Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlar
22.30 da geldim eve ancak girdim.bugün yediklerimi yazsam canınıız ister öğlen abarttım biraz.ama akşam dengelemeye çalıştım.

süper bir gündü bugün acaip mutluyum.

kankimle angelina nın fılmıne giitim turist çok güzeldi.aksiyon ,gerilim ve aşk

ondan çıktım 5 boyutlu filme gittim.allahım nasıl bir adrenalin gül, bağır bi stres attırıyo şiddetle tavsiye ederim acaip deşarj oldum.

hava güzeldi eve de yürüyerek geldim gezmeden ohhh

topiğimiz baya hareketsiz kalmış öksüz yetim bırakmayalım takımı,

hadi millet canlanın biraz.koppp kop kop

Son düzenleme:

yok kız buralardayız msnden laflıyoz su sıralar plan proje uzerındeyız kızlarla ondan ay yarın hareketlendıırz tatlım

benımde sevgulum gelsın bende gıtcem ıste sınemaya kopek onsuz gıtmem ızın vermıyooo napımm

canım arkadaşının msn den göndermesiyle direk rapidden indirmen arasında hiç fark yok... kotaya yazıyo her türlü...

ben de kocemi bekliyom ben de gitcem kocemle inşallah...

ben de bu gün silkeleniyorum ve sıkı bi diyete başlıyorum... ne güzel gidiyodum baya saldım kendimi...
bütün yediklerimi hatta içtiğim suya kadar yazcem artık... belki utanırım da yemem

ay canım ne kadar itaatkarsın sevgılıne karsı
ayyyyyyy nişanlıyken bende oleydım asıktım ya harfıylen yerıne getırırdım ne derse.bi kere cıps yıyodum telefonda yuzunde sıvılce cıkıyo elındekı tabagı bır ak dedı hemen bıraktım ..ayyyyy ben neymısım o zamanlar ya aramızda km ler vardı yesem nerden bılcek ama yememıstım ..vay beee.aşk nelere kadirmiş.

şimdi ise sinemaya kız arkadaşımla gidiyom çünkü onlan istediğim kadar gülüyom.of kociş gülmemi bile kıskanıyo ya.sinemeda tıyatroda gülemiyom doya doya

selam kızlar
sabah bişey yiyemedm
öğle 1 tabak kabak yemeği bikaç kaşık yoğurt çorbası 2 dlim ekmek
haftaya süper başlıycam kaçamaksız insallah..

selam kızlar.ingilterede dondurucu bi hava var.o kadar pişmanım ki geldiğime ankara günlük güneşlikmiş.annem 15 derece falan diye.biz burda burnumuzu dışarı çıkartamıyoruz.pazar günü eğer uçak kalkarsa döncem ankaraya.insanın memleketi gibisi yok.kilo derseniz korkunç bi durumdayım tam 83 kiloyum.yok bana hiç yaramadı ara vermek.tabi ne demişler sürüden ayrılanı kurt kapar.valla çok sünürlerim bozuk.güya kafayı dağıtacaktım.kafa iyice doldu.makecim giremezsem 83 diye beni not edersin.artık gelinceaç gezcem valla aç gezcem.olcak gibi değil şafak 26 ve ebn hala kiloluyum.make kızabilirsin ama söz gene eski haftada 5 kilo veren günlerime dönecem

Kilo sorununuz varsa

1. Güçlü bir kahvaltı, gün boyu açlık kontrolünü kolaylaştırıyor. Özellikle kalsiyumdan zengin az yağlı süt ürünleri hem tok tutuyor hem de kilo vermeye yardımcı oluyor.
2. Öğle yemeğinde bir parça protein şart. Protein tokluk hissini destekliyor, metabolizmayı hızlandırıyor.
3. Çorbanın sırrını unutmayın! Akşam yemeğine mutlaka bir kase sebze çorbasıyla başlayın. Hatta iştah sinyallerinizi kontrol altına alabilmek için ara öğünlerde bile sebze çorbası içebilirsiniz. Çorba tokluk hissini destekliyor.
4. Küçük tabakları tercih edin. Porsiyon büyüklüğü şişmanlatan faktörlerin en önemlilerinden biri haline geldi.
5. Açık büfelerden uzak durun. Yiyecek miktarı arttıkça, iştahı frenlemek zorlaşıyor.

çok doğru

bu saate kadar süperdim..
sabah 1 kk peynir ve 8 zeytin
2 dilim ekmek yedim
öğle 1 elma
sonra 1 saat sonra sarımsaklı yoğurtlu karnabahar
2 dilim ekmek
ara 3 mercimek köfte 1 neskafe
akşama da 5 mercimek köfteyle günü kapamayı düşünüyorum...

yemekten sonra ara olarak 2 bardak su 1 elma

spor= 25 dk leslie ile yürüdüm
60 tane mekik
20 sağ çapraz 20 sol çapraz mekik
50 bel çevirme
100 kol çevirme
25 yukarı doğru vücut esnetme
10 çift ayak kaldırıp indirme
50 bisiklet
25 sağ 25 sol yan yatıp bacak kaldrp indrme

sen yurt dısına mı cıktın hıc haberım yoktu kız donarsın tabe oralardaayrıca 83 nedemek yaaa merıs naptın kuzum sen

ayrıca haftada 5 kılo dıye bısey yok tatlım o senın vucudundan toksınlerını attıgın ıcın ılk hafta cok gıdıyo oysa o kadar kılo gıtmesı ac kalsanda ımkansız canım uzulerek soyluyorum 26 gunde ancak toksınlerınden kurtulabılırsın acı ama gercek boyle

en azından yemek yemeden once yesıl cay ıcde abartmana engel olsun

ama cok cok kızdım butun emeklerını nasıl harcadın boyle 2 haftada eger kendını durdurmazsan 85 ı gormen ımkansız degıl

harıkasın hayatımm super gıdıyosun bu hafta sonuclarını mutlaka alıcaksın

bende sabah 1 bardak portakal suyu ıctım 1 tane yumurta sarısı ay canım baska bişey istemedi o yüzden bende yemedim yaklaşık olarak da 2 saat yürüyüs yaptım dedim ya işlerim vardı dışar da diye yürüyerek gittim geldim

kşke hiç gtmeseydi meris .. tatil yaramadı valla..
make benide bu hafta affet.. 1 kilo fazlam vr .. ama haftaya söz veriyorum hiç kaçamaksız + sporlu süper başlıycam ..

kşke hiç gtmeseydi meris .. tatil yaramadı valla..
make benide bu hafta affet.. 1 kilo fazlam vr .. ama haftaya söz veriyorum hiç kaçamaksız + sporlu süper başlıycam ..

kızlar benım affedıp affetmemem hıc bısey ıfade etmez kı benım ıcın vermıyosunuz kılolarınızı kendınız ıcın yapıyosunuz şayet kendiniz bunu kabul ediyosanız benım yapabilecegim bişey yok o yüzden sanırım bundan sonra kilo alanları liste dışında bırakmam galiba hepinizi kendine getirir ne dersiniz işe yarar mı hayır sanmam

çünkü hala şunun bilincine varamadık burda kendimiz için bişeyler yapıyoruz ve konu basit az yemek ve spor ama hem çok yiyeyim hem kıçı devirip yatayım hemde kilo vereyim diyosanız sizin için benimde burdaki kızlarında yapabileceği bişey yok

ama diyorum ki bırakın şu şok dşyet zırvalarını bırakın abuk subut zayıflatan yiyeceklerin peşini ama yok hala aynı tas aynı hamam ya toplanır kendinze gelirsiniz yada sizi kendi halinize bırakmak zorundayım

çünkü burda benide diğer kızlarıda etkiliyosunuz benim bu hafta hevesim kaçtı bakıyorum özellikle 9 takımdan gelen ınnun sudem hergün burda motivasyon için hedefe ulaşmak için çaba sarf ediyolar ama biz bazen istemli bazen istemsiz kızlara zarar veriyoruz

demem oki lütfen toparlanın ay ben aldım yok bu hafta şu kadar verdim hayır ben biliyorum ki su kaybediyosunuz ve diyosunuz ki kılo verdım nerde verdınn potıs hala buyuk gobek hala basını almıs gıdıyoo eee ne degıstı bu mu sızın zayıflama mantıgınız

ya haftada 100 gram yagdan versenız ayda 400 gram eder buda sızde en az 1 kılo vermıs kadar sekıl degısıklıgı yapar eee ya sız 2 kılo verdım ee sonuc haftaya alınan kılo

sıze onumuzdekı haftaya kadar sure gectıgımız haftadakı kılonuza donmemız ıcın

hepınızle ayrı ayrı ılgılenıyorum hepınıze destek oluyorum bazen kendıme bıle gucum yetmezken sızın ıcın bıseyler yapmaya cabalıyorum nerde hata yapıyorum kızlar yanı neyı anlatamıyorum sıze yada ama cok kızıyorum gercekten emek verıyorum farkındaysanız ve emegımın karsılıgını almak en buyuk ıstegım ama sız bu sekılde hala benı affet modundaysanız ve sunu anlamadıysanız ben cok uzulurum ve kımsenın bı baskasının hakkını gasp etmek motıvasyonun sekteye ugratmaya hakkı yok bunun sadece gızem senın ıcın yazmıyorum merıs ıcınde bunu hepınız ıcın yazıyorum

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınızzz bende bugün sabah beri dışardaydım anca girdim nete
mekeupcummmm..... söyledilkerine sonuna katılıyorum biz haftada 2 3 kilo verdik diye seviniyoz ama aslında su ve kas yediğimiz zamannn hopppp geri geliyo
ben bugün diyetisyene gittim veeeeeeeeeee bana tam 1800 kalorilik diyet verdi ve sıkı sıkı tembihledi hepsini yiyeceksin diye
sizcede çok değilmi 1800 kalori tmm şok diyetlere karşıyım ben ama bu diyetlede vereceğimi hiç sanmıyom yazık olacak 1 ayıma bide 1 ay sonra kontrolüm

canım metabolızma hızına baktımı doktor yoksa sadece lıstemı verdı bı anlatırmısın

1800 cok 1500 anlarımda zaten 2000 kalorı yakıyo vucud kı oda metobolızma hızına gore degısıyoo sasırdımm cok

canım benim çıplak ayakla bi alete çıkartıyo kilomu yağımı tartıyo herhalde metabolizma hızıda vardır bilemiyorum demedi bişey tarttı sonra bu listeyi verdi 1800 kalorilik ama hergün 1 saat spor şart dedi yada yürüyüş yani ben bunlarla kilo verirmiyim bilemedim ziyafet resmen her öğün 3 dil ekmek aralarda 2 meyve 2 ceviz bide mutlaka yenecek dedi çorbası salatası eti yani herşey var bilemedim bende

as bılemedımkı canım bı dene 2 hafta baktın ters gıdıyo yenıden gıt bu lıstede kılo alıyom dersın ama yınede sen dene tatlım

bende aksam yemegı yerıne reglıyım ya bı dılım sarellelı ekmek yedım gun boyu yedıklerımm 500 kalorıyı gecmedı bu sarellede dahıl kızlarrr ona gore kacamak degıl buu

ekmekleri 1 dlime indr oyle dene sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…