bugunlerde benıı cok sımartıyonuz bak ben dıım sızee potısım kalkcakkk gorceksınızz
kızlarla toplasalım oklersek yaparız guzel bıseylerrr
ama yalanmı bak bizimle ne güzell ilgileniyonnn sıllkeledin hepimizi herkes bu hafta bence kilo verecekkk
inşşş canımmm kıslarda söylesinler fikirlrini:86::86::86::86::86::86::86::86:
elımden gelenı yapıyorum keske soyle guzel bıı degnek olsa elımde herkesı bı anda ıdeal kılosuna ındırebılsem ama yok kııı
ay bende acıkır gıbı oldummm yataga gırdım hemenn
bak sunu ızlıyorum ve hepınıze ızlemenızı tavsıye edıyorumm cızgı fılm ama ıcınde bız sıskolar gıbı bı adam var ızleyın cok sevıceksınız
Mary And Max film izle | film izle, bedava film izle, online film izle
daha kımseden ses yok bı ıkımız kaldıkk bugun takımdaa az once 60 69 topıgınde baya lafladıkk ordakı kızların hepsı sekerı tatlıyı bırakmıs ne guzel ay
tşklerr canımmmm çok saoolll iyiki sen bizim kaptanımıssınnn
ayyy bu saatte çok tehlikelii inşş kolay atlatırsın bi avuç leblebi ye geçer canımm
aaa bakayımm hemen çokk tşklerr
evet canımmm biz kaldıkkk ayyyy ne kadar güzell yaaa maşallah onlara bi bizde bıraksakk ne iyi olur
rıca ederım canımm ama nolru bak gercekten sımarcakkk ayy sız ıyı olmasanız ve nacızane yapmaya calıstıklarımı hak etmesenız benımde ıcımden gelmez kıı sız muthıssınızkı bende sıze layık olmaya calısıyorumm
aska geldıkkk karsılıklııı valla kızlar cok hos ıctıklerı suyu bıle yazıyolar yaa nasıl hosuma gıtttıı
bende artık sabah yuruyusude eklıycem sporuma arada volumu artırıp dusurmek ıyı olur bıde aksam 52 dk bısıklet yaptım sıkılınca bıraktım valla cok zorladımmıı ertesı gun yapmıyomm ondan rahat bıraktım kendımıı
maşallah canımm ekle yürüyüşün de çok faydası var aman dikkat et canımm kendine zorlama ertesi gün heryerin agrıcagına hergün yap 45 olsuntüüüü tüüü maşallahın varr senindeeee
ayyyyyy ayyyy maşallahhhhh maşallahh binlerce kezzzsaol canım hakkaeten bu aralar masallahım var hıc aklıma ekmek gelmıyo bılıyomusun
ay nazr deymesın ayoll
ayyyyyy ayyyy maşallahhhhh maşallahh binlerce kezzz
hep öyle devam etsin inşş canımmm valla ben yiyorum eşime kepek al diyorummm bakalımm artık bende az kepek yiyeyimm degil miii
selam kızlar.bugün çok yoğundum giremedim.hemen size ne yediğimi yazayım dedim(sanki çok bişey yedim de)
sabah:hiçbirşey
öğle 1 simit-1 ayran
akşam 2 etli biber dolması,3 kaşık yoğurt
spor olarak 6 km yada daha fazla olabilir yürüdüm.yarında böyle yürüyeceğim
kızlar bugün merispkn dediği diyete başladım
sabah 1 dlim kepek ekmeği vrdı ama evde kalmamıştı o yzden 4 tane kepekli bskvi yedim
öğlen 1 simit 1 bardak ayran
akşam 2 parça tavuk bol salata yedim
aralarda yarım elma 1 bardak süt 1 bardak 5i1yerde ve 2 tane kuru kayısı yedim bugünlük
ay biraz kendime geldim sanırım .
ohhh beee ne guzelll herkes hem az yıyo hem cok yakıyooo yarın sabah bende yurucemmm sporu degıstırıyom bu hafta kız sevgılun gelcek dıye sen baya hırslandınnn yumurta cıkısa geldı dımıı
aynı diyete bende başladım cnm senin sayende inşallah faydası olur hadi bakalım .
make valla tam çıkışta.ne yapcam bilmiyorum 41 gün kaldı.artık tartıyla kavga eder oldum.valla hiç birşey yemiyorum.aç aç yatıyorum 21 30 dan sonra gece olsada yatsam diye hesaplar yapıyorum.eyyyyyyyyy aşkkkkkkkkk herşey senin için
canım ben bu kuşanın çok faydasını gördüm.işallah sende görürsün mam sakın diyet bitince yeme sonra katmer katmer fazlasını alırsın.allah korusun
saol makecm diyete göre 15 gün . 15 gün aynı bu şekilde devam etcem bakalım inş bi faydası olur . sonra norml diyetime dönerm
kaptan ya senin çıkardğın kilo çizelgelerine göre haftada 1.25 vermek gerekiyo galiba biz 1 kilo zor veriyoruz hatta veremiyoruzz =(=(=( :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?