Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gız3mmm senınkınıde yapcemmm ama bı sıgara ıcım bı cay koyayım ocaga merıs nereye kayboldu ayaoll

asl35 hosgeldın tatlımmm

Bireysel Derece Listesi - 163. Etap - 2 Temmuz 2010
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?

1 . dilekruzgar ( 17,4 / 22,45% ) ~ 04.09.2009
2 . hasretim34 ( 15,4 / 19,37% ) ~ 01.05.2009
3 . yarisci ( 15,0 / 18,75% ) ~ 27.02.2009
4 . pregant ( 17,0 / 18,68% ) ~ 08.01.2010
5 . aeben ( 13,0 / 17,81% ) ~ 23.05.2008
6 . aydasu ( 12,6 / 16,58% ) ~ 09.05.2008
7 . LeyL35 ( 12,7 / 16,18% ) ~ 15.02.2008

1. DİLEKRÜZGAR BENİM BİLİYO MUSUNUZZZZ???

ayyyyyyy bin kere maşallahhhh canımmmm nasıl verdin tatlımmm valla dicek bişiler bulamuyorumm süpersinnnnnnn

82 ile diyete başlamıştım 78 lerde falan 4. Takımda yarışıyordum 60lara inince saldım biraz 55 falan unuttum , işyerimde yoğun bir yere verdiler giremedim pek nete ve diskalifiye edildim , çok fazla izin istiyordum falan filan tabii 59 olmuştum geri dönmedim
ama tatilden 64 le dönünce cuuuppp yine kknın sevecen kollarınaaaaa:)))
ama bu sefer 55 bile olsam korumak için giricem nete

oyyyy süper fikir canımm süpersinnn tabi bende varımm sonuna kadarr

makecim hoş bulduk aayyy bn size çok imrendim ne güzel canlandınız kardeş takımdan olarak benide 4 haftalığına aranıza alırmısınızhele bu kişiye özgü çizelge filan insanı çok motive ediyo canım bende artık bişeyler yapmam lazım yılbaşına 5 kilo eksik girmek hedefim ne dersin

ayyyyyyy bin kere maşallahhhh canımmmm nasıl verdin tatlımmm valla dicek bişiler bulamuyorumm süpersinnnnnnn
sağol canım , doğum sonrası kilolardı canım 8 ayda gittiler ama zor oldu emziriyordum da bir yandan , hoşş hala emziriyorum , bu kadar diyete rağmen gitmedi sütüm :)))
feci depresyona girmiştim ama kilolarım yüzünden salak salak insanlar yeni doğum yapmışım 'bu ne hal dana gibi olmuşsun ' demişlerdi
en çok da dah oğlum 3 aylıktı annemin bir komşusu ağlatmıştı beni: Yazlıktayız eşim hergün sabah-akşam balık tutmaya gidiyor ben de söyleniyorum bizimle ilgilenmiyor diye ,kadın ne dese beğenirsiniz şu haline bak dana gibisin dua et başka kadınlara gitmiyor
ağla ağla içim dışıma çıkmıştı valla

canım benım aramıza alırmısınız nasıl bı soz zaten aramızdasınızzz sadce lıstelerı 9 takım olarak yapıyoruz kardes takımız bılıyosun herzman soyluyorumm her zman buraya gelın bız de oaraya gelelım bayram oncesı gıbı kızlarr tabıkı sanda cızelge yaparımmm

hatta sızın takımdada baslatalım bu uygulamayı tatlım emınım orasıda canlanıcakk bak 2 haftadır bızımkılerın potısı yenı kalktııı sızınkılerde kalkcak ama yıne ve yıne soyluyorumm aramızdasınızzz tamammm

a a nasıl bi kadınmş o ya insan nasıl böyle bişey demeye hak blur kendinde anlamıyorum .
morel vereceklerine nasıl konuşuyolar allahm yaa.

yuh gerı zekalı kadın bu boyle soylenırmıııııı hıcc belden asagı vurmak olmus buuu pıs kadınn :76:

makee senin tarçınlı sütü deniyorum tadı baya hoş insallah iştahımıda keser sennki gbi ama tadı harika bence bn tarçını çok seviyorum zaten

a a nasıl bi kadınmş o ya insan nasıl böyle bişey demeye hak blur kendinde anlamıyorum .
morel vereceklerine nasıl konuşuyolar allahm yaa.

dımııı moral vermısı lazım dımıı aynen aranızdan bırı kacamak yaptıgında aaa nolcek yarın erıtırsın dedıgınız gıbı canak tutsun dımıı ama densız ve patavatsızmıs o baska konuuu

bende bundan sona sana sısko demeyı planlıyorum

makee senin tarçınlı sütü deniyorum tadı baya hoş insallah iştahımıda keser sennki gbi ama tadı harika bence bn tarçını çok seviyorum zaten

gecende farması yede verdım aynı tarıfıı afıyet olsun canımm salep gıbı oluyo dımııı afıyet olsun

hakkettim galibaa :18:

asl cım boy kılo dogum yılın ve bel olcunu ver senınde cızelgenı yapımm tatlımmm ıkı takımıda ıncecık ıstıyom acıkca soylım sısman kalanla arkadaslık etmem ben ıstemem yanımda sısko hatunnn sona kıskanclık cıkar aramızdaa o yuzden herkes zayıflıcekkk

jnazz nerelerde onuda özledimm ya çok ilgiliydi oda bizimle sağolsunn =)
çokta güzel kilo vermiş maşallahh 71.9 olsam sevinirm diyodu bi aralarrr 68.8 olmş maşallah cnm benmm

bende aynı canım deprasyona girerek başladım kilo vermeye çok şükür gidiyolarr ama maşallahın varrrr canımm
ayyyy o ne biçin kadınnmılş öyleee deli etmişş seni yaaa kaçık kadın ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…