merıspek bel cevrenın kac cm oldugunu bılıyomusun tatlımmm
canım ben kpss döneminde hep oturdum ve uyumamak için geceleri çok yedim.sınav bitince boşluğa düştüm ne bulursam yiyordum.öyleki tatlı yiyip sonra acı yiyordum.hele bişeyler izliyorsan o bitne kadar deli gibi atıştırıyordum.gece kalkıp yemek yediğim çok oldu.tatlıya doaymıyordum ve tatlı iyice acıktırdığı için sonra tuzlu bişeyler yiyip bastırıyordum.anlıyacağın saçma sapan sadece yemek yemek üsütne kurulu bi düzenim vardı
heyyyyy ben de yapmıştım o diyeti ve memnun kalmıştım beraber yapalım mıııııı???günaydın kızlar bugün itibariyle kuşan diyetine başlıyorum.sabah 1 dilim ekmek,peynir yedim.öğlen 1 simit 1 ayran var.akşamada haşlanmış tavuk göğsü ve salata yiyeceğim.daha önce bu diyeti yapmıştım hem aç kalmamıştım hem de güzel kilo vermiştim.tabi haftaya pazara ne olacağını göreceğim.
gunaydın hanımlarrr
bugun sabah yenı bı fıkırle uyandımm tabee bu sızın ıcınde yenı bı gun demek yılbasına kadar profesyonel bı zayıflama donemıne gırıyoruz sımıden soylım onumuzdekı 4 hafta cok cıdddı ve sıkı gecıcek bunun ıcın ılk etapda boyunuzu yasınız tam kılonuzu ayda ne kadar kılo vermek ıstedıgınızı bılmem gerekıyo bunun la ne mı yapıcaz hepınıze kendınıze aıt olan cızelgeler haftalık kılo hedeflerınızı gosteren cızelge gunluk ne kadar kalorı yakmanızı yada almanız gerektıgını gosteren cızelge ve kılo takıp takıp cızelgenızı bıreysel olarak hazırlayıp ozelden msj atıcam hedef kılonuza ne zman ulasacagınızıda gosteren bı tarıhde olucekk ama bu plot uygulama ılk 4 hafta sıkı bı sekılde gecıcek ve herkes uymak zorunda sımdıden bunun anlasmanısını yapalımm ve her hafta sonu cızelgenızı yenılıycem yıne sıze gonderıcemm hedefe ulasıp ulasamamak tamamen sızın elınızde olucek benım cok hosuma gıttı varsayımlarla degıl tamamen hesap kıtap uustune kurulu olcek he ben bunu bı sıtede buldum kendınızde takıp edebılrısınız ama bunu benım gozetımımdede yapabılrısınız tercıh sızın takım olarak boyle bı uygulamaya varmısınız yokmusunuz onu bılmem gerekıyo ılk etapda sona ıse sızden bıreysel bılgılerınızı ozelden msjla alıp gerısını halletmekk kalıyooo hadı bakalım canlarımmm 4 hafta da ıncecık olamaya hazırmısınız ulennn
kızlarr ben geldmmm .
make nasılsınz nasıl gidiyor uğrayamıyorum pek kilomu söylemeye gelemedm ama doğru hala 68 im ..
ama ynede mutluyum diyet yapamadım doğru drüst bayramdan beri yiyorum ama hiç kilo almıyorum . pazartesi güzel bi diyete başlamaya karar verdim rezene beşibiyerde ve yeşil çayımı aldım . sütümü aldım . başlıyorum inşallahh
heyyyyy ben de yapmıştım o diyeti ve memnun kalmıştım beraber yapalım mıııııı???
ben hazırımmmmmmmm, bana da çizelgeeeee
boy:1,63 kilo:60,4 1978 doğumluyum , bel çevrem:73 cm ayda 3 kilo versem zilleri takar oynarım başka ne diyimmm
nerdesin gizemmmm , hadi artık başla diyete bak kaptan çok kararlı hımmmm
sen kımsın tanıyamadımmmkız senın sacını cekerım bakkk nerdesın sennn heee sıskooooo
canım benim hadi başlayalımmmbaşlıyorum inşallah bu hafta hatta merisle senin yapcağın diyet hoşuma gtti . biraz daha anlatrmısın bana onu sizinle bende başlıyım
6-7 yıl önce yapmıştım 15 günde 6 kilo vermiştim bu diyetle , o zamana kadar hep mayo giyerdim , 55 olunca kırmızı bikini giymiştim ahhhhhh ahhhhhhhhh bu yazda giyicemmmmsağol cumbocum . siz başlıyomusunz . bende başlıyım bari bu hafta hadi hayrlısı .
siz yaptınızmı daha önce ? sonuçlar nasıldı ?
bizim kardeş takımdaki zalimi en son 72 olarak görmüştm şimdi baktm 63 fln yazıyo çok şaşrdım hakkaten nasıl vermiş bu kadar kısa zamnda make sen tanıyosun onu neler yapmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?