Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sevglin askere giderken sen kaç kiloydunki canımm

canım itiraf ediyorum;tam 91 kiloydum

evet:79::79::79:işte beklediğim cümle.kilolar verilecek ve bu gerçekten zor olmamalı.2011 bekle bizi.incecik hatunlar olacağız.artık bizde beğendiğimiz herşeyi alabileceğiz

hoşbuldukkkkk kızlar muhabbete koştum sinirim bozuk telefonum bozuldu elim ayağım herseyim gittiiii

canım allah yardımcın olsun.çok zor telefonsuzluk.artık benim ayrılmaz parçam oldu.

vah canım kıyamam ben sana.işallah sayılı gün çabuk geçer türkiye'ye gelirde sizde telde bol bol konuşursunuz

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kaptanınız salı gunu ıtıbarı ıle 70.7

kızlar delı gıbı mutlu oldummmm su gece kacamakları olmayınca ne guzel kılolar verılıyooo bıde spor tabıııı

ben bu gazla bu haftayı ınsallahh 70 e yakın bıtırımm ohh ohhh yandan yandannn

tebrik ederim kaptannnn.... çok sevindim senin adına...
sen geri geri geliyon ben ileri ileri 2 haftaya oratada biyerde buluşucaz sanırım...:18:

tebrik ederim kaptannnn.... çok sevindim senin adına...
sen geri geri geliyon ben ileri ileri 2 haftaya oratada biyerde buluşucaz sanırım...:18:

sst nedemek ılerı ılerııı duu bakalım orda daha fazla gelme gerıyeee noldu kuzum sana 57 lerı gormustun oysaaa ılac sıslık yaptı sende herhaldee kıyamam

2 kase yayla corbası ıctım ogleyın az oncede yarım dılım ekmek aarası domates yedımm ve 40 dk bısıklet yaptımm sabah yuruyuse cıkcaktım ya potısımı kaldıramadım bugun kaldı yanı

sabah 1 dlim kepek ekmeği ve baz peynr yedm
öğle 1 simir 1 bardak ayran
aralarda 2 bardak beşibiyerde çeyrek elma çeyrek mandalina yedim
akşam yemeğinde 3 tane küçük etli dolma yicemm kzlarr

merispk canım 91 kiloymşsn o giderken bnce 75 olsan bile aşırı fark etmiş olur o gelene kdr çok şaşırr bnce baya vermişsin ynedee =)

akşam 3 tane etli kçük dolma biraz yoğurt ve kepekli bskvi yedim
yemekten snra yarım elma ve mandalina yedimmm
kızlarr nerelerdesinizzz yahuuu

canım çok terik ederim.senin adına çok sevindim.valla yemeğince gidiyo kilolar.artık gece gündüz yemek yok

2 kase yayla corbası ıctım ogleyın az oncede yarım dılım ekmek aarası domates yedımm ve 40 dk bısıklet yaptımm sabah yuruyuse cıkcaktım ya potısımı kaldıramadım bugun kaldı yanı

olsun yinede spor yapmışsın.

merispk canım 91 kiloymşsn o giderken bnce 75 olsan bile aşırı fark etmiş olur o gelene kdr çok şaşırr bnce baya vermişsin ynedee =)

canım çok teşekkür ederim ama şöyle 70 falan olsam.iyice şaşırsa,mutlu olsa daha ne isterim ki

Son düzenleme:
kızlar bugün yediklerim;
sabah:hiç birşey
öğle:1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmek
akşam:6 tane küçük köfte
6 yada 7 km yol yürümüşümdür

kızlar bugün yediklerim;
sabah:hiç birşey
öğle:1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmek
akşam:6 tane küçük köfte
6 yada 7 km yol yürümüşümdür
6-7 km :2:
çok şaşırıyorum ya süpersin canım benimm .
canım 70 olmasan bile asla kendini üzme bnce 75 91 e göre o kadar azki eminim onada mutlu olacaktır. sonrada o burdayken devam edersin bi süre

kızlar bende aksam yemegı yerıne 2 yemek kasıgı az yaglı patlamıs mısır yedım napım canım cok cektı 200 kalorı cıvarı bısey edıyo yaglısı ee yagsızı daha az kalorı eder dımı sımdıı bı elma yedımm be artık gunu noktaladımm aksam ustu bıde yurudum ben toka almaya cıktım soyle dolandımm sey saclarım uzadıda artık toka aldımkendımeee:76: bu hafta lıstemdekı hedefıme ulasıcam ınsalah olmassa da 200 gram daha vermek benı cok mutlu ettı valla kendıme bı baska guven geldııııı

makee böyle gidersek bnce hepimiz hedeflere uulaşcazzzz
tek isteğim kaçamak yapmamakkkk ama haftasonu anneme gidiyorum ya çok dayanıklı olmam lazm bozmaya nyetim yokk ben çizelgeyide geçtim mart olmasa bile nisan - mayısa kadar incem hedefime inşallahh

ama sen bastan teslım oluyosun tatlım daha haftasonu gelmemıs ama sen sımdıden annendekı mamaları dusunuyosun hayır hedefın bellıı mayıs nısan yokk mart sonuna kadar hedefıne ulas tatlımm

2 3 haftadır zaten gozumden dustunn hadı bıraz azımlen bebegımm sen bence bunu basarısınnn

slmm kıslar bugunkü menüm sabah az yumurta 2 kare peynir 3 zeytinn 2 dilim kadarda ekmek
ara baklava 2 küçük dilimm(dövcem o eşimi benn yaaa)
akşam 1 kaşık kıyma kavurma 6-7 kaşık kadar pilavv 3 kaşık yogurt yarın kase çorba
1 saat yürüyüş 5 mil lesilei(68dkk) call(57dkk) 250 twister ayy heryerim titriyooooo öldümm bennnnnn inşşş o baklava erimiştirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…