iyiyim rakibem yaaa.sudemcim nasılsınnnnn
canım 21 gun kullanılıyomus bende onu soyleyım.bız kocamla 11 gun felan oldu 10 gun sonra bırakıcam.bılemedım basta rondada cevırdımm acı olmasın bı de kuru olmasın dıye balla karıstırıyom ııyi oluyo hem bal da faydalı o sayede onu da yemıs oluyom.çörekotuna bende başladım unuttum size söylemeyi dün nette gezinirken kullanıcı yorumlarına baktım ve dünden beri bende alıyorum
sudemcimmm biliyosundur gerçi direk yutulmuyo çörekotu çiğnemen gerekiyo yani ezilmesi lazımmış yoksa mide direk bağırsaklara yolluyomuş faydasıda olmuyomuş
yada hemen öğütüp yiyecekmişiz durursada çok acı oluyo bide yararlı yağlar uçuyomuş
ben yemekten 15 20 dk önce küçük öğütücümde çevirip yutuyorummmm
iyiyim rakibem yaaa.
hala uykum var.her gun bıır uyandırıyo.bı gun teleon ,bı gun sacma bı ruya........
bu uyusukluktan kurtulmam lazım.
tatlım sen ufaklık yuzunden mı erken kalkıyosun,kosıse kahvaltı mı hazzırlıyosun,erken nöbet tuutyon topıkte nedır nedenı?
kaç cocuugn vardı.yasları kaç?
bu hafta 75.5 olmak ıstıyorum.
ay maşallah send e yogunsun döküntü toplamaktan formunu korursun ben 2 kısıyız toplamaya yoruluyom sen 4 kıısnın dokuntusu hmmmmmmm yıyıyp yıyıp nıye kılo alamamdıgın bellıbende eskiden çok uyurdum sabahları bi türlü ayılamazdım canımmmm ben akşam erken yatıyorum 10 gibibebekler gibi yaniiii sabah 6 da namaza kalkıyorum bidaha yatmıyorum 7 de kızım okula gidiyo 7 buçukta küçük kızım 5in içinde yaşı kreşe gidiyo 8de kociş işe gidiyo ev bana kalıyoooo öğleye kadar ev topluyorum yemeğimi yapıyorum öğleden sonraları hep dışardayım din dersi veriyorum ben canım işte böyle
amaaa sabah erken kalkmaya alışalıki okullar açılalı böyle daha zinde veee daha mutluyum zaten belli bi süre geçince alışıyo vücut canımmm bak dene derim ben
çok saol canım ıyıymıs baya güzel yani.ben çok üşengeç bi insanım ya.kıpırdamaya üşeniyom.sudemcimmmm hemen cevaplayım canımmm önce çıplak ayakla bi alete çıkarıyo elinede bi alet veriyo biraz bekliyosun 2 3 dk sonra o alet hepsini hesaplayıp çıkarıyo canımmm
ben bayramdan önce özele gittim onun alete daha anlaşılırdı yani bütün vücudunun neresinde ne kadar yağ kas var bakınca anlamıştım resim gibi
şimdi devlet hastnsine gittim onunki küçük bi kagıt şeklinde üzerinde ing. yazıyo ben anlamadım ama sonuç aynı canımmm yani o kağıda bakarak ne kadar yağın var ne kadar vermelisin söylüyo kontrole gidincede tekrr ölçüp ne kadarı yağdan ne kadarı kastan yada sudan gitmiş söylüyo canımmm
ben aslında kendi kafama göre diyet yapıyom pek listeye uymuyom ama ayda gidip nerden kilo vermişim onu ögrenmek için gidiyorum yakınınızda varsa tavsiye ederim yaniiiii
amaa uzun oldu inş anlatabildimmmm
sanıırm kızlar msn den konusuyolarneden kimse yok...
slm kızlarrr nerdesinizzz
ben geldimmm öğlende bol sebzeli 2 yumurtalı omlet ve ayran
arada 2 meyveee
akşama 1 kase çorbaaaaa başka bişey yemesemde yiyeceklerimin yerine 2 dil. kek yesem
çokmu olur kızlarrr sizden çok şeymi istiyorummmmmm
hadi izin verinnnn yaaaa çok canım çektiiiii
sanıırm kızlar msn den konusuyolar
ben yarın calleneticse başlıyorum bana eşlik etmek isteyen var mı... kocem gelene kadar call ve stepper yapıcam... bu göbüşten kurtulup çok seksüüü olmam lazım...
bu arada akşam 6 kaşık patlıcan 1 kase sarımsaklı yoğurt 1 dilim kepek ekmeği yedim...
cumaya kadar tartılmıcam bakalım ne kadar gidecek bu hafta... çok dikkat ediyom inşallah 1 kilo falan gider...
selam canımmm, bu ay çok yoğun geçti, ama haftaya daha rahatlycam inşallah
callenetecis daha önce yapmıştım ,sadece 12 gün falan yapabildim oğlanı sünnetti falan derken yarım kalmıştı ama 10 günde bile incelmiştim, vücut kontürünü toparlıyor
ben de haftaya başlamayı düşünüyorum , 15inden sonra pilatese de gidebilirim, eve yakın bir yer arıyorum
sen başla ben haftaya yetişirim sana , hatta haftaya değil cumartesi başlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?