kızlar nasılsınız ay ben uzerınıze afıyet grıp oluyorummm
hhhaaaapsuuuuu eee nedemısler grıp gırdıyse bedene ne mutlu turkum dıyeneee
yedıklerımı soylemıcem bu gun dıyet modunda degıldım ve annem ıyı besledıı kuzu gıbıı:44: neyse yarına toparım ama cok abartmadımm
geçmiş olsunnnn çokkkk yaşaaaaa
afiyet olsun artık yarına
saol cıcımm ay yatıcem sımdı sıcak sıcak cay ıcım terlım yarına bomba gıbı olım mcuk canımmmmmmm bu ardaaa senın menunde gozumden kacmadııı bu hafta kı kılonu cok merak edıyorumm
kızlar ben yediklerim;
sabah:hiçbirşey
öğle:1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
akşam:yağsız taze fasulye yemeği
yine 6-7 km yol yürüdüm
kızlar bugün dijital tartı aldım.2010un ankarasında ben hala eski baskül kullanıyordumbu baskülde benimkiyle fark ediyor ama kesin sonucu sabah anlıcam
6-7 km :2:
çok şaşırıyorum ya süpersin canım benimm .
canım 70 olmasan bile asla kendini üzme bnce 75 91 e göre o kadar azki eminim onada mutlu olacaktır. sonrada o burdayken devam edersin bi süre
makee böyle gidersek bnce hepimiz hedeflere uulaşcazzzz
tek isteğim kaçamak yapmamakkkk ama haftasonu anneme gidiyorum ya çok dayanıklı olmam lazm bozmaya nyetim yokk ben çizelgeyide geçtim mart olmasa bile nisan - mayısa kadar incem hedefime inşallahh
slmm kıslar bugunkü menüm sabah az yumurta 2 kare peynir 3 zeytinn 2 dilim kadarda ekmek
ara baklava 2 küçük dilimm(dövcem o eşimi benn yaaa)
akşam 1 kaşık kıyma kavurma 6-7 kaşık kadar pilavv 3 kaşık yogurt yarın kase çorba
1 saat yürüyüş 5 mil lesilei(68dkk) call(57dkk) 250 twister ayy heryerim titriyooooo öldümm bennnnnn inşşş o baklava erimiştirrr
işallah canım daha düşük çıkarsın.bence bu yoğunlukta kilo almamanda çok güzel bir gelişmemerhaba arkadaşlar, seminer programımız için şehir dışına çıktım, yarın dönücem , sizi takip ediyorum ama cevap yazmaya pek fırsatım olmuyor, diyetim fena değil, sıkı bir diyette yapmıyorum abartmıyorumda, umarım 74 ten daha düşük bir rakam görürüm, görüşmek üzere...
kızlar nasılsınız ay ben uzerınıze afıyet grıp oluyorummm
hhhaaaapsuuuuu eee nedemısler grıp gırdıyse bedene ne mutlu turkum dıyeneee
yedıklerımı soylemıcem bu gun dıyet modunda degıldım ve annem ıyı besledıı kuzu gıbıı:44: neyse yarına toparım ama cok abartmadımm
nerde buranınnn kaptanııııı yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?