Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugn sadece patates günüm...
şuana kadar 2 tane ancak yiyebldim ... yiyesim gelmiyo yahuu
2 bardak yeşil çay.. 4-5 bardak su..

1 patates daha yiyip 2 bardk yeşil çay daha içtim mi tamam dır bugün..

ben geldim herkese iyi akşamlar ya benim uykum var ya bugün sabah 10 da kalktım ya ondan mıdır nedir şu anda masaj kemeriylen titriyorum

make sana özelden mesaj atmıştım gördün mü?
mesajın gidip gitmediğinden emin olamadım. bi baksana gelmemişse tekrar yolluyum

bugn sadece patates günüm...
şuana kadar 2 tane ancak yiyebldim ... yiyesim gelmiyo yahuu
2 bardak yeşil çay.. 4-5 bardak su..

1 patates daha yiyip 2 bardk yeşil çay daha içtim mi tamam dır bugün..
sadece patates mi? nasıl diyet o kızz? bi anlat bakiimm ne şekilde yapıyon patatesi.. haşlama mı sadece?

nasılsınız hanımlarrrr..... ohhhh bayağı kalabalık burası ne güzel
diyete devam ama bugün çok üşüyorum tatlı yememek için tutuyorum kendimi

sadece patates mi? nasıl diyet o kızz? bi anlat bakiimm ne şekilde yapıyon patatesi.. haşlama mı sadece?

5 günlük bir diyet canım.. bugün patates günüm yarın sebze 3.gün tavuk et vs. 4.gün meyve . 5.gün yoğurt yuumurta ve süt..
aynen canım haşlama yapıp yiyoruz ama tuz yok sadece baharat olacak.
ama benm midem çok bulandı o yüzden salçalı suya küp küp doğrayıp yaptım.. daha lezzetli en azından
bu diyeti daha önce yaptğmda en az 1-1.5 kilo vermiştim .. yne bi deneyim dedim..
.

Son düzenleme:
asl35;16618674]nasılsınız hanımlarrrr..... ohhhh bayağı kalabalık burası ne güzel
diyete devam ama bugün çok üşüyorum tatlı yememek için tutuyorum kendimi

ayy canım bzim evde kraker çikolata falan dolu yahu ama dayanıyorz napalım...
son gaz devam diyete ..
[

Son düzenleme:
aman dikkat et kas kaybedersen daha sonra kilo vermen zorlaşır.o an verirsin ama sonra yağ kaybetmek zorlaşır.

ayy canım bzim evde kraker çikolata falan dolu yahu ama dayanıyorz napalım...
son gaz devam diyete ..
[

devam ediyoruz canım başka türlü kurtulmak ne mümkün bu yağlardan
ama sporsuz çok zor lesli bacımla yürüyorum bende ama keşke türkçe konuşsaydı yaaaaaaa anlamıyorum konuşmalarını zevkli olmuyo hele bi sözü tekrar ediyo ya çatlıyom ne diyo diye ingi.bilmiyorum malesef:26:

ay ben onu indirmeyi bi başaramadım.. youtubede görmüştüm biraz arada yapıyorum aklımda kalanları..

ay ben onu indirmeyi bi başaramadım.. youtubede görmüştüm biraz arada yapıyorum aklımda kalanları..

Ben şimdi indiriyorum kızların dediği gibi bende başlıcam leslie ablaya bakalım. Eğer indirmeyi başarabilirsem sana da anlatırım basit gibi ama açılmadan bilemiyorsun. Hedefim ay sonuna kadar 67 ye inmek yani 3 kilo veririm heralde 15 günden fazla var önümüzde..

ben 3 gündür yapıyorum canım düzenli ama çokta terlemiyorum açıkcası ben 3 mil olanı yapıyorum
acaba 5 mil nasıldır süresimi uzun yoksa başka hareketlermi var merak ediyorum .
ezgiiiiiiii. yada bilen biri söyleyebilirmi acaba dahamı çok terletiyo

make sana özelden mesaj atmıştım gördün mü?
mesajın gidip gitmediğinden emin olamadım. bi baksana gelmemişse tekrar yolluyum

gelmıs canımm yaparım en kısa zamnda zaten benım ıcınde ıyı olucek hepınızı takıp etmek baslangıcınız vs not etmek adına gayet guzel olucekk

kızlar bildirimler perşembe mi cuma mı?bir de bu yedek ne olacak son gelenlerden birinin çıkması mı gerekecek

persembe aksamı kılo bıldırımıne baslıyaz cuma gunu saat 12 ye kadar bıldırım zorunlu

onceden mazeretını bıldıgımız arkadaslarımız harıcınde bıldırımın gec kalması yada yapılmaması durumunda cezalı duruma dusuceksınz

bırde ben daha once lıste konusunu acıklamıstım ama bu yedek dedıgın kısı sudem arkadasımız yada yedekdekı arkadasımız onunla ben bu konuyu ozelolarak konustum burda herkesın su veya bu sekılde yrdma ıhtıcacı var oyuzden hıc bı zaman derecede olmayı hedeflemedık sadce bu sıkıntılı zorlu surecde herkes bırbırıne yrdmı dokunsun yada yalnız olmadıgını anlasın dıye burda toplasıyoruz bı kere bunu tam olarak anlamakda yarar var kiiiiii! lıste den ben gerekırse cıkacagımıda belırttım yanıı demem o kı burda herkes makeup ın lıstesinde 1 takımın lıstesınde olmak yada olmamak cok muhım oldugunu sanmıyorum onemlı olan hedefınıze ulasmanız

Son düzenleme:
gelmıs canımm yaparım en kısa zamnda zaten benım ıcınde ıyı olucek hepınızı takıp etmek baslangıcınız vs not etmek adına gayet guzel olucekk

Çok saol canım yaa..
Artık hedefler koyarak ilerlemek istiyordum zaten valla elimde böyle birşey olması süper olcek..
Bu arada kızlar artık kilo verdiğim fark edilmeye başladı son günlerde çevremdeki insanlardan sürekli sen nasıl zayıfladın soruları alıyorum fark etmiş demekki.. İçimden daha durun diyorum siz bide beni hedef kiloma gelince görün hehheeeyyttt...

ee harıkasın kuzum cızelgenı yapım yarın goursun bende cızeglmeden kendımı takıp etmeye baslıcem artık aslında zor degıl kılo vermek bılıyomusun bız bazen bogazımıza ve anlık zevklerımıze kapılıyoruzz

bak bugun ne ekmek ne sekerlı bısey hec kacamak yapmadım nasıl rahatım hos suan acıkmaya basladım ama meyve ıle gecıstırırımm yanı ıs bızde bıtıyoo

bıde hayatımsekerı mumkun oldugu kadar azalt bak farkı goruceksın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…