Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

o zaman seni çok tebrik ediyorum ve azminden hiç birşey kaybetmemeni diliyorum

ay şekerim.benim 70i görmem lazım.ocağın ilk 18 günü hiç birşey yememyi planlıyorum.sadece sıvı.adam askerden geldimi valla beni tanımamazlıktan gelecek.bide artık biz durumun sonuna geldik isteme falan zayıflamak farz oldu.kuzeninin düğünüde 26 hazirandaymış hele o zamana kesin 60ı falan görmem lazım.çok çok dertliyim kızlar yaaaa.bu kilo bu zamana kadar bu kadar dertli olmamıştı.yumurta çok fena geldi.:18::18::18:

aa kaptan sana çemkirmek ne haddime
spor yapamıyorumkii sabah okula giderken yarım saat yürüyorum o kadar. zaten bu hafta regl oldm evdede hareket fln yapamıyorum . haftaya evdeki hareketlere başlarım artık reglm btsinde

sevglin askere giderken sen kaç kiloydunki canımm

dıkkat edersenız kızlar 3 4 aya ıdeal kılonuza ulasırsınız evet uzun bı sure gıbı gozuksede gozunuzde buyumesın verdıkden sona gecen zmanın hıcbısey oldugunu anlıycaksnız ben sıze guvenıyorummm 2011 sısko gecırmeyeceksınız

acıllamıcem valla koca totıslı sıkıs ordaaa
sevgulunun gelmesıne ne kadar kaldı sen dahhaa kac kılo verdınn nen senı hızaya sokucem bennn sacını cekıcemm once sana terlık atcem arkandan sısko

ocak bası gelecek ip atlıyom yediklerime dikkat ediyommmmm şişko kalmıcak senin karsındaaa gör bakk

aaa gecmıs olsunn telefonda dayanmadı sana desene ayın 15 ıne az kaldı kzuum alırsın bı yensınıı uzulme senden kıymetlımıı aaaa

yaaa babamın teline kaldımmm eski püskü bişi ne msj yazabiliyom ne bişi abime adanadan aldırcam oda 15 güne gelecek dayanmak zoruyndayımda şimdi tel acılmıyo içinde bi dünya resim vardı benim ne olcek onlarr kıslarrrrrrrr aklım ona takıldıııı

ocak bası gelecek ip atlıyom yediklerime dikkat ediyommmmm şişko kalmıcak senin karsındaaa gör bakk

ınsallahh canım kapaldıgımız alanı daraltmak lazım ya ben senın cızelgenı yapcektım unutuuumm yarın yapsem kızarmısın bana sımdı aklıma geldı tatlım ama hemen dersen yaparımmm

e canım tamıre ver ne denıyoo o hafıza kartını kurtatırsın ama teldekı ler gıder muhtemelnn

e canım tamıre ver ne denıyoo o hafıza kartını kurtatırsın ama teldekı ler gıder muhtemelnn

hee kartı kurtarırız doğru yta içindekileri zaten bilgisayara attım ben satacam simdi bunu kurtulmak istiyorumda hani satarken içinde resimlerim olmasın dedim tele kayıtlı telefonlarda vardııı hepsi gitsin razıyımmm attığımda adam tamir edince onun eline gecmesin yeter

kızlar acıktım ben yatım barı gece gece kalkıp bısey yemek ıstemıyom ama cok acıktımm off yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…