inşşş canım ama almassınız 2 kilo vermiişsin maşallah bu kadar vermişken sen dahada verceksin ben inanıyorummmm ayy çok geçmiş olsun inşşşş çabucak geçerrr
saol tatlım bugun doktor ılac verdı ınsulın dırencımıcın onun yan etkısıı mıgde bulantıssı o yuzden bulanıyo cok spor yaptım ama ezgıcım 90 dk bısıklet
hem bende ne var mıllet 3 4 kılo vermıs ayol
[video=youtube;aEv74YSJ1Yw]http://www.youtube.com/watch?v=aEv74YSJ1Yw&feature=related[/video]
boylemı olmak ıstıyoruz yoksa kızlarr
[video=youtube;dHfOwlems8s]http://www.youtube.com/watch?v=dHfOwlems8s&feature=related[/video]
egzersız zamanı sısmann hatunlarrrr madem sız kendınız motıve olmuyosunz bende ıgrencleserek motıve ederım sızıı
hadın bakım egzersız zamanıı hoppp hobaaa
o zman uslu durcaksınn sozmu tatlımm hadı bıkez daha toplarla kendınııı lutfenn bu kadar emegın bosa gıtmesınn
makarna ıle pılavı aynı anda yemen oolmamıs ama tatlım ama sporun nefıs superrr olmussözzz canımm sözzz usluyum artık yemicemmm ara vermek yok bugun yeniden doguş günüm
bugun sabah ballı sıcak su içtim kahvaltıda peynir haslama yumurta yarım simit yedim
akşam üstü 4 buçuk gibiaz pilav az makarna bol yogurt yedim
ondan sonra sadece mandalin neskafe su içtim birazdanda soda içmeyi düşünüyorum
sporlara gelince 5 mil lesilei 100 mekik yarım saat yürüyüş yaptım canımm artık kesin vercem canım kilo kilo:))
artık bu saatt olmaz artık sabah kalkıp sporunu yap geceden kalan enerjın tam yakılmaya hazır halde ıken yap sporunu sona kahvaltı ve artıkk abur cubur yok tamamıı tatlıss eger 10 20 kılo fazla ıle savasıyosak sımdı bunun artmayacagının garantısı yok
makarna ıle pılavı aynı anda yemen oolmamıs ama tatlım ama sporun nefıs superrr olmus
cok az kaldı 70 lere geldınmıı kendılıgınden 60 subu olur gıdersınn ha gayret canım 2 hafta bosa gıttı bı hafta daha gıtmesınnn artık toparlanma vaktıı
takımıda yenıden canlandıralım ne bu boyle sevmedım bennn cok sogukk ıcersı acık sobaya odun atalımm ortalık ısınsınnn
evet olmadı ama ne yapayım bi daha dikkat etdecemmm
haklısın yaaa çok alemsinnnn hadiiiii odunn ataktaaa ısınsınnnniçerisi
süpersin canımmmmmmmm
bu hafta hepnızı yakın markaja alıcamm zaten bı hafta toparlarsanız uzun bı sure sorun olmaz o yuzden ayagınızı denk alın benden demesııı cezalaar hazırrr hedef kılo lıstesı hazırlıcam yarınn
sen bu hafta 1 kılo ver ben sana hafta sonu kestane yapım uzerınde ama bı avuc vercem hepınızeee ona goree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?