Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum,jale, merispek, ezgicim sizi ayrıca tebrik ediyorum
teodesa canım üzülme ben 65de 3 ay kaldım sakın moralini bozma , sporu dene bence de

bu arada yılbaşı hedefi bildirecek miyiz???

diet tickerda 100 gr bile versem değiştiriyorum ama kilo alınca değişitirmiyorum.... ama gördükçe aklım başına gelsin diyeeeee değiştirdimmmmm

Bence yeniyıl hedeflerimizi belirleyelim, motive de olmuş oluruz, ben 70 olarak belirledim, önümüzde dört hafta var, her hafta bir kilo vermek şart oldu, spora da başladım canım, hadi bakalım senin de hedefini alalım...

hanımlar soyle kabaca sıze yılbası hedeflerı belırledımm kıstasım en son kılo verısınız ve veremeyısınıze gore yarım kılo oynadı ama en az herkesın 3 kılo vermesı gerekıyoo bu aralık ayı bırıncı takımın hedefı artık canlanın koca potıslerınızı bayramdan sonra bı kaldıramadınızz aaa artık kızıyorummm valla dusunmedım degıl suraya bı yoklama defterı accam valla gız3mm zaten ortada yok o gelınce ayrıca onla konuscam ama hergun ugruyosunuz ama motıvasyonuz eksık su hale bakın bende dahıl bu hafta 3 kısı kılo vermıs oda zorakıı yanııı

makeup ( 71.0/ 68
teodase ( 74.0/ 70
jnaz ( 68.8 / 65
giz3mmm( 68.0/65
cumbo( 60,8 /58
merıspek( 78.0/74
ezgıılknur( 76.6/73
mai beyaz( 59.6/56

Son düzenleme:

kalp kalbe karsıymıs bende dustan cıkınca bı hedef belırlım dıyodumm ay ne gıcık bı ıllet bundan 2 3 ay once kac kılo fazlalıkla vucudumu begenmıyodum bugun bu kılodayken yıne kendımden nefret ettımm ay bu ne hal hamur gıbı vucud potıs almıs basınıı bı tarafa gobbus almıs baska bı tarafaa aaa bız bu kadar bıgazımızın esırımıyızz tüüü bizeee

diet tickerda 100 gr bile versem değiştiriyorum ama kilo alınca değişitirmiyorum.... ama gördükçe aklım başına gelsin diyeeeee değiştirdimmmmm

nen sen zaten var yaaa bayramdan sonaaa toparlayamadın gıttı senın o kadar yaptıgın dukan dıyetııı dıkakt ett canımm hadı yılbasınaaa kadar sen bu ısı bıtırısınn ben sana ınanıyorum hadı senı mezun edelımm tatlımm ne kalmıs surdaaa hadı bakımm

ılk mezun olma unvanına erısmek ıcın maı beyaz ve cumbonun kıloları ve hedeflerı bırbırıne en yakın ıkınız arasında bahıs acım barı kım ılk mezun olcek bak bu cok hos olcek galıba sımdı aklıma geldı ıkınız ıısırken bızde sebplenırızz

maı ve cumbooo sızee acık cek 1 takımın ılk mezunu olma unvanı ıcın 1 ay ınız var hadın bakım ben sımdılık oyumu ortada kullanıyorum aklımda maı var esı askere gıtcek ya hasretten cabuk erır dıye ama onumuzdekı hafta netlesır kararım

Son düzenleme:
benim hedefim de 57 olsunnnn
yaaa sorma ama bu hafta çok kararlı başladım ve hiç kaçamak yapmadım az kilo verdim çünkü az önce regl oldumm, herhalde ondan az verdim görünüyor, yılbaşına 57 olsam zil takıp oynasammmmmm
valla ben de bahsimi maiden yana kullanırdım ama o yine ilçalra başlamış , kilo vermesi yavaşlayabilir ,
sen de bizden ne çabuk bıkmışsın hemen mezın ediyosunnn küstümmmm

yediklerimi de rapor edeyimm
sabah kepek ekmekli light peynirli yağsız tost
ara: 1tane ufak kandil simidi, 1 nescafe
öğle: 1 kase düğün çorbası 1 dilim kepek ekmeği
ara: 2 mandalina
ara: 1tane grissini
akşam : 1 kase nesfit
ara: 1 portakal yiycemmm
ort 900 cal

makecim çok tatlısın:78::78::78:yorumlarına bayılıyorum insanın kilo vermek istemese bile kilo veresi geliyor ama sen merak etme benim hedefim 70i görmek bunun için aç kalmam gerekiyorsa kalırım

maicim kilo almışsın ama sana şimdilik bişey diyemeyiz.sen bir süre izinli bile olabilirsin.ben ilk bir ay kendimi yemeğe vermiştim sakın sen benim gibi abartma ve sakın unutma biz yanındayız ne zaman sıkılırsan biz nete gireriz

ne alması beee aaaa kocısss askere gıttı dıye o kadarda salmasın gelınce afetı devran gorsun karsısındaa hıhh sen daha bekle cıcımm ne zman gelıyo sevgılınnn

tencere dıbın kara benımkı senden kara benımkının gelmesıne 14 gun kaldı ama bızım gorusmemız bıraz zman alacagı ıcınn acık rahatım

yoooo hayır rahat degılımmm sıskoyum ulennnn hala sıskoyummm

makecim çok tatlısın:78::78::78:yorumlarına bayılıyorum insanın kilo vermek istemese bile kilo veresi geliyor ama sen merak etme benim hedefim 70i görmek bunun için aç kalmam gerekiyorsa kalırım

teveccunuz sıze layık olmaya calısıyom efenımmmm
ama yerden goge kadar haklıyımmm koca potıslı degılmıyız ayolll bak benımkıne kocamannn hemde

heyy benim sevgülümde bi ay sonra gelecek o gelene kadar 4 kilo gider mi beni su koca göbişimdennnnnnn

gıder sıkarsan 6 kılo bıle gıderr ama bıgazını tutucan bacımmm baska care yokk ben ıycene bugun motıve oldumm nen bugun evlensek bu kıloyla hamıle kalamayız ayoll o yuzden hadı verelım de bı an once gecen gunlerımızı sısman gecırmemsı olalımm gercı benım suan en fenasındna yeme krızım var ıcımde ama yemıcem

ay cokkıskandımm yaaaaaaaaaaaa butun arkadaslar evlenmıs fotolarını gordukce kıskancımdan ıcım nasıl olduu habıre benımkıe kızdım durdumm offf bende evım olsun bı kızım olsun ıstıyomm alllamm yaa

ben okadar çok kızgınım ki evlilik konusunda ağzımı açıp bişi demiyorum artık sanırım demediklerimi içime atmakdanda şişiyorum şişko bi gelin olmucammmmmm eskisi gibi Afet-i Devran olmak istiyorum

Son düzenleme:

teocumm nasılsın kuzum ne zmandır denk gelmıyoruz senınle sukur kavusturana
İyiyim canım yaaa, döndüm eski günlere şükür, iş-ev-çocuk üçlemesinde hayat geçiyor işte, hedef tablomuzda çok güzel olmuş canımcım ellerine sağlık, ayy takıntı oldu bende, her sabah tartılıyorum 74 den aşağı ne zaman inicem diye, cuma 73 olmak için bu hafta elimden geleni yapacağım söz ( bu arada bu smile in kodu 73 o nedenle çok beğendim )
Haklısın canım, süper bir kaptanımız var, kaptanımız çok yaşa

Canımcım sevgülün nette gördüğünde seni çok zayıflamışsın diyo mu, bu arada gelince nişan düşünüyor musunuz ...

56 süper bi hedef olmuş canım...hadi bakalım inşallah yüzünü kara çıkarmam kaptan

hehe hadi bakalım inşallah... bakalım hasretten ericem mi yoksa sıkıntıdan yemeğe mi veririm kendimi bilmiyom... hiç güvenemiyom valla kendime...

evet yine ilaca başladım ama eşim gidene kadar kullanıcam... sonra bırakıcam... :78:

evet dikkat etmem lazım... sabah mesela 1 koca tabak kızartma yedim... şimdi çok pişmanım ama giden gitti...
hazır giden gitmişken kaptan da ortalarda yokken bi de tatlı tepsisine mi dalsam...

ne alması beee aaaa kocısss askere gıttı dıye o kadarda salmasın gelınce afetı devran gorsun karsısındaa hıhh sen daha bekle cıcımm ne zman gelıyo sevgılınnn

ayy evet yaa kocişim gelince bir bakmış ki sıfır beden olmuşum...ne güzel olur dimi...neyse gaza geldim tatlı tepsisi yerinde dursun...

kuzum aç mısın 37 yi 73 görmüşün...
73. smiley bu bak... utangaç aşıklarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…