Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hazır cogunuz onlıne ken hemen 1 takıma bı gorev verım bayram oncesıde aynısını soylemıstım ama bu kez baska bısey yapalımm

kızlar 9 takıma sık sık gıdıppp onları durtunnn baska takımlara degıl bak 9 takımın kızlarını durtun kaldırsınlar artık potıslerınıııı

jnazz nerelerde onuda özledimm ya çok ilgiliydi oda bizimle sağolsunn =)
çokta güzel kilo vermiş maşallahh 71.9 olsam sevinirm diyodu bi aralarrr 68.8 olmş maşallah cnm benmm

bu hafta ev tasıyo jnaz canımmm ya sormaa ne guzelll bı coztu pır costuu jnazım

geldim canım çok teşekkür ederim...boyum 163 kilom 75 yaşım 35 inş. bu sefer olacak artık 60 lı rakamları görmek istiyorum herkes en kısa zamanda hedefine ulaşsın dileğim

canımmm senınkınıde hazırlıcemmm tamamm ama yasın degılde dogum yılını be bel olcunude yazarmısınn

cızelgelerı herkese acık konuma gecırdım kızlar artık lıstemde olmaynalrda gorebılcek ozel ayarda ıdı

bugun ne yedıgıme gelınce sabah 1 dılım ekmek az domates 3 catal peynır 2 zeytınn ve doydumm

oglen ıkı mandalın

ıkındı bır kocaman elma kesın 200 gram vardıı cok buyuktuu

aksam da 1 porsıyon kuru patlıcan ve kabak dolması yedım 3 kasık yogurtla benım gıcık ablam yıne cıkolata almıs gelmıs bıde 1 tanesınde 22 kalorı var dıyoo hahh yememm az once dolabı ac kapa yaptımm neysekı canımıstemıyo dunde annem gelmıs kucuk cıkolatalardan verdı 3 taneee bıde rafıma koymus goıtmıs bugun baktım orda aldımmm elıne tutusturdumm yemem ben dedım sen bana ıyılıkmı yapıyon dedımm 100 kılomu olım yanı dedımm ben yemedıkce mılletınde yedıresı gelıyoo ha sahı ben bugun 1 tanede muz yedımm

merıspek bu senın hesaplaman canımmm

canım süper yaa.nisanda 56 kiloyu görmek bu hayallerimin bile ötesinde

6-7 yıl önce yapmıştım 15 günde 6 kilo vermiştim bu diyetle , o zamana kadar hep mayo giyerdim , 55 olunca kırmızı bikini giymiştim ahhhhhh ahhhhhhhhh bu yazda giyicemmmm

bende 6 kilo civarında vermiştim

Son düzenleme:
slmmm kıslarrr kolay gelsin makecim banada yaparmısınn 165 boy 76 kilo 1987 dogum tarihi bel 99 şimdiden çokk çokkk tşklerrrr

günaydın kaptancığımmm.. naaaberrr.. ben seni çoookkk seviyommm biliyon demiii...
forumun en başarılı, en dobra, en çıtır, en güzel ve en en en güzel herşeyi kaptancığımmm benimmmmm....:78:
benim şeyimi de hesaplar mısın...
benim kilom 60:18:
doğum tarihim 9 kasım 1987
boyum 165 cm
tam göbüşümün ölçüsü 78 cm... ama bu hap aşırı şişiriyo.... haptan önce 73 cm idi... şu an iğne batırsan patlıcak gibi şişkin ve de gerginim...:78:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…