Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sabah 1 dlim kepekli ekmek yedim
öğle 1 kase yoğurt ve 1 dlim kepekli ekmek yicem
akşam taze fasulye ve salata yicem
makee sözümü tuttum 67 çıktımm sabahh

senın ısleme mekanızmanı buldum sen durtme ıle calısıyonn aferım san kuzumm nıhayet 67 oldunn demekkı senınle ınatlasmam sacını cekmem senı kendıne getıryooo ay benımde karnım bı agrıyokı sorma gıtsınnn markette gıtcem canım meyve ıstıyoo buz gıbıı ıcım yanı yaff

ne güzel canın başka şeyler istemesinde meyve istesin canımmmm
bnde şmdi sporumu yapcam 1 saate yakın yürüdüm zaten bugn .
bn yılbaşına kadar 65i görcem galibaaa =)=)=)

ne güzel canın başka şeyler istemesinde meyve istesin canımmmm
bnde şmdi sporumu yapcam 1 saate yakın yürüdüm zaten bugn .
bn yılbaşına kadar 65i görcem galibaaa =)=)=)

bende marketten brokolı cornası aldım annem ne kadan az kalorısı varmıs bu corbanın ehehe dunun acısını bugun boyle cıkarcemm 3 tane mandalın yedım banamısın demedı ıcım yanıyo ayoll

bende marketten brokolı cornası aldım annem ne kadan az kalorısı varmıs bu corbanın ehehe dunun acısını bugun boyle cıkarcemm 3 tane mandalın yedım banamısın demedı ıcım yanıyo ayoll

çorba çok kilo verdiriyo valla . mandalinadanda bişey olmaz cnm yaa küççüklerinden yii

ben zaten o buyuklerı sevmıyom ama orda boy ıste herhalde ortası budurrr cunku ıkı tane dah ayıyudmmm

slm arkaadaşlar moralım sıfır çok kötü hissediyom kendimi çünkü triotlar çok çalışıyomuş ve sekerim yüksek çıktı yarın gene test yapılacakk offffffffff offff
dünkü ve bügünkü menüler abrtılmadan yedim spor olarak 1 buçuk saat dün bugun 1 saat 45 dkk
başka yapamam heralde çok ama çokk halsizimmm

ahh canımm geçmiş olsun sıkma canını şimdi herşeyin tedavisi var..ama troitler çok çalışınca zayıflatıyo benim bildiğim çünki benimki çok tembel ama şeker önemli tabi allah acil şifalar versin canım sağlık en önemlisi

kıyamam canım gecmıs olsunn ama uzulme sekrınkonusundada erken ogrenmen daha ıyı olmus hele bı testlerın sonuclansınn ondan sona dıyetınıde hem sekerıne hemde tıroıd durumuna gore yenıden gozden gecırırsın bence gıtmısken dıyetısyenede gıtkı sana daha saglıklı bı dıyet lıstesı versınn

cok optum sankın uzulme kuzumm

1. TAKIM 183. ETAP

makeup ( 71.0/70.5/0.5/0.70)
teodase ( 74.0 /
jnaz ( 68.8 /
giz3mmm( 68.0 /
cumbo( 60,8 /
merıspek( 78.0/
ezgıılknur( 76.6/
mai beyaz( 59.6/

1.TAKIM TOPLAM KILO ( 556.8/

kuzum hosgeldın nasılsın

selam kızlar öncelikle kilomu bildireyim 76.1 kiloyum ama bi süre ankarda olamıyacagım.takip edebileceğimi sanmıyorum o yüzden bana geri dönmek üzere ayrıldı falan derseniz sevinirim eğer öyle bişey olmuyorsa sorun değil.kızlar sevgilimi çok özledim ,çok bunaldım o yüzden yeni yıla kadar gezeceğim.girememe sebebim bu.fırsat buldukça size merhaba derim.sizi çok çok öpüyorum.hepiniz çok fazla kilo verin

canım nereye gidiyosunkii. haftada 1 kerede olsa kilo bildirmek için giremezmsnki boşuna ayrılma canım takımdann

canım ben senı lısteden nasıl cıkarayım bız yolla bırlıkte cıktık mola verıceksen ver donene kadar sabıt gosterrım kılonu gez dolas takımına donn o kılolar gıdıcekk anlasıldımı bastan berı mezun olmadan gıtmek yok tatlım o yuzden 3 hafta kadar gez dolas kafanı dınle bız burdayız tamamı tatlım ama baska bı sorun var ve ayrılmak ıstıyorum dersen onuda bılmek ısterım ama benım yarın elım gıtmezz

1. TAKIM 183. ETAP

teodase ( 74.0 /
jnaz ( 68.8 / 68.8/0.0/0.0%)
giz3mmm( 68.0 /
cumbo( 60,8 /60.1/0.7/1.15%)
merıspek( 78.0/76.1/1.9/2.43%)
ezgıılknur( 76.6/
mai beyaz( 59.6/

1.TAKIM TOPLAM KILO ( 556.8/

sağol kaptan hayırlısıyla yapar gelir inşallah... yarın akşam binecek pazar teslim olacak...

kilom 60 kaptan yaa.. yine artıdayım ama ilacım nbitti bundan sonra daha dikkat derim... kocem gelene kadar zayıflamam lazım...

make kilomu yazdm ama % hesaplamayı blmiyorum
ayrıca artık paylaşılmıyomu bu çizelgeler paylaşım alanında bulamadım bu haftada geçen hadtada :26::26::26:

1. TAKIM 184. ETAP

teodase ( 74.0 / 74.0/0.0/0.0%)
jnaz ( 68.8 / 68.8/0.0/0.0%)
giz3mmm( 68.0 / 67/1.0/1.47%)
cumbo( 60,8 /60.1/0.7/1.15%)
merıspek( 78.0/76.1/1.9/2.43%)
ezgıılknur( 76.6/76.6/0.0/0.0%)
mai beyaz( 59.6/60.0/-0.4/-0.67%)

1.TAKIM TOPLAM KILO ( 556.8/553.1/3.7/0.66%)

makecim bugün diyetisyen kontrolunden geldim. bu ay sadece 2 kilo yağ kaybım olmuş hiç kas kaybım olmamış hayatım . gayet güzelmiş sonuçlar bu aydan itibaren pilatese başlıcam artık 2 kilo daha yağım kalmış sadcece. o da inşallah bu ay gider. şimdi artık bir gün koşu bandı diğer gün pilates olcek çok kocaman öptüm seni bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…