canım yaaaaa üzülme yakındır ,sen de güzel bir yuva sahibi olursun herkeşler seni kıskanırr:))gıder sıkarsan 6 kılo bıle gıderr ama bıgazını tutucan bacımmm baska care yokk ben ıycene bugun motıve oldumm nen bugun evlensek bu kıloyla hamıle kalamayız ayoll o yuzden hadı verelım de bı an once gecen gunlerımızı sısman gecırmemsı olalımm gercı benım suan en fenasındna yeme krızım var ıcımde ama yemıcem
ay cokkıskandımm yaaaaaaaaaaaa butun arkadaslar evlenmıs fotolarını gordukce kıskancımdan ıcım nasıl olduu habıre benımkıe kızdım durdumm offf bende evım olsun bı kızım olsun ıstıyomm alllamm yaa
afiyet olsunn tatlı tepsisini unutturmuştur sana mandalina :86:
şimdi mandalina yiyorum...
tşkler canımmm herberaber daha da fazla verelim inşşmerhaba arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum,jale, merispek, ezgicim sizi ayrıca tebrik ediyorum
teodesa canım üzülme ben 65de 3 ay kaldım sakın moralini bozma , sporu dene bence de
bu arada yılbaşı hedefi bildirecek miyiz???
hımmmmm 73 inşş canımm ben de çok istiyorum inşş 1 ocak ben 73 70 olsam ne iyi olur ama o kadar gayrete bile o kadar verince baya moral gitmişti yeniden toparlandımm inşş artık dahada fazla vercemmhanımlar soyle kabaca sıze yılbası hedeflerı belırledımm kıstasım en son kılo verısınız ve veremeyısınıze gore yarım kılo oynadı ama en az herkesın 3 kılo vermesı gerekıyoo bu aralık ayı bırıncı takımın hedefı artık canlanın koca potıslerınızı bayramdan sonra bı kaldıramadınızz aaa artık kızıyorummm valla dusunmedım degıl suraya bı yoklama defterı accam valla gız3mm zaten ortada yok o gelınce ayrıca onla konuscam ama hergun ugruyosunuz ama motıvasyonuz eksık su hale bakın bende dahıl bu hafta 3 kısı kılo vermıs oda zorakıı yanııı
makeup ( 71.0/ 68
teodase ( 74.0/ 70
jnaz ( 68.8 / 65
giz3mmm( 68.0/65
cumbo( 60,8 /58
merıspek( 78.0/74
ezgıılknur( 76.6/73
mai beyaz( 59.6/56
üfffff reglyim canım tatlı istiyor , ama yemiycem ,akşam nesfit yiycem o bastırır tatlı isteğimi
günaydın kızlar bugün itibariyle kuşan diyetine başlıyorum.sabah 1 dilim ekmek,peynir yedim.öğlen 1 simit 1 ayran var.akşamada haşlanmış tavuk göğsü ve salata yiyeceğim.daha önce bu diyeti yapmıştım hem aç kalmamıştım hem de güzel kilo vermiştim.tabi haftaya pazara ne olacağını göreceğim.
gunaydın hanımlarrr
bugun sabah yenı bı fıkırle uyandımm tabee bu sızın ıcınde yenı bı gun demek yılbasına kadar profesyonel bı zayıflama donemıne gırıyoruz sımıden soylım onumuzdekı 4 hafta cok cıdddı ve sıkı gecıcek bunun ıcın ılk etapda boyunuzu yasınız tam kılonuzu ayda ne kadar kılo vermek ıstedıgınızı bılmem gerekıyo bunun la ne mı yapıcaz hepınıze kendınıze aıt olan cızelgeler haftalık kılo hedeflerınızı gosteren cızelge gunluk ne kadar kalorı yakmanızı yada almanız gerektıgını gosteren cızelge ve kılo takıp takıp cızelgenızı bıreysel olarak hazırlayıp ozelden msj atıcam hedef kılonuza ne zman ulasacagınızıda gosteren bı tarıhde olucekk ama bu plot uygulama ılk 4 hafta sıkı bı sekılde gecıcek ve herkes uymak zorunda sımdıden bunun anlasmanısını yapalımm ve her hafta sonu cızelgenızı yenılıycem yıne sıze gonderıcemm hedefe ulasıp ulasamamak tamamen sızın elınızde olucek benım cok hosuma gıttı varsayımlarla degıl tamamen hesap kıtap uustune kurulu olcek he ben bunu bı sıtede buldum kendınızde takıp edebılrısınız ama bunu benım gozetımımdede yapabılrısınız tercıh sızın takım olarak boyle bı uygulamaya varmısınız yokmusunuz onu bılmem gerekıyo ılk etapda sona ıse sızden bıreysel bılgılerınızı ozelden msjla alıp gerısını halletmekk kalıyooo hadı bakalım canlarımmm 4 hafta da ıncecık olamaya hazırmısınız ulennn
bi seferede herkese nasıl cevap veriliyor?lütfen bana da öğretirmisiniz:95::95:herkese bişeyler yazmak istiyorum ama böyle tek tek yazınca biraz garip oluyor.
ohh be bı pazar bırısının buraya sabahdan geldıgını gordum gunaydın canımm hazır gelmısken hemen senın fıkırlerını alımm ne dıyosunnn yenı uygulama ıcınn
canım çok teşekkür ederim hemen bişeyler yazacağımcanım sag altta alıntı ıle cevapla var ya onun yanında bu mesajdan alıntı yap ıcın kesme ısaretı (") onay gostergesı var ya ona tıkla hangı msjdan alıntı yapcaksan onları hep degıdıgım bu tusla alıntıla en son hangı msj ı alıntılayacaksan o msjdada alıntı ıle cevapla dıyosun ve hepsnı almıs oluyosunn tatlım
ben bu fikre bayıldım.ben varım hatta beni deneme tahtası olarak bile kullanabilirsin.hiç acıma bana.ne kadar kilo vermem gerekiyorsa fazlasıyla bile veririm.hadi ne yapcaz
şekerim biz bekarlar olarak tabiki pazarları burda oluruz.allah bizide nasip eder işallah evlenmeyi
canım boyum 165cm kilom ne yazık ki 78 doğum yılım 1985tamam bebekk oncelıkle ay durrr bak heycanlandımmmmmmm :)99999999 oncelıkle tatlısımm
boy kılo dogum yılın bunları bı alımmm olurmu
canım ben zaten demiyormuyum bizim kaptan harika diye..o kadar acil kilo vermem lazım ki ne dersen yaparım ama böyle aç kalınca kilo veremezsin diyorlar çok sinirime dokunuyo işallah öyle bşey olmaz çünkü ben öyle haftada 1 vaya arım kilo verememınsallah canım madem bu surecı ıkılı seans olarak gecırelımm zatenm dıger kızlarada ozel bı seans duzenlıcemmmyalnıs ben ıycene dıyetısyen moduna gırdımm
ama napımm en az kendım kadar sızınde ıncecık olmanızı ıstıyomm ve ay bı an onceee ıncelınde gıdın basımdannnn sız ıncelın bende bırakcam zaten bu ısı elımı etegımı cekıcemmm
canım boyum 165cm kilom ne yazık ki 78 doğum yılım 1985
canım ben zaten demiyormuyum bizim kaptan harika diye..o kadar acil kilo vermem lazım ki ne dersen yaparım ama böyle aç kalınca kilo veremezsin diyorlar çok sinirime dokunuyo işallah öyle bşey olmaz çünkü ben öyle haftada 1 vaya arım kilo veremem
delııısununda bende çoklu msj yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?