Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

[video=youtube;aEv74YSJ1Yw]http://www.youtube.com/watch?v=aEv74YSJ1Yw&feature=related[/video]

boylemı olmak ıstıyoruz yoksa kızlarr

inşşş canım ama almassınız 2 kilo vermiişsin maşallah bu kadar vermişken sen dahada verceksin ben inanıyorummmm ayy çok geçmiş olsun inşşşş çabucak geçerrr

saol tatlım bugun doktor ılac verdı ınsulın dırencımıcın onun yan etkısıı mıgde bulantıssı o yuzden bulanıyo cok spor yaptım ama ezgıcım 90 dk bısıklet

hem bende ne var mıllet 3 4 kılo vermıs ayol

[video=youtube;dHfOwlems8s]http://www.youtube.com/watch?v=dHfOwlems8s&feature=related[/video]

egzersız zamanı sısmann hatunlarrrr madem sız kendınız motıve olmuyosunz bende ıgrencleserek motıve ederım sızıı

hadın bakım egzersız zamanıı hoppp hobaaa

hımmm canımmm allahım kolaylık versinn zor o zaman bende midem bulanıyo diye troit hapımı içmiyorum maşallah sana canımmm oyyyyyyyyy süpersinnnn canımmmm 90dk çok güzel sen süper gidiyonn evet millette maşşallah 3 4 haftaya bakalım ben ne kadar vercemmm:26::26::26::26:

o zman uslu durcaksınn sozmu tatlımm hadı bıkez daha toplarla kendınııı lutfenn bu kadar emegın bosa gıtmesınn

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum bu ne ben spor yapmaya gidiyorummmmmmmmmmmmmmm

artık bu saatt olmaz artık sabah kalkıp sporunu yap geceden kalan enerjın tam yakılmaya hazır halde ıken yap sporunu sona kahvaltı ve artıkk abur cubur yok tamamıı tatlıss eger 10 20 kılo fazla ıle savasıyosak sımdı bunun artmayacagının garantısı yok

o zman uslu durcaksınn sozmu tatlımm hadı bıkez daha toplarla kendınııı lutfenn bu kadar emegın bosa gıtmesınn

sözzz canımm sözzz usluyum artık yemicemmm ara vermek yok bugun yeniden doguş günüm
bugun sabah ballı sıcak su içtim kahvaltıda peynir haslama yumurta yarım simit yedim
akşam üstü 4 buçuk gibiaz pilav az makarna bol yogurt yedim
ondan sonra sadece mandalin neskafe su içtim birazdanda soda içmeyi düşünüyorum
sporlara gelince 5 mil lesilei 100 mekik yarım saat yürüyüş yaptım canımm artık kesin vercem canım kilo kilo:))

yasasın yuppyy ıgrenc vıdeolar ıse yaradı en azından suan ıcın sadcece ezgı ılknuru gerı kazandımm

makarna ıle pılavı aynı anda yemen oolmamıs ama tatlım ama sporun nefıs superrr olmus
cok az kaldı 70 lere geldınmıı kendılıgınden 60 subu olur gıdersınn ha gayret canım 2 hafta bosa gıttı bı hafta daha gıtmesınnn artık toparlanma vaktıı

takımıda yenıden canlandıralım ne bu boyle sevmedım bennn cok sogukk ıcersı acık sobaya odun atalımm ortalık ısınsınnn

hımmm tamam o zaman sabah yapayımmm yokk artıkk abur cuburr bol bol spor var artıkk emin ol yani 20 kilo vermem lazım benimm o yüzdenn kaçış yokk gitcek bu kilolarrrr hem de hemennnnnnnnn

evet olmadı ama ne yapayım bi daha dikkat etdecemmm
haklısın yaaa çok alemsinnnn hadiiiii odunn ataktaaa ısınsınnnniçerisi

bu hafta hepnızı yakın markaja alıcamm zaten bı hafta toparlarsanız uzun bı sure sorun olmaz o yuzden ayagınızı denk alın benden demesııı cezalaar hazırrr hedef kılo lıstesı hazırlıcam yarınn

evet olmadı ama ne yapayım bi daha dikkat etdecemmm
haklısın yaaa çok alemsinnnn hadiiiii odunn ataktaaa ısınsınnnniçerisi

ama napım tatlımm bayram oncesı sıcaklıgımız muabbetımız kalmadııı takım bayramda bos kaldı ya ıcerısı sogumus ısıtalım kızlar ıcerı gırsın

çok sevindim kendi adıma yarını iple çekiyorumm ve yazdıgın hedefe mutlaka gelcemm emin ol canımmmm

sen bu hafta 1 kılo ver ben sana hafta sonu kestane yapım uzerınde ama bı avuc vercem hepınızeee ona goree

verdim gitti sayy canım senn ama hemen ödüllendirmmeee sımarmayayım haftayada verim öyle ama ben 1 kilodan daha fazla vermek istiyorumm ve elimden gelen herseyi yapcammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…