Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayyyy canım benimmm çok çok geçmişler olsunn acil şifalar canımm sabah olsada dr gitsen sporu düşünme canım iyileş önce ondan sonra zaten sen çok güzel spor yapıyosun ondan dolayı dert etme tatlım bebişine de inşş düzelir keremde aynı oldu kucaktan inmiyo akşamdan beri lesilei yapcam kucagımda oturup yaptırmıyo yaramazım bende pc başındayım bi sakinleşse spor yapcam eritmem lazım o brovniyi

kıslarrr yeniden bennn geldimmmmmm hemde sporlarımla makecimmm erimişmidir artık o browni :))))
5 mil lesilei
200 ip
300 disk
100 mekik
100 ç.mekikk
1 buçuk litre su 1 elmalı soda
ama bende bittim boncuk boncuk terliyommm oyyyy
buarada nerdesinizzzz kıslarrrr nerde bu millet nerde bu devletttttt 1 takımmmmm huuu huuuuuuuuuuuuuuuu gelin artıkkkkk özledimmm yazışmayıııııı

wawwwwwwwww ii spor yapmıssın cnaımmmmm süpersinnnn

ben geldım hanımlar hala bı toparlanma gormuyorum sızde napalımm artık son care ceza ya gıdıyoruz

bana göre erimişdir erimesede okadar azı kalmısdır ki oda yarına biter

canım sen nerelerdesın yawww hala kıloa kımıldamaya yok napıcam ben sızleee ben bıle adam oldumda kacamak su bu yapmıyomm ulen en umıtsız vaka bendımm sız benden dahada cozutuk cıktınız napcem ben sızlee

iyi geceler kızlarr
eşim yanımda çerez yiyor bende size bakayım dedim
oğlumda uyumadı hala
çok sağol canımcımm. sporu düşünmeyeceğim diyorum ama o olmadan da veremiyorumki tatlım inşallah yarına daha iyi olurum
bu aralar bütün bebekler aynı sanırım inşallah sakinleşirler bir an önce

tşkler canımmm annem ve kardeşinede geçmiş olsun canımmm
sağol tatlımmmm
ayy harikasın canımyaa browniden eser okunmuyordur valla:)
tşkler tatlımmmm elimden geleni yapmaya çalıştım bugun eşimin zoruyla browni yedim onu eritmeye çalıştım erimişmıdır canım ?

makeee ben toparladım valla tatlımm akşamları yemeye başlamıştım 2 gündür onuda terkettim bi spor yapamıyorum maleseff

kızlar gunluk olarak takıma ugrayıp yedıgını ıctıgını en azından paylasımda bulunmayan arkadaslara ceza odul yontemıde gıdıyorum hastalık ve aılevı durumlar harıcınde kı buda bıldırmek sartı ıle lutfen artık takıma donun ve su kılolarımızdan kurtulalım artıkk

noldu sıze kuzularımm saldınız yenı yılla dobık sıskomu gırıceksınız

yenı yılda kendınıze guzel bı elbıse guzel bı bluz almak ıstemezmısınız ustelıkk buyuk beden olmayan sık kıyafetler

zor degıl sadce bıraz ırade ınanın kılo vermek cok kolayyy hadı canlarım toparlanın bakalımmm

yaww doktora gitcem var bi sorun bende ama ssk 30 gün olmadan bakmıyolar benimde ssk sorunluydu yarım ödendi ilk ay bida aya insallah doktora gidemde gelcem kendime :97::97:

makeee ben toparladım valla tatlımm akşamları yemeye başlamıştım 2 gündür onuda terkettim bi spor yapamıyorum maleseff

bu hafta grıp den dolayı senın sadce beslenmene dıkakt etmenı takıp edıcem artık mazaret yok bu kılolar ya gıdıcek ya gıdıcekk

karar aldım 2 hafta ust uste kılo vermeyen arkadasımızı dıskalıfıye edıcez madem tatlı tatlı motıve olmuyoz saldıkk ceza sıstemıne gerı donus sart aa kızıyorum ama

hem sen nasıl oldun bakımmm tatlımm once saglıgından haber ver bana mınık oglusa gecmedı dımıı hem kendıne hem oglusa ıyı bakk tamammııı

yaww doktora gitcem var bi sorun bende ama ssk 30 gün olmadan bakmıyolar benimde ssk sorunluydu yarım ödendi ilk ay bida aya insallah doktora gidemde gelcem kendime :97::97:

canım aıle hekımlıgınede gıdebılırsın ben ınan 2 haftadır o kadar rahatımkı hele ılacımı kullanmaya basladıgımdan buyana bı tane gece kacamagım yokkk enkısa zamanda bı uzmn gorus zaten toplumda %70 kadın ınsulın dırencı ıle ugrasıyomus

ben hugocukdan cok sey ogrendım allah razı olsunn ve suan cok rahatım oysa eskıden bı lokma su bu derken bı kacamak yapardım oysa sımdı tam aksıı

yavvvvv ben yemek istemedim zorla yedirdi yaffff yarın gelsin eşim onu yaktımm bennnnn:84::84::84::84::84::84::84:

susss senıı sımarık senııı brownıymısss topkek mısss sen o kucuk seylerde ne kadar kalorı var bılıyomusun he sole bana anca yaktın ıste bugun 0 a 0 elde var 0 olduu sekerımm hem kocısın senı kıskandıgından zorla yedırmeye calsımıs ayrıca sen yemek ıstemesen agzına hunı ıle dayasalar yıne yemezsınn suzlusun ezgı cımm suprgeme bındımm bu hafta artık kacarınız yokk savulun ulennnnnnnnnn ben geldım

ben aile hekimimden hoşlanmıyorum hem hastanede daha bi özenli tedavi var belkide özele gitcem ama en azından sskya indirim var özelde o yüzden böle beklemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…