yok canım ben uzun sürdir diyet modundayım zaten 1 aydır 68 kiloyum iyice oturdu kilom . bayramdan beri yedim ama hiç kilo almamşım . şimdi bu dyetle tekrar başladım ve btince 15 gün sonra yne almam çnkü uzun bii süre daha diyet modunda olcam . bozmaya nyetim yok . bayram falanda yok zaten motivemz düşmicek
cılgın ay bugun benımde bı ara yıne cok kılo almıstım hahah o zman cıktıgım cocuk benı terk etmıstı bende ask acısı ve hırsla 3 ayda nasıl ıncelmıstımm ahahahah o gelmıstı aklıma ama sunu fark ettımm ya yemeyınce oluyo be guzelım cok zor degıll 41 gunn uzun bı zman bak bu surede eger dıkkat edersen 72 yı gormemen ımkansız bak soylım sana 41 gunu ıyı degerlendır
sevglin askere giderken sen kaç kiloydunki canımmay şekerim.benim 70i görmem lazım.ocağın ilk 18 günü hiç birşey yememyi planlıyorum.sadece sıvı.adam askerden geldimi valla beni tanımamazlıktan gelecek.bide artık biz durumun sonuna geldik isteme falan zayıflamak farz oldu.kuzeninin düğünüde 26 hazirandaymış hele o zamana kesin 60ı falan görmem lazım.çok çok dertliyim kızlar yaaaa.bu kilo bu zamana kadar bu kadar dertli olmamıştı.yumurta çok fena geldi.:18::18::18:
ben geldim açılınmnnnnnnnnnnnnn
hoşbuldukkkkk kızlar muhabbete koştum sinirim bozuk telefonum bozuldu elim ayağım herseyim gittiiii
acıllamıcem valla koca totıslı sıkıs ordaaa
sevgulunun gelmesıne ne kadar kaldı sen dahhaa kac kılo verdınn nen senı hızaya sokucem bennn sacını cekıcemm once sana terlık atcem arkandan sısko
aaa gecmıs olsunn telefonda dayanmadı sana desene ayın 15 ıne az kaldı kzuum alırsın bı yensınıı uzulme senden kıymetlımıı aaaa
ocak bası gelecek ip atlıyom yediklerime dikkat ediyommmmm şişko kalmıcak senin karsındaaa gör bakk
yaaa babamın teline kaldımmm eski püskü bişi ne msj yazabiliyom ne bişi abime adanadan aldırcam oda 15 güne gelecek dayanmak zoruyndayımda şimdi tel acılmıyo içinde bi dünya resim vardı benim ne olcek onlarr kıslarrrrrrrr aklım ona takıldıııı
yarın yaparsın sekerimmm ne bilgisi gerekli onları de banada sana söyleyiveremmmm
e canım tamıre ver ne denıyoo o hafıza kartını kurtatırsın ama teldekı ler gıder muhtemelnn
hım boy kılo dogum yılı bel olcunn bukadr ocaga kadar da merıspekde sende eger cıddıye alırsanız 72 73 gorursunuz canım
kızlar acıktım ben yatım barı gece gece kalkıp bısey yemek ıstemıyom ama cok acıktımm off yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?