- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
makecim bugün eşim görüşecek eğer tamam derlerse haftasonuna taşınırız hayatım dua et olur muben bı yermı kacırdım jnazcım tasınıyomusunuz hayırdır tatlım :26:
kızlarrr
az önce tartıldım 69.6 geldimm
cumaya kadar tartılmak yok
ohhhh ne güzl canımmm çok sevindimm darısı hepimize inşşş
kızlarrrr evi tuttukk
oy oyyy bide taşınma telaşı çıktı ama olsun
merhaba kızlar nasılsınız...
benim moralim çok bozuk ya... zaman çok çabuk geçiyo... zaman dursun istiyorum günler geçmesin istiyorum...13 gün kaldı eşimin gitmesine....
Tebrik ederim canımm, ne güzel 6'lı rakamları gördün, darısı başıma...kızlarrr
az önce tartıldım 69.6 geldimm
cumaya kadar tartılmak yok
Sitenin bu haline ben hiç alışmadım canımm yaa, kısıtlı zamanımda girmeye çalışıyorum, bişeyler y7azarken hep sorun çıkarıyor, öffff:84:ya kızlar yazılanlar cok gec gelıyoo
ve sıte cok agır bendemı boyle sızdedemıı aynı
ben yatıyorum canlarım hadı ıyı gecelerr mcukk tatlı uuykular
Kalioferli eve taşınabilmene sevindimm canım, biraz yorucu olacak ama sonrasında rahat edersin, fiyatlar ne kadar bu arada :26:kızlarrrr evi tuttukk
canım Allah sabır versin sana, benimki bir aylığını gittieylül de çok zorlandım gerçekten, çocuklar baba baba deyip durdu, artık kendi hasretimi hesaba katmıyorummerhaba kızlar nasılsınız...
benim moralim çok bozuk ya... zaman çok çabuk geçiyo... zaman dursun istiyorum günler geçmesin istiyorum...13 gün kaldı eşimin gitmesine....
kızlarrrr evi tuttukk
merhaba kızlar nasılsınız...
Tebrik ederim canımm, ne güzel 6'lı rakamları gördün, darısı başıma...
Sitenin bu haline ben hiç alışmadım canımm yaa, kısıtlı zamanımda girmeye çalışıyorum, bişeyler y7azarken hep sorun çıkarıyor, öffff:84:
Kalioferli eve taşınabilmene sevindimm canım, biraz yorucu olacak ama sonrasında rahat edersin, fiyatlar ne kadar bu arada :26:
canım Allah sabır versin sana, benimki bir aylığını gittieylül de çok zorlandım gerçekten, çocuklar baba baba deyip durdu, artık kendi hasretimi hesaba katmıyorum, ayrılık zor ama sonrasında da kavuşunca çok tatlı oluyo
ay ben ne yedım bugun yarım dılım ekmek tereyaglı kızarmıs bıcatal peynır bı suru cay ama tokum napım suan bı ahlsılık coktu ustume ama sogukmeyve ıstedı canım bıde carsıya gıdıp geldım 3 saat yuruduk yegenımle geldım evı topladım hala ac degılımm
oy ben kıyamam sana..seni ne kadar iyi anlıyorum bilemezsin.son zamanlarınızı çok iyi geçirmeye çalışın,hep onun sevdiği şeyleri yapın.çok zor canım.bence gün sayma daha kötü oluyorsunmerhaba kızlar nasılsınız...
ay canımya çok az kalmış Allahtan kısa dönem rabbim sağlıcakla gidip dönmeyi nasip etsin bide benimki uzun dönemmerhaba kızlar nasılsınız...
çok sağol bitanemmm inşallahooooo gözünüz aydın canımmm çok sevindim hayırlı ugurlu olsunnn işallah kolay şekilde (genellikle zor oluyo bebişle ama ) hasta olmadan taşınırsınız allah yardımcınız olsun canımm
sağol teocum çok şükür gördüm aslında bayramda abartmasaydım daha da altına inebilirdimTebrik ederim canımm, ne güzel 6'lı rakamları gördün, darısı başıma...
Sitenin bu haline ben hiç alışmadım canımm yaa, kısıtlı zamanımda girmeye çalışıyorum, bişeyler y7azarken hep sorun çıkarıyor, öffff:84:
Kalioferli eve taşınabilmene sevindimm canım, biraz yorucu olacak ama sonrasında rahat edersin, fiyatlar ne kadar bu arada :26:
canım Allah sabır versin sana, benimki bir aylığını gittieylül de çok zorlandım gerçekten, çocuklar baba baba deyip durdu, artık kendi hasretimi hesaba katmıyorum, ayrılık zor ama sonrasında da kavuşunca çok tatlı oluyo
sağol make cim cidden zor olacak ama eve girene kadar ondan sonrasıda en fazla 1 haftalık işhayırlı olsun canım gozun aydın sımdı daha rahat edersın ınsallahhh kıs gunu zor olur tasınmak ama olsun ev kalorıferlı olunca rahat yerlesırsın tatlımmm hadı gozun aydınnn
afiyet olsun canımay ben ne yedım bugun yarım dılım ekmek tereyaglı kızarmıs bıcatal peynır bı suru cay ama tokum napım suan bı ahlsılık coktu ustume ama sogukmeyve ıstedı canım bıde carsıya gıdıp geldım 3 saat yuruduk yegenımle geldım evı topladım hala ac degılımm
hiç öyle şey düşünürmüyüz mervecim:)kızlar ben dün giremedimama çok yediğimi falan sakın düşünmeyin.bu akşam netteyim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?