iyi akşamlar kızlarrr
son bir kaç gündür sporu aksattım hem bebeğimin huysuzluğu hem hastalık üstüste geldi inşallah yarından itibaren tam gaz devam edeceğim
sorma canımyaa evlenmeden önce soba nedir bilmezdim doğalgazlıydı evimiz buraya daha doğalgaz gelmemiş daha kaloriferli ev sayısı da o kadar az ki olanlarıda öğrencilere veriyorlar
senin adına da çok sevindim ne güzel düzene girdin demekki insülin direncindenmiş herşey
ilknurcumyaa geçeceğine daha kötü oluyor hele sesimi bi duysan
sana da geçmiş olsun tiroit hem annemde hemde kardeşimde var
afiyet olsun canım bende yeşil çay demledim onu içeceğim
kıslarrr yeniden bennn geldimmmmmm hemde sporlarımla makecimmm erimişmidir artık o browni :))))
5 mil lesilei
200 ip
300 disk
100 mekik
100 ç.mekikk
1 buçuk litre su 1 elmalı soda
ama bende bittim boncuk boncuk terliyommm oyyyy
buarada nerdesinizzzz kıslarrrr nerde bu millet nerde bu devletttttt 1 takımmmmm huuu huuuuuuuuuuuuuuuu gelin artıkkkkk özledimmm yazışmayıııııı
wawwwwwwwww ii spor yapmıssın cnaımmmmm süpersinnnn
tşkler tatlımmmm elimden geleni yapmaya çalıştım bugun eşimin zoruyla browni yedim onu eritmeye çalıştım erimişmıdır canım ?
bana göre erimişdir erimesede okadar azı kalmısdır ki oda yarına biter
çok sağol canımcımm. sporu düşünmeyeceğim diyorum ama o olmadan da veremiyorumki tatlım inşallah yarına daha iyi olurumayyyy canım benimmm çok çok geçmişler olsunn acil şifalar canımm sabah olsada dr gitsen sporu düşünme canım iyileş önce ondan sonra zaten sen çok güzel spor yapıyosun ondan dolayı dert etme tatlım bebişine de inşş düzelir keremde aynı oldu kucaktan inmiyo akşamdan beri lesilei yapcam kucagımda oturup yaptırmıyo yaramazım bende pc başındayım bi sakinleşse spor yapcam eritmem lazım o brovniyi
sağol tatlımmmmtşkler canımmm annem ve kardeşinede geçmiş olsun canımmm
ayy harikasın canımyaa browniden eser okunmuyordur valla:)kıslarrr yeniden bennn geldimmmmmm hemde sporlarımla makecimmm erimişmidir artık o browni :))))
5 mil lesilei
200 ip
300 disk
100 mekik
100 ç.mekikk
1 buçuk litre su 1 elmalı soda
ama bende bittim boncuk boncuk terliyommm oyyyy
buarada nerdesinizzzz kıslarrrr nerde bu millet nerde bu devletttttt 1 takımmmmm huuu huuuuuuuuuuuuuuuu gelin artıkkkkk özledimmm yazışmayıııııı
tşkler tatlımmmm elimden geleni yapmaya çalıştım bugun eşimin zoruyla browni yedim onu eritmeye çalıştım erimişmıdır canım ?
canım sen nerelerdesın yawww hala kıloa kımıldamaya yok napıcam ben sızleee ben bıle adam oldumda kacamak su bu yapmıyomm ulen en umıtsız vaka bendımm sız benden dahada cozutuk cıktınız napcem ben sızlee
bana göre erimişdir erimesede okadar azı kalmısdır ki oda yarına biter
hıh yemeseydın depodan harcıcaktın ısteee nıye yedınkı alla alla :76:
hımmm tşkler tatlımmm
makeee ben toparladım valla tatlımm akşamları yemeye başlamıştım 2 gündür onuda terkettim bi spor yapamıyorum maleseff
yaww doktora gitcem var bi sorun bende ama ssk 30 gün olmadan bakmıyolar benimde ssk sorunluydu yarım ödendi ilk ay bida aya insallah doktora gidemde gelcem kendime :97::97:
yavvvvv ben yemek istemedim zorla yedirdi yaffff yarın gelsin eşim onu yaktımm bennnnn:84::84::84::84::84::84::84:
canım aıle hekımlıgınede gıdebılırsın ben ınan 2 haftadır o kadar rahatımkı hele ılacımı kullanmaya basladıgımdan buyana bı tane gece kacamagım yokkk enkısa zamanda bı uzmn gorus zaten toplumda %70 kadın ınsulın dırencı ıle ugrasıyomus
ben hugocukdan cok sey ogrendım allah razı olsunn ve suan cok rahatım oysa eskıden bı lokma su bu derken bı kacamak yapardım oysa sımdı tam aksıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?