Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

net gitti ya yine
haftasonu yemek konusunda saçmaladımmm çok yedim , çok kalori aldımm ama artık bitti
kaptanımın da uyarıları iel kendime geldim yılbaşında incecik olucam süper bir elbise giycemmmm,:97:

yidiklerimi de yazayım
sabah: 1 dilim tam buğday ekemği, 1 kk light peynir 1 totames
ara 1 tane ceviz
öğle : 1 kase çorba, 2 tane kadınbudu köfte , azıcık (borani (yoğurtlu ispanak)
ara 1tane elma
akşam : mezgit, 1 kase çorba
toplam 1200 cal
kendimi tutucam cumaya kadar tartılmıycammmmm

kızlar ben 4.takımdayım bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim ceza aldım cezamda koca popolu koca göbeklinin biriyim herkes duysun arkadaşlar

kızlar ben 4.takımdayım bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim ceza aldım cezamda koca popolu koca göbeklinin biriyim herkes duysun arkadaşlar

Heee iyi olmuş cezan canımm, bana da lazımm, bu haftayı saymazsak bir aya yakın bir zamandır hiç dikkat etmedim diyetimee, kaldım 74 te, bu hafta toparlamaya başladım kendimi, bir kilo olmasa da yarım kilo veririm inşaallah, yılbaşına tam 31 gün var, 70 olmak için yarından itibaren şafak saymaya başlıyorumm

hadı bakalım teocummm yenıden baslamana sevındımmm yılbasına kadar 4 kılo rahat verırsın canım

kızlar bende sabah cokısım vardı kahvaltı yapmadan cıktım dısarda tansıyonun dustu ıkram bıskuvı altımama yarım paketını yedımm toplamda 250 kalorı cıvarıı kacamak saylırmı bılemıyorum ama baska ne yıycegımı bılemedım aclıkdanda nevrım donmustuuu

bugun baska bısey yemedımm hahahah

Kaçamak sayılmaz canım ama insülin direncimiz var bizim, sık sık bişeyler yemeliyiz, sonrasında patlama olabilir, şu anda bende de tatlı isteği tavan yapmış durumda...
sabah: azıcık ekme arası peynir yedim
Öğle. 1 tabak kuru fasulye
Akşam: yarım ayva, 1 elma, 2 kaşık tavuklu pilav, marol

selam kızlar..ben sabah 1 dilim ekmek ve peynir yedim.bide akşam 6 tane köfte yedim.artık başka bişey yemem
çok az yemişsinnnn hipoglisemiye girme sonra, biraz meyve yeseydin canım yaaaaa

valla gayet güzel menü rahat verirsin yılbaşına kadar 4 kiloyu

bende sabah 1 dilim kepek kemği, 1 yumurta zeytin 8 tane
ara: 1 mandalina,
öğle: tavuk döner pilavsız ve ekmeksiz, tarhana çorbası
ara: 1nescafe
akşam 1 tabak pırasa 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1portakal
ort 1000 cal

kızlar mıgdemı usutmusmm ı yuzden erken yatıcemm
artık nolurr kendımıze cekı duzen verelım bu takımın halı berbatt olduu boyle haksızmıyım

iyi geceler kızlarr
yatmadan önce bir bakayım dedim aslında akşam üzeride girmiştim ama o sırada site bakımdaydı
sabahtan beri hem bebek hemde eşyalarla uğraşıyorum. tabii oğlumun gündüz uykusu olmadığı için bölük pörçük kalıyor. akşam 10 dan sonra misafir odama girdim yemek takımlarından birini sarabildim daha baktım yorgunum bıraktım.
yarında bebeğimi bir arkadaşıma bırakıp yeni eve gidiceğim mutfak dolapları, duvarları , banyo ve lavaboları temizliycem. bir aksilik olmazsa boyacı yarın gelecekmiş
yarında büyük ihtimal nete giremeyceğim. gece girmeye çalışırım.
kusura bakmayın kızlarya bu taşınma işinden size vakit ayıramıyorum ama sizde boş bırakmayın burayı
çok sağol cumbocum öyle seviniyorum ki . inşallah mai de geçer bir an önce hayırlısı ile eşi gidip gelsinde
rabbim seninde yardımcın olsun canımya çok zor işin
afiyet olsun canım bide haftasonları abartmasak tam süper olacak
bende tartılmayacağım diyorum ama dayanamıyorum:)
afiyet olsun canım ama aç kalmamaya çalışman lazım . dışarı çıkarken kendine çavdar ekmeğinden falan sandviç yap
selam kızlar..ben sabah 1 dilim ekmek ve peynir yedim.bide akşam 6 tane köfte yedim.artık başka bişey yemem
canımm sen hiç birşey yememişsinki
kızlar mıgdemı usutmusmm ı yuzden erken yatıcemm
artık nolurr kendımıze cekı duzen verelım bu takımın halı berbatt olduu boyle haksızmıyım
geçmiş olsun tatlım beni mazur görün bu hafta inşallah şu taşınma yerleşme işleri bitsin buradayım yine

afiyet olsun tatlımm

bende bugün yediklerimi yazayım
kahvaltıda k fleks
2 saat kadar sonra 1/4 gözleme
öğlen 1 kase mercimek çorbası
ara 1 ad. mandalina
akşam üzeri türk kahvesi
akşam 3-4 kaşık pilav
2 fincanda yeşil çay
sabah dayanamadım tartıldım kızlar 69.2 idim
aslında hergün tartılmamın bir nedeni var size bildirmek olur ya cuma günü giremezsem en son bildirdiğim kiloyu paylaşırsınız diye

slm kıslar ben dün yediklerimi yazmışım sporları yazmamışımm dünkü sporlar 45 dk yürüyüş 5 mil lesilei(68 dkk) 200 ip 300 disk
bugunkü yediklerim
sabah yarım simit 3 kare peynir yumurta haslama az ekmek
ögle k-fleks yedim
akşam 4 buçukta 4 kaşık türlü 5 kaşık pilav 3 çatal kıyma tavası 4 kaşık yogurt çok azık ekmek akşam çok oldu ama
bugunkü sporlar 5 mil lesilei(68 dkk) callens(57 dkk) 200 ip 100 mekik yaptım ama öldümmm anacım bu sporlarla da kilo veremessem köprüden atlamam lazım başkada çare kalmıyo

tşkler canımm:) oyy allah kolaylık versin zor nöbertlik :80::80::80::80:

hafta sonları zor oluyo canım allahım hepimize yardım etsin inşş hepimiz yılbaşında hedefimize ulaşır incecik kırmızı bir elbise alıp giyeriz
afiyet olsun inşş canım bende tartılmıyorum inşş cumaya hepimiz veririz

kolay gelsin canım toparlanman çok iyi olmuşşş ayy 31 günn inşşş hepimiz için kolay geçer bu 31 gün ve kolay kolay gider kilolar

afiyet olsun canımm

mrb canımm allahım yardımcın olsun kolaylıklar versin oyyy ne güzell canımm tartıda güzel sonuçlar alıyosunnn darısı devamına ve hepimize inşşşşş

kıslar kusura bakmayın toplu yazmayı bilmiyorum ondan böyle oldu ama hepinze yorum yapmak istedim çok güzel menüler var inşş bu hafta tartıda hepimizin yüzü gülerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…