Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım yaaaaa üzülme yakındır ,sen de güzel bir yuva sahibi olursun herkeşler seni kıskanırr:))

şimdi mandalina yiyorum...
afiyet olsunn tatlı tepsisini unutturmuştur sana mandalina :86:

üfffff reglyim canım tatlı istiyor , ama yemiycem ,akşam nesfit yiycem o bastırır tatlı isteğimi

tşkler canımmm herberaber daha da fazla verelim inşş
hımmmmm 73 inşş canımm ben de çok istiyorum inşş 1 ocak ben 73 70 olsam ne iyi olur ama o kadar gayrete bile o kadar verince baya moral gitmişti yeniden toparlandımm inşş artık dahada fazla vercemm
üfffff reglyim canım tatlı istiyor , ama yemiycem ,akşam nesfit yiycem o bastırır tatlı isteğimi

ayy canımmm allah kolaylık versin inşş tatlı krizin kolaylıkla atlatırsın

kızlar yazdıklarnızıı okudum hepnıze cvp vermek ısterdım ama mıgren krızım tuttuu kaptan yok dıye tatlı tepssıne kosan maı hanımm senı varyaaa cok fena cezalandırımm

neyse canlarr sımdı ılac aldım uyuyayım gecer ınsallahh :26:

günaydın kızlar bugün itibariyle kuşan diyetine başlıyorum.sabah 1 dilim ekmek,peynir yedim.öğlen 1 simit 1 ayran var.akşamada haşlanmış tavuk göğsü ve salata yiyeceğim.daha önce bu diyeti yapmıştım hem aç kalmamıştım hem de güzel kilo vermiştim.tabi haftaya pazara ne olacağını göreceğim.

gunaydın hanımlarrr

bugun sabah yenı bı fıkırle uyandımm tabee bu sızın ıcınde yenı bı gun demek yılbasına kadar profesyonel bı zayıflama donemıne gırıyoruz sımıden soylım onumuzdekı 4 hafta cok cıdddı ve sıkı gecıcek bunun ıcın ılk etapda boyunuzu yasınız tam kılonuzu ayda ne kadar kılo vermek ıstedıgınızı bılmem gerekıyo bunun la ne mı yapıcaz hepınıze kendınıze aıt olan cızelgeler haftalık kılo hedeflerınızı gosteren cızelge gunluk ne kadar kalorı yakmanızı yada almanız gerektıgını gosteren cızelge ve kılo takıp takıp cızelgenızı bıreysel olarak hazırlayıp ozelden msj atıcam hedef kılonuza ne zman ulasacagınızıda gosteren bı tarıhde olucekk ama bu plot uygulama ılk 4 hafta sıkı bı sekılde gecıcek ve herkes uymak zorunda sımdıden bunun anlasmanısını yapalımm ve her hafta sonu cızelgenızı yenılıycem yıne sıze gonderıcemm hedefe ulasıp ulasamamak tamamen sızın elınızde olucek benım cok hosuma gıttı varsayımlarla degıl tamamen hesap kıtap uustune kurulu olcek he ben bunu bı sıtede buldum kendınızde takıp edebılrısınız ama bunu benım gozetımımdede yapabılrısınız tercıh sızın takım olarak boyle bı uygulamaya varmısınız yokmusunuz onu bılmem gerekıyo ılk etapda sona ıse sızden bıreysel bılgılerınızı ozelden msjla alıp gerısını halletmekk kalıyooo hadı bakalım canlarımmm 4 hafta da ıncecık olamaya hazırmısınız ulennn

ohh be bı pazar bırısının buraya sabahdan geldıgını gordum gunaydın canımm hazır gelmısken hemen senın fıkırlerını alımm ne dıyosunnn yenı uygulama ıcınn

bi seferede herkese nasıl cevap veriliyor?lütfen bana da öğretirmisiniz:95::95:herkese bişeyler yazmak istiyorum ama böyle tek tek yazınca biraz garip oluyor.

ben bu fikre bayıldım.ben varım hatta beni deneme tahtası olarak bile kullanabilirsin.hiç acıma bana.ne kadar kilo vermem gerekiyorsa fazlasıyla bile veririm.hadi ne yapcaz

bi seferede herkese nasıl cevap veriliyor?lütfen bana da öğretirmisiniz:95::95:herkese bişeyler yazmak istiyorum ama böyle tek tek yazınca biraz garip oluyor.

canım sag altta alıntı ıle cevapla var ya onun yanında bu mesajdan alıntı yap ıcın kesme ısaretı (") onay gostergesı var ya ona tıkla hangı msjdan alıntı yapcaksan onları hep degıdıgım bu tusla alıntıla en son hangı msj ı alıntılayacaksan o msjdada alıntı ıle cevapla dıyosun ve hepsnı almıs oluyosunn tatlım

canım çok teşekkür ederim hemen bişeyler yazacağım

ben bu fikre bayıldım.ben varım hatta beni deneme tahtası olarak bile kullanabilirsin.hiç acıma bana.ne kadar kilo vermem gerekiyorsa fazlasıyla bile veririm.hadi ne yapcaz

tamam bebekk oncelıkle ay durrr bak heycanlandımmmmmmm :)99999999 oncelıkle tatlısımm

boy kılo dogum yılın bunları bı alımmm olurmu

şekerim biz bekarlar olarak tabiki pazarları burda oluruz.allah bizide nasip eder işallah evlenmeyi

ınsallah canım madem bu surecı ıkılı seans olarak gecırelımm zatenm dıger kızlarada ozel bı seans duzenlıcemmm yalnıs ben ıycene dıyetısyen moduna gırdımm

ama napımm en az kendım kadar sızınde ıncecık olmanızı ıstıyomm ve ay bı an onceee ıncelınde gıdın basımdannnn sız ıncelın bende bırakcam zaten bu ısı elımı etegımı cekıcemmm

tamam bebekk oncelıkle ay durrr bak heycanlandımmmmmmm :)99999999 oncelıkle tatlısımm

boy kılo dogum yılın bunları bı alımmm olurmu
canım boyum 165cm kilom ne yazık ki 78 doğum yılım 1985

canım ben zaten demiyormuyum bizim kaptan harika diye..o kadar acil kilo vermem lazım ki ne dersen yaparım ama böyle aç kalınca kilo veremezsin diyorlar çok sinirime dokunuyo işallah öyle bşey olmaz çünkü ben öyle haftada 1 vaya arım kilo veremem

Son düzenleme:

canımm senın tam olarak yemekle ılgılı sorunun ne

soyle mesela benımm gun ıcınde ekmek veya sekerlı bısey tukettıgımde o gun onu durdurmama ve yemek yemege devam etme gıbı sacma bı sorunum vardı bıde gecelerı yemek yemek gıbı gun ıcınde yemek yemeyıp gece abartmakk gıbııı bı bu sorunu tam olarak dıllendırsenn bakalım neymıs kendın yazınca sorunu gormen ve gostermen daha ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…