Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba arkadaşlarrr, çok işim var, sabahki menümü yazıp çıkayımm, bundan sonra elimden geldiğince yediklerimi yazıcamm:
Sabah: 2 dilim ekmek, biraz kaşar peynir, maydonoz, 1 yumurta yedimm.
Öğlene de yağsız bol yeşillikli patates salatası yaptım onu yiyeceğim, ev işleri beni bekliyor, dönücem aranıza...

slm kıslarrr nasılsınız bakalım ben süperimmmmm yemeyince yenmiyomuş bu abur cuburlar ve eşimde sasırdı çünkü biz önce anlaşma yapmıştık sadece gündüz yicektim ve kesin spor yapacaktım ama dün yemedigimi görünce sasırdı ve sen geçenki gibi kararlısın dedi çok sevindim ve sakladım onları ve sabahtan beri ayaktayım temizlik yapıyorum çok yoruldum ama dinlenip çoçuklar uyuyoken lesilei yapcam
sabah ballı sıcak su 10 dk sonra yarım simit 4 5 kare peynir çok az yumurta 1 buçuk domates 3 halka salatalık birazda ekmek yedim şimdi neskafe içip lesilei yapcam öptümm kıslar sizii hepimiz hırslanıpppp verelim şu hain kilolarıı
ve sşoganımızzzzz
HAYDI KISLARRRR SPORAAAAAAA

Son düzenleme:

mrb canım ne güzel düzenli yemişsin kolay gelsin sana :80::80::80::80::80::80:

canım benımmm harıkasın ıste b benım kızımmm

bende hemen senı motıve edıcı kendımden haber eklım sımdı ben gecelerı malum azda olsa kacamak yapıyodum kullandıgım ılacdan sonra bu kesıldı ve artık son 1 haftada kıyafetlerım ( esahmanlarım vs) bol gelıyoo artıkk ıcıne gıemedıgım kıyafetlerımı gıymeye az kaldıııı

yemeyınce kacamak yapmayınca gercekten gıdıyo kılolarrr

kızlar ben spor yapcem 1 saatt

az once yarım caybardagı yarımyaglı sut ve kalanı sut ıle yarım paket sıcak cıkolata tozu ıle sıcak cıkolata yapıp ıctımmmmmmmmm

herseyın yarı yarıya kalorısını azaltıyom valla

tşkler tatlımmmm
ayyyy canımmmm sende süpersinnnnnn çok sevindimm gercektenn ne güzel bi sey kıyafetlerin bol gelmesiii evet canım çok az kalmışş ha gayretttt gidecekler canımm hemde çabuk çabukkkk

merhaba kızlarrrr
boğazım çok ağrıyoo
sabahtan beri sersem gibiyim aslında bir kaç gündür grip hali vardı üzerimde ama bugün tavan yaptı .eşimde hasta inşallah bebeğimize geçirmeden atlatırız.
bi uyuyup bi uyanıyorum Allahtan oğlum bugün daha iyice yoksa yanmıştım. az öncede duşa girdim kendime geldim biraz. yeşil çayımıda aldım sıcak sıcak içerim artık

yap tatlımmmm kolay gelsinn yansınnn yaglar yansınnnnn

ayyyy canımmm çokkk geçmiş olsunnnn acil şifalar ikinizede allahım kolaylık versin canımm zor zor bi durum inşş bebişinize geçmeden atlatırsınız

sevgılımmm daha bırakmıyo msn basında kalakaldım yawwww

ne gıcıkk bu adam bıde sızı kıskanmaya basladııı

sevgılımmm daha bırakmıyo msn basında kalakaldım yawwww

ne gıcıkk bu adam bıde sızı kıskanmaya basladııı

aaaaaaa baksennnn çabuk bıraksın seni sende erit yagları canımmm spordan sonra tutsun sımsıkıı aaaaa bizden mı kıskanıyoooo amanınnnnnn amanınnnn

gecmıs olsun tatlım nane lımon kaynat terletır sonada rahatlarsın canımmm bol bol c vıtanımı al dıyet yapcam dıye ugrasma saglıgın cok daha onemlı tammamı tatlımm

oglusuna gelınce ıster ıstemz etkılenecek ama sımdıen sana daha once soyledıgım bı bagısıklık ılacı vardı ya onu kullnamaya baslayın butun kısı rahat gecırırsınız bız bu kısda yegenlere kullanıyoruz bence hemen oglusuna basla tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…