tatlım ben yatıyorum yarın sabah gorusuruz mcukkkk
ıyı gecelerrr
once kıloyu verıcen tabıkııı ondan sonra odulllverdim gitti sayy canım sennama hemen ödüllendirmmeee sımarmayayım haftayada verim öyle ama ben 1 kilodan daha fazla vermek istiyorumm ve elimden gelen herseyi yapcammmm
merhaba arkadaşlarrr, çok işim var, sabahki menümü yazıp çıkayımm, bundan sonra elimden geldiğince yediklerimi yazıcamm:
Sabah: 2 dilim ekmek, biraz kaşar peynir, maydonoz, 1 yumurta yedimm.
öğlene de yağsız bol yeşillikli patates salatası yaptım onu yiyeceğim, ev işleri beni bekliyor, dönücem aranıza...
slm kıslarrr nasılsınız bakalım ben süperimmmmm yemeyince yenmiyomuş bu abur cuburlar ve eşimde sasırdı çünkü biz önce anlaşma yapmıştık sadece gündüz yicektim ve kesin spor yapacaktım ama dün yemedigimi görünce sasırdı ve sen geçenki gibi kararlısın dedi çok sevindim ve sakladım onlarıve sabahtan beri ayaktayım temizlik yapıyorum çok yoruldum ama dinlenip çoçuklar uyuyoken lesilei yapcam
sabah ballı sıcak su 10 dk sonra yarım simit 4 5 kare peynir çok az yumurta 1 buçuk domates 3 halka salatalık birazda ekmek yedim şimdi neskafe içip lesilei yapcam öptümm kıslar sizii hepimiz hırslanıpppp verelim şu hain kilolarıı
ve sşoganımızzzzz
HAYDI KISLARRRR SPORAAAAAAA
canım benımmm harıkasın ıste b benım kızımmm
bende hemen senı motıve edıcı kendımden haber eklım sımdı ben gecelerı malum azda olsa kacamak yapıyodum kullandıgım ılacdan sonra bu kesıldı ve artık son 1 haftada kıyafetlerım ( esahmanlarım vs) bol gelıyoo artıkk ıcıne gıemedıgım kıyafetlerımı gıymeye az kaldıııı
yemeyınce kacamak yapmayınca gercekten gıdıyo kılolarrr
kıslarrr napıyonusss
kızlar ben spor yapcem 1 saatt
az once yarım caybardagı yarımyaglı sut ve kalanı sut ıle yarım paket sıcak cıkolata tozu ıle sıcak cıkolata yapıp ıctımmmmmmmmm
herseyın yarı yarıya kalorısını azaltıyom valla
merhaba kızlarrrr
boğazım çok ağrıyoo
sabahtan beri sersem gibiyim aslında bir kaç gündür grip hali vardı üzerimde ama bugün tavan yaptı .eşimde hasta inşallah bebeğimize geçirmeden atlatırız.
bi uyuyup bi uyanıyorum Allahtan oğlum bugün daha iyice yoksa yanmıştım. az öncede duşa girdim kendime geldim biraz. yeşil çayımıda aldım sıcak sıcak içerim artık
sevgılımmm daha bırakmıyo msn basında kalakaldım yawwww
ne gıcıkk bu adam bıde sızı kıskanmaya basladııı
merhaba kızlarrrr
boğazım çok ağrıyoo
sabahtan beri sersem gibiyim aslında bir kaç gündür grip hali vardı üzerimde ama bugün tavan yaptı .eşimde hasta inşallah bebeğimize geçirmeden atlatırız.
bi uyuyup bi uyanıyorum Allahtan oğlum bugün daha iyice yoksa yanmıştım. az öncede duşa girdim kendime geldim biraz. yeşil çayımıda aldım sıcak sıcak içerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?