Bireysel Derece Listesi - 163. Etap - 2 Temmuz 2010
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?
1 . dilekruzgar ( 17,4 / 22,45% ) ~ 04.09.2009
2 . hasretim34 ( 15,4 / 19,37% ) ~ 01.05.2009
3 . yarisci ( 15,0 / 18,75% ) ~ 27.02.2009
4 . pregant ( 17,0 / 18,68% ) ~ 08.01.2010
5 . aeben ( 13,0 / 17,81% ) ~ 23.05.2008
6 . aydasu ( 12,6 / 16,58% ) ~ 09.05.2008
7 . LeyL35 ( 12,7 / 16,18% ) ~ 15.02.2008
1. DİLEKRÜZGAR BENİM BİLİYO MUSUNUZZZZ???
gunaydın hanımlarrr
bugun sabah yenı bı fıkırle uyandımm tabee bu sızın ıcınde yenı bı gun demek yılbasına kadar profesyonel bı zayıflama donemıne gırıyoruz sımıden soylım onumuzdekı 4 hafta cok cıdddı ve sıkı gecıcek bunun ıcın ılk etapda boyunuzu yasınız tam kılonuzu ayda ne kadar kılo vermek ıstedıgınızı bılmem gerekıyo bunun la ne mı yapıcaz hepınıze kendınıze aıt olan cızelgeler haftalık kılo hedeflerınızı gosteren cızelge gunluk ne kadar kalorı yakmanızı yada almanız gerektıgını gosteren cızelge ve kılo takıp takıp cızelgenızı bıreysel olarak hazırlayıp ozelden msj atıcam hedef kılonuza ne zman ulasacagınızıda gosteren bı tarıhde olucekk ama bu plot uygulama ılk 4 hafta sıkı bı sekılde gecıcek ve herkes uymak zorunda sımdıden bunun anlasmanısını yapalımm ve her hafta sonu cızelgenızı yenılıycem yıne sıze gonderıcemm hedefe ulasıp ulasamamak tamamen sızın elınızde olucek benım cok hosuma gıttı varsayımlarla degıl tamamen hesap kıtap uustune kurulu olcek he ben bunu bı sıtede buldum kendınızde takıp edebılrısınız ama bunu benım gozetımımdede yapabılrısınız tercıh sızın takım olarak boyle bı uygulamaya varmısınız yokmusunuz onu bılmem gerekıyo ılk etapda sona ıse sızden bıreysel bılgılerınızı ozelden msjla alıp gerısını halletmekk kalıyooo hadı bakalım canlarımmm 4 hafta da ıncecık olamaya hazırmısınız ulennn
sağol canım , doğum sonrası kilolardı canım 8 ayda gittiler ama zor oldu emziriyordum da bir yandan , hoşş hala emziriyorum , bu kadar diyete rağmen gitmedi sütüm :)))ayyyyyyy bin kere maşallahhhh canımmmm nasıl verdin tatlımmm valla dicek bişiler bulamuyorumm süpersinnnnnnn
makecim hoş bulduk aayyy bn size çok imrendim ne güzel canlandınız kardeş takımdan olarak benide 4 haftalığına aranıza alırmısınızhele bu kişiye özgü çizelge filan insanı çok motive ediyo canım bende artık bişeyler yapmam lazım yılbaşına 5 kilo eksik girmek hedefim ne dersin
sağol canım , doğum sonrası kilolardı canım 8 ayda gittiler ama zor oldu emziriyordum da bir yandan , hoşş hala emziriyorum , bu kadar diyete rağmen gitmedi sütüm :)))
feci depresyona girmiştim ama kilolarım yüzünden salak salak insanlar yeni doğum yapmışım 'bu ne hal dana gibi olmuşsun ' demişlerdi
en çok da dah oğlum 3 aylıktı annemin bir komşusu ağlatmıştı beni: Yazlıktayız eşim hergün sabah-akşam balık tutmaya gidiyor ben de söyleniyorum bizimle ilgilenmiyor diye ,kadın ne dese beğenirsiniz şu haline bak dana gibisin dua et başka kadınlara gitmiyor
ağla ağla içim dışıma çıkmıştı valla
a a nasıl bi kadınmş o ya insan nasıl böyle bişey demeye hak blur kendinde anlamıyorum .
morel vereceklerine nasıl konuşuyolar allahm yaa.
makee senin tarçınlı sütü deniyorum tadı baya hoş insallah iştahımıda keser sennki gbiama tadı harika bence bn tarçını çok seviyorum zaten
dımııı moral vermısı lazım dımıı aynen aranızdan bırı kacamak yaptıgında aaa nolcek yarın erıtırsın dedıgınız gıbı canak tutsun dımııama densız ve patavatsızmıs o baska konuuu
bende bundan sona sana sısko demeyı planlıyorum
gecende farması yede verdım aynı tarıfıı afıyet olsun canımm salep gıbı oluyo dımııı afıyet olsun
sağol canım , doğum sonrası kilolardı canım 8 ayda gittiler ama zor oldu emziriyordum da bir yandan , hoşş hala emziriyorum , bu kadar diyete rağmen gitmedi sütüm :)))
feci depresyona girmiştim ama kilolarım yüzünden salak salak insanlar yeni doğum yapmışım 'bu ne hal dana gibi olmuşsun ' demişlerdi
en çok da dah oğlum 3 aylıktı annemin bir komşusu ağlatmıştı beni: Yazlıktayız eşim hergün sabah-akşam balık tutmaya gidiyor ben de söyleniyorum bizimle ilgilenmiyor diye ,kadın ne dese beğenirsiniz şu haline bak dana gibisin dua et başka kadınlara gitmiyor
ağla ağla içim dışıma çıkmıştı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?