Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba arkadaşlar, seminer programımız için şehir dışına çıktım, yarın dönücem , sizi takip ediyorum ama cevap yazmaya pek fırsatım olmuyor, diyetim fena değil, sıkı bir diyette yapmıyorum abartmıyorumda, umarım 74 ten daha düşük bir rakam görürüm, görüşmek üzere...

Son düzenleme:
slmm kıslarr nasollsınızz bende ehh şükür menüm tamamlandı ama sporlar daha olmadı sadece 1 saat 15 dkk yürüyüş yaptımm gene gelir yazarımmm şimdilikkk byeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar nasılsınız ay ben uzerınıze afıyet grıp oluyorummm

hhhaaaapsuuuuu eee nedemısler grıp gırdıyse bedene ne mutlu turkum dıyeneee

yedıklerımı soylemıcem bu gun dıyet modunda degıldım ve annem ıyı besledıı kuzu gıbıı :44: neyse yarına toparım ama cok abartmadımm

geçmiş olsunnnn çokkkk yaşaaaaa
afiyet olsun artık yarına

sabah 1 dlim kepek ekmeği braz peynr
öğle 1 kase yoğurt 1 dlim kepek ekmeği
ara yarım mandalina 1 bardak tarçınlı süt
1 bardak yeşil çay
akşam 1 tabak pırasa ve bol salata yedim
yemekten snra 1 havuç 1 salatalık 1 mandalina yedim
bugün 1 saate yakın yürüdüm . 1 saatten fazla spor yaptımm
yarın tartı ne göstercek bakalımm

saol cıcımm ay yatıcem sımdı sıcak sıcak cay ıcım terlım yarına bomba gıbı olım mcuk canımmmmmmm bu ardaaa senın menunde gozumden kacmadııı bu hafta kı kılonu cok merak edıyorumm

iyi uykular canımmm afiyet olsunnn ollll tabii bombaa gibii ohhhhh tşklerr canımmm inşş bu hafta yüzüm güler hiç ümidim yok ama bakalımmmm inşş gülerim 200 gram vrsem bile sevincekk valla

kızlar ben yediklerim;
sabah:hiçbirşey
öğle:1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
akşam:yağsız taze fasulye yemeği
yine 6-7 km yol yürüdüm

kızlar bugün dijital tartı aldım.2010un ankarasında ben hala eski baskül kullanıyordum bu baskülde benimkiyle fark ediyor ama kesin sonucu sabah anlıcam

6-7 km :2:
çok şaşırıyorum ya süpersin canım benimm .
canım 70 olmasan bile asla kendini üzme bnce 75 91 e göre o kadar azki eminim onada mutlu olacaktır. sonrada o burdayken devam edersin bi süre

canım ben özel ders veriyorum.bu hafta hepsinin yazılıları vardı,o yüzden spora gidemiyorum.bende akşam ders verdiğim çocuğun evine kadar yürüyorum.gerçekten çok abartıyorum yürümeyi ama sanki spor yapmazsam kilo veremeyecekmişim gibi geliyor

canım olmaz böyle.kafanda yemeyi bitir ve hedeflerine tam olarak uy.öyle şu zaman bu zaman deme

baklava nedir yaaaa.kaptan biz burda açlıktan ölüyoruz arkadaşlar baklava yiyor.lütfen buna el atalım.canım şaka bi yana yeme öyle baklavalar falan lütfen

işallah canım daha düşük çıkarsın.bence bu yoğunlukta kilo almamanda çok güzel bir gelişme

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.bol bol c vitamini al.

baklava yıyen hanımmmmmmmmm ben bunu gozden nasıl kacırdımm gız3mm kız ben ne dımm ezgıye onun kocısı zorluyooo saka bı yana bu hafta ezgı super gıttı ve yaptıgı sporlar baklavayı ve pılavı gormemezlıkden gelmemı sagladı cunku bu hafta hepnızden daha cok ezgı emek verdı sonuc ne olursa olsun yaptıgı spor ortada ve tartıda degısım olmadas ben sundan emınımkı vucudunda sıkılasma ve ıncelme mutlaka vardııı hııımm ayrıca gız3mmm sen arkadasını ıspıyonlamaya utanmıyomusunn heeee senın sacını cekme vaktı geldııı ben bılıyom elıme gecme once aylar once verıdgın sozu tut bakım sen hanı bu hafta 67 olcem demıstın m.ö ıdı dımı kuzumm

bu arada gız3mmm sana dıyorumm dıger hatunlar sız anlayınn mısalııı yazdım haberınız ola

bu hafta maı yı gormemezlıkdenn gelıcem kızlar ama abarmasına engel olalılım elbırlıgı ıle malum esı askere gıdıcek allah kavustursun hayırlı teskerelerı olur ınsallahh enıstemıızınn maıde once allaha sona bıze emanet artıkk kız tut bogazınıı esın gelene kaadra 100 kılo olcenbasıma allah korusunnn

teocum yoklugun hıssedılıyo canımm cabuk gell olurmuu

jnazım evıne kavustu netı baglanmadı galıbaaa

cumbodan ses yok nobet sonrası zavallım hala yorgunlugu atamadı galıbaa

make cım bugun yedıgın yemeklerı cokkk ayıppp pıs bogaz senııı aaaa pardon kendımede fırca kaymaya baslamısım ehhehehh

az grıp gecırcem musadenızle kızlarr :2: bak vırus bulastırım valla sızede eheheh yalnız allahdan ceneye vurmuyo benım hastalıkk

Son düzenleme:
selam kızlar bu hafta yoğunluktan giremedim bir türlü,,,
bugün yine nöbetçiyim maaalesefff
sabah 60.1 geldim eğer giremezsem beni ekler misinizzzzz???

sabah 1 dlim kepekli ekmek yedim
öğle 1 kase yoğurt ve 1 dlim kepekli ekmek yicem
akşam taze fasulye ve salata yicem
makee sözümü tuttum 67 çıktımm sabahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…