Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar yarın yapsam olurmuu sınırım tepeme cıktı ablam yuzundenn yaaa
tabi canım ne demek ne zaman müsait olursan tatlımmm tşklerrrr canımmm kaptanım benimmmmm
gunaydınnnn bayan sıskolarrrr

sımarıklıgım ustumde bugunnnnnnnnn

aaaaaa bana günaydın yok muuu hehehhheheh ben şişko degilimde hiç alınmıyommmmm

ay ayyy ayyyy ıkı gundur ne cok ıltıfat aldım allahımmm potısım kalktııı tesekkur ederım hersey karsılıklı tatlımmm
sen varyaaa bende dıyom buu yaglama nıyekıne dıyom sona anladım sekercımm tabıkı hesaplıycammm aksama hepsını hazırlamıs olurum tatlımm

tabi canım ne demek ne zaman müsait olursan tatlımmm tşklerrrr canımmm kaptanım benimmmmm

aaaaaa bana günaydın yok muuu hehehhheheh ben şişko degilimde hiç alınmıyommmmm

aksama lıstelerınız hazır olcek canımmm dısaradaydım yenı geldımm su ablama sınır oluyom dolabı bı actım bı suru ıvır zıvır yok meyve suyu yok cıkolata fıstık ezmesııı sınır oldum bı elma kaptım yıne geldım burayaa bana gıcıklıgı var anladım ben

gız3mmm

gızemcım tabloda dogumunu 1992 goruceksın ama benım hesaplama yaptıgım yerde 1995 yoktu o yuzden boyle oldu heheheheh

Son düzenleme:
kızlar ılgılı tablolarınızı ister kaydedın ıstersenın benım foto albumunde takım takıp albumunde bulabılırsınız

soyle bı baktıgımda mart nısanda herkesın ıncecık olması lazımm ahahahah :26: yapabılrımıyız kıı nen

Son düzenleme:
ayyyyy ablaya bakkk yaaa canımm allahım kolaylık versin ama ben bilyorumm ki sen çokk ama çokk azimlisin tekne bile el sürmesssin canımm benimmm

çokkkkk çokkkk tşklerrrr canımmmmm yaşasınnnn martta oglumun dogum günü var ve ben 56 alcammmmmmm yupppiiiiiiiiiiiiiiiii süpersinnnnnn sekerimmmmm emegine saglıkkkkkkkkkkkkk

tşkler canımmmm nasıl kaydetcez bilmiyom ama senin fotolardan bakarız olmassa yaparızzzz yaaa inşşşşşşşşş yani yapcazzzzzzzzzzzz ben martta 56 olmak istiyommm olcam inşş yupppiiiiiiiiiii

tşkler canımmmm nasıl kaydetcez bilmiyom ama senin fotolardan bakarız olmassa yaparızzzz yaaa inşşşşşşşşş yani yapcazzzzzzzzzzzz ben martta 56 olmak istiyommm olcam inşş yupppiiiiiiiiiii

ınsallah canım ınsallah yapıcazz rıca ederımm sızı motıve etmek ıcınn 40 takla atıyom ama sonunda motıve oluyosunuz ve bu bana yetıyoo sekerımmm

ınsallah canım ınsallah yapıcazz rıca ederımm sızı motıve etmek ıcınn 40 takla atıyom ama sonunda motıve oluyosunuz ve bu bana yetıyoo sekerımmm
tşkler canımmm bizim için o taklalar sen bitanesinnn kaptannnn seni çok seviiyorummm kaptanımmmmmm
ben açma yiyen iradesiz bir şişkoyum..
geçmiş olsun zor bi durum dikkat etmelisinnn

cocuk ıstısmarına hayır demek ıcın unıcef 31 aralıga kadar profıllerınızde cızgı fılm kahramanlarının resımlerıne koyarak destek beklıyo bu etkınlık ıcın gerek facebook gerek msn resımlerınızı degıstırererkl cocuk ıstısmarına hayır dıyoruz

tşkler canımmm bizim için o taklalar sen bitanesinnn kaptannnn seni çok seviiyorummm kaptanımmmmmm

geçmiş olsun zor bi durum dikkat etmelisinnn

bende sızı sevıyorum canımmmmmmmm ıyıkı varsınızz

bu arada yılbası ıcın bı aktıvıte yapalımmııı ne dersınız oyle hedıye fılan degıl ama hanı eskıden kart gonderırdıkk

cekılıs yapsak ve herkes cekılıste cıktıgı arkadasına bı kart gonderse ne kadar hos bı nostaljı olur dımıı benım hosuma gıttıı sız nedersınız bılemem

slmmmbugunkü menüm
sabah ekmek sıcacıktı hayır diyemedim valla azdan fazlaydııı yedimm peynir az reçel yumurta 2 zeytin yedimm
arada mandalinn bol su
akşam köfteli küçük kızartmalardan oluşan fırında köfte 4 kaşık yogurt 4 kaşık yedimm
ama akşam tiremisuya benzer bi tatlı yapmıştım ondan küçük dilim yedim
sporlar 5 mil lesilei (68dkk) call(57dkk) 200 mekik tatlıdan dolayı kendimi cezalı hissettim 100 mekik daha çekcem ama felaketimmm karınım yanıyoo bacaklerım titriyo hala ayyy gitsinn şu kilolarrrrrrr

sende iyiki varsın canımmmm
olur canımmm neden olamasın ben varımm bana uyarrrr:98::98::98::98:

afelım hayatım sana ya yedıklerını ne guzel yakmıssınn harıkasın bu hafta 75 kesın olursunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…