tamam canım... anlaştık ozaman.. ben zaten cumartesiye kadar hareketlere alışırım... ben de yapmıştım daha önce zor ama çok faydalı gerçekten.. 10 günde bile herkes farkediyo... ama tek başına canım istemiyo işte yanıma arkadaş olursa daha zevkli oluyo...
cumbo sen doktordun değilmi.. branşın neydi canım...
tamaaaaammmmm
o zaman ölçülerimizi de alalım bel-kalça- göbek çünkü kilo veremesen de inceliyorsun
ınsallah canım basta sen sonra hepımiz 1 er kılo verırızbiraz daha dayan sabah ye canım... sabah yersen akşama kadar yakarsın
yok anam msnde de kimse yok.. kesin bunlar kaçamak yapıyo ondan girmiyolar...
makeeee, cumbooo, teodaseee, ilknurrrr, gizemmmm, merispek nerdesiniz kızlar siz...
gizem biz güya çorba diyeti yapacaktıkben unuttum onu sen yaptın mı...
ben yarın calleneticse başlıyorum bana eşlik etmek isteyen var mı... kocem gelene kadar call ve stepper yapıcam... bu göbüşten kurtulup çok seksüüü olmam lazım...
bu arada akşam 6 kaşık patlıcan 1 kase sarımsaklı yoğurt 1 dilim kepek ekmeği yedim...
cumaya kadar tartılmıcam bakalım ne kadar gidecek bu hafta... çok dikkat ediyom inşallah 1 kilo falan gider...
ben geldım burdayımhadi ama gelin artıkkk yaaa
nerdesinizzzzz:84::84::84:
tatlım corba salata ve yogurt agırlıklı bı dıyet gızem yaptı bıraz bıraktı galıbaben geldim ama siz gitmişiniz bu seferde
çorba diyeti nasılmış maibeyaz bende yapmak isterimm bi anlatırmısınız bakemm
evet canım göğüs hastalıkları ve tüberküloz branşım uzmanlık eğitimimin beitmesine 1 yıl kaldı, sonra yine mecburi hizmett üffff aklıma gelince içim daralıyor
tamam canım yarın sabah aç karına alırım ben ölçüleri...
bunda kilo vermiyosun zaten... sıkılaşıyosun sadece...
kiloyu kardiyo egzersizleriyle veriyosun... stepperı da bırakmıcam o yüzden onda da çalışıcam ama bacaklarım hala ağrıyo haftasonuna kadar izin verdim stepperda kendime...
hımmm anladım canım... inşallah güzel bi yere gidersin mecburi hizmete...
hakkınızda hayırlısı olsun canım... ama evli olduktan sonra eşinin olduğu yerde bi yere verirler sanırım illa doğu mu oluyo yoksa..
bu hafta 58.5 olmam lazım, ama regl öncesiyim ve kendimi zor frenliyorum..... bi de regl öncesi fazla çıkmak da var
ınsallah canım basta sen sonra hepımiz 1 er kılo verırız
ben geldım burdayım
tatlım corba salata ve yogurt agırlıklı bı dıyet gızem yaptı bıraz bıraktı galıba
sakın bırakma stepperı ama 2 günde 1 yapabilirsin ,benim arkadaşımın bacakları kalın ve kalçaları genişti baya incelmişti stepperla ama topuklu giydiği günün akşamı yapmıyordu bütün gece ağrıyormuş o zaman
eşim mühendis ve özelde çalışıyor ,o yüzden eş durumu olayı yok maalesef , iyi bi yer olursa ben kuzumu da alıp gidicem, çok kötü yer olursa onu da burda bırakmayı düşünüyorum
1ssaat bısıklet surdum oda 182.3 kalorı yaktırdı.baya yavas surmusum bende yafffffff
canım ben burdayım üzülme sen kıyamam galiba hepsi kaçamak yapıyo.girmeye dekorkuyolar onları dövecez diyene hasta bekler sabahı
ne taze ölüyü mezar
ne şeytan günahı
sizi beklediğim kadar.
nerdesiniz kızlarrr sizzz..
uykum yok canım sıkılıyo kocamı özledim muhabbet etmek istiyom yaaaa...:84:
kendimi mutfağa atıp karbonhidrata vercem şimdi bakkk.
bıraz yavas suruyom ama anca dayanıyom zaten baya bı agrıyo oturdıugum kemıgım sızlıyor.bı kase asureyı erıtmek ııcn 1.5 sat bısklet surmem lazım benım...offf 1 saat bisiklet sürünce 182 kalori yakıyoruz, oturup 1 kase aşure yesek 5 dk da en az 300 kalori alıyoruz, ...
offf offf zor bu işler vallahi...
ye aslım yegünaydınlarrrrr yazımı okuyan herkese kucak dolusu sevgilerrrrrr
çok güzel güneşli bir gün benim keyfimde yerindeeee allaha şükürr
gelelim size nerde anam bizim kızlarrr artık kimse girmiyomu fazla banamı öyle geldiiii hadi canlanın yoksa siz koca göbüşlerle mutlumusunuzzzz
valla ben değilim az ama emin adımlarla ilerliyorum tam uyamasamda çok az kaçamaklarım oluyo ama lesliyle hergün yürüyorum çok faydası var
kahvaltım 2 il ekmek peynir zeytin abartmadan 1 lokma reçelli 1 lokma çikolatalı 3 lokmada ballı ekmek ama hepsi o 2 dil. ekmekten ilave değil yaniii
arada 10 fındık 1 meyve yiycem
öğlende 2 yumurtalı sebzeli omlet etle aram hiç yok yumurta sağolsun protein ihtiyacımı karşılıyooogörüşürüzzz ben çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?