bende yatım artıkkızlar ıyı geelerrr eger yatmazsam bu mandalınde benı kesmez sona sız benı kesersınız
ii geceler kıslarerr görüşürüzz
sevglin askere giderken sen kaç kiloydunki canımm
dıkkat edersenız kızlar 3 4 aya ıdeal kılonuza ulasırsınız evet uzun bı sure gıbı gozuksede gozunuzde buyumesın verdıkden sona gecen zmanın hıcbısey oldugunu anlıycaksnız ben sıze guvenıyorummm 2011 sısko gecırmeyeceksınız
hoşbuldukkkkk kızlar muhabbete koştum sinirim bozuk telefonum bozuldu elim ayağım herseyim gittiiii
benım askım Turkıyedeyken bızde msjlasırdık ama artık msjlasamıyoz cok palamız gıdıyoo cunku ondano gıttıgnden berı telım bıle cok az calıyoo :59
: bıtek bankalar ve reklamlardan baska msj gelmıyoo
tebrik ederim kaptannnn.... çok sevindim senin adına...
sen geri geri geliyon ben ileri ileri 2 haftaya oratada biyerde buluşucaz sanırım...:18:
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kaptanınız salı gunu ıtıbarı ıle 70.7
kızlar delı gıbı mutlu oldummmm su gece kacamakları olmayınca ne guzel kılolar verılıyooo bıde spor tabıııı
ben bu gazla bu haftayı ınsallahh 70 e yakın bıtırımm ohh ohhh yandan yandannn
2 kase yayla corbası ıctım ogleyın az oncede yarım dılım ekmek aarası domates yedımm ve 40 dk bısıklet yaptımm sabah yuruyuse cıkcaktım ya potısımı kaldıramadım bugun kaldı yanı
merispk canım 91 kiloymşsn o giderken bnce 75 olsan bile aşırı fark etmiş olur o gelene kdr çok şaşırr bnce baya vermişsin ynedee =)
6-7 km :2:kızlar bugün yediklerim;
sabah:hiç birşey
öğle:1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmek
akşam:6 tane küçük köfte
6 yada 7 km yol yürümüşümdür
makee böyle gidersek bnce hepimiz hedeflere uulaşcazzzz
tek isteğim kaçamak yapmamakkkk ama haftasonu anneme gidiyorum ya çok dayanıklı olmam lazm bozmaya nyetim yokk ben çizelgeyide geçtim mart olmasa bile nisan - mayısa kadar incem hedefime inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?