gız3mmm
make bu sabah tam 66.7 çıktımmmmm .. yani çizelgedeki ilk hedefim gerçekleştiiiiii ....................... çok sevnçliyim ulennnnnn
tebriklerrrr..benimde 250 gr fazlam var çizelgeye göre neler yapıyosun canım diyet adına merak ettim
hımmm anladım canım evet görmüştüm hatta bu diyeti bende denemiştim topik ilk açıldığında ama ben hemen geri aldım moralini bozmayım ama sanki giden sadece suydu bende umarım senin öyle olmaz
make bu sabah tam 66.7 çıktımmmmm .. yani çizelgedeki ilk hedefim gerçekleştiiiiii ....................... çok sevnçliyim ulennnnnn
Ay kızlar ya benim spor yapmam lazım ama evde nasıl yapabilirim yani şu leslie olayını bilen varsa bana bi yardımcı oluvurse..
demekkı lıste bıze gerceklerı gosterıyomus hemı kuzumm demekkı dıkkat edersek her hafta lıstedekı hedef kıloya ulasabılırız cok cok tebrık ederım senıı aferımm
o zman sunu netlestırelımm lıstesı olmayan kızlar var ozellıkle 9 takım dan bıze katılan kızlarr eger ısterlerse aynı lısteyı onlarada yaparımm
dogum yılı ( yıl lutfen ) boy kılo bel cevresı bana ozelden msj atsınlar onların kınıde yapalım ozelden dıyorum cunku karısıklık olmasın sona takıp edımm ok tattlıslarrr
ay sıtede sorun var cok yavas
merak ettim bile inşş güzel kilolar verirsin güzel haberlerini bekliyommmgünaydın hanımlarrrrr.......ay nolmuş böyle akşam akşam kaynamış burası bak kıskandım ben erkenciyim çocuklar sabahcı eşim erken gidiyo o yüzden erken yatıyorum.
bugün tam gaz başladım diyetime yağsız tost la kahvaltımı yaptım evimi toparladım şimdi lesli bacımla yürüycez biraz
kızlar bi diyet uyguluyorum süper yaaa çok hoşuma gitti geçtiğimiz hafta 1 kilo vermişim dün biraz kaçırdım ama bugün tekrar başladım eğer bu haftada verirsem süper ötesi öyle diyim yaniii
merakkkk edin anammm:cuma söylerim hangi diyet olduğunu
oh ne güzelll motive hep yüksek olsunnnn tartıya can sıkma derimm benimde öyle fazla çıkıyorumm yafff make beni dövcek valla inş takımdan aatmas benigünaydın bayanlar akşam sohbetler edilmiş filmler izlenmiş ohhh ohh..
Walla dünden beri çok motiveyim. Ama sabah tartı yine canımı sıktı benim ya yine 1 kilo almışım noluyo bana yaa anlayamadım. Make cım tuz azalt demişsin ama zaten tuz kullanmıyorum ki..
dün akşama kadar akşam yemeklerinide kesmiştim ama bir etkisi olmadı bana.
Yaa ezgicim şu leslie yi nasıl indiriyorsun ben indirdim ama açamıyorum bu işin sırrı nedir banada bi el atın. Şimdi kendime birde kilo çizelgesi yapacam bakalım motivasyonnnn motivasyonnnnn
ohh ne güzelll kahvaltı güzelmiş inşşş sonrasıda güzel olurgünaydın bacılar ve boğalar
kahvaltım kepek ekmekli yagsız tost ,6 tane zeytin,1 bardak kayısı aromalı form çayı,lmonlu ılık su ve göbek marul
öpüldünüz hepiniz bay
ayyyyyyy maşallahhhhh çok sevindim senin adınamake bu sabah tam 66.7 çıktımmmmm .. yani çizelgedeki ilk hedefim gerçekleştiiiiii ....................... çok sevnçliyim ulennnnnn
slmmmmmmmm canımmmmselam herkese...
canım o pragla kesin açılır sen onu bi dene derim başka bi sorun yoksaAy kızlar ya benim spor yapmam lazım ama evde nasıl yapabilirim yani şu leslie olayını bilen varsa bana bi yardımcı oluvurse..
kızlar ben geldim derse girmeme yaım saat var napıyonuz bakimmm bu teyzeler öldürcekler ben 50 yasından sonra bilg öğrenmeye çalısıyolarrrrr:90:
ogrenmenın yasımı olurmus sen onlara chat nasıl yapılır onu ogret zatııı onu ogrenmey gelmıslerdır onlarrr hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?