Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hımmmm yarın verem canım bel ölçümü bilmiyomm mezurada alt katta yarın aksam deyiveerem sana ben bel ölçümü

tamam canım telefon ıcınde uzulme al benımkını verım sana oyy kıyamam sana yaaa benımde hıc telefonla ısım olmuyoo 3 dk fazla telde konusamıyomm oda zorakı 3 dk hemen sıkılıyom bennn

tamam canım telefon ıcınde uzulme al benımkını verım sana oyy kıyamam sana yaaa benımde hıc telefonla ısım olmuyoo 3 dk fazla telde konusamıyomm oda zorakı 3 dk hemen sıkılıyom bennn

saol bidenemmmmm kız o benim askımla tek iletişim kaynağım askımın sesini duymadan naparım mesaj gelmeden ondan ona msj atamadan bi dk duramammm kiii

Son düzenleme:
su iç suuuuu yok yemek falan gecenin on ikisnde yemek mi yenirmişşşş

ay sevgulum yenı geldı evıne yemek yıyodu karsımda msnde bende kapattımm caamm dedım acıktım ben ama yok yemıcem canım yaa ztaen benım tek sorunum su gece yemeklerıı sabah kahvaltısına kadar beklıcem ımm sabahda nefıs kahvaltı yapcermm

ohh ohh süper yemeeee bende acım ama yemiyom yatcem birazdan sabah kalkıp ip atlıcem bel kemeri takıp limonu su içcem sonra kahvaltı etcemmm

saol bidenemmmmm kız o benim askımla tek iletişim kaynağım askımın sesini duymadan naparım mesaj gelmeden ondan ona msj atamadan bi dk duramammm kiii

benım askım Turkıyedeyken bızde msjlasırdık ama artık msjlasamıyoz cok palamız gıdıyoo cunku ondan o gıttıgnden berı telım bıle cok az calıyoo:59
: bıtek bankalar ve reklamlardan baska msj gelmıyoo

ezgı kuzum demın alektırıkler kesıldı annem bı anda cıkmıs gıbı oldum kusura bakma annemmmmmmmmmm

oy kıyamam atarım kıss ben sana msj üzülme sennn ben msjlasmayı severim

canım kusura bakma elektırık kesıldııı net gıttı

kepek mıı aa ılk defa duyuyom ne ıse yarıyo kepek hayatımm
ne demek canım benim sayfamıda eşim kapatmışşsende kusura bakma kepek degil canımm özür kepekli ekmekkkk
istedikten sonra bizim yapamayacagımız hiçbirsey yok canımm bak bana mayısa 55 olmam lazımm en geç sende verirsin yeter ki isteee
ben geldim açılınmnnnnnnnnnnnnn
hoş geldinn tatlımmmm
hoşbuldukkkkk kızlar muhabbete koştum sinirim bozuk telefonum bozuldu elim ayağım herseyim gittiiii
ayyy canımmm geçmiş olsun sıkma canını senden daha mı kıymetli alırsın yakında
kızlar acıktım ben yatım barı gece gece kalkıp bısey yemek ıstemıyom ama cok acıktımm off yaaa
iyi geceler canımmmmmm
allahım kolaylık versin canımmmm şimdi uyu mışıl mışıl sabah yap leziz kahvaltını canımmmm

kepeklı ekmekmıı bende dedım kepek de ne olaaa kii yulaf gıbı bıseymı dedımmmm

kızlarrr ben bide adet olamıyorummmm napıcammmmmmmmmmmmm

ya kzuumm sen ne zman sıgortadan yaralanmaya baslıcan bı doktora gıtsene tatlım ben senın bu adet duzensızlıgın ve kılonla ılgılı hormonel bı sorun oldugunu dusunmeye basladım

adet sokturmek ıcınde maydonozu kaynaz ıc cok ıyı adet soturucuu ben yapıyom gecıkınce

onuncu gün bugün ufak ufak kahverengi akıntılar geliyo geliyo kayboluyo sigorta 30 gün olmadı daha tam zamanlıo örtmen yeni oldum ya gecen aylar yarım yarım ödendi bakimm ne cıkacakkk ilaçda içtim gelmiyoooo:18:

kaptancımmm bende gidiyorum artıkkk k.i.b dikkat et bak yeme az leblebi ve su harici seylerrr ona göreee
iyi gecelerrr

bu durum da kılo ıle ılıskılı oldugunu bılıyomusun ve bugun evlensek cocuk sahıbı olmak ıcın bıle bu kılolardan kurtulmamzı lazım sadce estetık acıdan bakmadan bıde bu yonunden bakarsan emınım motıvasyonun dahada artacaktır

sen dedıgım gıbı maydonoz kuru yap hemen sokturuyo adetı ınternettende arastırabılrısınn

kaptancımmm bende gidiyorum artıkkk k.i.b dikkat et bak yeme az leblebi ve su harici seylerrr ona göreee
iyi gecelerrr

leblebım yokkıı bı tane mandalın aldımm dılımlerı eme eme yıyom yemek yemek yokk anlastıkk artıkkacamak yapan bızden degıldır hahahahha

ıyı geceler hayatımm mcukk sabah gorusuzzzzzzzz

bende yatım artıkkızlar ıyı geelerrr eger yatmazsam bu mandalınde benı kesmez sona sız benı kesersınız

leblebım yokkıı bı tane mandalın aldımm dılımlerı eme eme yıyom yemek yemek yokk anlastıkk artıkkacamak yapan bızden degıldır hahahahha

ıyı geceler hayatımm mcukk sabah gorusuzzzzzzzz

hahhahhhha ne güzelmişşş oo afiyet olsun mandalinin canımmmm byeeee tatlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…