Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlarr bütün gece uyuyamadım nedense
az öncede 2 tane ceviz yedim birazdan da k fleksle kahvaltımı edeceğim
ben bı yermı kacırdım jnazcım tasınıyomusunuz hayırdır tatlım :26:
makecim bugün eşim görüşecek eğer tamam derlerse haftasonuna taşınırız hayatım dua et olur mu
çünkü çok istiyorum özelliklede kaloriferli olması en büyük etken

merhaba kızlar nasılsınız...
benim moralim çok bozuk ya... zaman çok çabuk geçiyo... zaman dursun istiyorum günler geçmesin istiyorum...13 gün kaldı eşimin gitmesine....

kızlarrrr evi tuttukk
oy oyyy bide taşınma telaşı çıktı ama olsun

ooooo gözünüz aydın canımmm çok sevindim hayırlı ugurlu olsunnn işallah kolay şekilde (genellikle zor oluyo bebişle ama ) hasta olmadan taşınırsınız allah yardımcınız olsun canımm

benim moralim çok bozuk ya... zaman çok çabuk geçiyo... zaman dursun istiyorum günler geçmesin istiyorum...13 gün kaldı eşimin gitmesine....

ayyy canımmm allahım koaylık versin zor bi durum ama allahım yardım etsin inşş bozma moralını canımmmm

kızlarrr
az önce tartıldım 69.6 geldimm
cumaya kadar tartılmak yok
Tebrik ederim canımm, ne güzel 6'lı rakamları gördün, darısı başıma...

ya kızlar yazılanlar cok gec gelıyoo

ve sıte cok agır bendemı boyle sızdedemıı aynı
ben yatıyorum canlarım hadı ıyı gecelerr mcukk tatlı uuykular
Sitenin bu haline ben hiç alışmadım canımm yaa, kısıtlı zamanımda girmeye çalışıyorum, bişeyler y7azarken hep sorun çıkarıyor, öffff:84:

kızlarrrr evi tuttukk
Kalioferli eve taşınabilmene sevindimm canım, biraz yorucu olacak ama sonrasında rahat edersin, fiyatlar ne kadar bu arada :26:

canım Allah sabır versin sana, benimki bir aylığını gittieylül de çok zorlandım gerçekten, çocuklar baba baba deyip durdu, artık kendi hasretimi hesaba katmıyorum, ayrılık zor ama sonrasında da kavuşunca çok tatlı oluyo

kızlarrrr evi tuttukk

hayırlı olsun canım gozun aydın sımdı daha rahat edersın ınsallahhh kıs gunu zor olur tasınmak ama olsun ev kalorıferlı olunca rahat yerlesırsın tatlımmm hadı gozun aydınnn

oyyy kıyamam olsun sayılı gun cabuk gecer canımmm bız burdayız bırlıkde safak sayarızz he olmazmı

ya evet bende hala alısamadım bıde cok yavas calısıyoo eskısıne goree cok cok agır yaa ınsanın yazası gelmıyo bazenn

ay ben ne yedım bugun yarım dılım ekmek tereyaglı kızarmıs bıcatal peynır bı suru cay ama tokum napım suan bı ahlsılık coktu ustume ama sogukmeyve ıstedı canım bıde carsıya gıdıp geldım 3 saat yuruduk yegenımle geldım evı topladım hala ac degılımm

hımmmm fazla yememişsin canım yani bana göre ben kahvaltıyı süper yaparımda ohhh ne güzell 3 saat süpermişşşşş

oy ben kıyamam sana..seni ne kadar iyi anlıyorum bilemezsin.son zamanlarınızı çok iyi geçirmeye çalışın,hep onun sevdiği şeyleri yapın.çok zor canım.bence gün sayma daha kötü oluyorsun

merhaba kızlarr
bugün öğleden sonra çok yoğun geçti yeni eve gittik salonumun perdeleri uymadığı için ölçü aldım perde yaptıracağız boyası yapılacak temizliği saymıyorum bile haftasonuna nasıl taşınıcaz bilmem rabbim kolaylık verir inşallah
en çokta temizlik gözümde büyüyor bebekle artık arkadaşları devreye sokarım bende:) annemlerde cuma yada cumartesi gelirler
tabi bu koşturmada ben yemek yemeyi unuttum yeni farkettim aç olduğumu. çorba ısıttım 1 dilimde tam buğday unu ekmeğimden yiyeceğim
bundan sonra çok sık giremem heralde haberiniz olsun kızlarr
ay canımya çok az kalmış Allahtan kısa dönem rabbim sağlıcakla gidip dönmeyi nasip etsin bide benimki uzun dönem
ooooo gözünüz aydın canımmm çok sevindim hayırlı ugurlu olsunnn işallah kolay şekilde (genellikle zor oluyo bebişle ama ) hasta olmadan taşınırsınız allah yardımcınız olsun canımm
çok sağol bitanemmm inşallah
sağol teocum çok şükür gördüm aslında bayramda abartmasaydım daha da altına inebilirdim
ev hem kaloriferli hem büyük hemde yeni:) çok beğendim kirası 400 canım ama yakıt hariç yakıtta müstakil ev 2 katlı biz ne atarsak kazana o sanırım en az 150 olur
hayırlı olsun canım gozun aydın sımdı daha rahat edersın ınsallahhh kıs gunu zor olur tasınmak ama olsun ev kalorıferlı olunca rahat yerlesırsın tatlımmm hadı gozun aydınnn
sağol make cim cidden zor olacak ama eve girene kadar ondan sonrasıda en fazla 1 haftalık iş
afiyet olsun canım
kızlar ben dün giremedimama çok yediğimi falan sakın düşünmeyin.bu akşam netteyim mutlaka
hiç öyle şey düşünürmüyüz mervecim:)

kıslar ben bugun ne yedim
sabah ballı sıcak su yarım simit 5 kare peynir 4 zeytin 1 domates birazda ekmek
ögle k-flakes yedim akşamda 3 küçük börek yedim 5 kasık yogurt bol salata yedim şimdi soda içiyorum
spor olarak 45 dk yürüyüş şimdilik gelir sporlarımı yazarımm k.i.b byeeeeee

Ben de yediklerimi yazayımm:
Sabah: 1 simit, biraz peynir, 1 salatalık
Öğle: 2 mandalina, 1 kaşık güveç, 2 lokma ekmek
Akşam: 1 kase çorba, salata, 5 adet mantı

naber kknın en güzel kızları
nöbetteyim maalesef
alıntı yapmıştım birsürü anacka net ikide bir kesiliyor hepsi gitti
jalecim hayırlı olsun en sonunda sobadan kurtuluyorsun, darısı maibeyazın başına
maicim geçmiş olsun valla soba olayı çok kötü , yaaa bu çocuklarla başımız dertte valla arkanı dönmeye gelmiyor ,
eşinin askeer gitmesine üzüldüm canım allah kolaylık versin tez zamanda kavuşun canımm , benim de başımda mecburi hizmet belası var , ben de çocuğu alıp gidecem aklıma geldikçe içim yanıyor ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…