Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet yaaa kimseler yok bugün bende girip çıkıyom:26:
makeee kaptannnn nasılsın
bişey sorucam leslinin 3 mili ile 5 mili arasında ne fark var sadece süresimi yoksa başka hareketlerimi var biliyomusun acaba

evet yaaa kimseler yok bugün bende girip çıkıyom:26:
makeee kaptannnn nasılsın
bişey sorucam leslinin 3 mili ile 5 mili arasında ne fark var sadece süresimi yoksa başka hareketlerimi var biliyomusun acaba

Hangi serisi canım bende fast mile ile easy walk serilerini var ikisinde de hareketler farklı tabi sürelerde. Birde daha step tarzı hareketler var.. Walla ben 3 e zor dayanıyorum 5 i düşünemiyorum bile..

kılzar napıyonus bakimmm bugün spor yapamadım lesli bacım yürüyüş için beni bekliyo ama kalkamıyomki yatakdan bu öğrenciler öldürecek beni sabah kepek ekmekli tost yedim öğlende aynıı sekilde aksam yemeği olarak 2 dilim ekmek 4 yk bol limonlu pırasa yedim aralarda cay içdim yesil çay içmeye fırsatım yokdu bu aksam erken cıkıyorum işten eve gidince meyve yerimm gece konusuruz öptüm hepinizi

Hangi serisi canım bende fast mile ile easy walk serilerini var ikisinde de hareketler farklı tabi sürelerde. Birde daha step tarzı hareketler var.. Walla ben 3 e zor dayanıyorum 5 i düşünemiyorum bile..

innukcumm bende sadece 3 mil var sağolsun ezgicim gönderdi benim kotam sınırlı o yüzden netten indiremedim bakamadımda bide 5 mil olan var dedi ezgiilknur ama onu gönderemedi çok yavaş geliyo çünkü onu merak ettim ben yani 3 mil olanda lastik filan kullanılıyo ya acaba 5 mil olanda da farklı hareketmi var diye
başkasını bilmiyorum ben:26:

merhaba kızlarrr yoğun bir böbet ardından yine çalış, 36 saat sonraaaa ohh beee evimdeyim nihayeeetttt
kuzum babaaanden gelmeden bir duş alıp nesfit yiycemm bi merhaba diyim dedim
hepinizi öptümmm

O zaman çok fark etmez canım bence sen 3 den devam et ilerde artırmak istediğinde indirirsin netten.. Öyle çok büyük farklar yok zaten yeni başlayanlar için 3 ideal ortalama 5 km kadar yapıyor zaten..

ay geldim geldim kızlar

dışarda işlerim vardı o yüzden gec geldim bide beim pc de oturumum açık oluca msn ve kk açık oluyo gözüküyo

hım nasılsıız bakalım be bugün regli oldum

ve fark ettınizmi bilmiyorum ama hem yavaş hemde oktalama işaretlerine dikkat ediyorum çünkü çok alıştım ben pc dilinde yazı yazmaya ve bu daha sonra bende çok sorun yaratacak o yüzden şimdiden önlemimi almaya başlamam lazım.

çokmu boşladım sizi kızlar yaw make make diye bei aramışsıız kıyamam make gezmelerde kızlar birazda canım sıkkıdı açıkcası o yüzden pek uğramadım malum regli krizim bide bugün ay mı e tutulcekmiş o yüzden içimdeki kurt kadın çıktı herhalde pek bi siirliydim bugü neyse

artık toparlanma zmanı buü kendime çok kızdım altı üstü kilo vericem dünyayı kurtarmıycam ama be bunu bile ne kadar zor ve geç yapıyorum

neyse ablam yine çikolata almış ama ağzıma değil sürmek elimi bile değirmedim ama 3 tae muz yedim onun yerine

slmmmm kıslarrr ne diyonusssss ben kocişle didişimyomm moralde sıfır heryerimden sivilceler çıkıyorrr yavvv yeniden mi ergen oluyom ne regl yeni bitti olmaması lazımdı offfffffffffff offffffffffff hem kilolu hem sivilceli oldum yaaaaaaaaaaaa

kız evde lımon varsa bıraz kes yuzune sur 3 4 dk beklet yıka sıvılcelerıne ıyı gelır kolay kolayda cıkmaz hemde c vıtamını cıldını besler hadı sıvılcelı senı

sur yuzunede sıvılcelerındekı mıcroplar gitsin hadı kaldır potısı tarıh bıttımı bu arada
temem kaldırim potişi tşkler öneri için tarih yarım kaldı koçiş kalktı ama koçiş kalkınca dersten anladıklarımı falan söyledimm vayyy bak sen ciiddi ciddi calışıyosun dediiii bende ne sandınn dedimmm

he ıyıı yarın bıtırırmısın tarıhıı bırıkmesın konular matıda tekrar et

tekrar gunu olsun yarın

bucakcım ders calısıyoz ezgı ıle ben ales ıcın ezgı kpss ıcın tatlım sende katıll

bitiririm canım sabah eşim erken gider ondan sonra uyumaz calışırım hem sabah daha iyi oluyo
tamam canımmm olur nasıl dersen yarın tekrar günü olsun
saolsunnn kaptanımmm yardım ediyorda ders çalışıyorummmmm
canummmm kaptanummmm benummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…