tabi canım ne demek ne zaman müsait olursan tatlımmm tşklerrrr canımmm kaptanım benimmmmmkızlar yarın yapsam olurmuu sınırım tepeme cıktı ablam yuzundenn yaaa
gunaydınnnn bayan sıskolarrrr
sımarıklıgım ustumde bugunnnnnnnnn
ay ayyy ayyyy ıkı gundur ne cok ıltıfat aldım allahımmm potısım kalktııı tesekkur ederım hersey karsılıklı tatlımmmgünaydın kaptancığımmm.. naaaberrr.. ben seni çoookkk seviyommm biliyon demiii...
forumun en başarılı, en dobra, en çıtır, en güzel ve en en en güzel herşeyi kaptancığımmm benimmmmm....:78:
benim şeyimi de hesaplar mısın...
benim kilom 60:18:
doğum tarihim 9 kasım 1987
boyum 165 cm
tam göbüşümün ölçüsü 78 cm...ama bu hap aşırı şişiriyo.... haptan önce 73 cm idi... şu an iğne batırsan patlıcak gibi şişkin ve de gerginim...:78:
tabi canım ne demek ne zaman müsait olursan tatlımmm tşklerrrr canımmm kaptanım benimmmmm
aaaaaa bana günaydın yok muuu hehehhheheh ben şişko degilimde hiç alınmıyommmmm
ayyyyy ablaya bakkk yaaa canımm allahım kolaylık versin ama ben bilyorumm ki sen çokk ama çokk azimlisin tekne bile el sürmesssin canımm benimmmaksama lıstelerınız hazır olcek canımmm dısaradaydım yenı geldımm su ablama sınır oluyom dolabı bı actım bı suru ıvır zıvır yok meyve suyu yok cıkolata fıstık ezmesııı sınır oldum bı elma kaptım yıne geldım burayaabana gıcıklıgı var anladım ben
ezgıılknur
kızlar ılgılı tablolarınızı ister kaydedın ıstersenın benım foto albumunde takım takıp albumunde bulabılırsınız
soyle bı baktıgımda mart nısanda herkesın ıncecık olması lazımm ahahahah :26: yapabılrımıyız kıı nen
tşkler canımmmm nasıl kaydetcez bilmiyom ama senin fotolardan bakarız olmassa yaparızzzz yaaa inşşşşşşşşş yani yapcazzzzzzzzzzzz ben martta 56 olmak istiyommm olcam inşş yupppiiiiiiiiiii
ben açma yiyen iradesiz bir şişkoyum..
tşkler canımmm bizim için o taklalarınsallah canım ınsallah yapıcazz rıca ederımm sızı motıve etmek ıcınn 40 takla atıyom ama sonunda motıve oluyosunuz ve bu bana yetıyoo sekerımmm
geçmiş olsun zor bi durum dikkat etmelisinnnben açma yiyen iradesiz bir şişkoyum..
tşkler canımmm bizim için o taklalarsen bitanesinnn kaptannnn seni çok seviiyorummm kaptanımmmmmm
geçmiş olsun zor bi durum dikkat etmelisinnn
bende sızı sevıyorum canımmmmmmmm ıyıkı varsınızz
bu arada yılbası ıcın bı aktıvıte yapalımmııı ne dersınız oyle hedıye fılan degıl ama hanı eskıden kart gonderırdıkk
cekılıs yapsak ve herkes cekılıste cıktıgı arkadasına bı kart gonderse ne kadar hos bı nostaljı olur dımıı benım hosuma gıttıı sız nedersınız bılemem
slmmmbugunkü menüm
sabah ekmek sıcacıktı hayır diyemedim valla azdan fazlaydııı yedimm peynir az reçel yumurta 2 zeytin yedimm
arada mandalinn bol su
akşam köfteli küçük kızartmalardan oluşan fırında köfte 4 kaşık yogurt 4 kaşık yedimm
ama akşam tiremisuya benzer bi tatlı yapmıştım ondan küçük dilim yedim
sporlar 5 mil lesilei (68dkk) call(57dkk) 200 mekik tatlıdan dolayı kendimi cezalı hissettim 100 mekik daha çekcem ama felaketimmm karınım yanıyoo bacaklerım titriyo hala ayyy gitsinn şu kilolarrrrrrr
sende iyiki varsın canımmmm
olur canımmm neden olamasın ben varımm bana uyarrrr:98::98::98::98:
afelım hayatım sana ya yedıklerını ne guzel yakmıssınn harıkasın bu hafta 75 kesın olursunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?