evet yaaa kimseler yok bugün bende girip çıkıyom:26:
makeee kaptannnn nasılsın
bişey sorucam leslinin 3 mili ile 5 mili arasında ne fark var sadece süresimi yoksa başka hareketlerimi var biliyomusun acaba
Hangi serisi canım bende fast mile ile easy walk serilerini var ikisinde de hareketler farklı tabi sürelerde. Birde daha step tarzı hareketler var.. Walla ben 3 e zor dayanıyorum 5 i düşünemiyorum bile..
innukcumm bende sadece 3 mil var sağolsun ezgicim gönderdi benim kotam sınırlı o yüzden netten indiremedim bakamadımda bide 5 mil olan var dedi ezgiilknur ama onu gönderemedi çok yavaş geliyo çünkü onu merak ettim ben yani 3 mil olanda lastik filan kullanılıyo ya acaba 5 mil olanda da farklı hareketmi var diye
başkasını bilmiyorum ben:26:
slmmmm kıslarrr ne diyonusssss ben kocişle didişimyomm moralde sıfır heryerimden sivilceler çıkıyorrr yavvv yeniden mi ergen oluyom ne regl yeni bitti olmaması lazımdı offfffffffffff offffffffffff hem kilolu hem sivilceli oldum yaaaaaaaaaaaa
var limon vaaa :) he yaaa sivilceli oldummmmmmkız evde lımon varsa bıraz kes yuzune sur 3 4 dk beklet yıka sıvılcelerıne ıyı gelır kolay kolayda cıkmaz hemde c vıtamını cıldını besler hadı sıvılcelı senı
var limon vaaa :) he yaaa sivilceli oldummmmmm
temem kaldırim potişi tşkler öneri için tarih yarım kaldı koçiş kalktı ama koçiş kalkınca dersten anladıklarımı falan söyledimm vayyy bak sen ciiddi ciddi calışıyosun dediiii bende ne sandınn dedimmmsur yuzunede sıvılcelerındekı mıcroplar gitsin hadı kaldır potısı tarıh bıttımı bu arada
temem kaldırim potişi tşkler öneri için tarih yarım kaldı koçiş kalktı ama koçiş kalkınca dersten anladıklarımı falan söyledimm vayyy bak sen ciiddi ciddi calışıyosun dediiii bende ne sandınn dedimmm
bitiririm canım sabah eşim erken gider ondan sonra uyumaz calışırım hem sabah daha iyi oluyohe ıyıı yarın bıtırırmısın tarıhıı bırıkmesın konular matıda tekrar et
tekrar gunu olsun yarın
bucakcım ders calısıyoz ezgı ıle ben ales ıcın ezgı kpss ıcın tatlım sende katıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?