Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sabah 2 tane grissini, 1 bardak çabuk çorba (domatesli)
öğle 1 kase domates çorbası, 200 ml yoğurt, 1.5 dilim kepek ekmeği
ara: 2 kuru kayısı, 1 sütlü nescafe
akşam 1 dilim ince hamurlu pizza , 2küçücük tavuk parçası, d,iyet cola
pizza mecburen yedim 7de eve geldim kocam siparişi vermiş ,pizza da gelmiş bekle de ben de kendime bişey yapayım dedim amaaaaaa malum bakışlarrr , haklı adam 7de eve gel sonra yemek yap pehhhh

tamaaaaammmmm
o zaman ölçülerimizi de alalım bel-kalça- göbek çünkü kilo veremesen de inceliyorsun

tamaaaaammmmm
o zaman ölçülerimizi de alalım bel-kalça- göbek çünkü kilo veremesen de inceliyorsun

tamam canım yarın sabah aç karına alırım ben ölçüleri...
bunda kilo vermiyosun zaten... sıkılaşıyosun sadece...
kiloyu kardiyo egzersizleriyle veriyosun... stepperı da bırakmıcam o yüzden onda da çalışıcam ama bacaklarım hala ağrıyo haftasonuna kadar izin verdim stepperda kendime...

bu hafta 58.5 olmam lazım, ama regl öncesiyim ve kendimi zor frenliyorum..... bi de regl öncesi fazla çıkmak da var

ınsallah canım basta sen sonra hepımiz 1 er kılo verırız

hadi ama gelin artıkkk yaaa

nerdesinizzzzz:84::84::84:
ben geldım burdayım

ben geldim ama siz gitmişiniz bu seferde

çorba diyeti nasılmış maibeyaz bende yapmak isterimm bi anlatırmısınız bakemm
tatlım corba salata ve yogurt agırlıklı bı dıyet gızem yaptı bıraz bıraktı galıba

evet canım göğüs hastalıkları ve tüberküloz branşım uzmanlık eğitimimin beitmesine 1 yıl kaldı, sonra yine mecburi hizmett üffff aklıma gelince içim daralıyor

hımmm anladım canım... inşallah güzel bi yere gidersin mecburi hizmete...
hakkınızda hayırlısı olsun canım... ama evli olduktan sonra eşinin olduğu yerde bi yere verirler sanırım illa doğu mu oluyo yoksa..

sakın bırakma stepperı ama 2 günde 1 yapabilirsin ,benim arkadaşımın bacakları kalın ve kalçaları genişti baya incelmişti stepperla ama topuklu giydiği günün akşamı yapmıyordu bütün gece ağrıyormuş o zaman

eşim mühendis ve özelde çalışıyor ,o yüzden eş durumu olayı yok maalesef , iyi bi yer olursa ben kuzumu da alıp gidicem, çok kötü yer olursa onu da burda bırakmayı düşünüyorum

bu hafta 58.5 olmam lazım, ama regl öncesiyim ve kendimi zor frenliyorum..... bi de regl öncesi fazla çıkmak da var

olsun canım yediklerine dikkat ettikten sonra sorun yok.... fazla çıksan da bozma diyetini...regl sonrası hepsi gider onların...

ınsallah canım basta sen sonra hepımiz 1 er kılo verırız

ben geldım burdayım

tatlım corba salata ve yogurt agırlıklı bı dıyet gızem yaptı bıraz bıraktı galıba

inşallah canım... haftada 1 kilo verebilsek ne güel hemen ulaşırız ideal kilomuza...
ben ne güzel veriyodum haftada 1.5 2 kilo ama sağlıksız olunca hooppp geri aldım hepsini...
ama bu kez sağlıklı vermek istiyorum tekrar geri almak istemiyorum...

yok yok bırakmıcam ara verdim sadece... gerçekten çok faydası oluyo... call e birlikte nasıl olur kimbilir...

eşim mühendis ve özelde çalışıyor ,o yüzden eş durumu olayı yok maalesef , iyi bi yer olursa ben kuzumu da alıp gidicem, çok kötü yer olursa onu da burda bırakmayı düşünüyorum

hımmm hayırlısı olsun canım yaa... inşallah rahat bi yer olur...

iyi geceler topik uyuyomu hala uyanın öıllet canlanalım hadı...
make ölmüş bunlar gel çabukkkkkkkkkk

Yettim gariiiii valla okadar yorgunumki ne yiyip yemediğimi hatırlamıyom zaten fazla bişide yemedimm sabahları 1 saate yakı lesli bacımla walk walk walk yapıyoruz Sonra kosa kosa ise gün boyu ordada yukarı asağı ayakta ders anlat soğuk ve gece diye kosa kosa eve dön valla halim kalmadı 15 tatil gelsede dinlensem desem ozamanda hergün seminerrr yaz gelsin yaaaaaaaaa

1ssaat bısıklet surdum oda 182.3 kalorı yaktırdı.baya yavas surmusum bende yafffffff

ne hasta bekler sabahı
ne taze ölüyü mezar
ne şeytan günahı
sizi beklediğim kadar.

nerdesiniz kızlarrr sizzz..
uykum yok canım sıkılıyo kocamı özledim muhabbet etmek istiyom yaaaa...:84:

kendimi mutfağa atıp karbonhidrata vercem şimdi bakkk.

1ssaat bısıklet surdum oda 182.3 kalorı yaktırdı.baya yavas surmusum bende yafffffff

offf 1 saat bisiklet sürünce 182 kalori yakıyoruz, oturup 1 kase aşure yesek 5 dk da en az 300 kalori alıyoruz, ...
offf offf zor bu işler vallahi...

günaydınlarrrrr yazımı okuyan herkese kucak dolusu sevgilerrrrrr
çok güzel güneşli bir gün benim keyfimde yerindeeee allaha şükürr
gelelim size nerde anam bizim kızlarrr artık kimse girmiyomu fazla banamı öyle geldiiii hadi canlanın yoksa siz koca göbüşlerle mutlumusunuzzzz
valla ben değilim az ama emin adımlarla ilerliyorum tam uyamasamda çok az kaçamaklarım oluyo ama lesliyle hergün yürüyorum çok faydası var
kahvaltım 2 il ekmek peynir zeytin abartmadan 1 lokma reçelli 1 lokma çikolatalı 3 lokmada ballı ekmek ama hepsi o 2 dil. ekmekten ilave değil yaniii
arada 10 fındık 1 meyve yiycem
öğlende 2 yumurtalı sebzeli omlet etle aram hiç yok yumurta sağolsun protein ihtiyacımı karşılıyooo görüşürüzzz ben çıkıyorum

canım ben burdayım üzülme sen kıyamam galiba hepsi kaçamak yapıyo.girmeye dekorkuyolar onları dövecez diyecuma görecez bakalım nıye gırmemişler
offf 1 saat bisiklet sürünce 182 kalori yakıyoruz, oturup 1 kase aşure yesek 5 dk da en az 300 kalori alıyoruz, ...
offf offf zor bu işler vallahi...
bıraz yavas suruyom ama anca dayanıyom zaten baya bı agrıyo oturdıugum kemıgım sızlıyor.bı kase asureyı erıtmek ııcn 1.5 sat bısklet surmem lazım benım...

ye aslım ye
bol bol ye bol bol kaçamak yap seni gececem bu hafta

7 de kalktım 1kasık balve çörekotu yedım,1 kasık pekmez ıctım kansızlıgım ııcn,1 tane de kayısı yedım
yattım
10.30 da kalktım 25 dakıka bısıklet surdum 90 kalorı yaktım
sımdıde kahvaltımı yaptım....

iyi günler herkese
sabah yediklerimi yazayım
1 kk ezine peyniri
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
yarım bardak portakal suyu
3 zeytin

az önce dayanamadım stepperda 600 adım çalıştım.. inşallah ağrı yapmaz yine...
şimdi yeşil çay içeceğim...

stepperda çalışırken göbeğime acı biber kremi sürüp streçle sardım felaket canımı acıtıyo inşallah faydası olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…