kızlar ben 4.takımdayım bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim ceza aldım cezamda koca popolu koca göbeklinin biriyim herkes duysun arkadaşlar
Heee iyi olmuş cezan canımm, bana da lazımm, bu haftayı saymazsak bir aya yakın bir zamandır hiç dikkat etmedim diyetimee, kaldım 74 te, bu hafta toparlamaya başladım kendimi, bir kilo olmasa da yarım kilo veririm inşaallah, yılbaşına tam 31 gün var, 70 olmak için yarından itibaren şafak saymaya başlıyorumm
hadı bakalım teocummm yenıden baslamana sevındımmm yılbasına kadar 4 kılo rahat verırsın canım
kızlar bende sabah cokısım vardı kahvaltı yapmadan cıktım dısarda tansıyonun dustu ıkram bıskuvı altımama yarım paketını yedımm toplamda 250 kalorı cıvarıı kacamak saylırmı bılemıyorum ama baska ne yıycegımı bılemedım aclıkdanda nevrım donmustuuu
bugun baska bısey yemedımm hahahah
çok az yemişsinnnn hipoglisemiye girme sonra, biraz meyve yeseydin canım yaaaaaselam kızlar..ben sabah 1 dilim ekmek ve peynir yedim.bide akşam 6 tane köfte yedim.artık başka bişey yemem
valla gayet güzel menü rahat verirsin yılbaşına kadar 4 kiloyuKaçamak sayılmaz canım ama insülin direncimiz var bizim, sık sık bişeyler yemeliyiz, sonrasında patlama olabilir, şu anda bende de tatlı isteği tavan yapmış durumda...
sabah: azıcık ekme arası peynir yedim
Öğle. 1 tabak kuru fasulye
Akşam: yarım ayva, 1 elma, 2 kaşık tavuklu pilav, marol
çok sağol cumbocum öyle seviniyorum ki . inşallah mai de geçer bir an önce hayırlısı ile eşi gidip gelsindenaber kknın en güzel kızları
nöbetteyim maalesef
alıntı yapmıştım birsürü anacka net ikide bir kesiliyor hepsi gitti
jalecim hayırlı olsun en sonunda sobadan kurtuluyorsun, darısı maibeyazın başına
maicim geçmiş olsun valla soba olayı çok kötü , yaaa bu çocuklarla başımız dertte valla arkanı dönmeye gelmiyor ,
eşinin askeer gitmesine üzüldüm canım allah kolaylık versin tez zamanda kavuşun canımm , benim de başımda mecburi hizmet belası var , ben de çocuğu alıp gidecem aklıma geldikçe içim yanıyor ,
afiyet olsun canım bide haftasonları abartmasak tam süper olacaknet gitti ya yine
haftasonu yemek konusunda saçmaladımmm çok yedim , çok kalori aldımm ama artık bitti
kaptanımın da uyarıları iel kendime geldim yılbaşında incecik olucam süper bir elbise giycemmmm,:97:
yidiklerimi de yazayım
sabah: 1 dilim tam buğday ekemği, 1 kk light peynir 1 totames
ara 1 tane ceviz
öğle : 1 kase çorba, 2 tane kadınbudu köfte , azıcık (borani (yoğurtlu ispanak)
ara 1tane elma
akşam : mezgit, 1 kase çorba
toplam 1200 cal
kendimi tutucam cumaya kadar tartılmıycammmmm
afiyet olsun canım ama aç kalmamaya çalışman lazım . dışarı çıkarken kendine çavdar ekmeğinden falan sandviç yaphadı bakalım teocummm yenıden baslamana sevındımmm yılbasına kadar 4 kılo rahat verırsın canım
kızlar bende sabah cokısım vardı kahvaltı yapmadan cıktım dısarda tansıyonun dustu ıkram bıskuvı altımama yarım paketını yedımm toplamda 250 kalorı cıvarıı kacamak saylırmı bılemıyorum ama baska ne yıycegımı bılemedım aclıkdanda nevrım donmustuuu
bugun baska bısey yemedımm hahahah
canımm sen hiç birşey yememişsinkiselam kızlar..ben sabah 1 dilim ekmek ve peynir yedim.bide akşam 6 tane köfte yedim.artık başka bişey yemem
geçmiş olsun tatlım beni mazur görün bu haftakızlar mıgdemı usutmusmm ı yuzden erken yatıcemm
artık nolurr kendımıze cekı duzen verelım bu takımın halı berbatt olduu boyle haksızmıyım
kıslar ben bugun ne yedim
sabah ballı sıcak su yarım simit 5 kare peynir 4 zeytin 1 domates birazda ekmek
ögle k-flakes yedim akşamda 3 küçük börek yedim 5 kasık yogurt bol salata yedim şimdi soda içiyorum
spor olarak 45 dk yürüyüş şimdilik gelir sporlarımı yazarımm k.i.b byeeeeee
Ben de yediklerimi yazayımm:
Sabah: 1 simit, biraz peynir, 1 salatalık
Öğle: 2 mandalina, 1 kaşık güveç, 2 lokma ekmek
Akşam: 1 kase çorba, salata, 5 adet mantı
naber kknın en güzel kızları
nöbetteyim maalesef
alıntı yapmıştım birsürü anacka net ikide bir kesiliyor hepsi gitti
jalecim hayırlı olsun en sonunda sobadan kurtuluyorsun, darısı maibeyazın başına
maicim geçmiş olsun valla soba olayı çok kötü , yaaa bu çocuklarla başımız dertte valla arkanı dönmeye gelmiyor ,
eşinin askeer gitmesine üzüldüm canım allah kolaylık versin tez zamanda kavuşun canımm , benim de başımda mecburi hizmet belası var , ben de çocuğu alıp gidecem aklıma geldikçe içim yanıyor ,
net gitti ya yine
haftasonu yemek konusunda saçmaladımmm çok yedim , çok kalori aldımm ama artık bitti
kaptanımın da uyarıları iel kendime geldim yılbaşında incecik olucam süper bir elbise giycemmmm,:97:
yidiklerimi de yazayım
sabah: 1 dilim tam buğday ekemği, 1 kk light peynir 1 totames
ara 1 tane ceviz
öğle : 1 kase çorba, 2 tane kadınbudu köfte , azıcık (borani (yoğurtlu ispanak)
ara 1tane elma
akşam : mezgit, 1 kase çorba
toplam 1200 cal
kendimi tutucam cumaya kadar tartılmıycammmmm
Heee iyi olmuş cezan canımm, bana da lazımm, bu haftayı saymazsak bir aya yakın bir zamandır hiç dikkat etmedim diyetimee, kaldım 74 te, bu hafta toparlamaya başladım kendimi, bir kilo olmasa da yarım kilo veririm inşaallah, yılbaşına tam 31 gün var, 70 olmak için yarından itibaren şafak saymaya başlıyorumm
canımm çok az yemişsinnn amaaaaaselam kızlar..ben sabah 1 dilim ekmek ve peynir yedim.bide akşam 6 tane köfte yedim.artık başka bişey yemem
Kaçamak sayılmaz canım ama insülin direncimiz var bizim, sık sık bişeyler yemeliyiz, sonrasında patlama olabilir, şu anda bende de tatlı isteği tavan yapmış durumda...
sabah: azıcık ekme arası peynir yedim
Öğle. 1 tabak kuru fasulye
Akşam: yarım ayva, 1 elma, 2 kaşık tavuklu pilav, marol
kızlar mıgdemı usutmusmm ı yuzden erken yatıcemm
artık nolurr kendımıze cekı duzen verelım bu takımın halı berbatt olduu boyle haksızmıyım
bende bugün yediklerimi yazayım
kahvaltıda k fleks
2 saat kadar sonra 1/4 gözleme
öğlen 1 kase mercimek çorbası
ara 1 ad. mandalina
akşam üzeri türk kahvesi
akşam 3-4 kaşık pilav
2 fincanda yeşil çay
sabah dayanamadım tartıldım kızlar 69.2 idim
aslında hergün tartılmamın bir nedeni var size bildirmek olur ya cuma günü giremezsem en son bildirdiğim kiloyu paylaşırsınız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?