hayatta öğrenemeyecekleri sey benden net yasak benim sınıfımdaword excel powerpoınt öğrenecekler tabiki kaçmazlarsa yada ben katil olmassam
hayatta öğrenemeyecekleri sey benden net yasak benim sınıfımdaword excel powerpoınt öğrenecekler tabiki kaçmazlarsa yada ben katil olmassam
sadece patates mi? nasıl diyet o kızz? bi anlat bakiimm ne şekilde yapıyon patatesi.. haşlama mı sadece?bugn sadece patates günüm...
şuana kadar 2 tane ancak yiyebldim ... yiyesim gelmiyo yahuu
2 bardak yeşil çay.. 4-5 bardak su..
1 patates daha yiyip 2 bardk yeşil çay daha içtim mi tamam dır bugün..
sadece patates mi? nasıl diyet o kızz? bi anlat bakiimm ne şekilde yapıyon patatesi.. haşlama mı sadece?
asl35;16618674]nasılsınız hanımlarrrr..... ohhhh bayağı kalabalık burası ne güzel
diyete devam ama bugün çok üşüyorum tatlı yememek için tutuyorum kendimi
aman dikkat et kas kaybedersen daha sonra kilo vermen zorlaşır.o an verirsin ama sonra yağ kaybetmek zorlaşır.5 günlük bir diyet canım.. bugün patates günüm yarın sebze 3.gün tavuk et vs. 4.gün meyve . 5.gün yoğurt yuumurta ve süt..
aynen canım haşlama yapıp yiyoruz ama tuz yok sadece baharat olacak.
ama benm midem çok bulandı o yüzden salçalı suya küp küp doğrayıp yaptım.. daha lezzetli en azından
bu diyeti daha önce yaptğmda en az 1-1.5 kilo vermiştim .. yne bi deneyim dedim...
ayy canım bzim evde kraker çikolata falan dolu yahu ama dayanıyorz napalım...
son gaz devam diyete ..[
aman dikkat et kas kaybedersen daha sonra kilo vermen zorlaşır.o an verirsin ama sonra yağ kaybetmek zorlaşır.
devam ediyoruz canım başka türlü kurtulmak ne mümkün bu yağlardan
ama sporsuz çok zor lesli bacımla yürüyorum bende ama keşke türkçe konuşsaydı yaaaaaaa anlamıyorum konuşmalarını zevkli olmuyo hele bi sözü tekrar ediyo ya çatlıyom ne diyo diye ingi.bilmiyorum malesef:26:
ay ben onu indirmeyi bi başaramadım.. youtubede görmüştüm biraz arada yapıyorum aklımda kalanları..
ay ben onu indirmeyi bi başaramadım.. youtubede görmüştüm biraz arada yapıyorum aklımda kalanları..
make sana özelden mesaj atmıştım gördün mü?
mesajın gidip gitmediğinden emin olamadım. bi baksana gelmemişse tekrar yolluyum
kızlar bildirimler perşembe mi cuma mı?bir de bu yedek ne olacak son gelenlerden birinin çıkması mı gerekecek
gelmıs canımm yaparım en kısa zamnda zaten benım ıcınde ıyı olucek hepınızı takıp etmek baslangıcınız vs not etmek adına gayet guzel olucekk
Çok saol canım yaa..
Artık hedefler koyarak ilerlemek istiyordum zaten valla elimde böyle birşey olması süper olcek..
Bu arada kızlar artık kilo verdiğim fark edilmeye başladı son günlerde çevremdeki insanlardan sürekli sen nasıl zayıfladın soruları alıyorum fark etmiş demekki.. İçimden daha durun diyorum siz bide beni hedef kiloma gelince görün hehheeeyyttt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?