Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım benimm merak etme sen spor yapamasamda dikkat ediyorum
ama gribim geçmedi canımyaa aşıda oldum ama bu sefer ağır geçiriyorum çok şükür eşim 1 günde atlattı oğlumda da daha belirti yok inşallah geçmemiştir
[

bu arada kızlarr
dua edin bana
kaloriferli bi ev bulduk eşim yarın konuşacak eğer olursa hemen taşınırız
o kadar istiyorumki inşallah hayırlısı olur hakkımızda sobalı ev çok zormuş cidden

anladım canım hadı hayırlısıı ama cok az kılo verdın bu kadar suredır farkındasın sende bunun dımı

vermek ne kelime yerimde sayıp duruyorum resmen ama ben sucumu biliyorum çalısmaya basladım yemek saatim sastı 9 bucukda yemek yemeye basladım işten gelince simdi tam zamanlı öğretmen oldum gene işten 9 da gelicem ama 4 ile 6 arası bi boşluğum var işyerimde kendime göre diyet için bişiler hazırlayıp yiyebilcem ve gercekden güsel kilo vericem söz veriyorummm ayrıva tam zamanlı olduğum için daha cok ayakta kalıp kosturrmaca yapacağım anlamına geliyo buuu:92::92:

gecmıs olsun canım ben grıp asılarına pek ınanmıyorum mılyonlarca grıp vırusu var hangı bırının asısını olcen mantıgındayım her yılda evrım gecırıyolar o yuzden dogal yoldan atlatmak en ıyısı sen bol bol c vıtanımı al terle gecer tatlım oglusuna gecmemesıe sevındım dedıgımsurubuda kullanırsan butun kısı rahat gecırısıznı allahın ıznı ıle

ay benım sevgılımın gelmesıne az kaldı ya aynasılozlem dolmaya basladım kızlarrr tahmın edemzsınız gunun bellı olması daha zormus be yaww

hadi bakalım canım bi düzen oturttun mu gerisi gelir

canım sen iyileş zaten çok güzel sporlar yaparsın eminim tşkler canımmm elimden geldigince eritmeye calıştımmm

make cim ben senelerdir oluyorum canım aslında çok işe yarıyordu tamam yine grip oluyordum ama sabahtan öğlene kadar hafif atlatıyordum bu sefer geç kaldım vurulmakta

annemhamur ısınden uzak dur sabah pocaga sımıt yeme az tut kendını bıskuvı alıyoan sayarakk ye nedır bı pakette 500 kalorı varsa ıcındekı bıskuvı 10 tane ıse ıste gun ıcıne 2 3 tane seklınde bolerek ye tut kendınıı yapabılrısın atatlım nasılolsa cok ayakda duruyom yoruluyom deme ancak 200 kalorı fazla yakarsın eskıye gore o yuzden abartama hıcbıseyı azalt aazalta bıldıgın kadar bana doktor yıyınce nasılkılo alıyosan yemeyınce aynen kılo verıcen dedı

hıc kafanı oana buna yorma dedıı haklıymıs adam ne varsa evde zorlamadan kendımı kısmadan yıyorumm cokıyıı oldu boyle

söz veriyorum gercekden düzelicem ben artık yatıyorum ii gecelr arkadaslarrrr

make cim ben senelerdir oluyorum canım aslında çok işe yarıyordu tamam yine grip oluyordum ama sabahtan öğlene kadar hafif atlatıyordum bu sefer geç kaldım vurulmakta
anladım canım benım doktorla ılacla pek aram yoktur ondan herseye mualefetımdır

ayyyy kıslar kime cvp verecem sastımmmm jnaz cım dualarım seninle inşş olurda a evi tutarsınız sizin ve bebiş için çok iyi olurrr
makecimmm yaaa tamam zorla azıma tıksada yok artıkk yokkk yemem cezmı kendi çapımda çekmeye çalıştım
ama birdaha tövbe o kıskanç eşim eve gelince bendedende o ceza alcakk
ama birdaha olmucak haftada en az 1 kilo vercemmmmmmm

alışkın değiliz bu kadar kalabalık olmaya ondan şaşırdın tatlım:)
inşallah olur canımyaa zaten kendim için değil en çok bebeğim için istiyorum

ya kızlar yazılanlar cok gec gelıyoo

ve sıte cok agır bendemı boyle sızdedemıı aynı
ben yatıyorum canlarım hadı ıyı gecelerr mcukk tatlı uuykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…