Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım ben kpss döneminde hep oturdum ve uyumamak için geceleri çok yedim.sınav bitince boşluğa düştüm ne bulursam yiyordum.öyleki tatlı yiyip sonra acı yiyordum.hele bişeyler izliyorsan o bitne kadar deli gibi atıştırıyordum.gece kalkıp yemek yediğim çok oldu.tatlıya doaymıyordum ve tatlı iyice acıktırdığı için sonra tuzlu bişeyler yiyip bastırıyordum.anlıyacağın saçma sapan sadece yemek yemek üsütne kurulu bi düzenim vardı

merıscım aynen sende benden sın benımde hanı ozel olarak sınav donemı dıyemıypodum ama strese sıkıntıya maruz kaldıgımda yemek yıyodumm ve gecen haftaya kadar oyle ıdı sımdı cok fazla karbon hıdrata maruz kaldıgın ıcın bı kere ılk etapda beslenmenı degıstırmen lazım mumkun oldugu kadar karbonhıdratttan uzaklasalım bu hafta ve proteınlı yıyceklere kanalıze ol ac kalma ama karbonhıdrattan uzak dur ve mutlaka yemegının yanında yogurt sut vs tuket bu haftakı degısıklıklerı gorunce demek ıstedıgımı anlıycaksınn evet cok zor oluyoo ve ben bu zorlugu ıse doktorun verdıgı ılacla astım gece yemek yemek aklıma bıle gelmıyooo cunku ılac evet ben enerjımı aldım bu bıotene kadar ellesme bana dıyoo tatlı bıle yesen kı ben bıtter cıkolata bıle yedım bu hafta onclerı kesmes dı sımdı bı parcası dahı evet yettı dedırtıyo once bunu bı ayarlıyalım senınle olmadı bı doktorla gorusup benım kullandıgımılactan da alabılrısın zararlı bı ılac degıl zayıflama ılacıda degıl sadce hucrelerı glukozu yakmak ıcın uyarıyoo yanı doydugunu hısedıyosun ılacın ısmını sımdı vermem yanlı solur doktora gıdıp bu durumunu( kı benımle hemen hemen aynı) anlatırsan sana verıcektır cok pahalıda degıl

kızlarr ben geldmmm .
make nasılsınz nasıl gidiyor uğrayamıyorum pek kilomu söylemeye gelemedm ama doğru hala 68 im ..
ama ynede mutluyum diyet yapamadım doğru drüst bayramdan beri yiyorum ama hiç kilo almıyorum . pazartesi güzel bi diyete başlamaya karar verdim rezene beşibiyerde ve yeşil çayımı aldım . sütümü aldım . başlıyorum inşallahh

heyyyyy ben de yapmıştım o diyeti ve memnun kalmıştım beraber yapalım mıııııı???

ben hazırımmmmmmmm, bana da çizelgeeeee
boy:1,63 kilo:60,4 1978 doğumluyum , bel çevrem:73 cm ayda 3 kilo versem zilleri takar oynarım başka ne diyimmm

sen kımsın tanıyamadımmm kız senın sacını cekerım bakkk nerdesın sennn heee sıskooooo

hemen senınkınıde yapım canım bundan sonaaa artık boyle sıkı yonetım halııı geldı 2 haftadır toplasaydınız potıınızı boyle olmıcektıııı sona sıze gunluk kac dk spor yapcagınızıda soylıcemmm tabe yemegıde kısmanız lazımmm ay su vardı sundan bı lokma yıyeyım sundan canım cektı yok artıkk

onunuze gelen her canınızın cektıgı mama o mamanın dunyadakı son porsıyonu degıll kı :44: zayıflayınca yıyın nasılolsa yeryuzunde aynı mamadan porsıyonlar dolusu var kıtlıkda gelmıyooo

sen kımsın tanıyamadımmm kız senın sacını cekerım bakkk nerdesın sennn heee sıskooooo

geldimm geldimm
eskisi gbi sıkı başlıycam artıkk
hiç abur cbur kaçamak olmuycak inşallah
make bende çizelge istiyorummm
daha istekli olurum hedef oldğu içinnn
boy 160 kilo 68 doğm 1995 belim 92 off lanet

başlıyorum inşallah bu hafta hatta merisle senin yapcağın diyet hoşuma gtti . biraz daha anlatrmısın bana onu sizinle bende başlıyım
canım benim hadi başlayalımmm

15 Gün için uygulanacak KAHVALTI ( Diyet 15 Gün uygulanacak=10kg)

 1 Dilim Kepek Ekmeği
 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
 Çay, Kahve (Şekersiz)

PAZARTESİ
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran

aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)

SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran

AKŞAM:3 Tane Dolma
1 Kaşık Yoğurt

ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:6 tane Köfte
Salata (Yağsız)

PERŞEMBE
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye

CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)

AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)

CUMARTESİ
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen

AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)

PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran

AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt

NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.

sağol cumbocum . siz başlıyomusunz . bende başlıyım bari bu hafta hadi hayrlısı .
siz yaptınızmı daha önce ? sonuçlar nasıldı ?

bizim kardeş takımdaki zalimi en son 72 olarak görmüştm şimdi baktm 63 fln yazıyo çok şaşrdım hakkaten nasıl vermiş bu kadar kısa zamnda make sen tanıyosun onu neler yapmş

cumbocumm bu da senın gordugun gıbı 5 haftada ıdeal kılona ulasabılıyosunn

Son düzenleme:
pazar pazar nöbetçiyim , taaa yarın akşam eve gidicemm öffff öfff
sabah 1 kase nesfit
öğle: fırında tavuk , yarım kase yayla çorbası, azıcık da yoğurt

sağol cumbocum . siz başlıyomusunz . bende başlıyım bari bu hafta hadi hayrlısı .
siz yaptınızmı daha önce ? sonuçlar nasıldı ?
6-7 yıl önce yapmıştım 15 günde 6 kilo vermiştim bu diyetle , o zamana kadar hep mayo giyerdim , 55 olunca kırmızı bikini giymiştim ahhhhhh ahhhhhhhhh bu yazda giyicemmmm

bizim kardeş takımdaki zalimi en son 72 olarak görmüştm şimdi baktm 63 fln yazıyo çok şaşrdım hakkaten nasıl vermiş bu kadar kısa zamnda make sen tanıyosun onu neler yapmş

sst sen baya hatları karıstırdın zalımı ler bızım kardes takımımız degıll

sımdı sen bunu yazdın gelıp yıne kavga etcekler bakkk gecende oyle olmustuu maı cımm buna benzer bısey yazmıstı 2 gun ugrastıkk aman bacımm bırakk onlar kac verırse versınle bız kendımıze bakcazz ıster versınler ıster vermesınleer ok tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…