selammm kızlar ben geldim...
ilknurcum ayetel kürsi oku canım bol bol salavat getir abdest al namazını kıl geçer ozaman allahın izniyle canım...
ok sakın oldun ders iyi geldi banaderin nefes al gecer canım ve kendini bisey olcek moduna sokma ok
saol canım evet okuyacagım çokk çokk tşklerselammm kızlar ben geldim...
ilknurcum ayetel kürsi oku canım bol bol salavat getir abdest al namazını kıl geçer ozaman allahın izniyle canım...
saol tatlımmmevt canım bende katılıyorum
şişttttttttttttttttt hocammm saçımı çekme konsantren kaçıyooooböööö saçlarınızı çekerim ulennnnnnnn ders çalışıyoz bööööö
slm kızlar nasılsınızzzbende bugün sabah beri dışardaydım anca girdim nete
mekeupcummmm..... söyledilkerine sonuna katılıyorum biz haftada 2 3 kilo verdik diye seviniyoz ama aslında su ve kas yediğimiz zamannn hopppp geri geliyo
ben bugün diyetisyene gittim veeeeeeeeeee bana tam 1800 kalorilik diyet verdi ve sıkı sıkı tembihledi hepsini yiyeceksin diye
sizcede çok değilmi 1800 kalori tmm şok diyetlere karşıyım ben ama bu diyetlede vereceğimi hiç sanmıyom yazık olacak 1 ayıma bide 1 ay sonra kontrolüm
hoşgeldin canım benimmmm oooo baya yogunmuşsun geçmiş olsun canım inşş efemizin önemli bişseyi yoktur canımmm çok hareket etmişsin yediklerin erimiştir öyle abartılıda yememişsinn yaniİyi akşamlar kızlarr..
Bugün biraz yoğun geçti arada uğradım ama kimse yoktu..
Bakiim kaptan burda, adaşım burdaa asl cım burdaa ohhh akşam sohbeti başlasın o zaman..
Şu an acayip başım ağrıyo. Bugün sıkı bir kahvaltı yaptım ardından oğlumun tahlil sonuçları için hastaneye gittim. Tabi hastaneye giderken çıktığım merdivenler kahvaltıyı aynen götürmüştür.
Öğlen eve geldim küçük bir tabak barbunya yedim z.yağlı..Sonra tekrar çarşıya gittik baya yürüdük kucakta küçükbeyle..
Akşam eve geldiğimde tatlı krizim tuttu. Regli dönemindeyim. Kaşık kaşık pekmez yedim.son artık bir dilim ekmeğe sürüp yedim pekmezi..
Arada 2-3 küçün mandalina ve asıl yemekte bir tabak mercimek çorbası ve ıspanaklı yumurta yedim şimdide çayımı içiyorumm..
Ayy çokmu yemişim neee.. ama yakmışımdır heralde..
Eeee kızlar ne var ne yokk
İyi akşamlar kızlarr..
Bugün biraz yoğun geçti arada uğradım ama kimse yoktu..
Bakiim kaptan burda, adaşım burdaa asl cım burdaa ohhh akşam sohbeti başlasın o zaman..
Şu an acayip başım ağrıyo. Bugün sıkı bir kahvaltı yaptım ardından oğlumun tahlil sonuçları için hastaneye gittim. Tabi hastaneye giderken çıktığım merdivenler kahvaltıyı aynen götürmüştür.
Öğlen eve geldim küçük bir tabak barbunya yedim z.yağlı..Sonra tekrar çarşıya gittik baya yürüdük kucakta küçükbeyle..
Akşam eve geldiğimde tatlı krizim tuttu. Regli dönemindeyim. Kaşık kaşık pekmez yedim.son artık bir dilim ekmeğe sürüp yedim pekmezi..
Arada 2-3 küçün mandalina ve asıl yemekte bir tabak mercimek çorbası ve ıspanaklı yumurta yedim şimdide çayımı içiyorumm..
Ayy çokmu yemişim neee.. ama yakmışımdır heralde..
Eeee kızlar ne var ne yokk
hoşgeldin canım benimmmm oooo baya yogunmuşsun geçmiş olsun canım inşş efemizin önemli bişseyi yoktur canımmm çok hareket etmişsin yediklerin erimiştir öyle abartılıda yememişsinn yani
bana gelince bugun arkadaşlar gelecekti vazgeçmişlerreşim evde olmayınca
kızım beni tüümgün ve halen çıldırtmaktaaa delirtti valla yaa offff çenesi hırçınlıgı ne yapcam bu cadıyı yaa keremde huysuz ablasından geri kalmıyo kucagımda oturuyo sanki yatagı örümcegi yerde oturcak yer yokkk ayyyyyy içindede sıkıntı vardı az gitti birazdaha var inşş oda gecerrr:84::84::84::84::84::84:
fazla yememıssın gorunurde pekmez goze batıyo ama bendede mesela sarelle var fakat gun ıcındekı yedıklerımle toplaıgımda hala 500 yada 600 kalorı almıs oluyorum o yuzden afıyet olsun canım
aslında ne guzel yapıyosun herseyden az az yemek en ıyısı
napalım canım ıyıyız ıste ders calısıyodum baktım gelmısınız bos bırakmıyayım sayfayı dedım malum 2 3 gundur bende serdım sızle ılgılenmeyıı
iyi geceler kızalr
bugun gördüğüm rüyanın etkiisinden pek kurtulamadım.üzerimde kötü bir enerji yaydı.Allah sonumu hayır etsin.
hepinizi öpüyorum
canım süpersin bir an önce 58 kiloya inmeni beklıyorum.Ayy canım yaww allah yardımcın olsun seninde ben bir ufaklıkla baş edemiyorum sende iki tane.Oyyy canım oyyy walla şimdi uyudu bende bittim yanii. Seni düşünemiyorum allah sabırlar versin. Göktuğ beyin bir sıkıntısı yokmuş çok şükür sadece demir eksikliği bir de malum alerjik bir çocuk onun sıkıntıları işte farklı farklı şekillerde çıkıyor. Ay bu çocuklar çok yoruyor insanı ama iyikide varlar değilmi ? Allah olmayanlarada versin inşallah..
Ayy ne biliyim makecım yaww sankim fazla yemişim gibi geldi yazınca.. Bir akşam oğluşun mamasını yedirirken eşimle iddalaştık benim hedf kilomu duyunca hınzır hınzır güldü.
Sen bırak 54 ü 58 kiloya in bende caddenin karşındaki durağa geçip ardan eşek olup anırcam dedi..
Bende dedim bak o gün gelince yan çizmek yok ben burdan duycam dedim hemde sabah işe giderken herkes duraktayken yapcaksın dedim. Ok dedi walla mayıs sonu diye gün belirledik. Hemide ispat olsun diye kameraya çektim eğer dediğini yapmazsa internette yayınlıycam heheheee
Ayy ne biliyim makecım yaww sankim fazla yemişim gibi geldi yazınca.. Bir akşam oğluşun mamasını yedirirken eşimle iddalaştık benim hedf kilomu duyunca hınzır hınzır güldü.
Sen bırak 54 ü 58 kiloya in bende caddenin karşındaki durağa geçip ardan eşek olup anırcam dedi..
Bende dedim bak o gün gelince yan çizmek yok ben burdan duycam dedim hemde sabah işe giderken herkes duraktayken yapcaksın dedim. Ok dedi walla mayıs sonu diye gün belirledik. Hemide ispat olsun diye kameraya çektim eğer dediğini yapmazsa internette yayınlıycam heheheee
canım iyiyim her gün mutlaka sabah aksam 2 kere gırmeye calısıyom.okulda bebeler beni delirtiyo. gırdıkcede yazıyorum.bu haftayı hayırlsıyla bi atlatsaydım inşallah.rüya tabirlerini bı daha okumasam bariay kuzum ya hayır olsun ınsallahh
nasılsın ne zmandır denk gelemıyoz pek kuzum
canım süpersin bir an önce 58 kiloya inmeni beklıyorum.
cok merak ettım nolcak
canım iyiyim her gün mutlaka sabah aksam 2 kere gırmeye calısıyom.okulda bebeler beni delirtiyo. gırdıkcede yazıyorum.bu haftayı hayırlsıyla bi atlatsaydım inşallah.rüya tabirlerini bı daha okumasam bari
hoşgeldin tatlımm hayır olsun canım içini ferah tutmaya çalışşşiyi geceler kızalr
bugun gördüğüm rüyanın etkiisinden pek kurtulamadım.üzerimde kötü bir enerji yaydı.Allah sonumu hayır etsin.
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?