selam kızlar
22.30 da geldim eve ancak girdim.bugün yediklerimi yazsam canınıız ister öğlen abarttım biraz.ama akşam dengelemeye çalıştım.
süper bir gündü bugün acaip mutluyum.
kankimle angelina nın fılmıne giitim turist çok güzeldi.aksiyon ,gerilim ve aşk
ondan çıktım 5 boyutlu filme gittim.allahım nasıl bir adrenalin gül, bağır bi stres attırıyo şiddetle tavsiye ederim acaip deşarj oldum.
hava güzeldi eve de yürüyerek geldim gezmeden ohhh
topiğimiz baya hareketsiz kalmış öksüz yetim bırakmayalım takımı,
hadi millet canlanın biraz.koppp kop kop
innukcumm bende sadece 3 mil var sağolsun ezgicim gönderdi benim kotam sınırlı o yüzden netten indiremedim bakamadımda bide 5 mil olan var dedi ezgiilknur ama onu gönderemedi çok yavaş geliyo çünkü onu merak ettim ben yani 3 mil olanda lastik filan kullanılıyo ya acaba 5 mil olanda da farklı hareketmi var diye
başkasını bilmiyorum ben:26:
yok kız buralardayız msnden laflıyoz su sıralar plan proje uzerındeyız kızlarla ondan ay yarın hareketlendıırz tatlım
benımde sevgulum gelsın bende gıtcem ıste sınemaya kopek onsuz gıtmem ızın vermıyooo napımm
ay canım ne kadar itaatkarsın sevgılıne karsıyok kız buralardayız msnden laflıyoz su sıralar plan proje uzerındeyız kızlarla ondan ay yarın hareketlendıırz tatlım
benımde sevgulum gelsın bende gıtcem ıste sınemaya kopek onsuz gıtmem ızın vermıyooo napımm
selam kızlar.ingilterede dondurucu bi hava var.o kadar pişmanım ki geldiğime ankara günlük güneşlikmiş.annem 15 derece falan diye.biz burda burnumuzu dışarı çıkartamıyoruz.pazar günü eğer uçak kalkarsa döncem ankaraya.insanın memleketi gibisi yok.kilo derseniz korkunç bi durumdayım tam 83 kiloyum.yok bana hiç yaramadı ara vermek.tabi ne demişler sürüden ayrılanı kurt kapar.valla çok sünürlerim bozuk.güya kafayı dağıtacaktım.kafa iyice doldu.makecim giremezsem 83 diye beni not edersin.artık gelinceaç gezcem valla aç gezcem.olcak gibi değil şafak 26 ve ebn hala kiloluyum.make kızabilirsin ama söz gene eski haftada 5 kilo veren günlerime dönecem
yemekten sonra ara olarak 2 bardak su 1 elma
spor= 25 dk leslie ile yürüdüm
60 tane mekik
20 sağ çapraz 20 sol çapraz mekik
50 bel çevirme
100 kol çevirme
25 yukarı doğru vücut esnetme
10 çift ayak kaldırıp indirme
50 bisiklet
25 sağ 25 sol yan yatıp bacak kaldrp indrme
kşke hiç gtmeseydi meris .. tatil yaramadı valla..sen yurt dısına mı cıktın hıc haberım yoktu kız donarsın tabe oralardaayrıca 83 nedemek yaaa merıs naptın kuzum sen
ayrıca haftada 5 kılo dıye bısey yok tatlım o senın vucudundan toksınlerını attıgın ıcın ılk hafta cok gıdıyo oysa o kadar kılo gıtmesı ac kalsanda ımkansız canım uzulerek soyluyorum 26 gunde ancak toksınlerınden kurtulabılırsın acı ama gercek boyle
en azından yemek yemeden once yesıl cay ıcde abartmana engel olsun
ama cok cok kızdım butun emeklerını nasıl harcadın boyle 2 haftada eger kendını durdurmazsan 85 ı gormen ımkansız degıl
kşke hiç gtmeseydi meris .. tatil yaramadı valla..
make benide bu hafta affet.. 1 kilo fazlam vr .. ama haftaya söz veriyorum hiç kaçamaksız + sporlu süper başlıycam ..
slm kızlar nasılsınızzzbende bugün sabah beri dışardaydım anca girdim nete
mekeupcummmm..... söyledilkerine sonuna katılıyorum biz haftada 2 3 kilo verdik diye seviniyoz ama aslında su ve kas yediğimiz zamannn hopppp geri geliyo
ben bugün diyetisyene gittim veeeeeeeeeee bana tam 1800 kalorilik diyet verdi ve sıkı sıkı tembihledi hepsini yiyeceksin diye
sizcede çok değilmi 1800 kalori tmm şok diyetlere karşıyım ben ama bu diyetlede vereceğimi hiç sanmıyom yazık olacak 1 ayıma bide 1 ay sonra kontrolüm
canım metabolızma hızına baktımı doktor yoksa sadece lıstemı verdı bı anlatırmısın
1800 cok 1500 anlarımda zaten 2000 kalorı yakıyo vucud kı oda metobolızma hızına gore degısıyoo sasırdımm cok
canım benim çıplak ayakla bi alete çıkartıyo kilomu yağımı tartıyo herhalde metabolizma hızıda vardır bilemiyorum demedi bişey tarttı sonra bu listeyi verdi 1800 kalorilik ama hergün 1 saat spor şart dedi yada yürüyüş yani ben bunlarla kilo verirmiyim bilemedim ziyafet resmen her öğün 3 dil ekmek aralarda 2 meyve 2 ceviz bide mutlaka yenecek dedi çorbası salatası eti yani herşey var bilemedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?