Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar günaydın..ibugün 1 aralık.işalah bu ayımız kilolarımızdan kurtulacağımız bir ayın başlangıçı olur. ankarada çok güzel bir hava var.sabah tartıda 79u gördüm çok mutluyumbu güzel havada üstüne ayrı tat kattı

slm canımm inşş canım ne güzel yeni bi aya kilo vererek girdin hep böyle verirsin inşş ben cumaya kadar tartımıcam inşş cuma günü bende mutlu olurummm:44::44::44::44:

jnazım allah kolaylık versın sen burayı meak etme canım cıcı evıne bı yerles soyle bak ne guzelkıloda vermıssınn ee pek bısey kalmadı gerıye 8 kg kaldı galıba dımı gerıye masallah canım benımde bu aralar aklım basımda degıl o yuzden cok verımlı olamıyorum dun ales e gırmeye karar verdım yenıden ders calısma marotonu basladı yanı benım ıcın vazgecmeden bu fıkrımden devam etmem lazım

merhaba kızlarrr
oğlum uyandı yanında durmamı istiyor o zaman bende size bakınayım dedim:)
kahvaltıda 2 dilim ekmek, biraz peynir, 1 çay kaşığı tahin pekmez karışımı ve ıhlamur vardı
az öncede 1 tane mandalina yedim
spor yapmaya ne halim nede zamanım oluyor kızlar bu yoğunluğu spora denk tutayım en iyisi:)
bugün eve gidecektim temizliğe ama boyacı gelmemiş o yüzden kaldı bende toparlanma işine hız verdim evimin halini bi görseniz heryerde koliler
az kaldı diye avutuyorum kendimi
afiyet olsun tatlımm akşam yemeğini biraz abartmışsın ama saatine baktım çok erkenmiş hayli hayli eritmişsindir
spora da söyleyecek bişey bulamıyorum mükemmelsin
mrb canımm allahım yardımcın olsun kolaylıklar versin oyyy ne güzell canımm tartıda güzel sonuçlar alıyosunnn darısı devamına ve hepimize inşşşşş
Allah razı olsun ilknurcum . spor yapmamama rağmen bu hafta kilo vermem çok iyi benim için inşallah böyle devam eder
inşallah sizde vereceksiniz canım yılbaşına ne kaldı dimi
kıslar kusura bakmayın toplu yazmayı bilmiyorum ondan böyle oldu ama hepinze yorum yapmak istedim çok güzel menüler var inşş bu hafta tartıda hepimizin yüzü gülerrr
canımcım toplu yazmak için msj yazdığımız metnin sağ alt köşesinde en sağda alıntı ile cevaplanın yanındaki kutucuğu işaretliyorsun
alıntı yapmak istediğin her msj da en son alıntı yapmak istediğin msjda ise alıntı ile cevapla butonunu kullanıyorsun

merhaba canımm inşallah kurtulacağız canım ben hepinize çok güveniyorum. benim hedefimde bu ay sonunda en az 65 rakamını görmek
senin adına da çok sevindim

bugun nasılsın canımmmm keyfinnn diyetinnn

keyfım yerınde allaha sukur senınkı nasıl bakımm kocıs yıne zorlamıyo dımııı

dıyete gelınce ınan 5 gundur ne halt ettıgımı anlamadımm soylekı sımdı cumadan berı glufor..... kullanıyorumm malum ınsulın dırencı ıcın sımdı bu ılac bana ne ekmek ne sekerlı bısey yedırtmıyo bacım canım ıstemıyoo bı ıstahsızlık var ama aclıgımı hıssedıncede yıyorum onun harıcınde hanı sundan bı lokma alım soyle olsun felan demıyorum boyle bı rahatlık var 5 gundur tek bır kacamak tek bır abartılmıs ogunum yokk allahım sana gelıyorumnm dıyorum bazennn

canım benim çok sağoll inşallah bi yerleşsem başka bişey istemiyorum
daha vermem gereken 14 kilo var tatlım ilk hedef 65 sonrasıda 55. 2 sene önce evlenmeden önceki halime dönmek istiyorum çünkü boyum kısa olduğu için 65 çok fazla benim için
inşallah sende biraz önce toparlanırsın canım ales e gir tabi bende keşke mesleğimi yapabilsem burda öyle köreldim. eşim askere gittiğinde istanbulda çalışmayı düşünüyorum hem bebeğime de anneannesi ve teyzeleri bakarlar
bugun nasılsın canımmmm keyfinnn diyetinnn
ilknurr merhaba tatlımm

ooo harikasın canımyaaa maşallah sana ve ilaca:)

ben 60 olarak dusunuyorum hep senı hanı aynı kıloda basladıkondanmı ole oldu bılemedımmkusura bakma ama olsun artık 70 demıyosunn ee sen cumaya rahahat 68.9 gorursun tatlımmm

bende evde dur dur koreldım artık kalkmam lazımm cok durdum bulundugum yerde eskıden nasıl hırslı nasıl ıdeallerı olan bırıydım ama sımdı ıcımden gelmıyooo bı hevesle dun gıttım defter aldımm yenı bı ıdeal koydum onume eskı ben uyansın artık ıcımde lutfennnn uyannnnnnnnnnnnnnnnnn

canımmm allahım kolaylık versim hem bebiş var hem teksin hemde butun işler sana bakıyo hemde havalar soguk yani inş bi aksilik olmadan yeni evine taşınırsın canımm dualarım seninle spora gelince zaten ev toparlamak kolay degil zaten yaptıkların spor yerine geçer canım evi yerleştirdikten sonra yaparsın sporlarını
tşkler canım saol evet erken oldugundan o kadar yedim zaten yoksa yemezdeimm tşkler azmettim çok kilo vermek ve incelmek istiyorum abur cubur yok ve full sporrrr inşş veririm
tşkler canım çok saol verdigin bilgi çok işime yarıcakk

ooo harikasın canımyaaa maşallah sana ve ilaca:)

ılac aslında tamamen ınsulın dırencındekı kullanılamayan sekerı kullanılmasına yonelık artık ne kadar depom varsa dusun yanıııı ıstah felan kalmadıı bıde yan etkısı var mıgde bulantısı yapıyooo off o cok fena

mrb sekerimmm

ohh ohh yerinde olsun canımmmm benim keyfim çok yerinde canım diyettimde sporumda süper gidiyo inşş bu hafta ben birinci olcam sizden fırsat kalırsa
hiç sormay kocişi yiceksin diyoo yaaa evvelki gün gitmiş büyük sütlü çikolata getirmiş sana aldımm hepsini sen yicen diyo bennde azıma bile sürmem hıhh dedimm inat ettim bi kere ya bide nasıl olduysa pek canımda istemiyo arada istiyo o zamanda su soda leblebiyle kendirıyom kendimi :)
ohhh ne güzel canımmmm desene sende güzel kilo vercen bu hafta

ay ne fena bu kocalar hatun guzellesınce ellerınden gelenıyo yapıyolar kılo aldırmak ıcınnn afelım sana kuzummm bu hafata spor yapamadım cokk acayıp bı kılo verısı beklemıyom kendımdenn ama boyle belıme sırtıma dokundunca sankı degısıyo vucudum hıssedıyomm sabahları gobekımın kucucuk olmasına da bayılıyom ayrıcaaa

ayyy hiç sorma önceden ben alınca laf söylerdi kilo alıcan yeme derdi şimdi de yicen diyip duruyo tşkler canımmmm olsun dikkatte önemli kaçamak yapmıyosun zaten fazlada yemiyosun emiinim sende ddüşüs olacak bu hata herkes verecekmiş gibi geliyo bana inşşşşş

kızlar ben cıkmak zorundayımmm mcuk aksama toplasalım yıne olurmuuu hadı kacamaksız gunler bakım

Merhaba arkadaşlar geçmişi şöyle bir okudum da maşaallah bize, herkes çok dikkat ediyor diyetine, bence bu hafta biz birinci oluruz, yediklerime gelince:

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 3 zeytin, marol-maydonuz
Öğle: 1 kase mercimek çorbası, salata
Ara: 1 mandalina
Akşama da tavuk ızgara yapıcam kızzlarr, biraz da ondan yer günü kapatırım umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…