Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tebriklerrrr..benimde 250 gr fazlam var çizelgeye göre neler yapıyosun canım diyet adına merak ettim

normal diyet yapıyodum normlde ama çok durdu kilo vermem o yzden geçen hafta et ağırlıklı bi diyet vardı onu yapmştım.. istersen verebilirim .. ama ben 5 gün yaptım onu haftasonuda kaçamak yaptğm halde almamışım.. bu haftada 5 günlük bi diyet var onu uygulycam daha önce denemiştim çok faydası olmştu.. diyet yöntemleri topiğinde görmüşsündr belki
1. gün patates
2.gün sebze
3.gün tavuk- et
4.gün meyve
5.gün yoğurt ymrta süt
bu hafta bunu uyguluycam canım..
geçen hafta yaptığımııda verebilirim istersen..
spor yapamıyorum ama okula yürüyorum..
bazen kendi kendme hareket fln yapıyorum öyle yani..

hımmm anladım canım evet görmüştüm hatta bu diyeti bende denemiştim topik ilk açıldığında ama ben hemen geri aldım moralini bozmayım ama sanki giden sadece suydu bende umarım senin öyle olmaz

hımmm anladım canım evet görmüştüm hatta bu diyeti bende denemiştim topik ilk açıldığında ama ben hemen geri aldım moralini bozmayım ama sanki giden sadece suydu bende umarım senin öyle olmaz

canım bnde topik ilk açıldğında yapanlar arasındadım.. belkide beraber yapmışızdır.. ama nedense ben geri almadım o diyetle yaklaşık 5-6 kilo vermişimdir toplamda.. zaten şok diyet yapmıyorum ben pek işte kilo vermem durunca motive açısından 5 gün yapayım dedim..

sudem 34.....alıntılı cevaplıyamıyorum ben yaaa nedenki...
canım benim acelem yok yani yarışa varım rakibem ama veremesemde üzülmek yok yavaş yavaşta olsa illa gidecek bu kilolar çünki ben çokkkkkkkk diyet yaptım ve çok hızlı kilolar verdim sonraa hooooop hepsi geri geldi o yüzden bu sefer yavaş kalıcı olmasını istiyorum canım benim şimdilik hedefime 6 kilom var sonrasına bakıcezzz canım boyum uzun değil ama yaşım size göre fazla aplanızım yaniiiive 4 doğum yapmış biri olarak(hepsi hayatta değil) hedefimi küçük tutuyorum canım

make bu sabah tam 66.7 çıktımmmmm .. yani çizelgedeki ilk hedefim gerçekleştiiiiii ....................... çok sevnçliyim ulennnnnn

demekkı lıste bıze gerceklerı gosterıyomus hemı kuzumm demekkı dıkkat edersek her hafta lıstedekı hedef kıloya ulasabılırız cok cok tebrık ederım senıı aferımm

o zman sunu netlestırelımm lıstesı olmayan kızlar var ozellıkle 9 takım dan bıze katılan kızlarr eger ısterlerse aynı lısteyı onlarada yaparımm

dogum yılı ( yıl lutfen ) boy kılo bel cevresı bana ozelden msj atsınlar onların kınıde yapalım ozelden dıyorum cunku karısıklık olmasın sona takıp edımm ok tattlıslarrr

ay sıtede sorun var cok yavas

Ay kızlar ya benim spor yapmam lazım ama evde nasıl yapabilirim yani şu leslie olayını bilen varsa bana bi yardımcı oluvurse..

Ay kızlar ya benim spor yapmam lazım ama evde nasıl yapabilirim yani şu leslie olayını bilen varsa bana bi yardımcı oluvurse..

yavrucum ındırdınmı sen leslı bacımın tum partlarını ındırdıysen o ındırdgın hanıı 3 tane kıtap kemerle sıkıstırılmıs seklınde ya sag tıkla buraya cıkart de ok tatlısım

evet çizelge gerçekleri gösteriyormuş.. hemde haftasonu dikkat edememiştim yanii ..

merak ettim bile inşş güzel kilolar verirsin güzel haberlerini bekliyommm
oh ne güzelll motive hep yüksek olsunnnn tartıya can sıkma derimm benimde öyle fazla çıkıyorumm yafff make beni dövcek valla inş takımdan aatmas beni
canımmm programdan mı acaba ki vlc programıyla dene bi onla açılır canımmm hadi bakalımmm WALK WALK WALK
günaydın bacılar ve boğalar

kahvaltım kepek ekmekli yagsız tost ,6 tane zeytin,1 bardak kayısı aromalı form çayı,lmonlu ılık su ve göbek marul

öpüldünüz hepiniz bay
ohh ne güzelll kahvaltı güzelmiş inşşş sonrasıda güzel olur
make bu sabah tam 66.7 çıktımmmmm .. yani çizelgedeki ilk hedefim gerçekleştiiiiii ....................... çok sevnçliyim ulennnnnn
ayyyyyyy maşallahhhhh çok sevindim senin adına
selam herkese...
slmmmmmmmm canımmmm
canım o pragla kesin açılır sen onu bi dene derim başka bi sorun yoksa

kızlar ben geldim derse girmeme yaım saat var napıyonuz bakimmm bu teyzeler öldürcekler ben 50 yasından sonra bilg öğrenmeye çalısıyolarrrrr:90:

super dı bugunn

sabah 1 salatalık az peynır ıle kahvaltıı

arada bı portakal

oglen ıkı havuc bır elma

ara elma

30 dk yurudum aslında daha fazlada annemle yavas yuruyunce 60 dk oluyo bana 30 yarar saglıyoo

aksam mercımek corbası bol ama harbı bol salataaa

karnım sıstı yawww
ablamın gazabına ugramayayım dıye ( dıyetımı sabote edıyo odama kapandım zaten kavga etek gıbıyız gıcıgım 3 gundur ablama sanırım oda bana gıcık)

reglı agrım basladı bugun yarın reglı olurum buna ragmen tartıda degısıklık yok yaff

ogrenmenın yasımı olurmus sen onlara chat nasıl yapılır onu ogret zatııı onu ogrenmey gelmıslerdır onlarrr hahahah

hayatta öğrenemeyecekleri sey benden net yasak benim sınıfımda word excel powerpoınt öğrenecekler tabiki kaçmazlarsa yada ben katil olmassam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…