afıyet bal seker olsun canımm bende aksam 1 dılım koy ekmegı bol domates slatası 2 kofte yarım kase sehrıye corbası yedımmMerhaba arkadaşlar geçmişi şöyle bir okudum da maşaallah bize, herkes çok dikkat ediyor diyetine, bence bu hafta biz birinci oluruz, yediklerime gelince:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 3 zeytin, marol-maydonuz
Öğle: 1 kase mercimek çorbası, salata
Ara: 1 mandalina
Akşama da tavuk ızgara yapıcam kızzlarr, biraz da ondan yer günü kapatırım umarım
bende bugün yediklerimi yazayım
kahvaltıda k fleks
2 saat kadar sonra 1/4 gözleme
öğlen 1 kase mercimek çorbası
ara 1 ad. mandalina
akşam üzeri türk kahvesi
akşam 3-4 kaşık pilav
2 fincanda yeşil çay
sabah dayanamadım tartıldım kızlar 69.2 idim
aslında hergün tartılmamın bir nedeni var size bildirmek olur ya cuma günü giremezsem en son bildirdiğim kiloyu paylaşırsınız diye
harikasın yaaa bu kadar sporu yapıyorsun ya süpersin benceslm kıslar ben dün yediklerimi yazmışım sporları yazmamışımm dünkü sporlar 45 dk yürüyüş 5 mil lesilei(68 dkk) 200 ip 300 disk
bugunkü yediklerim
sabah yarım simit 3 kare peynir yumurta haslama az ekmek
ögle k-fleks yedim
akşam 4 buçukta 4 kaşık türlü 5 kaşık pilav 3 çatal kıyma tavası 4 kaşık yogurt çok azık ekmek akşam çok oldu ama
bugunkü sporlar 5 mil lesilei(68 dkk) callens(57 dkk) 200 ip 100 mekik yaptım ama öldümmm anacım bu sporlarla da kilo veremessem köprüden atlamam lazım başkada çare kalmıyo
kızlar günaydın..ibugün 1 aralık.işalah bu ayımız kilolarımızdan kurtulacağımız bir ayın başlangıçı olur. ankarada çok güzel bir hava var.sabah tartıda 79u gördüm çok mutluyumbu güzel havada üstüne ayrı tat kattı
hadi kaptanımm süper gidiyosunnnay ne fena bu kocalar hatun guzellesınce ellerınden gelenıyo yapıyolar kılo aldırmak ıcınnn afelım sana kuzummm bu hafata spor yapamadım cokk acayıp bı kılo verısı beklemıyom kendımdenn ama boyle belıme sırtıma dokundunca sankı degısıyo vucudum hıssedıyomm sabahları gobekımın kucucuk olmasına da bayılıyom ayrıcaaa
Merhaba arkadaşlar geçmişi şöyle bir okudum da maşaallah bize, herkes çok dikkat ediyor diyetine, bence bu hafta biz birinci oluruz, yediklerime gelince:
Akşama da tavuk ızgara yapıcam kızzlarr, biraz da ondan yer günü kapatırım umarım
afıyet bal seker olsun canımm bende aksam 1 dılım koy ekmegı bol domates slatası 2 kofte yarım kase sehrıye corbası yedımm
afiyet olsun canımmmMerhaba arkadaşlar geçmişi şöyle bir okudum da maşaallah bize, herkes çok dikkat ediyor diyetine, bence bu hafta biz birinci oluruz, yediklerime gelince:
süpersinnnn 50leri de görürüsün inşallah
harikasın yaaa bu kadar sporu yapıyorsun ya süpersin bence
tşkler canımmm inşş kilommada yansırda yarın eksik çıkarımmm:93::93::93:
ohh maaaşallah çok iyisin inşallah 60ları görürüsün
hadi kaptanımm süper gidiyosunnn
afiyet olsunn ama yaramasınnn:))
ben de yediklerimi yazayım
sabah light peynirle kepekli tost amayağsız
ara: 1nescafe
öğle: 1 tabak türlü, 1 dilim ekmek, yoğurt
ara: 1 elma , 2 saat sonra 1 de nmandalina
akşam: 1 kase nesfit yiycem
ort 1000 cal yapıyor
ohhh sporlar çok güzellll maşallahhhselam kızlar bugün sabah 1 dilim ekmek peynir
öğle 1 kase yoğurt,2 dilim ekmek
akşam 1 tabak taze fasülye 3 kaşık yoğurt.
1 saatimi spor salonunda geçirdim,1 saatte yürüyüş yaptım.şu anda çok açım ama sadece nescafe içcem
1. TAKIM 182. ETAP
makeup ( 71.0 / 71.0/0.0/0.0%)
teodase ( 74.0 /
jnaz ( 70.5 /
giz3mmm( 68.0 /
cumbo ( 61.2 /
merıspek( 80.0 /
ezgıılknur( 77.5 /
mai beyaz( 57.8 /
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 560.0 / )
günaydın kızlarr
uyanır uyanmaz gireyim dedim çünkü bugün hiç vakit bulamam 2 saat sonra annemler gelecek
ev temizlenecek haftasonuda taşınacağız. bundan sonra ne zaman girerim bilmiyorum inşallah haftaya net bağlanırsa uzun süre ayrı kalmış olmayız.
kendinize çok iyi bakın
kilo durumuna bakınca aslında bu hafta hiç spor yapmadım ama ev telaşı yetti galiba bide yediklerime de dikkat ettim
selammm, giren olammaış bugünn
sabah kepek ekmekli, light peynirli yağsız tost
öğler: kıymalı patates, şehriye çorbası, salata
ara: 1 elma ara: 2 mandalina
akşam nesfit, 1 tane grissini
kliniğe çıktım , baya aktif geçiyor spora gerek kalmıyor valla, 3 ten 6 ya kadar döne döne vizit yaptık offffff
günaydın kızlarr
uyanır uyanmaz gireyim dedim çünkü bugün hiç vakit bulamam 2 saat sonra annemler gelecek
ev temizlenecek haftasonuda taşınacağız. bundan sonra ne zaman girerim bilmiyorum inşallah haftaya net bağlanırsa uzun süre ayrı kalmış olmayız.
kendinize çok iyi bakın
kilo durumuna bakınca aslında bu hafta hiç spor yapmadım ama ev telaşı yetti galiba bide yediklerime de dikkat ettim
günaydın kızlar.ben 78 oldum.çok mutluyum.bu aralar aç geziyorum.bari erkek arkadaşım gelene kadar 70 olsam.son 15 gün açlık orucuna girmeyi düşünüyorum.benim durumum yumurtanın kapıya gelmesine döndü.
1. TAKIM 182. ETAP
makeup ( 71.0 / 71.0/0.0/0.0%)
teodase ( 74.0 / 74.0/0.0/0.0%)
jnaz ( 70.5 / 68.8 / 1.7 / 2.41 % )
giz3mmm( 68.0 /
cumbo ( 61.2 /60,8 /0,4 /%0,65 )
merıspek( 80.0 /
ezgıılknur( 77.5 /
mai beyaz( 57.8 /
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 560.0 / )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?