aaaaaaa baksennnn çabuk bıraksın seni sende erit yagları canımmm spordan sonra tutsun sımsıkııaaaaa bizden mı kıskanıyoooo amanınnnnnn amanınnnn
kıslarr ben çıkıyorummm kocişim gelmeden yemek yapayımmm sonra görüşürüz canlarrrrrrrr k.i.b öptümmmmmm
çok sağol ilknurcum inşallahhh eğer geçerse çok üzülürümayyyy canımmm çokkk geçmiş olsunnnn acil şifalar ikinizede allahım kolaylık versin canımm zor zor bi durum inşş bebişinize geçmeden atlatırsınız
harikasın tatlımmkıslar ben 5 mil lesilei ve 100 ip atladım inşş akşama call ve mekik çekmeyi düşünüyorummm
hey Allahımyaa bu erkeklerin hepsi aynı sanırım bende akşamları kk ya baktığımda eşim kıskanıyorsevgılımmm daha bırakmıyo msn basında kalakaldım yawwww
ne gıcıkk bu adam bıde sızı kıskanmaya basladııı
sağol make cimm kalkıp leslie yapayım diyordum ama hiç halim yok artık haftabaşı başlarım sporagecmıs olsun tatlım nane lımon kaynat terletır sonada rahatlarsın canımmm bol bol c vıtanımı al dıyet yapcam dıye ugrasma saglıgın cok daha onemlı tammamı tatlımm
oglusuna gelınce ıster ıstemz etkılenecek ama sımdıen sana daha once soyledıgım bı bagısıklık ılacı vardı ya onu kullnamaya baslayın butun kısı rahat gecırırsınız bız bu kısda yegenlere kullanıyoruz bence hemen oglusuna basla tatlım
güle güle tatlımmmkıslarr ben çıkıyorummm kocişim gelmeden yemek yapayımmm sonra görüşürüz canlarrrrrrrr k.i.b öptümmmmmm
tamam cıcımmm mcukk sana
ooo spor un sahane olmus aksamkı vıdeolardan sonra gozun korktuu senın anladım benn
evet yaa gıcıklıgı uzerınde bugunn kımıldayamıyom sayesınde sıgarayıda bırakcamm soz verdım aksammm
iyi akşamlar kızlar...
az önce çok büyük kaza atlattık çok şükür bişey olmadı...
bizim ev sobalı... sobayı yaktım kızı uyuttum mutfağa yemek hazırlamaya gittim...ara ara gelip kontrol ediyodum çok sıcak olur diye...
kontrol ettim çıktım 10 dk geçmeden koku gelmeye başladı kızda feryat figan ağlamaya başladı eyvah dedim kız yandı o kokuyo ondan bağırıyo aklım başımdan gitti içeri bir girdim soba alev topu olmuş içerde göz gözü görmüyo kızı zor buldum dışarı çıkardım zar zor sobayı kapattım iki kova su döktüm söndürdüm meğer oğlan üzerine plastik bişey atmış o alev almış... çok şükür koltuklara falan sıçramadan haberim oldu...
ama sobayı kapatcam diye ellerim yandı bütün çok fena acıyooo...
içerisi çok fena kokuyo çocukları kayınvalideme gönderdim ben bekliyom şimdi...
iyi akşamlar kızlar...
bizim ev sobalı... sobayı yaktım kızı uyuttum mutfağa yemek hazırlamaya gittim...ara ara gelip kontrol ediyodum çok sıcak olur diye...
kontrol ettim çıktım 10 dk geçmeden koku gelmeye başladı kızda feryat figan ağlamaya başladı eyvah dedim kız yandı o kokuyo ondan bağırıyo aklım başımdan gitti içeri bir girdim soba alev topu olmuş içerde göz gözü görmüyo kızı zor buldum dışarı çıkardım zar zor sobayı kapattım iki kova su döktüm söndürdüm meğer oğlan üzerine plastik bişey atmış o alev almış... çok şükür koltuklara falan sıçramadan haberim oldu...
canımyaa çok geçmiş olsun en korktuğum şeydir benimde sobaiyi akşamlar kızlar...
merhaba kızlarr
hayırlı pazarlar
kimseler yok gezmelere mi gidildi yoksa
biz evdeyiz oğlumla eşimde bir arkadaşına yardıma gitti ev taşıyorlar. bende sabahtan beri evle uğraşıyorum gümüşlüğün yerini falan değiştirdik kendi başıma iş aldım tabii
ama şimdiki hali daha çok hoşuma gitti.
ve boğaz ağrım devam ediyor öksürüğüm arttı malesef acile de gitmek istemediğimden hafta başını bekliyorum
canımyaa çok geçmiş olsun en korktuğum şeydir benimde soba
geçen kış az daha kül oluyorduk bizde. daha doğrusu ben ve ev
merhaba kızlarr
hayırlı pazarlar
kimseler yok gezmelere mi gidildi yoksa
biz evdeyiz oğlumla eşimde bir arkadaşına yardıma gitti ev taşıyorlar. bende sabahtan beri evle uğraşıyorum gümüşlüğün yerini falan değiştirdik kendi başıma iş aldım tabii
ama şimdiki hali daha çok hoşuma gitti.
ve boğaz ağrım devam ediyor öksürüğüm arttı malesef acile de gitmek istemediğimden hafta başını bekliyorum
canımyaa çok geçmiş olsun en korktuğum şeydir benimde soba
geçen kış az daha kül oluyorduk bizde. daha doğrusu ben ve ev
oyy soba evlerın ne buyuk derdı var aslında kıyamam cok gecmıs olsun
kızlarr hadı toplasın artık kaptanınızz 200 gram daha vermıs bugunn sız hala veremedınızmııı aaaaaaa
ben su kadarını soylım 3 gundur cok rahat kılo verıyorum dıyetımıde ona keza oyle doktorumun verdıgı kan sekerı duzenleyıcı ılac cok cok ısıme yaradı oyle delıler gıbı aclıgımm vs hersey sankı yok oldu gıttı kızlarrr
kızlar aksam 2 kasık bulgur pılavı 2 kasık barbunya yarım kase komposto yedım kac gundur hıc ekmek yemıyorum canımda ıstemıyoo zatensanırımm bu kez daha cabuk hedefe ulasıcamm
bu arada bı kupada salep ıctım nasıl tok tuttu benııı
kıslar bana gelince ydiklerim
sabah 4/3 kadar simit 4-5 kare peynir 2 domates (küçük)
öglen sonu 2 buçuk gibi eşimin zoruyla brovni ve mini topkek yedirdi zorla
akşamda 5 kaşık pilav 4 kaşık taze fasulye 5 kaşık yogurt bir kase salata yedim
şimdi neskafe içtim spor yapcam gene gelcemmm
sana tek bısey dıcemm
sorma canımyaa evlenmeden önce soba nedir bilmezdim doğalgazlıydı evimiz buraya daha doğalgaz gelmemiş daha kaloriferli ev sayısı da o kadar az ki olanlarıda öğrencilere veriyorlaroyy soba evlerın ne buyuk derdı var aslında kıyamam cok gecmıs olsun
kızlarr hadı toplasın artık kaptanınızz 200 gram daha vermıs bugunn sız hala veremedınızmııı aaaaaaa
ben su kadarını soylım 3 gundur cok rahat kılo verıyorum dıyetımıde ona keza oyle doktorumun verdıgı kan sekerı duzenleyıcı ılac cok cok ısıme yaradı oyle delıler gıbı aclıgımm vs hersey sankı yok oldu gıttı kızlarrr
ilknurcumyaa geçeceğine daha kötü oluyor hele sesimi bi duysanmrb canım güzel pazarlar:) ayyy canım dikkat et biyerine bişi olmasın tek basına ugraşma canım eşinle beraber yapsan daha iyi olur aslında
ayy canımm geçmedimi acil şifalar canımm yarın doktora gitte iyileş hemencik inşş
bende yarın dr gitcem yavaş calışan troit şimdide çok çalışıyomuş ona ilaç vermişti 20 sonra gel dedi gerçi ben ilacı içemedim midemi bulandırıyo acı((
ama genede gitcem kontrole :))))
afiyet olsun canım bende yeşil çay demledim onu içeceğimkızlar aksam 2 kasık bulgur pılavı 2 kasık barbunya yarım kase komposto yedım kac gundur hıc ekmek yemıyorum canımda ıstemıyoo zatensanırımm bu kez daha cabuk hedefe ulasıcamm
bu arada bı kupada salep ıctım nasıl tok tuttu benııı
kıslar bana gelince ydiklerim
sabah 4/3 kadar simit 4-5 kare peynir 2 domates (küçük)
öglen sonu 2 buçuk gibi eşimin zoruyla brovni ve mini topkek yedirdi zorla
akşamda 5 kaşık pilav 4 kaşık taze fasulye 5 kaşık yogurt bir kase salata yedim
şimdi neskafe içtim spor yapcam gene gelcemmm
sana tek bısey dıcemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?