sabah 1 dlim kepekli ekmek yedim
öğle 1 kase yoğurt ve 1 dlim kepekli ekmek yicem
akşam taze fasulye ve salata yicem
makee sözümü tuttum 67 çıktımm sabahh
senın ısleme mekanızmanı buldum sen durtme ıle calısıyonn aferım san kuzumm nıhayet 67 oldunn demekkı senınle ınatlasmam sacını cekmem senı kendıne getıryooo ay benımde karnım bı agrıyokı sorma gıtsınnn markette gıtcem canım meyve ıstıyoo buz gıbıı ıcım yanı yaff
ne güzel canın başka şeyler istemesinde meyve istesin canımmmm
bnde şmdi sporumu yapcam 1 saate yakın yürüdüm zaten bugn .
bn yılbaşına kadar 65i görcem galibaaa =)=)=)
bende marketten brokolı cornası aldım annem ne kadan az kalorısı varmıs bu corbanın ehehe dunun acısını bugun boyle cıkarcemm 3 tane mandalın yedım banamısın demedı ıcım yanıyo ayoll
çorba çok kilo verdiriyo valla . mandalinadanda bişey olmaz cnm yaa küççüklerinden yii
ben zaten o buyuklerı sevmıyom ama orda boy ıste herhalde ortası budurrr cunku ıkı tane dah ayıyudmmm
slm arkaadaşlar moralım sıfır çok kötü hissediyom kendimi çünkü triotlar çok çalışıyomuş ve sekerim yüksek çıktı yarın gene test yapılacakk offffffffff offff
dünkü ve bügünkü menüler abrtılmadan yedim spor olarak 1 buçuk saat dün bugun 1 saat 45 dkk
başka yapamam heralde çok ama çokk halsizimmm
slm arkaadaşlar moralım sıfır çok kötü hissediyom kendimi çünkü triotlar çok çalışıyomuş ve sekerim yüksek çıktı yarın gene test yapılacakk offffffffff offff
dünkü ve bügünkü menüler abrtılmadan yedim spor olarak 1 buçuk saat dün bugun 1 saat 45 dkk
başka yapamam heralde çok ama çokk halsizimmm:4
3:
ahh canımm geçmiş olsun sıkma canını şimdi herşeyin tedavisi var..ama troitler çok çalışınca zayıflatıyo benim bildiğim çünki benimki çok tembel ama şeker önemli tabi allah acil şifalar versin canım sağlık en önemlisi
selam kızlar öncelikle kilomu bildireyim 76.1 kiloyum ama bi süre ankarda olamıyacagım.takip edebileceğimi sanmıyorum o yüzden bana geri dönmek üzere ayrıldı falan derseniz sevinirim eğer öyle bişey olmuyorsa sorun değil.kızlar sevgilimi çok özledim ,çok bunaldım o yüzden yeni yıla kadar gezeceğim.girememe sebebim bu.fırsat buldukça size merhaba derim.sizi çok çok öpüyorum.hepiniz çok fazla kilo verin
selam kızlar öncelikle kilomu bildireyim 76.1 kiloyum ama bi süre ankarda olamıyacagım.takip edebileceğimi sanmıyorum o yüzden bana geri dönmek üzere ayrıldı falan derseniz sevinirim eğer öyle bişey olmuyorsa sorun değil.kızlar sevgilimi çok özledim ,çok bunaldım o yüzden yeni yıla kadar gezeceğim.girememe sebebim bu.fırsat buldukça size merhaba derim.sizi çok çok öpüyorum.hepiniz çok fazla kilo verin
kızlar eşime çanakkale çıkmış... kısa dönem...
1. TAKIM 183. ETAP
makeup ( 71.0/70.5/0.5/0.70)
teodase ( 74.0 /
jnaz ( 68.8 / 68.8/0.0/0.0%)
giz3mmm( 68.0 / 67.0 / 1.0 /
cumbo( 60,8 /60.1/0.7/1.15%)
merıspek( 78.0/76.1/1.9/2.43%)
ezgıılknur( 76.6/
mai beyaz( 59.6/
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 556.8/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?