleyyyy...
kızlar darısı sizin başınıza inşallah....
ben eşim gitmeden hedefime ulaşmaya çalışıcam sonrada doğruuu diyetisyene... çok sağlıksız verdim çünkü hemen geri almak istemiyorum verdiklerimi...
stepperında çok faydası oluyo kızlar... kesinlikle tavsiye ederim... :82:

selam kızlar akşam 2 kase çorba içtim ve 1 dilim ekmek yedim.öğlenki kabak havuç karışımım çok iğrençti.yarısını ancak yiyebildim.ayrıca 1 saatimi spor salonunda geçirdim ve 1 saatte yürüyüş yaptım,evdede hiç oturmadımçşimdi oturup ders çalışcam.malum alese az kaldı ve ben kitap yüzü açmadım.deneme sınavları aldım onları çözücem bi bakıyım ne durumdayım

tşklerler canımmm haklısın vercez bu hain kiloları :) evet ben başladım bugunden elimden geldigince ohh ne güzel sen aynıymıssın ben 1 kilo aldım ama kararlıyım yeniden dogdum sanki 2 -3 ay önceki azmim geldi o azimle q zaman 16 kilo vermiştim şimdide vercem inşşş sizlerin destegide büyk tabii evet ne diyoruz ARTIKKKK SONNN Bİ DAHA BÖYLEE YAPMICAZZZ

tesekkurler canımm ınsallah gerı almayızz sabıtlerım bu hafta umarım ay mıgdem bulanıyoo bı bılsenn nasıll

inşşş canım ama almassınız 2 kilo vermiişsin maşallah bu kadar vermişken sen dahada verceksin ben inanıyorummmm ayy çok geçmiş olsun inşşşş çabucak geçerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…