Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selammm kızlar ben geldim...
ilknurcum ayetel kürsi oku canım bol bol salavat getir abdest al namazını kıl geçer ozaman allahın izniyle canım...

derin nefes al gecer canım ve kendini bisey olcek moduna sokma ok
ok sakın oldun ders iyi geldi bana
selammm kızlar ben geldim...
ilknurcum ayetel kürsi oku canım bol bol salavat getir abdest al namazını kıl geçer ozaman allahın izniyle canım...
saol canım evet okuyacagım çokk çokk tşkler
evt canım bende katılıyorum
saol tatlımmm
böööö saçlarınızı çekerim ulennnnnnnn ders çalışıyoz bööööö
şişttttttttttttttttt hocammm saçımı çekme konsantren kaçıyoooogerçi sen bana demedin demiiiiiiiii

İyi akşamlar kızlarr..
Bugün biraz yoğun geçti arada uğradım ama kimse yoktu..
Bakiim kaptan burda, adaşım burdaa asl cım burdaa ohhh akşam sohbeti başlasın o zaman..
Şu an acayip başım ağrıyo. Bugün sıkı bir kahvaltı yaptım ardından oğlumun tahlil sonuçları için hastaneye gittim. Tabi hastaneye giderken çıktığım merdivenler kahvaltıyı aynen götürmüştür.
Öğlen eve geldim küçük bir tabak barbunya yedim z.yağlı..Sonra tekrar çarşıya gittik baya yürüdük kucakta küçükbeyle..
Akşam eve geldiğimde tatlı krizim tuttu. Regli dönemindeyim. Kaşık kaşık pekmez yedim.son artık bir dilim ekmeğe sürüp yedim pekmezi..
Arada 2-3 küçün mandalina ve asıl yemekte bir tabak mercimek çorbası ve ıspanaklı yumurta yedim şimdide çayımı içiyorumm..
Ayy çokmu yemişim neee.. ama yakmışımdır heralde..
Eeee kızlar ne var ne yokk

Asl cım bence çok değil mutlaka bir bildiği vardır sen diyeti aynen uygula make ın de dediği gibi eğer iki hafta içinde fark olmazsa ya da kilo alırsan gidersin tekrar.
Hem mutlaka senden yazmanı istemiştir. Bakıcak ne yedin ne yemedin ona göre düşürecektir günlük kalori miktarını..
Endişe etme ne verdiyse ye bence..

hoşgeldin canım benimmmm oooo baya yogunmuşsun geçmiş olsun canım inşş efemizin önemli bişseyi yoktur canımmm çok hareket etmişsin yediklerin erimiştir öyle abartılıda yememişsinn yani
bana gelince bugun arkadaşlar gelecekti vazgeçmişlerr eşim evde olmayınca
kızım beni tüümgün ve halen çıldırtmaktaaa delirtti valla yaa offff çenesi hırçınlıgı ne yapcam bu cadıyı yaa keremde huysuz ablasından geri kalmıyo kucagımda oturuyo sanki yatagı örümcegi yerde oturcak yer yokkk ayyyyyy içindede sıkıntı vardı az gitti birazdaha var inşş oda gecerrr:84::84::84::84::84::84:

fazla yememıssın gorunurde pekmez goze batıyo ama bendede mesela sarelle var fakat gun ıcındekı yedıklerımle toplaıgımda hala 500 yada 600 kalorı almıs oluyorum o yuzden afıyet olsun canım

aslında ne guzel yapıyosun herseyden az az yemek en ıyısı

napalım canım ıyıyız ıste ders calısıyodum baktım gelmısınız bos bırakmıyayım sayfayı dedım malum 2 3 gundur bende serdım sızle ılgılenmeyıı

iyi geceler kızalr
bugun gördüğüm rüyanın etkiisinden pek kurtulamadım.üzerimde kötü bir enerji yaydı.Allah sonumu hayır etsin.
hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:

Ayy canım yaww allah yardımcın olsun seninde ben bir ufaklıkla baş edemiyorum sende iki tane.Oyyy canım oyyy walla şimdi uyudu bende bittim yanii. Seni düşünemiyorum allah sabırlar versin. Göktuğ beyin bir sıkıntısı yokmuş çok şükür sadece demir eksikliği bir de malum alerjik bir çocuk onun sıkıntıları işte farklı farklı şekillerde çıkıyor. Ay bu çocuklar çok yoruyor insanı ama iyikide varlar değilmi ? Allah olmayanlarada versin inşallah..

Ayy ne biliyim makecım yaww sankim fazla yemişim gibi geldi yazınca.. Bir akşam oğluşun mamasını yedirirken eşimle iddalaştık benim hedf kilomu duyunca hınzır hınzır güldü.
Sen bırak 54 ü 58 kiloya in bende caddenin karşındaki durağa geçip ardan eşek olup anırcam dedi..
Bende dedim bak o gün gelince yan çizmek yok ben burdan duycam dedim hemde sabah işe giderken herkes duraktayken yapcaksın dedim. Ok dedi walla mayıs sonu diye gün belirledik. Hemide ispat olsun diye kameraya çektim eğer dediğini yapmazsa internette yayınlıycam heheheee

canım süpersin bir an önce 58 kiloya inmeni beklıyorum.
cok merak ettım nolcak

sen bide elinden kendı el yazısı ıle bı sozleseme al altınada ımza attır erkek mılletı yarın bırgun montaj der hahaha

bak goruyomusun dalaga gecıyoo hınzır kocan sen hıc bozma ve onun tuzaklarına dusme kuzum aynen martta kadar verırsın allahın ıznı kacanda hangı makamdan anırcakmıs karar versın sımıden bende gelıp ızlıyeyım gelıp ıkımız karsısına gecer gulerız

ay kuzum ya hayır olsun ınsallahh

nasılsın ne zmandır denk gelemıyoz pek kuzum
canım iyiyim her gün mutlaka sabah aksam 2 kere gırmeye calısıyom.okulda bebeler beni delirtiyo. gırdıkcede yazıyorum.bu haftayı hayırlsıyla bi atlatsaydım inşallah.rüya tabirlerini bı daha okumasam bari

canım süpersin bir an önce 58 kiloya inmeni beklıyorum.
cok merak ettım nolcak

senın kocısınde dalga gecıyomu tatlım

hadı bakın yaz gelıyo gıycez soyle caprılerı ondan sona sandaletlerı boyle kırmızı kırmızı boyucaz ayak tırnaklarımızı ohh catlasın kocısler sevgılılerr

saka maka ama benımkıde gecende ben zayıf sevıyom artık dedıı sona da senı hırslandırmak ıcın dedım dıyoo :2:

bıde wc ye plazma taktırcakmıs evlenınce paramız olunca h:2:

canım iyiyim her gün mutlaka sabah aksam 2 kere gırmeye calısıyom.okulda bebeler beni delirtiyo. gırdıkcede yazıyorum.bu haftayı hayırlsıyla bi atlatsaydım inşallah.rüya tabirlerini bı daha okumasam bari

canım benım valla hıc gozumden kacmıyo ne zman acsam fıks
ınnuk ezgıılknur sudem asl mutlaka sabah aksam burda oluyosunuz ve emınım cokkısa surede ıncecık dal gıbı hatunlar olucaksınız

merıs geldınmııı gel tabe kuzum gel 83 olmusun kız ben senı ne edım sen onu soyle hee ne yaptın kuzum sen gunde 5000 kalorımı aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…